Tack Kallis, Bur, Gute, Kharma och självklart alla medresenärer!

Jag lever efter en vecka på gotland, den galnaste veckan någonsin. Det tog ett tag att återhämta sig men fyyyyyfaaaan va roligt vi har haft det! bästa bästa Visby. Hade dock lite otur med vädert dom 3 sista dagarna på ön då det spöregna men annars var det helt underbart! Kallis med fantarosé, snygga killar och skön musik så jävla härligt. Lagom dynga kommer hem runt 18 tiden, äter, duschar och taggar om. Marina anlände till ön under torsdagen så det blev lite lagom trångt i våran lilla lya på endast några kvadratmeter. Kom hem sent söndagkväll och åkte upp till Dalarna till farmor i måndagsmorse. Rehab på hög nivå! God mat och massa sömn bara, det var välbehövligt.

Nu är man tillbaka till arbetet igen och regniga kalla stockholm. Nu känns det som att sommarn är över på nått sätt.. men det hoppas jag verkligen inte.

                       

GOOOOTLAND!

Veckan som vi har pratat om i över ett år, veckan som vi bokade för ett halv år sen och veckan som vi har längtat efter är äntligen här!! Snart.. Om några timmar går färjan över till Gotland. Bilen är baktung som fan med all packning, sprit och mat. Nu ger vi oss in i den bästa veckan på hela året. Stockholmveckan v.29 Visby. NU KÖÖÖÖR VI!!!!

                  


I'm a little drunk and I need you now.

   

sakta men säkert..

börjar det närma sig Gotland. Bara 3 dagar kvar sen bär det av och på måndag står vi på Kallis fulla glada och dränkta i champagne. Sista jobb dagen imorgon sen är det semester, en eller två veckor det får vi se. Igår kom darling till jobbet och höll mig sällskap sen hem till W och grillade gott på kvällen och tog ett skönt kvällsdopp i Grisslinge. Helt sjukt va varmt det var i vattnet för att vara kl 23 på kvällen! Idag slutade jag tidigare, Snaps är helt död på dagarna nu.. så det blev lite sol och bad med darling på bryggan när jag kom hem.

Har precis tvättat både min bil och BMWn, extra mycket på BMWn eftersom den godingen ska med till Gotland. Så nu är pärlan tankad, tvättat och klar att åka. Nu måste jag ta tag i den enorma tvätthögen och börja packa lite. Mycket saker som ska med och inget för glömmas. Sen försöka komma ut på en springrunda när solen gått ner.

Pussokram


vääärme

Har vi fått värme rekord här i stockholm nu eller? Idag har det varit så sjuuukt otroligt varmt! Även fast det var rätt mulet och kom en liten regnskur mitt på dagen så var det riktigt riktigt varmt och kvaft, precis som utomlands! Ni som är utomlands nu.. big mistake! Varför ska man åka utomlands när vi har Spanien-värmen här? 30 grader och sol, helt underbart. Men dock inte när man jobbar. Fick växla mellan att stå i kassan i baren och gå ut med mat idag, ställa sig vid fläkten med jämna mellanrum sen springa igen. Efter jobbet hämta jag upp C så åkte vi till Klippoteket och jag fick mitt hår slingat, äntligen! Så nu är jag blond och fin igen himlans skönt. Sen blev det en tripp till Bromma flygplats och hem. Tänkte ge mig ut på en joggingrunda men måste nog vänta en timma till tills det blir lite svalare, annars kommer man väl svimma. Åh ge mig semester nu!


en vecka kvar!

Kan tiden sluta gå så fort?! Redan söndag igen och sista jobb veckan framför mig. Nästa söndag sitter vi på färjan över till Gotland vid den här tiden. Det är EN vecka kvar helt sjukt! Vi som boka det här i februari och tyckte de var huuundra år tills vi ska åka och snart drar vi! Helgen har för övrigt varit riktigt bra. Myskväll hos Simona med lite för mycket vin och kom hem i soluppgången men mycket trevligt var det. Igår var det hemmafest hos Camilias kusin, där det dracks en massa vodkadrinkar och shotar. Idag är man rätt trasig faktiskt.. har legat vid Långsjön nästa hela dagen och solat och badat. Snart ska jag bege mig till papsi. Åh va härligt att det fortfarande är runt 20+ grader och sol ute och klockan är halv 9 på kvällen.












korv & vinkväll

Nu ska jag iväg till Simona på korv & vinkväll. Ska samlas alla tjejer kl 19, sätta på grillen och äta korv med tillbehör till middag. Självklart hänger vinet med, det är ju fredag! Skål.

      

iväg och jobba

dags att bege sig till jobbet igen. Är inte sugen alls för 5 öre eftersom det fina underbara varma sommarvädret håller i sig. Men det är bara två arbetsdagar kvar till helg och jag tackar gudarna att det ska vara lika fint väder i helgen. Då blir det mycket sola och bada :)


bilden är tagen förra helgen då vi tog båten ut till Sandhamn. Urmysigt!

dags att..

damma av bloggen lite kanske. Längesen jag skrev. Har haft mycke för mig den senaste veckan. Har ju varit så otroligt varmt och fint väder! Carro dyssan har firats med buller och bong. Collage, White room sena nätter och tomma glas. Sol och bad på Grisslinge och Sandhamn. Igår efter jobbet lekte jag simona anne-sofie och melanie på Grönan. Chicken som jag är så åkte jag ingenting utan blev fotograf och väskbärare. Vi åt hamburgare och glass och lyssna på Erik Hassle som spela på lilla scenen. Sjukt bra och sjukt ful frilla har han för övrigt. Avsluta måndagskvällen på Josefina.

Veckan är det jobb 10-15 fram till fredag och i helgen sen ska jag njuta av ännu en 30 grader och sol helg. Sola, sola och sola lite mer. Pepparkaka vill jag vara på gotland om två veckor.





RSS 2.0