lill-lördag!

En dag hemma i det gråa trista vädret, det fick bli en promis med Darling och en liten sväng förbi Bemmlis på hennes jobb sen ett gympass. Kvällens planer för först bio men dom sprack.. så nu blir det fika på Fridays med Tessan och Darling, mys! :)

       


bokat och klart!

Idag fick vi Gotlands resan bokad och klart. SÅ skönt! Nu längtar man sjukt mycke! Vill ha v.29 nu!!! Sommar, sol, värme, brunbränd, rosé, jeans short, tunikor, klänningar, snygga grabbar och framför allt Kallis! Åh vill nu nu nu.

     

ny vecka, nya tag

Godmorgon! Den här veckan hoppas jag på en förändring i mitt liv, ett arbete nu skulle sitta riktigt fint! Jag ska förbi Snaps idag och igen prata med chefen och se om det har kommit igång ordentligt igen. Men innan det förbi Vila i Skärholmen och prata om en ledig tjänst. Sen blir det gym! Det blev ingen bio igår, det blev en myskväll hemma hos R istället där vi kolla på Ryktet går och Entourage sen åkte jag hem till min sköna säng och sov.

Nu frukost!


när vinet går in går vettet ur

Söndag och nej jag är faktiskt inte bakis skönt nog! Kvällen eller snarare eftermiddagen började på felicias salong för att göra oss fina och tänkt lite förkrök men klantiga jag glömde totalt bort att systemet stänger kl 15 på lördagar så det blev inget vin för oss. Så vi gick till Vapiano på Sturegatan och tog en Appel Martini i väntan på vårat bord. Grymt mycket folk var det och det tog frukansvärt lång tid till att få maten. Men gott var det! Delade på en flaska vitt och trippa sedan vidare mot Unduci där det var folk tomt så vi gick vidare till Vessa Egge (nånting sånt) och drack vin och drinkar. Vidare mot Oxid där det blev mer cider och shots. Efter det delade vi tyvärr på oss och fortsätte åt två olika håll. Jag och Emelie tog en sväng förbi Grodan där vi träffa en del vänner. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det var trevligt. Har alltid kul med er tjejer!

Nu ska jag få i mig lite mat och ikväll blir det bio med R och J.


















lööördag

Shoppingtur i vårsolen en fredagsdag med R sen kom älskade E och gjorde oss sällskap. Sen även en vän till R. Det blev en del vår och sommar kläder shopping så sol och värme nu tack! Lunch på John Chriss (ovanligt va?) sa hejdå till killarna och vi begav oss hem och gjorde en frukansvärt god middag och massa gott till Lets dance. Mattias vann tack och lov!

Ikväll kommer det bli en bra kväll. 15:00 Cardell Redken Lounge för att göra oss fina och dricka vin, middag på Vapiano, Undici och Pure. Kvällen är väl planerad med mina älskade fina vänner!

Hörs imorgon förmodligen bakis och massa bilder.

till dom ensamma

En låt som väcker en del minnen, en fin låt, en låt som passar in, en låt som jag slutade lyssna på men lyssnar på igen och den är ju för himla fin!

     

ett stort hus på berget

HUR kan man inte ha mottagning i en lägenhet högst upp på ett berg? Det är för mig helt obegripligt. Det är så man knappt kan ringa SOS samtal, så illa är det! För att få mottagning och kunna skicka sms eller ringa måste man tvinga sig ut i kylan. Stackars telefonen får ligga ute inlindad i en filt så inkommande samtal och sms kan få komma fram. Stackars mobil.. ännu en bra anledning till att värmen och solen ska komma NU!

lönings dag

Inte konstigt att man fick virus på datorn när man inte har något virusskydd installerat, smart carolin! Nu är skiten borta iallafall och jag måste ringa till Telia och fixa säkerhetspaketet nu så det inte händer igen! Körde en och en halv timma på gymmet sen åkte jag förbi Deli och fick en pasta kyckling sallad av Bemmlis som jobba, tack sötnos! Så nu sitter jag hemma i soffan och har precis fått i mig den. Kvällens planer blev tyvärr inställda, så nu blir det lugnt framför tv:n. Imorgon blir det en tripp på stan och spendera lönen som kom idag!

     

äckel virus!

Min älskade älsklings dator har fått virus!! :( Jag hoppas verkligen innerligt att inte mina grejer på datorn har försvunnit nu. Har hela mitt liv i den lilla burken! Så det kanske inte blir så mycket bloggande nu förrens den är helt frisk igen. För er som har försökt nå mig igår och inte kom fram så höll 3 på med en nummer förflyttning till mitt nya abonemang men nu är det fixat och klart och jag kan äntligen få börja använda min iPhone.

Dagens planer är att snart bege mig till Bemmlis och klippa Lollo, träna på eftermiddagen och träffa R på kvällen. Tråkigt väder idag men det ska vara rätt varmt. Får se när det blir en uppdatering igen, har iallafall pappas dator att låna ibland.

pusshej!

out from under

My eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under.

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...

time to move on

äntligen så börjar jag se ljuset i den hemska mörka tunneln. Fick positiv respons på Snaps idag från chefen, förhoppningsvis börjar jag jobba där igen on någon vecka. Uteserveringen har ju redan dragit igång och det är mycket folk! Mitt mål här i livet just nu är ett jobb, heltidsjobb och fixa mig en lägenhet. Dags att börja om, starta ett nytt liv, finna en trygghet hos mig själv och jobba på det. Time to move on! Stå på egna starka ben. Snart så, snart.

      

städning och träning

Äntligen sol igen! Nu får det inte bli fler snöstormar. Hela förmiddagen har jag städat och tvättat här hemma. Har inte varit här hemma sen vi kom hem från Thailand så alla sommar kläderna jag hade med mig åkte in i tvättmaskin. Nu ska jag åka iväg och träna med papsen men innan de förbi Snaps och hoppas på att chefen är där så man kan prata lite jobb kanske. Hoppas hoppas..!

     
      

söndag

Igår blev det en lugn kväll med Bemmlis. Kolla på filmen The prestige, åt godis, prata och planera sommarn lite. Nu längtar jag till v.29!! Kom hem runt 3 tiden och somna tungt i sängen. Nu ska jag snart iväg och möta upp pappa. Blir en fika med honom och hans nya tjej. Sen hem till Värmdö och ta det lugnt framför tv:n. Ikväll kommer det massa bra tv program!

Puss hej.

man mår som man förtjänar en lördagsmorgon

B A K I S! ja det är jag men vilken underbar kväll det blev igår. Börjades hos Kajsa sen taxi in till Medis och Ojojoj. Sen en snabb titt på Metro som sög! Och avslutades bara jag och Emm på Grodan med massa drinkar dans och jag vette fan allt vi gjorde. haha sjuk kväll! Mycket sjuk och mycket rolig. Idag mår man som man förtjänar men jag klagar inte solen skiner och hörde att det var 10 grader ute?! Kan de verkligen vara vår i luften nu?

Nu ska jag åka iväg ut till kära Värmdö till farfar där det blir fika med kusiner och farbror :) Ikväll får vi se vad som sker. Lugnt blir det iallafall! Bilder från igår kommer senare!

                      

helg!

Jag ser inte framemot helgerna lika mycket längre. 1. Jag har inget jobb 2. en del av min rutin och trygghet i livet finns inte längre kvar. Men jag gör det bästa jag kan av helgerna och spenderar dom på bästa roliga sätt med mina vänner. Så ikväll blir det utgång! Men först förbi solariet, gymmet och sen hem för att börja fixa iordning sig och föra. Det börjas på Ojojoj på Medis sen vet vi inte alls vart de slutar. Magenta, Nype, Amba, Hells eller Grodan. Får se vart klackarna tar oss.


middag på Fridays

Halva dagen spenderades i tvättstugan, övningkörningen får bli imorgon! Jag och Darling åkte sen förbi Nacka forum där det blev shopping för bådas del och en chailatte på Espresso house. Beställde även en Iphone som kommer på måndag eller tisdag nästa vecka. Så nu slipper jag Sony Ericssons skit mobiler som bara går sönder. Kom hem för en liten stund sen efter en trevlig middag på Fridays med R. Imorgon blir det utgång och slå klackarna i taket med brudarna!

     
                     fin säng jag har täckt med kläder..

If we ever meet again

Att det var så svårt att hitta ett jobb visste jag inte. Jag har suttit och sökt hur mycket jobb som helst, men tyvärr inte så mycket reslutat. Jag är inne på min andra vecka hemma utan jobb och det kryper i kroppen på mig! Jag måste ha ett jobb, få in lite rutiner i vardagen. Det är bara att fortsätta kämpa, till slut dyker ett jobb upp. Igår låg jag och J hemma hos mig hela förmiddagen och sökte jobb, kolla på tv och tog de lugnt. Förbi Skärholmen en snabbis för att lämna in min trasiga mobil och sen blev det gym för min del och pojkvän för hennes del. Till kvällen var jag på bio med Cissi och såg söta Valentines day. Träffa på R som gav mig skjus till min bil och pratades vid en hel del.

Idag blir det mer jobbsökningar, tvätt och lite städ hemma. När tessan har slutat skolan ska vi ut och "övningsköra" i stan. Tösen vågar sig inte riktigt ut där helt själv så jag får bli hennes back-up förare om de skulle bli lite panik. Men det blir kul. Stannar nog för en fika nånstans också. Ikväll ska jag träffa R :)

   

Tisdagen i staden

Vad har hänt med att jag har blivit lite av en morgon människa? Godmorgon iaf, vakna för en halv timme sen ungefär. Gårdagen blev verkligen en hel dag i stan vilket var mycket mysigt. Åkte till Snaps där vi träffa Filip som har fått sig en ny stil? haha. alltid lika kul att träffa den killen. Kommer bli mycke snaps häng om några veckor när han börjar jobba igen. Satte oss i solen med en kaffe och prata om allt mellan himmel och jord. Drog oss till ett café jag inte minns namnet på och åt en kyckling wrap till lunch och sen till Waynes för en smoothie och en latte.

Petra Mede show på eftermiddagen sen och den var riktigt rolig! Väldigt lång dock men roligt att sitta och titta. Mellan tagningarna var hon minst lika rolig som när det spelades in så vi fick många skratt. Petter gästa och sjöng en av sina låtar på slutet. Klockan 20 sluta det då vi drog oss till Kungshallarna och åt middag. Kom sedan hem halv 11 igår. Sånna dagar gillar jag! Heldagar ute och hittar på saker med en person som får mig glad och må bra! 

     

     

     

     

     
                       Så sprang vi på min drömbil!

     


in mot stan!

Nu ska jag och Darling ta en premiär på Snaps uteservering. Dom har tydligen öppnat tidigare i år, snacka om vårkänslor fast snön ligger kvar. Det får bli vinterjackan för vindarna är fortfarande is! Klockan 16:15 ska vi befinna oss på Filmhuset på Gärdet och sitta i publiken till Petra Mede show. Så nu hoppar vi in i Bettan och rullar iväg.

hörs senare!

     

       

happily never after

Efter en dag i Skärholmen med lunch, införskaffat en ny ring och kollat efter en Iphone så åkte jag iväg till gymmet och körde i en timma. Blev middag med pappa på ett café vid södra station sen hem och över till C där vi satt och kolla på Håkans bar, Svenska hollywood fruar och en liten bit av Petra Mede show. Sen blev mina ögonlock för tunga så jag körde hem Therese och sedan hem till sängen. Darling kom över sen och blev mitt sovsällskap vilket jag uppskattar. Speciellt just nu när man verkligen inte vill vara ensam. Men det kommer bli många ensamna nätter nu framför mig. Allt har alltid sitt slut, vårat slut kom nu.


sunshine!

Jag vakna klockan 8 imorse som vanligt.. har fortfarande inte fått in svensktidsrytm i kroppen. Men och andra sidan är det rätt skönt att vakna kl 8 på morgonen och känna sig utvilad och pigg och faktiskt ha hela dagen framför sig! Jag tog ut täcket i soffan kolla på Vakna med the voice och åt frukost. Sen har jag suttit inne på arbetsförmedlingens hemsida och sökt jobb. Jag är ju en arbetslös jäkel förtillfälligt men hoppas snart på jobb igen!

Nu ska jag iväg till UM i Huddinge med Therese. Sen hämta upp Jonnsan i Älvsjö och åka iväg till Skärholmen för eventuell shopping och en liten fika kanske? Solen skiner ännu en dag och det är underbart! Jag lyckades få med mig solen hem från Thai men tyvärr inte värmen. Nu vill jag ha vår!!!!

    

    


party all night long

Tack tjejer för en grym kväll igår! Idag har mått man ovanligt bra, eller okej jag har varit bakis men inte alls så mycket som jag trodde. Har velat sola hela dagen men det har inte gått nå vidare. Till kvällen nu.. tjejerna droppa in en efter en under kvällen. Bjöd på drinkar och tilltugg, mycket sång (skrik vad mamma sa), dans och paketöppning. Vid 12 tiden drog vi oss in till Grodan och slog klackarna i taket till klockan 4 imorse. Jag och darling vingla ut och tog första bästa svart taxi hem.

Idag har jag firat med familjen och släkten. Fick mest pengar vilket är perfekt när jag har en Iphone att införskaffa mig snart. Ikväll blev det lugna gatan hemma och kolla på melodifestivalen sen varit med bästa emelie och bara myst lite hemma hos henne. Kollat gotlands resor och det börjar se rätt ljust ut. Snart ska det bokas!

    

    

20 ÅR!!

ääääääntligen 20! :D

Jag och Darling och storstädat här hemma inför ikväll, gjorde premiär på systemet, förbi skärholmen och emelie på jobbet. Mycke som ska fixas och donas innan. Nu ska jag snart hoppa in i duschen börja fixa mig lite smått, sen kommer darling och tessan över. Vid halv 7 ska jag hämta upp bemmlis på jobbet och cissi. Så blir det en liten snabb middag. Kl 20 kommer resten av sällskapet då det bjuds på drinkar, snittar, chips, gurka/morötter och dip.

IKVÄLL KÖR VI TJEJER!

              

EN dag kvar..

tänk att imorgon blir jag 20 år!! Hur sjukt är inte det? En dag jag har väntat på fööör länge nu. Morgondagen kommer bli bäst!

Godmorgon förresten! Jag vakna halv 8 idag igen.. jäkla jetlag! Men håller mig vaken till 12 iaf på kvällarna. Fast det är rätt skönt att vakna så tidigt på mornarna för man får så mycke mer ut av dagen. Klockan 11 idag ska jag till KTH och prata med en studievägledare och lägga upp en liten studieplan för mig, hur jag ska gå till väga osv. Efter det möter jag upp Emelie för lite shopping, kolla efter nått snyggt till imorgon. Sen måste jag hem och förbereda allt inför imorgon.

Nu ska jag kila iväg. Vi hörs!


bilder från Thai


























HEMMA!

äntligen hemma.. Jag hade verkligen hemlängtan dom sista 5 dagarna. Blev rejält sjuk i fredags och har inte kunnat äta så mycket sen dess. Fick någon bakterie i magen så matlusten låg i botten och fick feber på hemvägen. Men annars har jag haft det jääätte varmt och skönt! Har bott på ett fint hotell vid havet, åkt runt på olika stränder, snorklat, åkt jetski, ätit god mat, shoppat och tagit massage. Så nu riktigt utvilad och längtar till fredag då jag blir hela 20 år äntligen!!

Nu ska jag packa upp hela resväskan och slänga massa kläder i tvätten sen åka hem till mami och träffa nära och kära. Vad jag har saknat er alla <3

                
                                             brun och trött tjej just nu :)

4 dagar kvar..

i paradiset. Jag har det riktigt skont, SUPER varmt!! och solen har tagit bra moste jag saga :) Har gjort lite sma utflykter och akt runt till olika strander och stallen. Vissa finare an andra. Atit mycke god mat och bara kopplat av. Men nu kommer hemlangtan! Jag vill hem nu.. det borjar klia lite i min kropp av att vara har med pappa och en barn familj. Min fodelsedag kommer sluta med karatefylla rakt av kanner jag po mig. LANGTAR! for om en vecka och en dag blir jag hela 20 ar antligen!

Men som sagt 4 dagar kvar med sol och bad sen bar det av hem till kalla sverige. Ska utnyttja solen till max so jag ar riktigt brun och fin tills jag kommer hem :) JAG SAKNAR ER DAR HEMMA! Hoppas ni har det bra hemma sa ses vi snart igen.

Massa pussar!

RSS 2.0