Family visit

Pappa, farfar och farbror kom hit med kylan, olidlig kyla! Det har gått och blivit vinter även här. Minus graderna isar geonm kroppen när man går ute på gatorna. Mötte upp dom igår morse på deras hotell i Golders Green. Var helt underbart att få se och krama om den efter så lång tid. Dom checkade in och lämna sina väskor så gick vi och åt en kina buffé innan vi åkte till Madame Tussads. Gick runt där i ca 1-2 timmar och kollade, riktigt coolt men inget märkvärdigt egentligen, kul att ha sett det iaf. Tog en liten fika efter det och sen en tripp på Oxford Street så dom fick se lite av shoppingdelen av London och all julpyntning. Visade även vart jag jobbade men vi fick ta de på avstånd eftersom jag är "sjuk" den här helgen.

Gick sedan ner mot Piccadilly Circus där vi tog tunnelbanan bort till Harrods och kollade en sväng. Sen blev det en riktig ordentlig middag på Angus Steak House, riktigt gott! Efter det var vi alla 4 helt slut och åkte hem och la oss. Fick ut en hel del av den dagen. Svårt att försöka få ut så mycket av London som möjligt på bara 3 dagar.

Idag var vi på Portobello road Market i Notting Hill och gick runt och kolla på allt möjligt krims krams. Men efter en timma höll vi på att frysa ihjäl så åkte bort till Westfield och åt lunch. Hälsade på Emelie på jobbet där det var fullproppat med folk, precis som i övriga gallerian eller hela London överhuvudtaget. Märks att det är löningshelg och juletider nu! Gick runt och kollade en sväng i Westfield, tog en en fika och sen åkte bort till Waterloo när E hade slutat. Fick se Big Ben och London Eye upplyst, riktigt fint! Och runt där hade dom en satt upp en julmarknad. Avslutade denna dag med en riktigt god pizza och ett glas vin på en mysig restaurang.

Imorgon är det sista dagen för dom här, då blir det en titt på Big Ben på lite närmre avstånd och åka upp i London Eye. Sen tror jag nog vi har fått ut en hel del av London. Tror pappa, farfar och farbror längtar hem till lugnet hemma på Värmdö. Haha, inga vana tunnelbane resenärer de där inte!




































Det var bilder från igår. Resten får ni imorgon kväll för nu ska jag sova och se framemot morgondagen :) God natt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0