Egypten i natt

En snabb uppdateringen nu. Har haft mycket för mig i veckan. Umgåtts med mina underbara vänner, varit på studentskiva och jobbat. Inatt åker jag och Emelie till Egypten (förhoppningsvis) och kommer hem 2 maj. Ikväll hänger jag med tjejerna till Ojojoj en sväng men måste hem i tid.

Hejdååå Sverige :)

      


Tisdag

Vakna av ett telefon samtal från jobbet, måste in och jobba solen skiner!! Bilen måste besiktas 12:40, ringer darling och inget svar. Ringer en gång till, inge svar, en gång till och en gång till och en gång till.. 25 ggr 4 sms senare svarar hon äntligen! Hon får ta mitt pass istället men även hon slapp eftersom de mulna på under dagen. Besiktningen av bilen gick bra, det var bara att tuta och åka sa han. Mötte upp darling vid södra station efter det och tog en liten lunch på Baresso dit även Aleks och Yassir kom förbi och gjorde oss sällskap en stund.

Vi har ätit oss proppmätta på tacos och naturgodis under kvällens gång. Kollat på Dating in the dark, DH och lite av Cugar town. Jag har blivit spöad i TapTap och snart ska vi somna in till lite skön musik. 


Jävla askmoln!

Helvetes jävla aska så flyger runt i luften efter vulkanutbrottet. Vi måste komma iväg på lördag! Jag vill jag vill jag vill jag vill! Vill bort härifrån till värmen! Åh helvete nu håller vi alla tummar, tår och fingrar vi har.

Idag blev det en rätt skön arbetsdag inte allt för mycket folk. Efter vi sluta satte vi oss ner i solen och åt mat och drack kaffe i sällskap av Mille, Martina, Erica och en vän till E. Sen blev det ett gympass för mig och hemgång. Nu är man rätt slut efter att ha gått upp kl 8 imorse. Imorgon blir de inge jobb pga av vädret. Istället ska jag beiska bilen kl 12:40 på Lidingö. Hur jag ska hitta dit, och hur de ska gå till har jag iiingen aning om haha. Men det löser sig nog. Hoppas på mycke hjälp när en  tjej rullar in i en BMW på Svensk bil provning.. hehehe. Efter det ska jag plocka upp Darling i stan och hitta på nått kul. Sen hem och ha DH kväll och mys.

Fick lite fler bilder från pappas kompis som va med oss i Thailand. Bjuder på några här.

















Åååh jag vill tillbaka till solen och värmen NU! FÖRSVINNA JÄVLA ASKA!

ännu en helg förbi

Min dator har eller hade grymt mycket virus vilket resulterade i att alla bilder, filmer, dokument, musik allt rubbet försvann och jag kan inte använda datorn förrens ett nytt virusprogram är installerat vilket jag hoppas på sker i veckan. Därför har bloggen varit rätt död den senaste tiden. Jag har så mycket bilder som jag vill lägga upp från mobilen men det går inte.

Nu är det söndag iallafall och jag är trött som ett as. Ännu en galen party helg blev det. Kom hem i soluppgången både i fredags och igår. Så tekniskt sätt kom jag hem imorse från krogen.. en bra kväll var det! I fredag blev allt så spontant men riktigt kul. Terre kom hem till mig med en flaska vin sen mötte vi upp tjejerna på Ojojoj och sen drog jag T och S till Grodan, Berns och sen tillbaka till Grodan. Ett jäkla hattande men kul var det! På lördagen var det bara att ladda om, systemet, duschen, fixa, korka upp vinet och knäcka en cider sen så var man på gång igen. Börja på Banken, in i taxi till Amba och sen till Grodan och var sist ut. Galen bilresa till donken sen hem och decka. Så ja.. ni förstår min trötthet just nu. Ska snart och gå lägga mig och sova. Imorgon väntas jobb på Snaps igen och sen ska jag ge mig på ett gympass men lugnt, förkyldningen sitter fortfarande i.

Nu ber jag till gud att dom där dumma askmolnen kan försvinna så jag och E kan få åka till värmen på lärdag som planerat! Annars vet jag inte vad jag gör!

Mingelbilder från i lördags på Grodan.




Snarre

Åh va glad jag är över att få ha börjat jobba på Snaps igen! Arbetskompisarna är hur härliga som helst, tiderna är as sköna, få vara ute i solen och att Darling har börjat också är superkul! Vi kommer ha många härliga arbetsdagar framför oss med mycket Snaps häng efter arbetstid. Me liiike! Så att dagen idag blev rätt lugn jämfört med veckan alla andra dagar, men det var fortfarande mycket att göra. En ny nisse har börjat som vi har namngivit Nirre, han kommer vi köra med i sommar.. he he he. När vi sluta satte vi oss ner i solen och åt laxpudding som var en det som stog på dagens lunchmeny, riktigt gott! Att få äta restaurangmat nästan varje dag är ju rena lyxet. Tog sen en kaffe och var helt slut! Efter en timma halvsovandes på uteserveringen dyker även Rickard och co upp, ovanligt? haha. Dom gjorde oss sällskap ännu en dag vilket alltid är uppskattat. Imorgon är vi lediga pga av det dåliga väder som kommer in imorgon tydligen. Fredag är det också.. vad sker? Lugnt iaf. Lördag spårar vi!


Ps. måste säga att maten ser ju inte så roligt ut, kanske för att vi fick lägga upp det själva. Vi ska aldrig bli kockar :)







årets finaste dag hittils!

Idag jobbade Darling med mig vilket var superkul och mycket lättare. Just sånna dagar som idag då de var strålande sol och inte ett moln på himmlen och kanske typ 15 grader i solen? då är det MYCKET folk! Vi klarade arbetsdagen galant och när vi sluta kom Rickard, Jonis och en massa andra grabbar och hängde. Slog oss ner med dom och drack en kaffe och pustade ut.

Ikväll ska jag träffa min fina E i stan på en fika och kanske förbi Ego en sväng. Så nu in i pappas nya pärla och iväg.

Min helg

förlåt för dålig uppdatering på den här blogggen. Men har börjat jobbat OCH gått och blivit sjuk på samma gång. Så jävla typsikt.

Fredagens utgång med Jorre och Terre spårade verkligen på ett bra sätt. Var på Nype och slog klackarna i taket till grym musik, drack och drack och drack.. så ja ni kan tänka er hur bra form vi var när vi kom till Grodan. Ett väldigt tomt Grodan. Var typ bara vi som va drunk? Haha nåja vi hade grymt kul iaf!

Lördagen blev det middag och förkrök hos Emelie med Soffan. Kvällen var lite oplanerad men vi hamna till slut på Hotellet och ja va fan hände där? Ett glas vin i baren tänkte vi. Sluta med gratis påfyllning, gratis hots shots OCH gratis champagne. Sen blev det svart.. haha okej inte riktigt svart man runt 2 tiden vingla vi ut därifrån och mötte upp Emm och tog en taxi till Grodan. Hamna i säng runt 5 tiden på söndagsmorgonen hemma hos Emelie. Vakna med en tung baksmälla och ont i halsen. Blev frukost/lunch på Deli sen hem till pappa och måla huset.

Så ja så har min helg sett ut. Hård helg! Kanske därför jag har blivit så helt dunder förskyld som jag har blivit nu och lite feber. Så jäkla typiskt när det här var första veckan jag har fått börja jobba på Snaps igen. Jobba första dagen igår och det gick bra, hade glömt hur stressigt det var och var riktigt slut när jag sluta vid 15 tiden. Träffa på Jonis, Rickard och några killar där så satte mig ner med dom ett tag Sen kom även Jonna och Mille.

Idag var det tänkt att jag skulle jobba hela lunchen igen, alltså mellan 10.30-15 men pga av min hemska förskyld blir det endast några timmar idag. Måste verkligen bli frisk nu! Fast är hellre sjuk nu än om två veckor då jag och Bemmlis befinner oss i Egypten :)

En mingelbild från i lördags. På mig och min underbara vän E <3


freeedag!

Vilket pannkakskalas det blev igår, vi gjorde pannkakor till ett helt hockeylag typ. Men vi 4 matglada tjejer fick i oss alla! Men snacka om att man blev mätt sen. Jag och Emelie stog för matlagningen medans J och T satt och spela TapTap på min mobil. Blev även en hel del snack runt bordet. Sen skulle vi bänka upp oss framför en film men vi var oense allihopa så det blev till att kolla i gamla skolkataloget och sen satte vi eller jag satte på Sunes jul i bakgrunden.

Äntligen fredag! Ikväll blir det middag och förkrök hos Emelie och sedan utgång. Men innan det gym för min del. Så nu iväg till gymmet och tagga.
















torsdags pannkisar

Igår kväll blev det en myskväll hos mig med Jorre och Terre efter fikan med R. (Oj många R här nu märker jag he he..) Nåja det var trevligt och mysigt under nattens gång förutom att varken jag J eller T kunde sova, full då kan vi slagga hur som helst men inte nyktra. Kolla iallafall på Stockholm Boogie sen släckte vi lyset. Idag har jag fått håret klippt av Soffan, satt hårmodell och det blev väldigt bra. Trots att det fortfarande är slitet så känns det mycke fräschare. Sen mötte jag upp tjejerna för en sen lunch. Nu ska jag snart kila iväg till Bemmlis för pannkaksmys med min absolut bästa tjejer. Imorgon är det fredag och det ska spåras. Fan va kul!

Hejdååå

Snarre

Från snö till en härlig vårdag med sol och lite värme! Var på UM på morgonen och sedan fick jag terra T och J tills dom vakna så vi kunde dra oss in till Snaps och slå oss ner i solen med en kaffe. Jättemysigt! Nu är det verkligen äntligen vår. På eftermiddagen blev det ett pass på gymmet och sen middag på Baresso med papsen. Ikväll har vi haft tjejmys i mitt lilla rum med fruktsallad framför DH och lyssnar på lite skön musik och längtar till sommaren.

 




SNÖ?!

Vakna kl 10 imorse av att det var vitt på marken och snö! Då drog jag täcket över huvudet och somna om till halv 1. Lika bra tänkte jag. Dagen har varit allmän grå och tråkig. Blev en snabbis med mamma på Kvanum, förbi E's jobb, runda i Skäris med Terre (mitt nya smeknamn till dig nu therese :D) och sen låg jag på soffan och kolla på favoritfilmerna Pearl Harbour och Dagenboken. Båda gick på tv samtidigt så det blev väldigt mycke fram och tillbaka.

Just nu längtar jag till solen och värmen. Snart drar jag och min älskade vän till Egypten och har det bra och blir bruna och fina. Längtar till att få gå i sommarkläder igen och inte frysa, ligga i solstolen och känna hur solen bränner, eftermiddagarna när man somnar i solstolen och känner dom varma men endå svalkande vindare, sitta på en mysig restaurang på kvällarna och äta god mat. Åh snart är vi där!


that don't kill me, can only make me stronger

Dålig uppdatering jag vet. Men den här påskhelgen har varit en väldigt dramatisk helg. Långfredagens utgång blev riktigt bra! Hade dö kul med mina tjejer på Nype med massa dans, shottar och drinkar. Men slutade i total katastrof. Inget jag går in på detaljer, men jag har aldrig kännt sånt hat till en person som jag gjorde eller snarare gör. Jag ville bokstavligt tala döda den människan i studens hetta. Nu känner jag mig bara tom, bedragen, lurad, förnedrad av en sån vidrig människa som den personen. En person som inte förtjänar ett litet skvatt. Du är helt död i mina ögon och om jag någonsin skulle se dig igen skulle jag spotta dig i ansiktet för du är verkligen den vidrigaste människan jag vet!

Jag är otroligt tacksam för mina vänner och familjens stöd. Det som har hänt trodde jag aldrig någonsin skulle kunna hända, men det hände och det hände mig. Utan er skulle jag aldrig klara mig. Men tiden läker alla sår men det har satt spår i mig själv som nog aldrig kommer att försvinna. Men med tiden kan det bli bättre och lättare. 

Igår var jag med älskade tessan och darling. Vi låg hemma hos mig och kolla på Rush hour och Björn bröder. Blev förbi Grodan en sväng innan vi plocka upp mamsen och hennes fulla väninnor. Ikväll ska jag och R gå på bio!

Bilder från i fredags innan hemma hos Bemmlis








Långfredag

Fikan på Fridays blev krök på Fridays. Sen vidare till Ego för dans och träffa massa vänner. Det blev lugnt för mig men mindre lugnt för mina kära små damer som fick gratis hela kvällen och vingla hem och decka i min säng. Haha mys! Igår blev det ännu en nykter utgång. Jag J och E började med en latte på Fridays uteservering och prata om allt mellan himmel och jord sen drog vi till Grodan och slog klackarna i taket. Runt 3 snåret hoppa vi in i Bettan och rulla hem och sov. Ikväll blir det ännu en utgång.. men ikväll kör vi! Jag ska köra ikväll. Inte bil, nu är det min tur att dricka och vara full och glad. Men först en liten tripp till Skärholmen där E ska köpa en tunika och sen hem för att göra sig fin och middag med kärsate E. Sen kommer brudarna och festen kan börja. Ikväll ska vi göra Nype osäker, kanske White room sen också? Får se vart kvällen tar oss.

Ikväll kör vi!
Lite bilder från onsdagen på Fridays och torsdagen på Fridays. Mycke Fridays häng nu för tiden.. Men vi gillar det!



 




Stötte på Eddie som gjorde oss sällskap en stund på Fridays





inte världens vackraste 2 sista bilder men vi bjuder på dom :)


RSS 2.0