här ska det vara en rubrik som jag inte kommer på.

Så var det måndag igen. Helgen sprang förbi som vanligt med stora steg. Fredagskvällen börja bra med 14års parajet, grillade hamburgare och åt chips i mängder. Proppmätta och trötta blev vi men vi tog oss själva i kragen och hällde upp några glas vin och svepte innan skivan. Men tröttheten tog över mig så redan vid kl 1 drog jag mig hemåt. I lördags fyllde Soffan 20 så vi var hos henne på 20 års fest där det bjöds på snittar och Mojitos. Jag som inte var kröksugen för 5 öre tog bilen dit vilket alltid är skönt på kvällen hem sen.

Idag blev det ett arbetspass och interjuv hos Makeupstudion. Det gick bra men nu står jag bara inför ett av mitt livs viktigaste beslut hittils. Ska jag eller ska jag inte? Göteborg eller Stockholm? Höst eller vår? Hur ska jag göra? Jag vill för vad annars ska jag satsa på.. och yrket är roligt och jag VILL lyckas!  Ett viktigt beslut som måste tas snart.

Nu ska jag bädda rent i sängen och sova som en prinsessa!
Puss och God natt


freeedag!

Åh va skönt att få vara ledig idag. Har hunnit solat, handlat lite i skärholmen och varit på systemet. Nu ska jag över till Darling där hennes syrra har fest ikväll så vi agerar lekledare.. eller det kan man ju kanske inte säga längre med tanke på att "små" tjejerna är 14 år!! Shit asså.. hur gammal är jag egentligen? 30? haha ne skämtåsido men det känns snart som det. Kommer ihåg 14 års perioden.

Så nu ska jag dit sen ska vi till Terres skiva ikväll på Viper, om jag känner oss 3 musketörer rätt så avslutar vi med platta skor på Grodan! Pusssss

     

The Studio och Fridays

Det känns som att jag jobbar ihjäl mig just nu.. Körde en långpanna på 12 timmar idag och nu har jag äntligen fått komma hem till min sköna säng. Igår jobbade jag till kl 15 efter det mötte jag upp Bemmlis i centralen. Kl 16:45 va vi på The studio och blev sminkade och fotade. Bilderna blev väl sådär.. men dom lyckades praka på mig 11 bilder fast jag inte var helt nöjd med dom. Efter det gick vi till Fridays och åt en underbart god middag!

Så idag blev det en långpanna som sagt. Kvällen blir rätt rörig ett tag men löste sig tillslut. Nu ska jag sova och hoppas på att det blir regn imorgon på dagen för att slippa jobba lunch. Men på kvällen kan de gärna få spricka upp då Terres skiva är och vi ska slå klackarna i taket.

Lite av resultat på plåtningen








Tisdag

Igår blev det en väääldigt lugn dag på jobbet, hur skönt som helst! Efter det åkte vi till Haninge för att hjälpa pappa med att hämta Porschen från servicen. Jag fick den stora äran att köra hem den, så jag och Darling satt och dunka musik och körde om var och varannan bil på motorvägen. Kl 18 var det att dra sig tillbaka till Snaps för personalmöte, kabaré och lite middag. Satt kvar på uteserveringen till stängning runt 23 sen hem och kolla på gamla SATC avsnitt.

Idag det grått och regnigt vilket betyder inge jobb på lunchen. Men jag ska köra kväll ikväll med Figaro så börjar inte förrens kl 15. Frågan är bara vem som vill komma och äta när det är sånt här väder en tisdagkväll?.. hmm det blir nog en tidig hemgång ikväll.








The last song

Men hur bra va inte den filmen då.. hela salongen satt och snyfta i slutet. En riktig carro-film, jag älskar kärleksfilmer! Nu vill man se Prince of Persia, Sex and the city 2 och Dear John också! Nu börjar det komma bra filmer på bio. Så dags att byta ut några partynätter till bionätter istället, någon med mig?..

Nej nu ska jag sova, upp och jobba imorgon!
Puss och God natt

       

Fartfyllda helg!

Så var helgen snart över.. Va fort det går och nu är det verkligen sommar! Som man har väntat på denna värme, sol och grönska. Fredagskvällen så blev det lite mys i Humlan innan middagen på The Bridge, var väl inte så mycket att hänga i granen men det var väl vinet man fick med som man fick valuta för. Stannade till ungefär 2 då vi knata vidre till Grodan. Jag som var stentrött efter en hård jobbvecka ville dra mig hemåt vid 3 men det ville inte dom andra fröknarna. Så det blev en hemgång i soluppgången.

Lördags blev det presenthandling med Emelie, lite mysigt förkrök på hennes altan i solen och sen till Felicias 20 års fest! Där det bjöds på massa god mat, vin och shotar. En obligatorisk fördrink för alla fick vi också bestående av Tequila! Maten satte sig fint och det gjorde även shotarna, vinet och cidern som man fick i sig. Mycket dans och otrokigt mycket skratt! Tack tjejer för en superkväll! Det var länge sen jag skratta så mycket att man fick ont i magen.

Idag mår man som man förtjänar, har sovit typ halva dagen rätt skönt att det regnar ute nu men i veckan vill ju ha sol igen! Nu blir det lite födelsedagsfika för bror min som har fyllt hela 14 år och senare en bio med Emelie då vi ska se Last song.

 






























Lååångpanna

Egentligen borde jag inte sitta vid dator nu utan lägga mig bums i säng. Jag kom hem för en liten stund sen från jobbet, det blev en långpanna idag på 11 timmar. Så nu är man duktigt trött! Jobbade lunch och sen var det kris på servitriser till middagen då det var ca 9 bokade bord.. först skulle jag vara själv men som tur va kom en tjej till in och kvällen ordnade upp sig trots allt. Det gick riktigt bra och fick bra med dricks :)

Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och sova. Kl 11 imorgon blir det jobb igen och vad kvällen har ett erbjuda vet jag inte än.

God natt!

Grillning

Idag måste nog ha varit årets varmaste dag hittils. Jobbpasset blev ett svettigt träningspass. Efter det drog jag mig till gymmet och mötte upp pappa. Nu grillar vi, bakpotatisarna ligger i ugnen, salladen och såsen är färdig. Åh va hungrig jag är och åh va gott det ska bli!

Den 31 Maj ska jag på interjuv för Makeupstudion!! :) I höst bär det av till Göteborg.

      

Sommaren är här!

Hårt arbetspass blev det idag! Solen stekte på och runt 20 grader. Uteserveringen var nästan full och gatorna var fulla med lättklädda människor och solbrillor. Nu är sommaren verkligen här! Efter jobbet satt vi kvar en stund och njöt av värmen sen hämta vi upp T och åkte till Skärholmen. Tjejerna handla mat och kolla i affärer medans jag låg i tandläkarstolen och laga min trasiga framtand. Sen var man runierad på pengar. Satan att man ska gå som vuxen nu, bäst att se till att hålla tänderna fina och hålfria annars blir det dyrt! Kom hem till 7 då jag satte på mig träningkläder, joggingskorna och ipoden i högsta hugg och sprang i en halv timma och avsluta med lite styrkeövningar på altanen. Hur skönt som helst!

Måste även säga att nu har jag skickat in en ansökan till Makeupstudion i Göteborg. Så nu hoppas jag på ett samtal snart från dom och boka tid för en interjuv. Jag vet vad jag vill och om jag kommer in ska jag satsa till 200% för att verkligen lyckas och få mitt drömjobb i framtiden. Åh jag vill jag vill, det ska gå! Jag vill inte vara kvar i Stockholm längre.

Nu ska jag sova för imorgon väntas en stressig dag på jobbet.
Puss och God natt.

My hands

I wake in the morning, tired of sleeping. Get in the shower and make my bed alone. I put on my makeup, talking to the mirror. Ready for a new day, without you. And i walk steady on my feet.

     

sommarkänsla

I fredags åt vi oss så mätta på både mat, godis och chips. Satte på My best friend's girl och sen blev det sovdags. I lördags vakna vi upp till strålande sol, blå himmel och 20 garder varmt! Hur lycklig blir man inte då! Vi drog oss in till stan för lite ärenden sen hem till Värmdö igen och la oss ute och sol med en iskall cider. Framåt kvällen gjorde vi en supergod middag, grillspett och en stor sallad. Korkade upp rosé vinet och drog i oss några cider. Planerna var först Pure eller Amba men det sluta med att vi hamna på Golden Hits med mamma och några vänner till henne. Mycket dans och dricka blev det och vi vingla ut därifrån runt 2 tiden till Grodan där vi inte stanna mer än en timma sen var det hemgång.

Idag mår man som man förtjänar, blev lite för mycket för min del igår. Nu känner jag för en rehab månad! Ta tag i träningen och äta bättre än all skräpmat man stoppar i sig nu. Men nästa lördag är det Felicias 20 års fest som gäller och helgen efter det Terres skiva. Sen bara några helger kvar till midsommar. Hur sjukt är inte det? Varför ska sommarn bara springa förbi. Bara för det ska jag gå ut och njuta lite av sommarvärmen och solen som fortfarande är uppe. Sen slänga sig i soffan och se 2012. Imorgon blir det jobb i sommarvärmen!

 


















kom så ska vi leva livet

Dålig uppdatering I know.. Men nu till onsdagens utgång. Det började på Cardell Redken Lougne med tjejerna Rosie och Fellan. Drack rosé och blev rätt bra salongsberusade. Gick bort till Fridays Stureplan där vi tog en drink och lite tilltugg. Sen kom resten av damerna och vi drog oss till Amba. Där det var sjukt bra dra och vi var riktigt taggade hela högen. Dansa oss ut därifrån runt halv 3 till Grodan och stanna tills solen gick upp. Hem och decka hos Terre. Och dagenefter spenderades i soffan framför en film. Vi var rätt lagom slitna alla 3 men var endå sugna på en sväng utåt. Som det blev men jag höll mig ifrån drickan och tog bilen in. Först till Ojojoj och sedan Stures. Kom hem i lagom bra tid kl 3 och somna bums.

Fredag idag nu ska vi fly hem till kära W. Ikväll ska vi laga pannkakor och mysa! Imorgon kör vi igen. herregud vilket liv vi har.. men är vi 20 så är vi! Lev livet! Jag gillar det.


efter jobbet i onsdag slog vi oss ner i solen med en iskall cider, hur underbart som helst!


Rosie och Fellan i salongen. Strike a pose!


Rosie på Fridays


Tjejerna på Amba!








Torsdagskvällen på Sturecompagniet. Stureplan.se


Snapsisen

Åh vilket underbart väder vi har haft idag! Självklart jobbade jag och Darling och det var riktigt varmt ett tag. Efter arbetspasset slog vi oss ner på uteserveringen i solen med lite god mat och kaffe. Planerade imorgon dagen och den kommande helgen. Jag längtar! Spåra spåra spåra!

Imorgon blir det jobb igen, träffa Fellan och Rosie för några drinkar på Fridays sen ut och göra stans gator osäkra med dom absolut bästa tjejerna man kan ha! Hoppas bara att vädret blir lika bra imorgon som det var idag. Några grader varmare kan det gärna få bli så man kan slippa tjocktröjan under dom små tunna jackorna och varför inte kunna gå barbent utan att frysa ihjäl. Undra om jag ska våga mig på det imorgon eller kommer jag frysa ihjäl? hmm.. aja ett i-landsproblem att ta tag i imorgon.

God natt kära ni!






lyckligaste dagen i mitt liv var när jag lämnade dig.

Trots att det har gått en månad nu så kommer det fortfarande fler sanningar fram. Måttet var rågat för länge sen, jag såg klart och tydligt om vem du verkligen är, vilket svin du verkligen är. Men nu ser jag allt klarare än jag någonsin kunnat tro. Tycker nästan synd om dig hur misslyckad människa du är. 3 tjejer på samma gång + lite på sidan av.. Då har man allvarliga problem där inne. Du lever i en lögn, hela ditt liv är baserat på lögner. Och jag kan inget annat är att bara stå här nu och skratta åt dig, dig och ditt patetiska och omogna beteende. Du är en tragisk människa som måste hålla flera personer i handen geonom hela livet. En vacker dag kanske du inser vad du håller på med men då kommer det vara försent. Du har förstört dig själv och många andra så mycket. Och snacket om att jag skulle ha gjort inbrott.. Kom igen nu har du inget annat att säga, haha du är så vidrig, patetisk och äcklig människa.

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva om det här svinet jag har träffat i ett års tid. Vill varna alla er andra tjejer där ute för honom, och även killar som honom. Alla otrogna killar förtjänar inte en plats på denna jord!

Future

En fråga jag kan ställa mig själv nästan varje dag är Vad ska jag bli när jag blir stor? Eller större rättare sagt. Jag är 20 år och det är dags att ta tag i saker och ting. Sen jag var 15 år har jag velat bli mäklare och det vill jag viserligen fortfarande med tanke på lönerna man kan skaffa sig och verkar vara ett grymt roligt arbete att få åka omkring och vara i kontakt med många olika människor. I 9an när jag valde till gymnasiet lät frisör roligt men framför allt lätt, därför jag valde det men insåg efter halva tiden att det var inte riktigt nånting för mig, just för den låsta sitsen man skulle hamna i. Hyra en stol på en salong och ha sin stamkunder och klippa samma frisyr, färga samma färgningar osv.. Nej va är ingenting för mig. Viserligen blir det vad man gör det till men det var någonting med frisör branchen som inte tilltalade mig särskilt mycket. Mitt under gymnasietiden fick vi i en kurs Färg form och stil. Där även kläder och smink kom in i bilden. Kläderna, färgerna och få ihop det bra var sådär men just sminkandet var grymt roligt. Och efter gymnasiet fanns även det i tankarna att bli make-up artist. Flygvärdinna har varit nått jag har funderat på också eftersom jag älskar att resa och se nya saker.

Jag vill tjäna bra med pengar, resa mycket, träffa människor och älska mitt jobb! Antingen om man reser först sen pluggar och sen skaffar sig sitt drömjobb. Eller om man satsar direkt på pluggandet och tar resandet efter utbildningen och innan jobbandet. Eller kombinera allt det där. Jag har nu suttit och kollat på en Make-up artist utbildning Makeupstudion i Göteborg, Stockholm, Malmö eller Borlänge. Stockholm har man bott i sitt hela liv och kommer antagligen att spendera resten av sitt liv här också. Därför vore det roligare med Göteborg tycker jag. Flytta dit, plugga till make-up artist, kämpa och jobba järnet för att sedan få jobb inom media, modetidningar och modeshower för många olika kända företag. Och drömmen att få åka utomlands och jobba i New York. Kursen kostar 45 000 kr och varar i några veckor. Jag är riktigt sugen verkligen! På börja nått nytt och spännande i ens liv.

Som sagt, jag är 20 år och har alla dörrar öppna. Nu är bara frågan vilken dörr och väg man ska gå.

      

Ambassadeur

Helgen är förbi och fredagen blev spårad på ett sjukt roligt och bra sätt! Det börjades hemma hos Kajsa med vin och Fuck the dealer. Klunkar en hel del och det börjar snurra till ordentligt efter 2-3 veckors nykterhet. Söta morfar kom och hämta upp oss och vi klämde in oss alla i bilen mot Amba. En vinglades Carolin på gatan i dom nya fina jeansen och 12 cm klackar försvinner helt plötsligt ner på övergångsstället, jeansen sprack "Vaafaaan ett och fyra!! faaan!!" men men försöka att inte bry sig mer om det för den kvällen, det problemet fick jag ta itu med dagen efter. Kommer fram till Amba, rätt dött amba med tanke på att klockan var inte mer än 23. Vänta en timma med några cider sen jävlar blev det fart på hela stället. Upp på scen, dansa så hela amba såg men det sket  vi i för fyfan va roligt det var! Klockan 2 vinglar vi vidare till Grodan, sjukt bra musik faktiskt men jag hade velat stanna på Amba. Vi blev kvar iallafall till stängning och somna sen i ett tvär ljust sovrum.

Lördagen mådde man som man förtjäna. Jag Jorre och Terre decka i min säng kl 1 efter alldeles för mycket godis, chips och vatten. Nu är det söndags och filmdags och sen nått gott till middag hoppas jag. Nu skulle det sitta fint med massa bilder från fredagens bravader men jag glömde kameran. Nästa lördag kör vi igen och då lovar jag bilder.


en bild från en utgång några veckor sedan.

Längesen

Vart ligger koden som man måste ha för att kunna lägga upp youtube klipp nu då?? jag hittar den inte så jag skickar länken, lyssna på låten och texten. Fin, mycket fin!

http://www.youtube.com/watch?v=v8ZOPqu6tPY&feature=related
Petter feat Veronica Maggio - Längesen

aj aj aaaaj!

10 timmars långpanna idag. Började 11 imorse med lunchpass, sluta 15 fick en break på 1 och en halv timma ungefär då Emelie kom till jobbet och vi slog oss ner i solen en stund innan vi tog en liten shoppingrunda på Götgatan. Sen ringer chefen och behöver in en till servitris till kvällens middag. Jag som har svårt att säga nej till jobb tar självklart passet, även fast vi var ute och härja igår på Ego och Rose och hamna i säng kl 3 så jobba jag till 22 ikväll! Sen höll jag på att kolapsa och fick åka hem. Tack och lov. Nu värker fötterna, benen och händerna mer än någonsin så sängen är ganska lockande nu! Om jag bara lyckas ta mig upp ur soffan och orka GÅ till sängen.. aaaj va ont dom 3 meterna kommer göra.

Imorgon fredag blir de jobb igen, sen heeelg!

dags för jobb

solen skiner så nu blir de jobbilijobb och efter det gym!
Jorre om inte du också ska jobba ta med Terre och kom till Snaps kl 15 tycker jag! :) Pussss

     


midsommarkärlek

Blev en ledig idag konstigt nog, det blev ju rätt fint väder trotsallt. Jag fick iallafall lite gjort här hemma. Eller jag packa upp resväskan och rensa lite i garderoben sen blev jag för rastlös över att vara hemma en fin dag som denna, så jag hoppa in i bilen och åkte iväg till Nacka Forum och hitta en riktigt fin långklänning, kommer passa perfekt på midsommar! Så den fick följa med hem. Efter det åkte jag till Bemmlis på hennes jobb och höll henne sällskap en liten stund innan jag åkte hemåt igen. Fy vilket tråkigt inlägg, men men här är lite dåliga webcam bilder på min midsommarkärlek.




Godmorgon!

Nu är man tillbaka till vardagen igen, jobbet och träningen. Sin egna säng och frukost det är väl det man saknar mest när man är borta eller framför allt sängen. Sitter och äter frukost nu sen dags att klä på sig och kladda på lite mascara sen iväg till jobbet. Härligt väder idag, hoppas det är lika varmt som det ser ut!

Hörs later!

       

ruta ett

Jag är lyckligare nu än vad jag har varit på riktigt länge. Jag har hittat tillbaka till mitt gamla jag men endå till en ny början och ett nytt jag. Till nånting som ska bli mycket bättre. Endå känner jag den där hemska känslan ibland. Med ett tungt hjärta tittar jag tillbaka och saknar det som jag fantisera ihop och trodde var bra men jag levde i en lögn. En lögn som förstörde ett år av mitt liv, en lögn som förstörde en del av mig. Jag vet inte vad som är värst.. alla lögner och bedragandet bakom min rygg eller att du går runt med ett leende på läpparna nu och tror att du inte har gjort något fel.

Jag ska inte hänga läpp för det här. Det gör jag inte. Men jag vill att du ska få sota för det du har gjort! För du tog en del av mig och krossa det, förstörde det. Förstörde mig, fattar du det ditt svin? Fattar DU det??

Hemma!

Hemma igen till ett lite mer grönare, varmare och soligare Sverige. Det gillar vi! Veckan på Egypten har varit hur skön som helst! Den har bestått av mest, sola, sova, dricka vatten, äta chips och chocklad.. haha. Hälsovecka number one! Har ätit god mat på restaurang, shoppat lite, snorklat och sett fantastiskt fina korallrev och färg glada fiskar, och vilda delfiner. Fått ännu lite mer färg på kroppen som ska hållas sommarn ut! Hoppas jag. Imorgon blir det tillbaka till vardagen med jobb, träningen och slut på all chockad, chips och godis! Jag har saknat salladerna faktiskt.

    


RSS 2.0