brev är inte så roligt som man tror

Nu har jag landat hemma hos papsen på Värmdö och möttes av en hög med post. Kommer ihåg när man var liten när mamma och pappa alltid fick massa brev hem i brevlådan och jag var så avis för jag ville också få post. Men då sa mamma att dom endå inte får någora roliga brev hem. Och post är fan inte roligt! Oftast är det bara räkningar eller reklam. Tur att jag slipper räkningnar nu ett tag till iaf. Nu låg det massa brev från både Manpower och Spendrus, tandläkaren, vårdcentralen och reklam för nya nattklubbar. Inte så jätte kul. Men ett roligt brev jag fick var ifrån mittnamnhalsband.se. Mitt fina halsband har kommit som jag skickade efter för ca en vecka sen. Fint va? :)


brunett är rätt.. eller?

Jag har suttit och rensat lite på min dator och kolla på bilder då jag var brunett. Nu har jag nått mellanting, jag är inte blond och jag är inte hel brunett. Jag tycker om min färg som jag har nu men jag saknar mitt bruna hår lite och funderar starkt på att färga tillbaka det. Sen har jag länge sagt att jag ska klippa av mitt hår men det tror jag är nånting som aldrig kommer bli av. Men brunett däremot.. ska jag färga tillbaka det eller inte?..



vänner är allt

Vi hade en jätte mysig och trevlig kväll tillsammans, jag och mina bästa vänner. Vi åt en god kina buffé på Sveavägen, satt och prata, skratta och hade det jätte trevligt. Sen tog vi en kort promenad till Sergel där vi kollade på L.A Gigolo. Filmen var riktigt bra! Den rekomenderar jag. Jag och Simona satt och halv dreggla under hela filmen åt snyggingen Ashton Kutcher som har huvudrollen. Efter filmen hade vi alla sällskap hem sen tacka vi för oss och en jätte trevlig kväll och alla gick hem till sig. Nästa gång ska vi se The ugly truth!

Så tack igen tjejer för en super mysig kväll. Fler sånna kvällar ska det bli. Då man kan lätta på hjärtat, lyssna, prata och skratta. Ni är guld värda <3





                                   


dream cars

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har ägnat hela helgen hemma hos M och då blir det inte så mycke bloggande. Har haft en super mysig helg tillsammans. I fredags lagade vi (eller snarare jag) en riktigt god middag till oss påstående av kyckling, potatis klyftor, stor god sallad och örtagådssås till, mumma! Sen låg vi i soffan och kollade på filmen och åt glass. Vid halv 2 tiden var jag så trött och somna tungt i sängen medans han låg vaken och kollade på UFC och kunde inte slita sig från tv:n. vad är det med killar och UFC? idiotisk sport tycker jag att det är!

I lördags var det automobil bilträff ute i Vallentuna och han ville ställa ut sin bil. Eftersom det spöregna hela fredags kvällen blev det ingen biltvätt så klockan 6 på morgonen ställde han klockan för att gå upp och putsa på bilen. Men vi försov och vakna med ett ryck halv 8. Det blev snabba puckar ut och tvätta bilen, klockan 8 skulle vi åkt egentligen. Vi hann iaf dit precis i tid och där var vi hela dagen. Runt 400 bilar var där och jag har hittat mina drömbilar! Lördags kvällen blev lugn den också. Pizza till middag och sen blev det ett långt bad ute i badtunnan och drack vin. Hur mysigt som helst.

Söndag idag och ikväll blir det mysig middag på en Kinabuffé med mina bästa vänner och sedan bio på sergel där vi ska se L.A Gigolo :)

Här är mina två drömbilar. En vacker dag ska jag ägna någon utav dessa snyggingar och glida omkring i. Man kan ju få drömma lite..





/Carolin


fredag

Fredag idag och veckan har bara sprungit förbi, som vanligt. Och sista semester veckan är över. Men de ska bli skönt att få komma in i lite rutiner och inte somna runt 2 varje kväll eller natt kanske man ska säga och sen vakna runt 11. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart åka och plocka upp Emelie för att sedan ta oss in till stan för lite shopping och fika. Länge sen vi sågs bara hon och jag. Till kvällen ska jag hem till M och äta middag.




/ Carolin

balsam för själen

Jag fick tag på kostym byxorna jag hittade till slut. Sen hitta jag och mamma ett jätte fint vardagsrums bord som skulle passa perfekt till nya soffan som kommer om 6 veckor. Bokhyllor och massa annat fint hitta vi också. Nu blir det snart ett helt nytt vardagsrum, kul med förändring! Nu har jag stått köket och lagat en massa pannkakor till tre hungriga tjejer på 9 år. Lillsyrran har två kompisar här så det är ett jäkla liv. Nu tänkte låsa in mig i badrummet och tappa upp ett bubbelbad, tända lite ljus, lägga hårinpackning och ansiktsmask. Balsam för själen som man brukar säga.



torsdags shopping

Det blev en hel shoppingdag i Skärholmen med Camilia idag. Jag har varit på jakt efter ett par fina kostymbyxor som jag kan ha till jobbet. Jeans och en vanlig tröja kan man glömma, nu är sofistikerad stil med kostymbyxor, blus och kavaj som gäller. Så jag behöver införskaffa mig lite jobbkläder. Tyvärr hitta jag inget idag, eller det var slut i min storlek så får åka in till stan någon dag och leta vidare. Men efter nästan 4 timmar i Skärholmen så kom jag inte hem helt tom hänt iaf. Köpte ett par snygga ankelboots, kalender (trodde jag skulle slippa en sån nu men icke!) och sen massa nya toffsar. Dom små rakarna har en tendens till att försvinna spårlöst. Hitta två stycken på Ms handled och några stycken i hans rum så där kanske vi har den lilla toffs-tjuven?..

Nu står mamma i dörren och väntar på mig. Vi ska till Ikea en sväng och kika lite :)
/Carolin

when the stars go blue

Klockan börjar närma sig ett och jag är vaken fortfarande. Egentligen borde jag har gått och lagt mig för länge sen, nu kommer det sluta med att jag sover bort halva dagen imorgon istället. Jag ställde klockan på 9 imorse och jag kännde mig som levande död då. Hur ska jag någonsin lyckas komma upp klockan 6 när jag börjar jobba sen? Det blir tufft.

Nåja, jag får väl njuta lite av den korta ledigheten som är kvar. Därför kommer jag säkert vara uppe nån timma till och fortsätta lyssna på alla lugna favorit låtar jag har på Spotify. Och den här låten har blivit en av favoriterna som spelas mycket just nu..


thai i vinter

Idag var pappa inne på resebyrån och boka biljetter till thailand i vinter. Så den 12 december bär de av till värmen i två veckor! Ska bli hur skönt som helst. För första gången så ska jag fira julafton utomlands. Undra om det ens kommer kännas som julafton? Inge julmat, inge kalle, ingen julgran, ingen tomte.. nåja som tur är så är det ju inte min sista julafton.. Skönt kommer de bli iaf! :)

Nu är alla papper påskrivna och klara på jobbet va där imorse och fick lite info också, så på måndag börjar jag och det kommer bli riktigt roligt och spännande att få prova på nått nytt. Efter det åkte jag hem till älskade Simona och myste med mina bästa. Kollade på Twilight, åt sockerkaka och pratade en hel del om vad som har hänt under sommaren. Ikväll ska vi äta middag på Deli :)


om någon månad är jag i värmen igen..

världens bästa klass

Idag var jag på Manpower och prata med min blivande chef. Hade ett litet möte om hur lönen kommer bli och hur jag kommer arbeta. Kan säga är jag är riktigt nöjd med vad som komma skall! Gjorde även lite tester som behövdes innan jag anställs som receptionist. Nu väntas heltids jobb. Det här blir nog min sista vecka med semester. Så skönt det ska bli att få börja jobba och tjäna pengar! Tänk att inte behöva gå tillbaka till skolan.. men jag saknar det lite faktiskt. Eller ganska mycket. Våra härliga stunder i salongen, långa raster i cafeterian och babbliga luncher. Det svider i hjärtat att veta att ni aldrig mer kommer vara min vardag. Nu går alla åt olika håll, rakt in i vuxenlivet. Jag saknar er HV06A!


svininluensan?..

För en vecka sen kom vi hem från Magaluf. I en vecka har jag varit hemma men det känns som flera månader sen vi var där. Eller det känns som en dröm, det var för bra för att vara sant. Enda sen jag kom hem har jag hostat konstant, näsan rinner och man känner sig lite halv hängig hela tiden. Endå springer jag ut om nätterna barbent och klackar. Inte bra.. för det ger sig aldrig. Nu är mamma orolig över att svininfluensan har drabbat mig. Jag själv blir lite smått orolig också. Men till helgen nu då..

Fredags kvällen blev lugn och efter många om och men så kom M hem till mig och vi hade det otroligt mysigt. I lördags hade pappa kräftskiva hemma. Dukade upp med långbord på altanen, fullt med kräftor, mat och nubbar. Jag och J som inte äter kräftor snodde barnens mat, korv och pommes! Det var gott det också. Senare på kvällen blev det utgång. Först ett glas på Josefina och sedan Collage. Vid stängnings tid åkte J hem till sin man borta i Jackan och jag själv gick runt och vänta på M i nån timma och frös. Vi kom hem tillslut sen runt 4 tiden och var döds trött. Den där utgången borde jag inte ha gjort, förskyldningen blev värre! Nu blir det rehab! Ingen dricka alls på ett tag!


 






steget ut ur vår sista dans



Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

spontant till Village

Den här veckan tänkte jag ha som en liten rehab vecka efter maggan.. hell no. Igår blev det en så spontan utgång. Men det gillar vi! Efter att strosat runt hela dagen i solen i stan och var på väg hem såg jag Simona gå längs vägen. Hon hade kommit hem till min stora förvåning :) Ringde upp illakvik. Vi pratade ett tag tills vi kom till kvällen, och hennes tjejer från klassen skulle ut och fria Anne-Sofie som fyllde år igår. Så jag åkte hem duscha, byte om och drog med tjejerna ut. Det blev Village hela kvällen. Sjukt mycke folk, bra drag, mycke dans och skratt. Somna nog vid halv 7 imorse med en hesare röst än nånsin. Men vilken rolig kväll vi hade! Spontant brukar alltid bli bäst.

Känns som att jag har druckit klart nu för dom närmaste månaderna. Men redan på lördag ska det festas igen. Då blir det kräftis och avskedsfest. Kommer nog bli kul! Men tanken av alokohol nu får en att må liiite illa.




/Carolin

take me back!

Internet har varit pajj därför inga bilder. Men nu, here we go..

































ne vet ni. vi tog typ 800 bilder. Jag har spenderat flera timmar till att ladda upp 200 av dom på facebook och jag orkar tyvärr inte lägga in flera här. Men nu fick ni se några till som inte ligger på facebook. Dom andra får ni kolla på där ;) Dessa bilder jag mig galen. Jag vill tillbakaaa!

God natt!


borta bra hemma bäst

Borta bra hemma bäst som man brukar säga. Det är så skönt att få vara hemma igen och få sova i sin egna säng. Sängen och maten här hemma är oftast de man brukar sakna mest. Men jag saknar solen och värmen där borta! Jag hinner inte lägga in bilderna från Magaluf just nu. Har suttit hela kvällen igår och hela morgonen idag med att ladda upp bilderna på facebook. Och jag har inte en fått upp hälften av alla bilderna. Har nog aldrig tagit såhär mycke bilder förut. Men det är kul att se nu efter :)

Nu ska jag snart iväg in till stan där jag ska klippa och färga håret. Rosanna ska få provjobba på en salong och jag ska vara hennes modell. Efter de ska jag på födelsedagsfirande hos min faster. Så ikväll kommer lite bilder upp i bloggen också!

/ Carolin


sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött

Försökt att vara allt på samma gång

Så mycket man kan göra och borde och vill

Mitt i allt så ska man räcka till


Sen en tid tillbaka har jag varit tom

Och försökt att hitta spår som leder rätt


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst

Och försökt att känna efter hur det känns


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag

Och försökt att vara nån till lags

Ja man kämpar för en plats som ska passa både här och där

Och snart har man glömt vem man är


Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär

Och insett att jag måste börja om

Ja jag har kämpat för en plats som ska passa både här och där

Men snart ska jag hitta den jag är


hemma igen!

home sweet home. Landade klockan 2 inatt och möttes av kyla och regn, inte kul! Men resan har varit grym! Dock så hade vi 3 dagar mulet och regn men party humöret har varit på topp och vi har kört som bara den! Så hårt att man har åkt på förskyldning och lätt feber. Det blir en rehab vecka nu.

1, 2, 3... Sant Tropez. 1, 2, 3.. Fanta Rosé
Alla gillar brudar.. brudar, brudar brudar!!
VAD GÖR VI? NU KÖR VI!


Herregud vilken resa.. TACK brudar för en grym vecka! :D
Vi gör så att alla bilder som jag kommer börja lägga upp imorgon får tala för sig själv. vi har tagit runt 800 bilder och en massa filmer. Allt kommer inte komma upp här. men en del ska jag få in :)


one day left

Imorgon kommer luttan heeeem!! Har dessvärre inte hört mycket från damen förutom första dagen! Antar att de har det sjukt kul där borta. Hon kommer vara så där härligt brun med en hes röst. Fuck her. Jag tänker inte umgås med dig på ett par veckor om det är okej? :) I miss you though.

/ darling.


vad gör vi? nu köör vi!

Då var det dags, dagen vi har väntat på. Idag åker vi till Magaluf! Resväskan är överfull, packad och klar. Biljetter, pass, kamera, kamera laddare och mobil är med! - det viktigaste. Nu ska jag snart dra mig till Skärholmen och växa pengar så jag har det gjort. Sen vid 3 tiden ska vi åka och plocka upp dom andra. Sedan ut mot Arlanda! Åh härlig känsla det kommer vara att komma in där, checka in väskorna, äta lite, shoppa i tax freen och sen sätta sig i baren med en god drink. Och sen några timmar senare är vi framme! Underbart!!

Kommer hem igen den 16 aug sliten, brun och fin. Kommer sakna er här hemma.
Hasta la vista baby. Nu kör vi!



Golfen och sliten soldag.

Kvällen på Golfen blev lite för mycke av det goda men väldigt rolig kväll! Grymt mycke folk var det trots att det låg ute mitt i ingenstans. Tog en taxi hem till mig runt 3 tiden, gjorde fyllekäk och sen somna vi. C som är en morgonpigg jäkel väckte mig redan vid klockan 9 men jag fick henne att sova i 45 min till. Sen var det bara att gå upp och ner till stranden och lägga sig och bättre på brännan. Bakis som fan va vi båda två så många svalkande dopp i havet blev det. Sen kom även Ali, Danne och Emelie till Grisslinge till min förvåning. Så vi slog ihop filtarna och gjorde dom sällskap. Till kvällen åkte jag hem till M. Vi satt ute i hamocken och åt mat och myste tills myggorna blev för många då vi gick in och kolla på film. Båda två råkade somna så jag va tvungen att gå upp och åka hem redan klockan halv 7 imorse. Inte så kul, men fick lite sömn när jag kom hem.

Så nu är man utvilad, solen skiner för fullt ute så tänkte lägga mig en stund ute på altanen och sola. Sen måste det fortsättas att tvätta och packa. För imorgon åker vi!! Helt sjukt va tiden har gått fort. Klockan 17.40 lyfter vi från Arlanda imorgon och kommer ner lagom till draget ute på Magalufs gator.

Bjuder på lite bilder från kvällen på golfen.. sen väntar solstolen och packningen på mig.




























inte fullt så lika söta dagen efter på stranden..


 

 

lill-lördag

Dagen har varit helt underbart skönt. Legat på Grisslinge hela dagen och stekt i solen och badat ett x antal gånger. Hämtade upp Carro vid 16 tiden i Gustavsberg då det blev en tripp förbi systemet och Ica för att handla kvällens godsaker. Vi grilla ikväll och det gick väl sådär.. vart är grabbarna när man väl behöver dom? Nåja middagen blev till slut riktigt god iallafall. Nu har vi precis fixat iordning oss och väntar på Soffan som är på ingång. Dunkar 107.5 och dricker rosé. Hur bra som helst. Ikväll blir det Värmdö golf!

/ C&C






4 days left

Vilken tur jag har med vädert! Det har varit helt underbart varmt och skönt idag och så ska det fortsätta veckan ut har jag hört. Hela Augusti ska vara fint, precis när jag har semester. Kan ju inte bli bättre! Idag har jag legat på Grisslinge och stekt i solen och badat och imorgon åker vi nog till Djurö badet eller tar båten ut på havet. Sol och bad blir det iallafall. Skönt att få en liten grund med brännan innan Mallis. När vi kommer hem så kommer vi vara HELT okej bruna och fina!

Nu har jag hållt på att packa upp alla mina kläder och rensat garderoben så nu är den full igen. Har börjat tvätta en del kläder också som ska packas ner i resväskan sen. På lördag bär det av, det kommer gå fort nu! Så nu ska jag fortsätta litem ed tvättandet och sen dö framför tv:n

/Carolin


en gammal bild på mig och felicia. en utgång sommaren 08

Sommaren med Göran

Tycker synd om alla som har börjat jobba nu efter en mesta dels regning semester. Idag har det varit underbart skönt väder och jag har solat nästan hela dagen. Hoppas verkligen att vädret blir detsamma imorgon för då bär det av ut till Värmdö och Grisslinge badet. Jag har nu bott ett bra tag i torpet men nu har jag packat ihop nästa hela mitt liv och kör ut till värmdö imorgon. Ska stanna där ett tag nu. Ska bli skönt faktiskt. Igår såg jag Sommaren med Göran på bio. En mycket rolig film de där. Peter Magnusson är ju för härlig. Tänk att han var min granne en gång i tiden. Kommer ihåg att en sommar ville vi sno hans badbrallor.. busiga var vi.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova snart. Får ställa klockan imorgon så man inte missar den förhoppningsvis fina soliga dagen.

/Carolin

ibland vet jag inte vart jag har mig själv

Tänk att allt kan vända på bara en sekund. Från en fantasitskt mysig kväll på DN-galan igår och en utgång med vännerna till det här nu. Jag vet själv att jag inte är så lycklig som jag tror att jag är, jag vet själv att jag hade det så mycke lättre och bättre utan dig, jag vet själv att jag skulle må bättre av att skita i allt. Det enda jag inte vet är varför jag stannar. Är det känslorna eller är det tryggheten av att ha någon där? Idag kännde jag mig helt tom. Helt vilsen. Att veta att om precis en vecka är jag i flera hundra mil hemifrån, på en ö i Medelhavet med mina kära vänner håller mitt humör uppe nu. Denna resa kommer väldigt lägligt nu. Men gud vad jag kommer sakna Dig dom här två kommande veckorna tills jag kommer hem.

Det finns bara en enda plats dit jag åker när jag vill rensa tankarna och komma bort för en liten stund. En plats där jag mådde som bäst för några sommrar sen. En plats som är väldigt vacker. En plats där det enda man hör är vågarna kluckande mot bryggan. En plats som betyder väldigt mycket. Där var jag idag.


RSS 2.0