bröllop, flytt och övningskörning

bakis bakis bakis.. men helgen har varit hur bra som helst! Igår var det som sagt bröllop. Vigseln höll i Salems kyrka och det var vackert i sig men lite lång tråkigt. Efter alla löften, ring byte, sånger etc bar det iväg till Botkyrka krog där festen skulle hållas. Det bjöds på mat och en massa dricka. Allt från Absolut vodka till Champagne. En massa tal hölls för brudparet och syriansk ringdans blev det väldigt mycket av. Efter några glas champagne haka även vi på ringdansen som var rätt roligt dom 5 första minuterna av 30 min. Efter ett tag lessna man ganska hårt på att stå i en ring lillfinger-armkrok och vifta lite på armar och ben. Sedan drog dom igår lite vanlig musik och framåt små timmarna drog det även fram en Absolut vodka flaska som man skulle dansa runt och sedan halsa ur flaskan. Riktigt roligt att se Camilias mormor stå där och dansa och halsa ur en vodka flaska, haha party mormor ;)

Runt 3 tiden var det dax att lämna lokalen men festen slutade inte för det. Den fortsatte hos familjen Höög där det blev mer vin och groggar. Vingla sedan hem vid 5 tiden imorse och blev uppdragen ur sängen 10.00. Inte kul! Var bara att gå upp och klä på sig nått och sedan åka iväg till papsen där flyttlaset redan hade börjat köra igång. Så nu bor jag praktiskt taget ute på Värmdö. Och shit va huset börjat bli fint! Allt är inte klart än men gud så fint det kommer bli när allt är klart. Övningskört har jag hunnit med idag också och det gick galant. Ska övningsköra mer i veckan så jag kommer igång ordentligt nu. Känns bra, nu vill jag ha körkort!

Lite bilder från bröllopet..












impuls utgång är alltid roligt!

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt. Hade egentligen inte planerat men bestämde först att det skulle bli en lugn fredag kväll. Carro kom till mig vid 19 tiden och vi båda var väldigt sugna och taggade på att dra ut. Tog en promenad till kvantum och köpte lite godis och sen skulle vi till Jonna där hon och Therese var. Vid 21 tiden ringde Kalle till mig och fråga om vi var sugna på utgång med grabbarna, så det blev snabba puckar hem duscha och fixa iordning oss för kvällens utgång. Inom en timme var vi klara (rekord) och drog oss iväg till Mariatorget hos Kalle för lite förkrök. Halv 1 intog hela gänget Fellows heta dansgolv där dom faktiskt hade riktigt bra musik för en gång skull. Sedan framåt små timmarna dök även Linn, Sofia, Kristiina och Caroline upp och skaka rumpan med oss. Det hade styrt upp med lite efterfest hos K men vi banga på det och drog oss hemåt. Kom till slut äntligen hem med riktigt onda fötter och somna gott i sängen 5 på morgonen.

Idag/kväll är det bröllop som gäller! Det var också en av anledningarna till varför vi egentligen skulle ha tagit det lugnt igår så att man är taggad till tusan till ikväll. Men det är vi endå! 17.00 ska vi vara i kyrkan för vigseln sedan blir det middag och fest hela natten lång.

Nu är det dax för att börja fixa sig lite för halv 5 ska jag vara hos C då vi får skjus till kyrkan av hennes mami. Så nu in i duschen sen ska jag ge mig in på att göra en håruppsättning på mig själv eftersom ingen annan hade tid. Får väl se hur det går, annars får de blir en enkel halvuppsättning med lockar.

Kameran följer med hela kvällen ikväll. Så en del bilder kommer nog upp imorgon!
Puss


ICE


ice ice baby.. förra lördagens mingelbild.

studenten planeras för fullt.

Jag hatar att vi inte har några sovmornar längre! Jag hatar att behöva ställa klockan på 06.00 då det fortfarande är natt i mina ögon.  Men när man väl är i skolan och har vaknat till så går det faktiskt bra. Började med Matte B i morse och sedan en hål timma på nästan 2 timmar. Den är ju inte rolig. Varje dag efter skolan känner man sig helt slut och vill bara sova. Förstår inte hur skolan kan suga en på så mycket energi och hur hungrig man blir hela tiden. Vi i HV äter och babblar jämt.

Nu är det i alla fall helg för min del. Har som sagt ingen praktik plats än så får ledigt på fredagar tills jag hittar någon. Studenten planeringen går riktigt bra. Flaket kan vi få gratis genom kontakter och skivan kommer förmodligen äga rum på Fellows. Soffan har kirrat det där bra och nästa vecka ska vi dit och prata med dom, bestämma ett datum tid etc. Längtar som bara den! 5 Juni 2009, den dagen har jag väntat på i hela mitt liv. Det är ett tag kvar men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller snarare alltid för länge.

Puss

onsdag

onsdagar är dom värsta dagarna på hela veckan. Sån oerhört lång dag. 08.45-17.15 är inge kul alls då man kommer hem vid 18 tiden trött som bara den. Vill inte tänka tanken sen i vinter hur det kommer bli.. kallt, mörkt och jävligt. Var mening att jag skulle träffa M idag efter skolan men han verkar ha dött.. eller ska jag gå efter "dumpa honom" boken och inse att han kanske inte vill träffa mig? haha aja.. får väl se om han hör av sig och kommer med nån bra bortförklaring.

Sista dagen i skolan imorgon sen får jag helg. Från och med nu har vi praktik på fredagar men just nu har jag ingen praktik eftersom jag ska byta. Lidingö börjar jag tröttna stenhårt på och dessutom är det för långt! Fredagen får då gå till att hjälpa till att fixa inför bröllopet som äger rum på lördag, sola och eventullet träna. Helgen blir nog troligt vis ingen utgång, men man ska aldrig säga aldrig. På lördag blir det bröllopet och det är inte vilket vanligt simpelt bröllopet som helst utan ett syrianskt. Ni vet ett sånt där jätte stort med hela släkten som består av 300 pers, värsta festen med mat, sprik och skrik. Kommer nog blir riktigt kul efter några glas champagne..

Fick nyss de här youtube klippet från Camilia som sa: så här kommer det se ut på lördag..



hahaha, vad har jag gett mig in på.

tillbaka till verkligheten

Då var man hemma efter sin andra dag i skolan. Nu är man tillbaka in i rutinerna igen och sista året i skolan! Känns för jävla bra. Har saknat klassen under sommaren så det var väldigt roligt att träffa alla igen. Vi har redan nu dragit i full gång med att börja planera studentskivan, spex fotot och hårvisning. Känns bra att har börjat skolan igen.

Igår var det som alla vet derby. Den kollades på Olearys i Huddinge med J & H. Matchen gick ju skit och en massa idioter som bara förstör. Innan matchen blev det en runda i stan med J där vi åt super god thai mat i Kungshallarna. Tänker inte vara lång varig nu.. är super trött. Har inte riktigt vänt tillbaka dygnet än.

Puss

en riktigt bra avslutning på sommarlovet

Vilken jävla bra utgång det blev igår! Det börjades på nivå med finnarna La och J tills vi tröttnade och svängde in på Ice och sa hej där det även blev en och en annan cosmo och shot. Vid 23 tiden möte vi upp det stora sällskapet utanför Fellows, vi gick in och då var det bara att köra. Bacardi bomb efter Barcardi bomb kom in. Vi blev ett väldigt stort sällskap och tack vare Bacardi Breezer Watermelon kunde man lätt hitta sina vänner på dansgolvet.

Bilder får tala för sig själv.















bakis lördag

Kräftisen igår blev en mycket trevlig och rolig kväll som varade hela kvällen och natten lång. Vid 3 snåret var det dax att röra sig mot bussen men när vi kom dit gick den inte förens om en timme. Så vi vände tillbaka och sov kvar. Vaknade tidigt imorse men en liten hemsk baksmällla. Blev en liten frukost på en bänk i Huddinge centrum i solen innan vi åkte hem. Nog om gårdagen. Hela dagen idag har jag packat, burit möbler och städat. Det är nästan helt tomt på hela över våningen. I mitt rum står endast en stol och datorn. Musiken ekar riktigt bra nu. Nu flyttar vi från kära gamla Torpet. Eller jag kommer vara kvar ett tag till men inte just här.

Ikväll blir det utgång för hela slanten! Det ska härjas på Sense med en massa pojkar och flickor. Medans brudarna är på middag hos Anne-Sofie kör jag och darling ett förkrök på Nivå innan vi möts upp på stans gator. Vad outfiten blir ikväll är ännu inte bestämd. Alltid ett problem det där. Nu när man har vänt upp och ner på hela garderoben så borde ma hitta nånting att ha på sig..



årets första kräftis

Ikväll var det då dax för Kräftis hos Matte. Inte för att jag äter kräftor eller så men det är mer själva grejen att man ska gå på kräftskiva. Ätit har jag redan gjort också på jobbet så det blir till bara att kröka och umgås. Men det ska bli trevligt. Imorgon ska vi köra gärnet på Sense eller Vanilla.. fan va taggad jag är!

sjukt jäkla väder..

Idag har vi haft sjukt konstigt väder, regn, sol, regn, sol.. Svårt att jobba i sånt väder för alla gäster flyttar på sig hela tiden och man har noll koll på vart alla sitter. Dagen blev lugn och det var så skönt! Men jag börjar ledsna hårt på alla trappor att springa i med tallrikarna. Snälla Snaps kan ni typ ta bort trapporna och skaffa lite lättare tallrikar? Varje arbetspass är som ett träningspass. Eftersom det var lugnt fick jag sluta en timme tidigare så han med lite shopping. Har äntligen hittat en klänning som jag tror blir bra till bröllopet. En grå kort söt tuptop från Gina. Billig och bra till även utgångar.

Imorgon blir det jobb igen, hoppas på att det regnar.. (bara för att jag ska få det hyffsat lugnt på jobbet). Men sen på lördag får det gärna bli varmt och strålande sol. Tänk om man kunde kontrollera väder sådär.. vore ju lite kul. På måndag börjar skolan och det är som vanligt.. ångest! Men ska bli riktigt roligt att få träffa alla igen. Nu är det bara 2 terminer kvar sen är skiten äntligen slut.


hade inte bangat på att åka ner nu en vecka till.. jag saknar solen!

onsdag

God morgon! Äntligen fick jag verkligen sova ut för några sovmornar har det ju inte blivit på nån av mina resor. Och det här var väl kanske en av dom sista på länge. Först skulle jag ha jobbat idag men Alex kunde ta mitt pass i stället och det tackar jag för! Så denna hyffsat fina dag ska spenderas i stan med Bemmlis. Har inte träffat tjejen på evigheter och vi har en hel del att prata om. Kvällen blir den sista ensamna onsdag kvällen här på Slåttervägen, men så ensam blir den inte utan får ett mysigt sällskap hem över en film.

Nu dax för en dusch, frukost framför tvn och sen börja fixa iordning för en dag på stan.
Puss


måndag

Det var 10 dagar sen jag festade sist och det känns som evigheter. Jag är riktigt taggad till helgen och till helgen efter det, och helgen efter det och helgen efter. 4 helger nu framöver är bokade med en massa fest. Allt från födelsedagar till bröllop. Det ska bli riktigt roligt! Var i Skärholmen idag med töserna C & C och kolla efter en klänning som man kan ha på sig till bröllopet men ingen hitta jag. Får låna eller ta nån gammal man har i garderoben helt enkelt. Shoppa en hel del annat onödigt istället som skor, smink, underkläder etc.

Hemma hos pappa är det kaos för tillfället, det ser ut som en loppmarknad. Katonger och grejer överallt för nu är det dax att flytta ut till Värmdö. På onsdag går det först flyttlaset och resten den 31 aug. Men huset är långt ifrån klart så själv flyttar man in i huset om en månad ungefär. Under tiden bor jag hos mamma medans pappa gör klart resten av huset.

Ikväll blir det lugnt och imorgon en tidig upp gång till jobbet.
Puss!


är det bara jag som längtar tillbaka som en tok till Napa?!

borta bra hemma bäst?

När man låg där i 45 grader stekade sol på en fantastisk fin grekis ö var allt här hemma bara som bort blåst. Veckan på Rhodos blev en riktig slapp och upp vilande vecka vilket behövdes efter den vilda veckan i Napa. Sol, bad, god mat och shopping varje dag. Och det roligaste är att jag inte har lagt ut en enda krona på hela resan. Efter några dagar i hettan längtade man lite hem faktiskt.. men nu väl hemma vill jag inget hällre än att åka tillbaka. Tillbaka till solstolen och värmen! Fyfan vilket ruttet väder vi har i Sverige.

Landa 02.00 i natt på Arlanda. Kom ut ur terminalen iklädd endast ett par korta shorts och en kofta. OM det var kallt! och trött som fan var jag. Så dagen har varit lugn som bara den. Kvällen bestod av en mysig bio med X då vi såg The dark knight.

Nu ska jag sova i min säng och det ska bli så skönt. Inge mer hårda hotell sängar..
Puss och god natt!


det här jag har gjort den senaste veckan..






















080808, sjukt bra kväll!

Godmorgon alla bakfulla jävlar. Själv mår man inte bra efter gårdagens bravader, men det var det värt! Kvällen började rätt tidigt med en middag på Rimini med darling sedan åkte vi till Robin i Kvarnbergsplan där förköket drog igång ordentligt med cider, vin och shottar. Sådär lagom runda om fötterna hoppar vi alla 12 pers in i olika taxi bilar in mot Stureplan, Fellows närmare bestämt där killarna hade fixat bord för kvällen. Det blev bacardi efter bacardi och även lite skumpa som hamna nog hälften på mig själv istället för i min mage. Men det var kanske lika bra det med tanke på mitt tillstånd som var alldeles för mycket dricka i min kropp.

Vid halv 3 tiden kom vi ut från Fellows och in i folkmassan på Stureplan. Lite besviken på det måste jag säga.. folket stog bara där och digga till house musiken som dunka i hela Sthlm. Efter en viss tid då vi lyckats sammla ihop alla och till slut fick  tag på taxi bilar åkte vi tillbaka hem till Robin på lite efterfest. Kom sedan halv vid halv 8 imorse, riktigt slitet!

Om 1 timme och 30 min ska jag sitta i bilen packad och klar på väg till Arlanda. Jag har knappt packat klart, inte ätit, inte duschat.. ja det är nog dax att försöka slita sig upp ur sängen och få klart allt. För nu drar jag till Rhodos och solar, badar, äter god mat, festar lite och bara är i en vecka. Fyfan va skönt! Men kommer sakna er sötnosar här hemma. 16 augusti kommer jag hem igen :)

Puss på er!

"Hälsoresan" del 2 och uppdatering

Förlåt för en grymt dålig uppdatering. Dom senaste dagarna hemma efter Napa har varit lite slitsamma, kroppen börjar så smått få ur all alkohol efter en hel veckas krökande. Dagarna har spenderats hos Darling som är hemma själv. Vi har dränkt oss i filmer och en del besök i staden där det har shoppats, fikat, bokad tid för nagelförläning, hämtat pass osv. Tvättat som en tok har jag också gjort. Hela resväskan åkte i tvättmaskinen, torktumlaren och sedan ner i resväskan igen eftersom på lördag bär det av till solen och värmen igen. Närmare bestämt Rhodos.

Imorgon är det Stockholmarnas dag. 08.08.08 och det ska firas stort med en massa vänner. Eftermiddagen börjar på Snaps där jag ska prata schema och lite sånt medans Jonna får gotta sig i baren på gratis drinkar. Sedan bär det av till Matte och hans vänner på förkrök och sedan vid 23 tiden självklart Stureplan där vi ska köra hårt. Jag är riktigt taggad. Tänk att jag är riktigt taggad till att festa och kröka trots den hårda veckan i Napa. Måste ha fått nått fnatt i huvuvdet, men kör bara! Skönt att rösten snart är helt återställd, nu kan jag iaf sjunga igen.

Kan passa på att bjuda på lite fler bilder. "hälsoresan" Del 2. Luta er tillbaka och njut..
















"hälsoresan" Del 1

























det här var bara början.. fortsättning följer på den vilda party resan. Fler bilder kommer nog imorgon!

I say Ayia, you say Napa!

Resan går inte beskriva i ord hur sjukt galen, rolig, spårad den har varit. Karatefylla hela dan varje dag, fy helvetes mycket dans, goda drinkar, myyyycket shottar, nice väder på en nice strand där det fanns gott om ögongodis, inbrott på hotellrummet (kanske inte det roligaste) men det fick inte förstöra våran resa för det. Vi körde på som aldrig förr in i det sista. Snälla tjejer vi gör om det! Nu.. jag vill tillbaka och köra hårt en vecka till! FYFAN VA ROLIGT VI HAR HAFT DET!!

Lovar att lägga upp alla bilder lite senare ikväll :)


RSS 2.0