första advent

Det blev minst sagt livat hemma hos pappa. Presentöppning, sång, glasstårta, bullar, kaffe och te, hundar, ungar och vuxna som sitter och babblar i ett. Det var trevligt men var trött jag var eller är rättare sagt. Nu har alla gått hem, har fått i mig lite mat än bara massa glass. Det blev thaimat, som vanligt. Skulle kunna leva på det tror jag.

Har jag landat i soffan och kollar på Parlamentet. Klockan 9 ska jag dreggla åt Brad Pitt i filmen Troja. Hur snygg är han inte i just den filmen?.. jag dör haha. En sak som slog mig var att det är första advent idag! Känns inte alls som juletider nu. Vart tog hösten vägen? Vart är snön? Nåja.. den kommer när säkert nångång i mars/april sen när man inte vill ha snö. Men nu är det bara upp med adventljusstkar, stjärnor och tända det första ljuset.

Ha en trevlig och mysig första advent!

                            


"aldrig igen"

Fredags kvällen blev lugn som bara den, men det blev dock inte gårdags kvällen. Men mer om det sen.. Nu till lördagens händelse. Simona ringer mig och med lite panik i rösten säger hon att vi fort måste bege oss till cafét där Jonna jobbar för att dom skulle ha stor besök. Självaste Martin Stenmark! Simona som är helt förtrollad i karln blev helt till dig när vi såg honom komma in. Vi satt bordet brevid och små lyssna på deras konversation. S hade lite svårt för att ta sig därifrån sen.

Till kvällen blev det utgång. Det börjades på N see bar och avslutades på Grodan. Mycke shottar och drinkar blev det, för mycket för vissa, lagom för andra. Jag hade riktigt kul och det tror jag resten av mitt sällskap också hade men idag mår man som man förtjänar. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa till mig, packa och bege mig ut till pappa. Klockan 3 kommer släkten på födseldagsfika. Papsen fyller år idag så Grattis världens bästa pappa!

Fjanta oss lite med webcamen innan utgång..




lunchdejt

Godmorgon! Eller goddag kanske.. Jag låg i sängen till halv 12 idag, åt frukost och kolla på tv. Tyvärr hade jag ingen som kunde komma med frukost åt mig så den gjorde jag själv, men det var lika skönt det att äta i sängen. Nu ska jag iväg till Skärholmen och äta lunch med Cam. Sen iväg till stan och fixa presenter till papsen.

Hörs när vi hörs igen!



tillbaka till beroendet

Idag blev det en dag i Skärholmen med C. Hon gjorde en synundersökning, vi åt lunch, kollade runt i affärer men hittade inget. Sen fick jag även mina naglar gjorda! Äntligen.. vad jag har saknat dom. Så nu är jag tillbaka till beroendet igen. Dom blev dock inte lika bra som tidigare jag har gjort men värt pengarna. När det är dags för påfyllning går jag nog till klippotekt. Efter allt fläng i Skärholmen åkte vi till Porsche centret där jag köpte en födelsedagspresent till pappa. Om det vore så väl att man köpte en fabriks ny Porsche åt lilla papsen.. haha. Nej det blev en porsche nyckelring som han kan ha till bilnyckeln. Sen blev det en sväng till solariet för att få lite färg på kroppen.

Imorgon blir det lunch med Camilia i skärholmen och sen en sväng in till stan för att köpa dom sista presenterna till pappa som fyller år på söndag. Sen är det helg, riktigt skönt. Trots att jag har varit hemma större delen av veckan så är helgen mycke skönare på något sätt.

Nu ska sätta på mina lugna Spotify lista och sova.
God natt!



New moon

Igår blev det en ledig dag från jobbet då det blev en promis runt lånkan med kära Simona, klippte sedan henne och Therese. Sen blev det middag och lite fönstershopping i Skärholmen med A och C. Till kvällen åkte vi till Heron och såg New moon. Åh va den var bra! Både spänning och mycke kärlek, precis det jag älskar i filmer. Sen att det var lite ögongodis med i filmen gjorde det hela ännu bättre.

Idag är det löning, äntligen! Så jag har precis varit i Skärholmen och shoppat lite med Carro. Blev lite enkla tröjor, örhängen och ett diadem. Basgrejer. Men snart måste man ut och leta efter en snygg nyårsblåsa! Tänk att det är en månad kvar till julafton och snart ett nytt år. 2009 har bara sprungit förbi. När jag gick runt i alla butiker så såg jag att dom har fått in mycke röda och juliga kläder och julpyntat i skyltfönstrerna och butikerna, det spelades även julmusik då kan man inget annat än att få lite julkänsla och längta. Jul är en riktigt mysig högtid och jag älskar den.


min helg

Nu har det blivit en dålig uppdatering under helgens gång så min helg..


Lördag:
Vaknade av ett underbart väder, 10 grader och sol! Kan man inte tro när det snart är december. Jag, pappa och farfar åkte ut till båten och drog upp den ur vattnet. Så det blev en sväng med båten bort till Strömma, svinkallt var det ute på havet! Men skönt att få komma ut i friska luften. Efter det åkte vi till farbror och kusinerna på en fika. Blev en thai middag med pappa sen var det hem, duscha och fixa sig för kvällen. Therese kom över och föra lite med mig sen fick vi skjus in av Carro till Retro där kvällen började med några cider. Taxi till Oxid där det blev några shottar, mötte upp några vänner och drog vidare till Pure, sen Collage och avsluta kvällen på White room. En riktigt krogrunda blev det och kvällen blev riktigt lyckad! Somna nån gång runt 5 tiden lite för rund om fötterna.
Söndag:
Bakisdagen nummer 1! Låg halv död och sov halva dagen. Sen blev det pizza till middag och en myskväll hos C med Hitta nemo.


Idag har jag jobbat hela dagen så nu är man allt bra trött och seg. Får se hur det ser ut på jobbfronten resten av veckan. Har blivit lite för bekväm av att inte ha så mycket jobb nu, så imorgon skulle jag vilja vakna när jag vaknar och då inte av någon hemsk baksmälla.


Lite bilder från den lilla båtturen i lördags..


                                

                                 

                                
      
                                  


bra att man hatar sig själv

Min fredag kväll blev inte förstörd trots allt, den blev riktigt bra! Tack vare mina underbara vänner. Just under dessa tider är då man inser vilka vänner som står en närmast hjärtat, vilka man kan räkna med och lita på. Jag uppskattar verkligen allt ni gör för mig, att ni står ut med mig och mitt eviga velande. Förstår inte hur jag kan stå ut med mig själv ibland. När saker och ting gör påverkan på dom man älskar mest då är de tamefan dags att vakna upp, slå till sig själv och inse!

Jag älskar er och hatar mig själv.
God natt!

Energitjuv

                         

Energitjuv. En sån har vi alla stött på va?
Sånna som suger ur ens positiva energi så man blir helt svag och orklös.
Sånna som tar men aldrig ger.
Sånna som inte bryr sig om andra.
Sånna som fokuserar på att dom ska ha det bra.
Sånna som skiter i andras tankar och känslor.
Precis sånna som man inte ska ha med att göra.

Tack, min fredagskväll blev just förstörd!


sol och gym!

Skönt med fredag idag! Hela helgen framför sig. Fast själv känns det som att jag har haft helg för länge nu. Jag har ägnat hela förmiddagen åt att skriva olika CV så dom blir mer personliga till dom olika ställerna jag har tänkt söka till. Fick äntligen tag på dom som har hand om komvux i Huddinge så nu ska det skrivas blanketter och skickas in till kommunen och hoppas jag får plats till vårterminen! Känns som att jag har börjat tag i mitt liv på allvar nu. Nu hoppas jag bara på respons tillbaka som skulle underlätta väldigt mycket!

Nu ska jag åka iväg och lägga mig i solariet och sen köra ett pass på gymmet!

 


snälla dela på mig

Mitt hjärta skriker efter kärlek, närhet, omtankte och uppmärksamhet från Dig. Få det där jag har velat haft så länge nu. Jag vill att det ska fungera, jag vill ha det bra, jag vill ha dig, jag vill så mycket. Sen lyssnar jag på hjärnan lite och min andra vilja.. att glömma bort dig. Ha en liten off-knapp med känslor som man kan stänga av. Vart jag än vänder mig i min omgivning så skriker det SINGEL! Ödet som säger att nu är det nog eller ett tecken på att han är inte den jag ska vara med. eller vad tusan är det..

snälla dela på mig, skjut mig.

dags att byta jobb kanske..

Vad jag hatar att jobba som jour! Jag var uppbokad med jobb på fredag men blev väckt imorse om att jag måste hoppa in idag istället. Eftersom det är hård dress-code så var jag tvungen att åka hem till Värmdö från Segeltorp att hämta kläder, åka tillbaka och ställa av bilen och sen ta mig ut till Järfälla. Mycke flängande blev det och mitt morgonhumör var inte på topp direkt. Kom dit till slut och tjejerna som jobba där var jätte trevliga och söta mot mig och det gick bra att lära sig allt med deras system. Fick även höra att jag ser ut som 23.. ja det tackar man för! Dom fick en liten chock när jag sa att jag va 19, men man ser väl nog lite äldre ut när man står där i kostymbyxor, kavalj och uppsatt hår.

Men jag har börjar lessna på dessa utrykningsjobb.. nu vill jag bli fast på ett ställe! Så dags att börja söka jobb! Nu ska jag dö i soffan och kolla på Paradise hotell avsnitter från igår som jag missa.


fantasilös

Vakna denna morgon runt 8 av massa bankande, sågande, klampande steg utanför min dörr. Hantverkarna är här och kaklar det sista badrummet. Jag somna om igen, vakna ca en timme senare av samma oväsen, somna om, vakna, somna om och vakna upp klockan halv 1. En grå trist dag som denna kan man lika bra sova bort. Vad ska jag göra ute? I huset kan jag inte vara för det är bara smutsig överallt nu. Hantverkare är riktiga skitgrisar! Nu saknar jag jobb igen. Många säger att jag inte ska klaga, eftersom jag har ett jobb där jag får ligga hemma och fortfarande få betalt. Men att ligga hemma i nästan två veckor i strek gör mig tokig. Jag måste få ut nånting av dagarna. Nu kom jag på att jag har lite samtal att ringa. Till komvux i Huddinge och till Husman&Hagbergs VD.. pappas kusin! Vill bestämma ett litet möte med henne så jag kan få tips om hur jag ska gå tillväga för att en dag hamna på hennes plats och älska mitt jobb!

Skriver när jag skriver igen.

att sätta ord på sin tankar

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig.
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.
Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Vissa stunder kan det kännas ensamt,
och du undrar vad jag tänker på.
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig,
som om hon skulle försvinna då.
Vi talar sällan högt om våran framtid,
vi talar aldrig högt om det vi har.
Dina drömmar blir allt svårare att se nu,
och mina finns snart inte längre kvar.

jag saknar..

.. sommaren! Den gick alldeles för fort i år och vi fick för få sol timmar! Jag vill ha solen, värmen, ledigheten av att kunna göra vad man vill när man vill, gå ner till Grisslinge och ligga och sola och bada hela dagen, göra en rolig utgång i sommar natten då man slipper tjockjacka och slipper frysa fötterna av sig i dom fina high heelsen. Inga garderobs köer och om man ska gå ut och ta luft slipper man frysa arslet av dig. Saknar även ljuset på kvällarna då det var ljust till klockan 10-11 på kvällen. Sitta ute och grilla och dricka rosé. Ne åh vad jag saknar sommaren nu. Och så har vi hela vintern framför oss. Långa eviga vintern.

Men en sak som jag ser framemot nu är jul faktiskt, det är endå himlans mysigt och nyår är bara roligt! Så ge mig jul och nyår nu sen får det blir sommar igen!


en sommar kväll i augusti. Klockan var runt 9 och man satt ute och förkröka rosé och fanta. Kvällens planer var Golfen och man hade ingen aning om vad som komma skall. Sluta med en taxi hem i soluppgången och en bakisdag på stranden. Härligt!


söndag

En vit och lugn helg blev det i helgen, riktigt skönt har det varit! Igår blev det myskväll hos Carro med mina älskade vänner. Kollade på Män som hatar kvinnor, åt massa popcorn, chips och godis till och hade ljus tända. Cosy! Efter filmen gick dom andra tjejerna men jag stanna kvar och vi satte på Madagaskar 2 för att få lite annat på tankarna än den hemska filmen. Vid 3 tiden åkte jag in till stan och hämtade upp mamsen.

Idag har jag, therese och simonas varit på Café Alfreds i Kvarnbergsplan där Jonna jobbar. Satt där och åt en god foccaica, fika och kolla på Idol, Körslaget och Mammas pojkar. Så nästan hela dagen spenderasdes där, riktigt mysigt café måste jag säga! Vädert idag har inte varit på topp, riktigt grått och trist. En typsik ligga hemma och mysa dag och inte göra nånting. Ikväll kommer det en massa bra tv program. One tree hill, Gossip gril, Playa del sol, Parlamentet, Här med förklarar jag er Chuck and Larry och sen har Paradise hotel premiär ikväll. Kommer sitta fast klistrad vid tv:n ikväll. Så ska kila över till Simonas mormor och morfar som bor i närheten och kolla på allt det med vännerna sen. Myssöndag!


?

                                 


fredagsmys

Igår kväll blev det en väldigt mysig och rolig kväll med min fina vän Emelie. Hämtade upp henne på hennes jobb vid 19 tiden då hon sluta, åkte iväg och köpte chips, naturgodis och choklad som fredagskvällens svull! Sen ett topp på Thaistället och köpte med oss lite middag. Thaimat för mig och sushi för henne. Kom lagom hem till Idol då vi bänka upp oss med middag i vardagsrummet och sen alla godsaker. Om vi blev mätta sen! Hade en lite nostalgi kväll med Spice girls och A-teens på Spotify. Roligt att lyssna på dom gamla låtarna nu när man fattar vad låtarna handlar om. När man var runt 7-8 år var det lite svårt att förstå vad dom sjöng utan man stog där och mima till alla låtar glatt endå. Kommer ihåg alla bilder man bytte med varandra, afficher man hade på väggarna och barbie dockor. Största idolerna var dom då!

                    

Michael Jackson - This is it

Filmen igår var bra, men jag trodde den skulle vara bättre faktiskt. Hade nog lite för höga förväntningar på den. Men Michael Jackson är så grym. Nästan alla hans låtar är så förbannat bra! Hade varit riktigt roligt att gå på någon av hans konserter och få höra och se honom live. Någonting som aldrig kommer bli av tyvärr. Kom hem runt 12 tiden igår kväll och satt uppe till halv 3 och lyssna på hans musik. Jag har aldrig riktigt gillat Michael Jackson, inte tänkt på honom så men sen han dog och alla hans låtar spelades sönder på radion i somras så har jag blivit helt fast i några av hans låtar. Bland annat "heal the world", "I just can't stop loving you", "beat it", "human nature", "man in the mirror" herregud.. listan kan göras lång.

Nu ska jag sätta på musik på högsta volym och städa lite här hemma. Ni kan ju gissa vad det blir för låtar som spelas ut i högtalarna.


                        

torsdag

Igår spendera jag halva dagen i sängen, jag ville inte vakna, jag ville inte gå upp. Ville bara sova bort hela dagen. Men tog mig upp till slut runt halv 3 tiden och fick ut en del av dagen. Idag lyckades jag vakna i hyffsad tid. Ska strax iväg och sola, sen bege mig till Simona där det blir lång promis runt Långsjön och sen mysa till en film. Sen kanske det blir ett gym pass innan bion ikväll. Ska se Michael Jackson This is it. Ska bli kul! :)

I cannot wake up in the morning without you on my mind..

think twice

säger du det; "Jag älskar dig.
jag vill aldrig nånsin leva utan dig.
du förändrade mitt liv."


Säger du det?

Gör upp en plan.
sätt upp mål, sträva mot det.

Men då och då, se dig omkring.
Ta in allting.
För det här är allt.

Allt kan försvinna imorgon..


We were never meant to be

11 månader med bråk, besvikelser, tårar men även mycket skratt och underbara stunder med dig. Jag var beredd att jag ge allt, hela mitt hjärta. Men du var inte det. Pga av så mycket som jag aldrig har fått veta, du stängde mig ute. Efter allt nu så hoppas jag verkligen att har fått dig en ordentligt tankeställe och tar tag i ditt liv en gång för alla. Kärleken har gjort mig så vansigt blind. Mina vänner och famlij har stöttat, tjatat och försökt banka vett i mitt huvud om vad som egentligen försigår. Men jag har aldrig velat inse det. Den senaste tiden har jag vart medveten om det men jag har varit för feg. För feg för att lämna dig. Rädd för att bli ensam. Men jag är inte ensam, jag har mina underbara vänner som jag skulle kunna offra allt för. Och vänner är absolut det bästa man har.

Trots att mitt hjärta fortfarande säger annat så måste vi gå åt varsitt håll. Det är bäst så. Men fyfan vad jag kommer sakna dig och tänka på dig. Det gör så ont att tänka tillbaka på allt. Jag gav dig 11 månader av mitt liv och jag kunde inte andas tillslut.

Out of reach, So far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There's a life out there for me.



Jag kan inte skilja på..

Jag har blivit helt fast i Melissa Horn. Hon gör helt underbara låtar. Rösten och framförallt texten. Handlingen i låtarna är hur bra som helst. Jag älskar i stort sätt alla hennes låtar. Gamla som nya.
Ikväll var det jag och Carro till Desperate housewives och Christine. Kom precis hem där ifrån så nu är det jag, min värkande arm från vaccinet jag tog idag och Melissa Horn.

Låten med texten som stämmer så bra in.

     
      

god natt

Jag älskar långpromenader. Inte bara att det är skönt att komma ut i friska luften och få röra på sig ett tag utan att man kan lätta på hjärtat också ordentligt men sin underbara vän. Hon som får höra allt! Jag och C gick runt i segeltorp i en timma och tog upp livsfrågor i våra liv. Vi är på det klara vad vi vill göra iallafall, och det ska vi kämpa för! Efter promenaden la vi oss och kolla på en film en kort stund innan jag åkte iväg till gymmet och körde ett pass med pappa. Det är helt underbart skönt att träna! Så att imorgon hänger jag med J och T till Fitness i Segeltorp och kör. Sen ska det vaccineras.. usch jag som är så sprut rädd. Men det går nog bra.

Nu ska jag sova gott!
God natt på er!

Juste.. nu undrar jag varför min blogg har fått ett litet fnatt och lagt inlägget "halloween" här under. Den ska inte vara där egentligen!


Halloween

Det var ju Halloween i helgen och man såg en del utklädda ute i vimmlet igår. Det där med att klä ut sig är inte riktigt min favorit så allt sånt skippar jag och mina vänner. Har suttit och funderat på varför vi har Halloween eller Alla helgon helg som det heter. Man ska ju gå till kyrkogården och tända ljus om man har någon anhörig som har gått bort. Så är den här helgen till för att hedra dom döda? Hmm.. bra koll jag har. Jag och mamma har iallafall tänt machallen utanför för min älskade mormor som dog för snart 7 år sedan.

Vi tänker på dig och saknar dig mormor <3


nyårstankar

Lördags kvällen hos Rosanna var mycke trevlig. Blev ett gäng som förkrökade och umgicks innan jag och Carro blev dom två chaufförerna för kvällen och körde in folket till stan. Släppte av dom utanför Undici sedan begav vi oss hemåt. Igår blev det en slapp söndag hemma hela dagen, låg och kolla på alla bra tv-program som går på söndagar och sen "och så kom polly".. den filmen är allt bra rolig!

Igår kom jag och en vän in på nyår, vad tusan man ska hitta på denna nåyrsafton? Visst det är ett tag kvar, men tiden så går ruskigt fort så det smäller bara till så är vi där. Att dra ihop ett helt gäng hemma hos någon med middag och fest vore det absolut bästa! Annars skulle det vara härligt att dra iväg till fjällen, Sälen eller Åre. Men om man ska vara hemma i Stockholm så är en fet hemmafest mest lockande. Krogen kan man dra till varje helg endå om man så nu vill det. Ne tjejer.. nu måste vi försöka börja tänka över nått riktigt roligt vi kan styra ihop på nyår!

Nu ska jag ringa Carro och höra om hon vill ta en långpromis och sen kanske kolla på nån bra film. I eftermiddag blir det gym med pappa!

Nype och Grodanboll

Det blev en liten spontan utgång igår. Och det brukar ju alltid bli bäst. Den var bra, grym! förutom vissa andra små saker som hände. Jag, Therese och Kajsa började på Zanzi bar(?) och tog en cider innan vi drog oss vidare till gamla ICE, nya Nype! Har inte varit där sen Ice tiderna så man irpincip bodde där om helgerna och jag måste säga att dom har fått riktigt fräscha lokaler! Skit snyggt. Man fick lite flash-backs när man var där. Träffa på lite bekanta ansikten som vi sedan gjrode sällskap till Grodan med. På Gordan blev det mer dans, drinkar och shottar. Väl runda om fötterna några timmar senare kommer Therese söta morfar och hämtar oss.

Ikväll fyller Rosie år! Grattis sötnos! Äntligen 19. Känns som att hon har varit 18 i hundra år.. haha. Så ikväll är man bjuden över till henne på förkrök och sen om vi stannar och drar igång fest eller kör utgång får vi se. Jag kommer däremot ta det väldigt lugnt ikväll, tar bilen! Är helt slut från gårdagen.

Nu ska jag fixa till mig det sista och sen åka iväg till Rosanna och sjunga för henne!
En mingebild från igår.

                                   

nu drar vi ut och gör stan!




friiiiday!

Fredag kväll. Jag har landat i fotöljen nu precis efter middagen. Det blev pasta, bacon, pinjenötter och nån feta ost röra av  något slag. Något nytt mamma testa och gott vare! Idag har jag storstädat i mitt rum, det var på tiden! Minns inte senast jag städade det rummet. Med tanke på att jag nästan aldrig är där så. Vad som sker ikväll är fortfarande inte helt bestämt, kanske en bio? kanske en liten utgång? eller kanske bara stanna hemma med familjen? Klockan är ju trots allt bara 6 och kvällen är ung. 

                   


JA, vaccinet är slut!

Det blev en tripp i Skärholmen med Darling och Camilia idag. Camilia va hos optikern och beställde nya brillor, sen blev det lite shopping och lunch. Vaccinet mot svininfluensan har nu kommit ut och det är kaos på alla vårdcentralarna nu. Åkte dit till ca 16 tiden då dropp in tiden skulle börja men allt var slut! Så det får bli på tisdag när nytt vaccin har kommit in. Sen åkte Camilia hem till sig och jag och Darling har landat hos papsen på Värmdö. Till middag blir det bakadpotatis och skagenröra och sallad. Efterrätt naturgodis, annans och smältchoklad. Mumma!

Vi möts av dessa skyltar på Vårdcentralen..
Började med denna på ytterdörren



En i hissen..


och en på dörren precis innan man kommer in.


Jonna: Hej! asså det här vaccinet är det slut nu eller?..
hahahaha!! Någon som har missat alla skyltar kanske?


gult och blått

Jag är döds trött efter jobbet. Hatar att gå upp mitt i natten. (ja, att gå upp klockan 6 känns som att gå upp mitt i natten). Jobbet gick bra idag. Åkte till IKEA med papsen direkt efter jobbet och åt deras goda köttbullar med mos och lingon till middag. Sen lassa vi på två stora IKEA vagnar med grejer. Alltifrån en ny byrå, tavlor, ljus, blommor och handdukar. Massa grejer fick vi med oss, så nu ska det bli fin fint hemma! Nu kom till mamsen precis lagom till DH då Darling, Therese och Camilia kom över med gottigheter.

Så som sagt jag är helt slut. Ska sova nu. Imorgon är jag ledig då det blir lite spring runt överallt med dom 3 underbara töserna som var hos mig ikväll. Till kvällen åker jag och Darling ut till Värmdö och lagar god mat och leker snickare.

God natt och sov gott!

                          


Battlefield



Why does love always feel like a battlefield?


en frihet

Idag har jag nog haft bland den lugnaste arbetsdagarna, skönt det eftersom jag har gått och blivit dunderförkyld. Inte så trevlig att stå och snora och nysa i receptionen. Satt och läste lite gamla inlägg i bloggen från ett år tillbaka och såg att det var precis för ett år sen jag var i Arboga på intensiv kursen för körkortet. Tiden går så sjukt fort! För ca ett år (precis innan kursen började) så känndes körkortet så långt bort det kunde komma, som att jag aldrig skulle kunna köra bil. Idag har jag körkort och egen bil och har aldrig åkt fast för fortkörning, jag är bra!


Halloween

Det var ju Halloween i helgen och man såg en del utklädda ute i vimmlet igår. Det där med att klä ut sig är inte riktigt min favorit så allt sånt skippar jag och mina vänner. Har suttit och funderat på varför vi har Halloween eller Alla helgon helg som det heter. Man ska ju gå till kyrkogården och tända ljus om man har någon anhörig som har gått bort. Så är den här helgen till för att hedra dom döda? Hmm.. bra koll jag har. Jag och mamma har iallafall tänt machallen utanför för min älskade mormor och dog för snart 6 år sedan.

Vi tänker på dig och saknar dig mormor <3



7 tjejer, livat förkrök och Grodan!

Hann inte med nån uppdatering innan utgång igår. Det var bara att sätta igång med maten, äta, fixa och sen kom brudarna! Vi drog igång med ett hejdundrandes förkrök hemma hos mig. Tur att jag inte har någon grin-kärring till granne som ska ligga och sova kl 21 en lördag kväll. Vid halv 11 tiden kom Thereses söta morfar och hämta oss pch körde in oss till Grodan. Möttes där av en jääätte kö. Men den slapp vi tack varje snälla Rickard som släppte in oss. Väl inne beställdes det in drinkar, vin och shottar. Det dansades en del och vi hade hur kul som helst! Tills den sista sambuca shotta.. alltid den där sista lilla jäveln som man egentligen inte ska ta men tänker inte på det i stundes hetta. Det gick ju rätt utför för mig igår.. Vingla ut från Grodan vid 3 tiden. Kvällen slutade mindre bra i tårar och en taxi hem själv vid 5 tiden.

Idag mår man som man förtjänar. Vakna upp imorse och kunde knappt röra mig. Huvudet var tungt och illamåendet låg där och spöka. Att vara bakis är inte kul nånstans! Och det har jag varit i stortsätt hela dagen. Har legat i soffan hela dagen och inte gjort ett skit. Ganska skönt faktiskt. Åkte och köpa en pizza som bakismat och det var den enda nypa luft jag fick.

Nu väntar sängen på mig. Ska upp tidigt imorgon och jobba, blää!
Lite bilder från gårdags kvällen bjuder jag på här nu.

 





Juste får inte glömma nämna grymma AIK som tog SM-guld idag! Tyvärr kunde jag inte se matchen men Darling höll mig uppdaterad som vanligt. SM-GUUULD GRYMT!


RSS 2.0