söndag

Lördags kvällen blev rätt spårad, men riktigt rolig! Efter ett snabbt förkrök på Nivå drog vi oss till Huset och var där redan vid 22 tiden. Knappt några människor där, och killarna skulle inte komma förens vid 12. Happy hour som varade fram till 23 satte sig fint i magen. Vid 12 kom killarna och vi fick vårat bord men där satt vi inte länge alls. Tror alla var lite för övertaggade och hamna resten av kvällen på dansgolvet och i baren. Vid 3 tiden var Mogge snäll och hämta upp mig och Therese och skjusa hem oss :)



Halva söndagen har spenderats i sängen. Det finns inge skönare! Sen var jag ute en sväng med bilen och parkera ca 50 ggr.. sådär lagom tråkigt! Men nödvändigt. Nu ska jag ta ett varm långt bubbelbad och sedan krypa ner i sängen. Tåget mot Arboga går kl 07.07 imorgon bitti så det blir en ruggigt tidigt upp gång.

Puss och godnatt.

weekend

Lördag idag och pappa fyller år. Så är faktiskt hos papsen nu, har äntligen fått internet hit nu. Har inte suttit vid den här datorn på hur länge sen som helst de märktes på alla gamla bilder från när man var 15-16 år och en massa gamla låtar, som PA låtarna. Ganska länge sen man lyssna på dom.

Snart kommer släkten hit och det blir lite tårta och fika sen får jag skjus in till stan av pappa. Ska möta upp tjejerna utanför Nivå senare sen för förkrök och sen bär det av till Huset där Stefan ska firas. Hört att vi kommer bli ett helt gäng med bord. Kommer nog bli grymt kul!


Bjuder på en gammal bild från sommaren 2006 på Värmdö :)


Trash hårvisning 08

Hårvisningen blev super bra! Allt flöt på riktigt bra och det kunde nog inte bli så mycket bättre. Allt slit och fix innan var de värt för det var riktigt roligt. Även fast jag inte själv gick modell så var det så roligt att se. Och man kännde sig nästan lite stolt när ens modeller gick ut på scenen och alla börja ta kort, det blixtra på hela scenen. Precis som om dom skulle vara mina barn som precis har lärt sig gå. Haha. nej men visningen blev super lyckad. Vilket bra jobb vi gjorde tjejer! :)



















I made it!

Jag klara det, teorin är avklarad, godkänd. Fyfan va skönt det var när man fick pappret i handen, nu slipper jag dom där satans böckerna och ett steg närmre körkortet är jag. Nästa tisdag är det uppkörning och i nu läget är jag nervös och lite orolig på hur det kommer att gå.

Dagen har spenderats i Köping, Eskilstuna och Arboga. Har varit ute och flängt sen kl 7 imorse. Gjorde teoriprovet kl 10 imorse sen körde jag till Eskilstuna där jag och mamma gick och shoppa i flera timmar innan det bar iväg till Arboga där jag hade en körlektion. Och sedan hem igen. Man blir dö trött av att sitta framför ratten på motorvägen i flera timmar i streck. Så nu ska jag sov för natten. Imorgon har vi hårvisningen på Loreal studion, kommer att hålla på hela dagen så det gäller att vara pigg för sen på kvällen blir det utgång!

God natt och sov gott!

winterparty



Fredagen, helgen började med en sovmorgon eftersom jag inte har praktik längre! Pga av det fina vädret så drog jag och darling in till stan och tog en fika och shoppa lite. Vid 18 tiden åkte jag till Felicias praktik och mötte upp henne för att sedan ta oss till Kungshallarna där vi skulle äta en middag med Rosanna och Martina. Efter en god middag och mycket prat och skratt så åkte vi hem till Felicia där vi började fixa oss inför kvällen och föra lite. Senare kom även Camilia och Carro dit. Sen var det att dra iväg mot kvällens fest, en inflyttningsfest hos Fabbe. En massa folk var där och kvällen blev riktigt lyckad!

När man vakna upp på lördag morgonen var det vitt ute! Snön har nu kommit och det är verkligen vinter, iskallt där ute! Så jag och Carro tog oss en liten promenad i snön. Kvällen blev en pokerkväll med Camilia, Carro och Hannah.

I natt hade jag en hemsk dröm.. att jag kom till teoriprovet och kunde ingenting! Vilken panik.. så nu ska jag ägna min söndag till att plugga till teoriprovet jag har på tisdag.

söderorts brudar

Min kära vän Camilia.. ni som känner henne vet att hon kan all förortslang och gatorna i Skärholmen in och utantill. Här är en liten typsikt Camilia låt, texten har hon gjort om. Jag kunde ingenting annat än att skratta åt det. Tryck på Play och följ med i texten..




Ref: x2

Vi är brudar direkt från förorten, & vi bor i söderort. brosan spanar & dad

ger oss cash. Gitt från centrum & mecka en knatch.


Ey yo fem hundra hus, exakt likadana ni vet hur det e fett med knas

brosan spanar. Salgsmål och utgångar, det e på allvar, slit för pengar

Cam och resten tar. Jag lärde mig & jobba innan jag va 15, var beroende

av alcohol innan jag va 16 har vart överallt jag svär tiden e hård. Den

här går ut till Skärholmen & våårby gård. Jag skriker från ett höghus ner

till en grabb; Ey vill du göra grejer med mig. Pumpa tung hiphop i mitt

keffa kassettdeck Canal plus klockan ett trycker på rec. Från borgen

till torget till skärholms grill hajen på gatorna din lilla jävla makrill.

På vilket skitställe har du bott man? Fuck yall för i mitt hjärta sitter

förort.


Ref: x2

Vi är brudar direkt från förorten, & vi bor i söderort. brosan spanar & dad

ger oss cash. Gitt från centrum & mecka en knatch.


Va fan händer i söderort? Som vanligt ingenting ey yo möt mig vid

din port och mecka upp en för cam höög. Knatar upp till Big bro

med röda ögon direkt kommer frågan; cam bre lick han? E du helt beng

man? Självklart, du vet att jag smörar, ljuger, spelar smart. Jag hatar

mina kompisar som lärde mig det där. Varför fick jag ingen trygg

atmosfär. Äh skit i det kompis, det sant var e bärsen, kifan, shunen,

zutten & knatchen, bengen, gubben, roppen vi tuggar. Förortsstylish

brosan pluggar. Rosanna flummar Carro spelar rik helt fucked up från

kändis på hip hop musik. Vad händer brorsan här e ett brev från

snorungen skicka lite parra det e tjock knas i djungeln.


Ref: x2

Vi är brudar direkt från förorten, & vi bor i söderort. brosan spanar & dad

ger oss cash. Gitt från centrum & mecka en knatch.


Jag betalar min skatt ingen e i fara jag skriker; Skaffa mer jobb men

ingen svarar, vissa e så dumma, fan du sluta flumma sätta

dig på Drottninggatan och börja trumma. Rösta på moderaterna

köpa mig ett radhus åka Volvo 740 baka upp en snus. E'ru dum jao

idiot lägg av er jag driver, helt fucked up sitter jag & skriver AA-möten

med Carro B. Turne, studio, shit aldrig mer va fattig. Ey kom

igen cash spelar ingen roll. Okej ge mig dina så drar jag ut & stylish

& baz bara fina. Röda rummet här kommer lilla flummet på med Ponjo

Panten ey skapa gunget. Ey cam kom igen hooka upp mig med en bärs

jävla socfall här ta en knatch.

Ref: x2

Vi är brudar direkt från förorten, & vi bor i söderort. brosan spanar & dad

ger oss cash. Gitt från centrum & mecka en knatch.


workwork

Nu sitter jag på jobbet med en varm kopp kokos te och är helt slut! Känner mig helt uppe i varv men börjar komma ner med fötterna på jorden igen. Har stressat som en tok. 10 min innan mitt tåget från Huddinge skulle gå står jag i salongen med en jätte fin bruduppsättning som Felicia hade gjort (jag var hennes provmodell) fullt med löshår satt i och säkert en 50 hårnålar. Var bara att slita av allt och springa iväg till tåget. När man kommer ut möts man av ett hemsk snöstorm. Iskalla vindar och kolsvart på himlen. Fyfan.. vintern är här. Tog en sväng in på Espresso house och köpte med mig lite mat. När jag kommer till jobbet har dom beställt middag ikväll. Så typiskt att jag har köpt med mig mat då.. så undra om man ska skippa den där kyckling bacon mackan från espresso och äta catering firmans underbart goda mat istället? jag tror nog det.

Bilderna på alla fina uppsättningar vi gjorde idag kommer senare ikväll eller imorgon :)

shopping beroende?

Jag har inte shoppat på snart en månad! Jag har nog aldrig varit såhär shopping sugen i hela mitt liv. Det kliar i fingrarna varje gång jag går in i en butik. Om en vecka är det lön, äntligen! Inte för att den kommer bli en höjdar lön men det kommer ju sitta fint med tanke på att kontot nästan ekar just nu. Då blir det shopping!! Nya stövlar, jeans, tröjor, polotröjor, underkläder, vinter jacka you name it. Allt! Allt behöver in handlas just nu. Är så grymt trött på min garderob, nu är det dax med en rejäl uppdatering. Kommer dock inte ha råd med allting, inte ens hälften eftersom halva lönen åker rakt in på sparkontot. Precis som alla andra löner gör.

Jag bara längtar till studenten och ett fast jobb. 200 dagar kvar till studenten!
Imorgon ska jag jobba och då höra om förhoppningsvis ett fast jobb där. Salongen lämnar jag så fort jag kan! Ikväll är det DH! :) pusshej.


jobbet, våren 08.

måndag

Måndagar är alltid dom jobbaste och segaste dagarna såhär direkt efter helgen och så har man hela veckan framför sig. Men dagen har endå varit rätt lugn. Eftersom våran lärare gick innan lunch så blev det bara lek i salongen. Visserligen kom Marina och jag klippte en ny frilla på henne. Blev en kort page som hon passar grymt bra i! Blev lite sugen själv att klippa kort. Jag har ju redan klippt av 1 dm men funderade på att ta lite mer. Göra nån förändring, men jag måste säga att jag är leta för feg för sånt.

Efter det hade vi matte men jag och Rosanna var lite busiga som bara tog närvaron sen åkte vi hem. Hade verkligen ingen ork alls med matte idag och jag har typ hundra andra grejer att göra hemma. Plugga!! Både teori och skolarbete. Om 8 dagar hag jag teoriprov så det gäller att ligga i..

Så nu tillbaka till skolböckerna. Puss

söndagsångest

Helgen har bara rusat förbi precis som alla andra helger fast jag fick en lång helg. Fredagen efter kryssningen var man inte direkt på topp men Camilia drog med mig ut iallafall, Emelie hängde också med. Det blev Huset. Inte favoritstället direkt och eftersom jag själv var bakis som ett as och inte drack blev det riktigt tråkigt, jag var inte taggad för fem öre så drog hem redan vid 23 tiden medans Camilia och Emelie fortsatte kvällen på olika ställen.

Lördagen spenderades i Jakan där jag äntligen fick nya fräscha naglar! Och kvällen bestog av en utgång med Simona och Felicia. Drog oss till Retro vid halv 11 och föra lite sedan vidare till Magenta där vi dansa hela natten lång. Vid stängning gick vi runt knuten och gjorde ett försök till White room, men kön var allt för lång och vi skulle aldrig komma in. Så efter mycket tjatande på S och F om att dom kommer inte komma in så gick vi till donken och fick i oss lite mat. Kom sedan till Skärholmen med ondaste fötterna i hela världen och trötta som fan så såg vi att bussen inte går! Panik! Men så dök lilla Nisse upp som räddaren i nöden.

Så blev vi uppdragna av mamma kl 10 imorse eftersom jag hade lovat att skjusa lillbrorsan till Trånkan där han hade match. Så det var bara att sätta sig i bilen och dra iväg. Och jag förstår nu varför jag aldrig följer med och ser nån av hans matcher. Det är ju typ 10 minus i hockeyhallen.. fryser arslet av sig. Kom till slut hem och nu är man bara så död. Nu ska jag inte gå en meter till.

Det enda som är bra med söndagar är att det går så mycket bra på tv. Från kl 18 till läggdax kan man sitta bänkad framför tv. Gossip girl, One tree hill, ensam mamma söker och ikväll är det Into the blue!

puss och hej!


23 timmar ute till havs..































nu kör vi

Dålig uppdatering, jag vet! Men hinner verkligen inte just nu. Kommer tillbaka imorgon 18.15!
See ya!


where is the love?



Ett ynka höst lov och en vecka efter det hände det mycket. Inte särskillt mycket för mig förutom att jag lärade mig köra bil nej jag menar mina vänner, min klass. Nästan alla singlar blev helt plötsligt inte singlar längre. Man kommer tillbaka till skolan och nästan alla går runt och svävar på rosa moln.. vad har hänt? Vad har jag missat? En hel del märkte jag. Och det är en sak jag då undrar.. vart fan hittar ni den? Den där härliga kärleken?

tisdag

Om två veckor har jag teori prov, om tre veckor har jag uppkörning. Tänk, snart kanske jag har körkort! Helt underbart skönt. Om två dagar har matte prov och jag har inte pluggat nånting, ingenting på två veckor. VIlket är mindre bra! Vädret här hemma är skit.. regn, grått, kallt, mörkt. Nej usch.. jag går snart i ide. Bara försvinner bort nånstans.

Kul dag.

singstar

Efter en hård spårad fredags kväll gjorde hela bakis gänget det bästa av lördags kvällen och hade en singstar kväll hos mig. Riktigt trevligt och så här såg de ut..












sönder

Ni vet dom här dagarna då man vaknar upp och säger "Jag ska aldrig mer dricka alkohol" sånna har jag haft för många gånger, en av dom är idag. Men man lär sig aldrig. Endå står man där på dansgolvet helgen efter full som en kastrull. Gårdagen må ha varit lite för mycket av det goda, men det blev en grym utgång!

Kvällen började hos Rosanna där de bjöda på en underbart god middag, våg hals kom fram och vi skratta och hade kul. Sedan drog vi oss in mot staden. Självklart fick födelsedagsbarnet välja ställe och det blev Toxic. Dom flesta vet att jag inte alls är så förtjust i det stället men igår hade jag för första gången riktigt roligt! Men är man med hv så kan man aldrig få tråkigt! Fram mot 1 tiden drog jag och Carro vidare till Sense där vi dansa och drack hela natten lång med grabbarna som var där :)

Vad som sker denna lördag kväll är fortfarande inte bestämt. Ingen utgång iaf! För sliten för de. Här är lite bilder från gårdagen..







äntligen tillbaka till storstaden!

Jag överlevde 5 dagar till ute på vishan. Den sista veckan bestog nästan bara av körning. Har kört bil från kl 8 på morgonen till ungefär 17, varje dag. Fick ju självklart pauser men man var bra trött på kvällarna. Är glad att intensivkursen är över, eller kanske inte riktigt över. Har två körlektioner kvar som jag ska ta innan uppkörningen. Men jag ska inte åka tillbaka ner i onödan inte. Nej nu ska jag spendera lite mer än två veckor hemma och köra och plugga teori som en galning innan teoriprovet och uppkörningen. Det är inte långt kvar nu..

Har precis kommit innan för dörren och ska snart bege mig ut igen. Rosanna fyller nämligen 18 år idag så det blir tjejmiddag och utgång med brudarna. Ska bli kul att träffa klassen igen :) Sedan blir det utgång! Kan inte säga att jag är direkt taggad nu med tanke på att jag var uppe kl 7 imorse och har kört bil hela dagen.. men det kommer!

Nu har jag brååådis. Måste hoppa in i duschen. Puuuuss!

Här har jag spenderat dom senaste två veckorna..






sjukling

Jag ligger hemma sjuk. Skulle väl chansa på att jag har alla slags sjukdomar man kan få då kylan tagit vid. Förkylningar, halsont och feber. Så i helgen ska jag ligga hemma hos R, och bara bli ompysslad. För övrigt så fick jag ett samtal från darling idag. Halkbanan är körd och det gick riktigt bra. Glädjer mig! Körtkortet kommer allt närmre och närmre. Kanske dags att börja boka Sälen resan, då vi kommer ta bilen upp och det kommer bli en sådan sjuk jävla resa.

Så brudar. Packa väskorna för snart drar vi.
Puss.


awesome!

Hej min bästa vän.

Jag har funderat mycket på det här med din blogg. Kan inte vi göra den till våran? Din uppdatering är inte den bästa, men det är däremot min på många håll. Så genom att göra den till våran blogg så gör jag dig bara en tjänst? Tänk på saken. Så länge bollar jag lite idéer om hur våran header ska se ut. Snygg. Fräsch. Clean.

Ta det lugnt på vägarna
Yours truly.


Jag vet inte varför min kääääraste dator inte vill vända på bilden, så ni får nöja er oss uppochner. För så kan världen se ut i våra ögon ibland. Speciellt under denna kväll. Då var den så jävla uppochner som den bara kan bli!

jag tar över ännu en gång

darling har återigen lämnat det lite mer fartfyllda Stockholm och tagit ann det lite mindre fartfyllda Arboga. 5 dagar ute i vischan är inte att leka med. Speciellt inte när man heter Carolin, för där kan tristessen komma krypandes redan efter ett par timmar. Ett kort videosamtal gjordes då jag satt på mitt tåg mot Jakobsberg och hon till Arboga. Då jag inte hann säga hejdå så fick vi talas vid på annat höger.

Time for me to sleep.


tillbaka till vishan igen

Varför ska helgerna gå så fort? Jag har njutit av att få vara hemma en litet tag iallafall och nu ska jag tillbaka till byhålan Arboga för att kämpa för mitt körkort. Kommer missa en hel del i skolan som kommer bli jobbigt att ta igen när jag kommer tillbaka. Men det är nånting jag får stå ut med.

Nu till helgen.. Fredagen blev en utgång med darling. Vi drog till Ice där man inte hade varit på hundra år typ. Tänkte bara dra dit och ta en drink, men den har man ju hört förut. Självklart blev det ju lite mer än bara en drink. Vid halv ett tiden drog vi oss mot Magenta där grabbarna var. Riktigt bra drag, hade sjukt kul! Så vi blev kvar till stängning och sedan blev det efterfest hos Robin. Lördagen blev lugn på dagen och hemmafest hos Andreas på kvällen. Det märktes att alla hade varit ute kvällen innan.. ingen var så värst taggade och drog hem ganska tidigt. Jonna och Therese som hade fått i sig en hel del cider skulle promt till Stuvstakällarn för det skulle vara "så himla bra drag". Hamna där i kanske en timme och det var ingenting att hänga i julgranen. Trodde aldrig att jag skulle sätta mig fot på det där stället och framför allt inte en lördag kväll. Första och sista gången jag var där :)

Nu är det dax att packa väskan igen och dra. Måste ta ett tidigare tåg idag eftersom alla sena kvällståg var fullbokade. Fyfan det här är drygt.. jag vill inte tillbaka. jag vill verkligen inte. 5 dagar till ska jag stå ut. Kommer sakna er här hemma. Kommer tillbaka på fredag igen och tills dess så får Jonna hålla er uppdaterade lite om vad som händer där nere :)

Puss hej!

RSS 2.0