gott nytt år

Nu är det bara några timmar kvar tills 2009. Håret är lockat, sminket är fixat nu är det bara klänningen som ska på sen är outfiten klar. Darling är på väg hit och ska hjälpa mig med maten och bordekorationen. 17.00 kommer dom andra brudarna och vinet kan korkas upp.

Nu lämnar vi 2008 och ser framemot ett nytt år med nya möjligheter, äventyr och en massa roligheter!
Ring klocka ring. Ring ut det nya, ring in det gamla. eller va fan va det ny igen. haha nått sånt kommer det väl låta på tolv slaget.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! <3

snart ett helt nytt år

Nu är allt klart och förberett till nyårsafton imorgon! Hela dagen idag har jag städat ännu mer här hemma, varit i Skärholmen och handlat lite små grejer som lösögonfransar och sånt till imorgon. Sedan mötte jag upp tjejerna och vi åkte till Kvantum och inhandlade nyårsmiddagen. Massa gott köpte vi. 3 rätters och tilltugg. Hann även med att svänga förbi solariet och få sig lite färg på kroppen.. (inte för att de gjorde så stor skillnad från innan) men lite iallafall.

Jag är så sjukt taggad, vi är så sjukt taggade inför imorgon! Och jag hoppas att den blir riktigt lyckad. För vad som väntar oss efter middagen är ännu inte riktigt hundra. Vi har lite val möjligheter, men vad som sker får vi se då. Vet iallafall att middagen kommer bli kanon bra!


förra nyårsafton i Sälen.

årets sista lördag

årets sista lördag blev en shopping dag i stan med darling. Sjukt mycket folk! Det var inte ens kul att gå runt för att alla bara stog och trängdes och nästan drog i alla kläder. Köpte iallafall en ny jacka på Zara, strass armband och lösögonfransar till nyår. Efter några timmar orkade vi inte mer så det blev en fika på Espresso house där det var lika mycket folk som i affärerna.

Under dagens gång blev de planerat att jag skulle ut med Simona och några tjejer från hennes klass. Laroy var det tänkt. Sen fick vi även med oss Camilia så att hon och jag förade hemma hos henne medans dom andra drog till ett ställe på Odenplan. 22.30 var bestämt att vi skulle träffas under svampen. Jag och C infinner oss i tid men inte dom andra damerna som fortfarande sitter kvar och dricker. Eftersom att vi inte riktigt hade kläder efter väder på oss drog vi oss in på Laroy för att invänta dom där istället. Klockan gick och dom kom aldrig. Så vi drog vidare till Oxid med Camilias kompis Alex och två kompisar till honom. Där blev vi var hela kvällen och träffade aldrig Simona och dom andra som blev kvar på Odenplan. Kvällen blev trots allt lyckad och det är inte varje dag jag och C är ute tillsammans och verkligen inte på Stureplan.

Idag har man städat som en tok och förberett lite inför nyår som är om bara några dagar. 3 rätters, champagne, raketer,  världens bästa tjejer och ett nytt år att fira in. Det kommer bli grymt. Jag längtar!

my girls wants to party all the time

Tok bra utgång igår! Jag jonna och emelie började föra lite innan föret hemma hos mig. Vi intog Fellows vid 9 tiden och det var först bestämt att vi skulle bara ta en snabb drink och sedan fortsätta mot Pans. Men vi blev kvar och träffade då lite bekanta ansikten som gjorde oss sällskap vid bordet där de drogs in champagne, shottar och drinkar. Lagom runda om fötterna drar vi oss vidare till Magenta där vi möts av en förfärlig kö så sket i det och drog till Village där vi avslutade kvällen men mycke dans, vin och gott sällskap. Träffade även på min fulla lilla mamma på Norrmalmstorg så vi tog en taxi hem och decka sten hårt i sängen.

Efter en ruggit bra och mycket rolig utgång mår man som man förtjänar dagen efter. Men lider inte för de. Dagen och kvällen blev riktigt lugn. Har varit lite chaffis ikväll och skjusat och hämtat folk. Ibland är man bara för snäll alltså. Men nu håller mina ögon på att slå igen så det är dags att sova. Imorgon ska jag och darling inta mellandagsrean kaosen i stan och försöka hitta nånting snyggt för bra pengar.

Puss och god natt!


juldagen

Så var ännu en julafton över. Dagen spenderades med familjen hemma. julgröt till frukost, Kalle kl tre, paket öppning, julbord och en massa nubbevisor och nubbar drogs igång till kvällen då även darling gjorde oss sällskap. En mysig och trevlig jul blev det!

Idag är det juldagen, stora fest utgångsdagen. Så ikväll blir det en fet utgång med tjejerna och jag är taggad som bara den! Ska snart iväg och bättre på brännan, eller inte bättra på för det finns ingen utan snarare börja bygga upp den så man kan bli lite brun och fin till nyår. Sen hem äta lite mat och börja fixa sig för kvällen och börja föra. Vi kör igång tidigt ikväll. Förar hos mig innan förkröket på Fellows.

Bilderna från julafton kommer upp imorgon kanske.
Eftersom att det blev inge inlägg igår på julafton så säger jag nu God jul på er! och god fortsättning. Hoppas ni fick en bra jul :)


dan före doppare dan

Julafton imorgon och jag fortfarande inte fått nån jul känsla alls nästan. Kanske beror på att det blir en grå och inte en vit julafton? Tråkigt det där med att vi aldrig får snö på julafton längre. Mina små syskon på 8 och 12 år är helt upp spelta och sitter och tittar på paketen som ligger under julgranen. Julafton är till för dom små! Det är verkligen inte lika roligt längre.. stor skillnad från när man var 8 och nu 18 år.

Igår hämtade jag mitt körkort och det blev väl sådär. Ska inte klaga. Jag blir aldrig bra på sånna legitimations bilder iaf. Efter det åkte jag till Klippoteket i Skärholmen där Camilia slinga min utväxt. Så nu ser jag nästan ut som en liten blondie. Det blev väldigt ljust, har nog aldrig varit så här ljus hårig förut. Men man måste ju testa på alla färger. Jag blev nöjd iaf! På kvällen tog jag bilen ut till Värmdö till mina kusiner där vi fira jul lite med ett litet annorlunda julbord bestående av tacos. Gott vare! Julklapps ut delning och fika sen åkte man hem och mös med darling framför Playa Del Sol.


söndag

Full fart hela helgen vilket då leder till att bloggen blir liggandes. Men en lite uppdatering om helgen som för övrigt har varit riktigt bra! Efter en liten shopping tur och mat i Kungshallarna med Darling i fredags åkte vi hem och byte om och fixa till oss lite innan vi hoppa in i bilen och körde ut till Jakan där vi träffa Robin, Stefan, Tim med fler. Alla kröka förutom jag. Vid 23 tiden skjusa jag in två av grabbarna till stan för att dom skulle ut och sedan åkte jag hem till M där vi låg och kolla på film och åt mat till kl 6 på morgonen.


Lördagen blev lite julklapps shopping med mamma. Framåt kvälls kvisten tjatar Carro på att dra ut. Jag tvekar eftersom jag lovade mig själv en vit helg. men jag och löften till mig själv går inte ihop. Det sluta med att jag och Carro stog på Magentas dansgolv och skaka rumpan till riktigt skön musik! Trots bara vi två ute hade jag riktigt kul. Åkte sedan hem till M och somna gott i en varm säng.

Idag vakna vi sent, för sent. För att klockan två skulle jag vara hos Carro för "hudvårdsparty grej". Hann precis i tid till Carro. Där Erica en tjej från Mary Kay var där och berätta om produkterna och vi fick även testa en massa olika rengöringar, peeling mm för ansiktet, läpparna och händerna. Riktigt skönt var det och man blev len som babyhud.

Ikväll ska jag mysa med mina bästa vänner.
Puss



på jobbet i fredags


stor rökarn Stefan.

 
sen två bilder från kryssningen.  Vi satte upp en fin planch på hytt dörren sen fick farfar en snygg hatt!

kryssning, julfest och shopping

Vilken tur att min högra hand är så snäll och uppdaterar lite när jag är ute och far och flänger. Den här gången var jag som sagt ute till havs, och på andra sidan Östersjön nämligen Helsingfors. Det var en två dagars kryssning med släkten och jag kan kort och gott säga att det var den värsta pensionärs kryssningen jag har varit med om! 65-åringar, dansbandsmusik och fulla finnar. Inte en kryssning för mig! Men jag stog ut i två dygn för farfars skull, för hans 70 års firande. Men så jätte tråkigt har jag endå inte haft, fick mig en del skratt av att se min tokiga släkt på fyllan. Sen blev det ju en hel del shopping i Tax Freen.

Nu har vi fått jullov, det sista. Ska bli skönt att få vara lite ledig nu, fick ju inte direkt njuta av ledigheten på höstlovet. Nu sitter jag på jobbet och dom har den årliga julfesten här. Kommer fortfarande ihåg när jag jobbde förra året på julfesten. Tiden går äckligt fort! nu sitter jag här igen. Och om bara några dagar är det julafton sen nyår och ett nytt år. Det är sjukt!

Slutar kl 17 då det blir lite shopping på stan med Camilia, Simona och Jonna. Ska in handla som sist julklapparna och sen blir det en middag nånstans. Körkortet har äntligen kommit så ska åka och hämta det sen också. Till kvällen blir det en tripp till Jakan där det ska krökas, men inte för min del. Kanske avslutar kvällen med att kolla på en film med min nya "filmkompis".

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera nu!
Men nu åter det jobbet. På återseende!

uppdatering!

Dålig uppdatering här tycker jag.
Så istället tar jag över skrivande för idag. Jag hoppar lite till och från i darlings blogg. Blir lite uttråkad av att skriva fem nästintill likadana inlägg på min egna blogg. Så variation i vardagen unnar mig gott. Tjejen har färdats över land och rike till mitt hemland Finland. Hon tog sitt pick och pack för en två dagars kryssning med Pappan och frugan. Vet dock inte hur hon har det ute till havs då inget telefonsamtal har gjorts. Finsk taxa kostar en del. Så istället få vi hoppas på att hon kommer hem helskinnat imorgon på eftermiddagen eftersom hon saknas lite lätt av mig. Träningen har kommit på efterkälken, så ett intensivt träningspass väntar dig honey.

Dags för mig att shoppa och träffa pojkvännen.
Puss.


Fan vad grym den här kvällen var !

dålig uppdatering

Uppdateringen har varit hemsk jag vet. Kan iaf kort och gott säga att lördagens utgång blev till slut riktigt bra endå. Festa med gamla Segeltorparna på Kaos fram till två tiden då skjusen kom och hämta mig och Emelie. Efter att ha släppt av Emelie hemma blev det en liten åkt tur i bilen och kom i säng vid halv 6 på morgonen.

En lite halvt spårad utgång slutade med en rejäl förkyldning och lite lätt feber under söndagen och måndagen. Men dagarna har varit rätt lugna. Köpte den första julklappen igår. Snacka om att jag är sent ute, julafton om bara 8 dagar. Resten får införskaffas på fredag.

Imorgon bär det av på kryssning med familjen. Farfar fyller 70 år på torsdag och det firas med en kryssning till Helsingfors. Vilket kalas va? haha. Ser väl inte framemot så mycket mer än shoppingen på Tax Freen. Kommer hem på fredagen då det blir till att åka direkt till jobbet från båten. Och direkt från jobbet till Åhlens city där det blir shopping. Helgen har inga planer alls mer än att det kommer bli en vit kör hel för min del.

Efter en dag i skolan, mat lagning, julhandlat och pepparkaksbak så ska jag ta de lugnt framför tvn. Ikväll är det klassikern Titanic!


lucia

Ordet trött är bara förnamnet för vad jag är just nu. Och en utgång står på schemat denna kväll. Hur ska jag orka?  Fredags kvällen spenderades ute på Värmdö med darling. Vi kolla på Idol finalen och en del filmer. Efter att ha legat i sängen och svullat i oss godis, chips och vindruvor blev vi lite rastlösa och åkte då till Robin där grabbarna satt ute och bubbla. Det blev en kort vistelse fram och tillbaka till Shell och köpte mat åt dom så snälla som vi är. Sedan åkte vi hem och somna gott i sängen.

Tidigt uppgång då vi var tvungna att vara hemma i Segeltorp igen kl 12 för att lämna tillbaka bilen. Och under dagen har man fått vara chaffis och hämtat och lämnat syrran och kört runt och handlat grejer. Nu är jag faktiskt helt slut. Ikväll ska Fanny firas på Kaos. Lusten till det är inte sådär jätte stor och inte orken för den delen heller. Men har jag lovat så har jag. Dax att ta en ipren och lägga sig i sängen för en powernap så får vi hoppas på att jag blir piggare.

Puss!


scratch



idiotparkering

Jag är fan värdelöst på att parkera en bil. Kommer aldrig rakt in i rutan trots att det inte står några bilar runt om. Darling vet exakt vad jag pratar om! Idiotparkeringen jag gjorde idag när 3 good looking snutar står och väntar på att jag ska bli klar med min lilla parkering så dom kunde backa sin bil. Haha, vi bara skratta :)

Annars har skoldagen varit precis som vanligt. Och eftermiddagen har jag och J spenderat 2 timmar på gymmet! Nästan rekord lång träning. Men det var skönt, riktigt skönt. Träna på Fitness World i centrum, bra gym det där! Ska nog ta och införskaffa mig ett träningskort där med. Dags att ligga i hård träning nu.

Imorgon bär det ut till papsen på Värmdö.
Natti natti Puss.


helgen

Helgen är över och imorgon börjar en ny vecka. Inte långt kvar till lov nu! Helgen har iallafall varit bra. Fredags kvällen började borta i Jakan med Jonna, Robin och alla hans typ 20 vänner för lite förkrök. Senare mot kvällen tog jag tåget in till stan där jag mötte upp Rosanna, Carro, Felicia och några kompisar till Carro och det var Pans vi siktade in oss på denna kväll. Efter många om och men så kom vi till slut in och vi hade det riktigt roligt. Träffade även på Adam där. Vid 2 tiden sa fötterna ifrån och vi var hur trötta som helst. Så jag och Carro satte oss på nattbussen till Jakan där jag mötte upp Jonna och Robin igen. Somna sedan tungt i en liten säng i rummet bredvid.


Lördagen var jag hos Mimmi och fixade naglarna. Denna gång fick dom bli lite jul inspererade med rött glitter på tipparna. På kvällen åkte jag till Emelie och åt en god middag. Det kom lite folk dit som börja förkröka med inte jag. Jag fick bli chaffis under kvällen. Skjusade mamma in till stan och Camilia till Vårberg. Efter lite velade fram och tillbaka om vad vi skulle göra så slutade med att vi satt och badade badtunna med Mogge och Fabbe. Vid tre tiden var de bara att dra sig in mot stan och hämta upp fulla lilla mamma.

Eftersom det blev lite för mycket av det goda igår för vissa personer så ska jag tjata om att få ta bilen så jag kan åka till pappa ikväll. Komunalt dit ut är inte roligt. Men först måste jag ta min ann skolböckerna. Har två prov imorgon. uuusch!

Pusshej.

torsdag

Nu är det helg för min del och det behöver jag nu! Veckan har bestått av för lite sömn, tidigare mornar och långa dagar. Så i helgen ska jag sova ut ordentligt. Igår var jag och pappa på Lena Philipsson och Ourp konserten på Ciruks. Riktigt bra var bra! Efter det åkte jag med hem till pappa och sov där. Det börjar bli lite mer ordning där hemma nu. Köket börjar sakta men säkert bli klart och tv:n funkar äntligen!

Imorgon ska jag vara hemma och passa våran lilla kisse som precis har kommit hem från en veckas tid hos veterinären. Hon fick en blodpropp och blev förlamad på både bakbenen men rörlseförmågan börjar komma tillbaka. Men hon får inte gå så mycket än. Stackars kissemiss. Fredags kväll i alla fall så blir det kanske en utgång. Får se får se.

På gatan där jag bor är nog en av dom bästa låtarna som Orup har skrivit.


fyfan vad jag är bra!

Jag klarade det! Jag har äntligen fått ett körkort. På mindre än två månader fixade jag det och jag måste säga att jag är rätt stolt över mig själv som inte bara klarade de på några veckor utan också klara det på första försöket. Innan när jag stog och väntade på Vägverket var jag som ett nervvrak. eller har varit de hela dagen. Kunde kanppt äta på lunchen. Men när man väl satt i bilen och körde igång gick det bra. När vi parkera in igen på Vägverkets parkering signera han pappret, gav mig det och sa Grattis till körkortet.

Det känns helt overkligt, att jag drömmer. Men det är ingen dröm för om en kvart ska jag hämta lillsyrran, lämna brorsan på träningen och crusa med Camilia.. utan mamma och utan övningskörningsskylten på. Fyfan va bra det känns! :)


nu gäller det

Nerverna i min kropp är inte riktigt på plats. Magen värker en aning och jag är nervös som bara den inför imorgon då det är uppkörning. Den långa körlektionen idag gick i alla fall bra. Imorgon går tåget samma tid igen. 07.07. Tidig uppgång. 13.00 uppkörning och kommer sedan hem till Stockholm igen med för hoppningsvis ett körkort.

Önska mig lycka till!

RSS 2.0