Cheesecake!

Så himla skönt att få ha en ledigkväll. Äta middag med familjen och få slöa i soffan i mys kläder. Det är precis det jag har gjort ikväll, och bakat cheesecake (för första gången i mitt liv och den blev väldigt god) till imorgon! Imorgon är det bara 10 dagar kvar till London, nerverna börjar göra sitt känner jag. Så imorgon fredag blir det avskedsmiddag med familjen, lite släkt och vänner hemma hos mig. Så jag hoppas nu att ni gillar min Cheesecake som jag la ner mycket kärlek och omsorg till.. höhö. Efter middagen blir det självklart en fet utgång, kanske min och Emelies sista på väldigt länge. Så det blir till att dansa hela natten lång & sätta klackarna i taket.

Nu är det nog dags att lägga sig och försöka sova, har mycket att stå i imorgon. Städa, handla, laga mat, gräva i garderoben efter nått tråkigt att ha på sig (blir ny garderob i London sen) osv osv osv. Så nu tackar jag för mig och säger god natt. Imorgon kör vi tjejer!


Bild från Gotland i somras.

Hemma efter en Långis

Trött, ONDA fötter & ben, hungrig.. vilken dag. Kom nyss hem från jobbet. Den här veckan är tydligen tok mycket inbokat. Idag på lunchen var vi överbokade med 250 gäster. Imorgon har vi 600 gäster! Hur det ska gå till kommer bli ett mysterium. Tur att jag inte jobbar långis imorgon också, då hade jag nog kroknat ihop. Ska lägga mig i soffan framför preprisen av Idol, varva ner lite och äta en macka. Sem är det sängen big time som gäller. Imorgon väntas som sagt 600 gäster på att få bra service och god mat på bordet. Bläää...

you're amazing just the way you are

Hemma från jobbet nu. Det flöt på bra ikväll.. lagom mycket men jag var så otaggad. Efter morgonpromisen som förövrigt var riktig skön så somna jag på soffan. Vakna upp lite försent och fick stressa iväg till gymmet och köra ett ben och arm pass. Sen raka vägen till jobbet. Nu när jag tänker på det så har jag bara fått i mig mackor idag. Mackor till frukost, en innan gymmet, en efter gymmet och en liten bit på jobbet. Haha, man får ju helt sjuka matvanor nu. Men nu är det alldeles försent för mat, det är dags att sova! 14 timmars pass väntar imorgon så sängen nu, bums! Jag ska bara lyssna en sista gång på denna söta braiga låt.. God natt!

    

Morgonpowerwalk i höstsolen

Startade denna dag med en powerwalk runt Långsjön med Therese. Otroligt skönt var det när solen skiner på som bara den men det är kallt, kalla vindar och löven blåser av träden. Hösten är här! Nu har jag precis fått i mig en väldigt sen frukost. Ska bara ta det lugnt i nån timma innan jag ska ta mig till gymmet och köra ett pass innan jobbet.

Så på återseende!


God natt!

Nu så har jag lyckats fixa en liten ny bloggdesgin. Väldigt enkel men fan det tog sin lilla tid att få ihop allt endå. Imorgon bitti ska det bli en morgon powerwalk med Terre runt Långsjön innan frukosten. Börjar jobba kl 17 så får se om man orkar med ett gympass innan det.

Nu säger jag God natt för ikväll.


1 vecka & 6 dagar kvar.

Lördagens födelsedagsfirande för Therese kunde nästan inte bli bättre. Klockan 16 var det bokat bord för 12 pers på Grill, där vi åt super god 3 rätters middag, drack champagne och rödvin och skålades i mängder. Sjöng för födelsedagsbarnet och presentöppning. Efter några timmar hoppa vi in i taxi till Grand hotell där vi tog en fördrink, sedan tacka vi föräldrar och släktingar och begav oss på egna äventyr. Blev lite förkrök på Sogni innan vi intog Pure där det dansades hela kvällen. Lite för runda om fötterna vid 2 tiden går vi vidare till Lobby men möts av en jääätte kö så vi hoppade det och tog en taxi hem. Kom hem runt halv 5 tiden, vad vi gjorde enda till halv 5 från när vi gick från Pure är rätt oklart men kul hade vi iaf!

Bakisdagen spenderades på cafe Alberts i Kvarnbergsplan där vi åt supergod cesarsallad och massa annat. Och till kvällen åkte vi hem till Värmdö för en mys kväll med chips, cola och film. Idag är jag ledig men resten av veckan väntas jobb förfullt. Så nu ska jag få i mig lite mat innan jag och mamma ska åka iväg till gymmet och köra ett stenhårt pass.

Om precis två veckor har jag och emelie precis avslutat våran första dag i skolan i LONDON. Helt sjukt, snart är vi där!












Löningshelg på ingång

Väcktes igår av jobbet då jag var tvungen att hoppa in och jobba på Snaps till kl 15. Hann med ett träningspass och sova i solariet också innan jag började jobba igen kl 18. Var på dåligt humör och trött hela dagen tills jag kom till Elite och möttes av en liten söt lapp från Madde i omklädningsrummet på mina kläder. Jobbade till halv 12 sen åkte jag hem gjorde lite mackor och te och la mig i soffan framför reprisen på Idol.

Idag är det fredag, jobbfredag för mig! Löning idag också som jag har längtat!! Ska ut och tvätta bilen, försöka städa undan lite här hemma och sen kanske förbi Nacka forum innan jag börjar jobba kl 18 för att se om jag kan hitta nått enkelt till imorgon kväll då vi ska ut och fira Therese på Pure. Kommer bli galet och jag är taggad som fan!

           
                                                      Tack min snäcka <3


lunchdejt på John Chriss

Det blev en 50 min lång powerwalk imorse, så otroligt skönt! Kom hem gjorde frukost och la mig i soffan framför tvn i nån timma. Vid 2 tiden mötte jag upp Carro från jobbet på John Chriss och åt lunch, drack te och skvallra i två timmar. Så myspys! Sen blev det ett snabbt gympass innan jobbet. Nu kom jag precis hem, blev en lugn kväll även denna kväll.

Imorgon ska jag försöka avancera min morgon powerwalk med att springa istället eftersom det inte blir något gympass imorgon. Istället ska jag ägna dagen åt att storstäda huset och sen iväg och jobba kväll igen. Så på återseende imorgon då jag hoppas på skolsken så jag blir ännu mer peppad på att ta mig ut och träna.

God natt :)


söta carro på afterwork, på jobbet. För några veckor sen.

Godmorgon världen!

eller okej kanske inte riktigt världen. Men godmorgon på er, vilken underbar dag! Vakna upp av mig själv vid 9 av grannens jäkla motorsåg som går på högvarv! Kände mig endå hyffsad pigg och ut vilad så jag tog mig upp, drack ett glas jucie och ska nu bege mig ut på en lång powerwalk i solen.

Hörs senare!

längtan efter sol & värme

Jobbet gick galant idag och jag fick sluta en timma tidigare. Så nu ligger jag hemma i soffan, kollar på Idol och längtar efter solen, värmen, fina sandstränder, turkost vatten och palmer. Om jag ska vara helt ärlig så tilltalar inte London mig mycket. (men självklart ska det bli kul att åka dit) Om jag hade haft pengarna och modet till att börja plugga och flytta till Miami hade jag utan tvekan gjort det! I den staden finns allt! En resa nästa år måste det blir iaf!

Nu ska jag sova och samla krafter till morgondagen.
Bjuder på en bild från Thailand när jag var där i vintras. Vill bara lägga mig i den solstolen just nu. Eftermiddagens solen är absolut den bästa på hela dygnet när man är utomlands. Precis lagom varmt, folk börjar lätta från stranden det är lugnt och skönt, det enda man hör är havets vågor slå upp mot stranden. Åh ta mig här ifrån nu nu nu!

      

morgon powerwalk

Nu äntligen kunde jag komma in på blogg.se, den har strulat hela morgonen. Men iaf jag kom upp imorse kl halv 11 och körde en intervall träning på 30 min. Powerwalka, sprang, powerwalka och sprang mellan stolparna. Höll på att spy ett tag. Lagade sen en god frukost efter den jobbiga turen när jag kom hem. Nu ska jag försöka ta tag i städningen här hemma sen tänkte jag ut på en joggingtur igen men nu har det börja regna.. så så får väl se hur det blir med den. Klockan 18 blir det jobb på Elite :)

Mina nya super sköna träningskläder jag köpte igår, allt är från Nike.
 


Tror ni jag klarar det?

Klockan är ställd på kl 10 imorgon bitti, för att jag ska ut och powerwalka innan frukosten. Sen ska jag städa, ut och springa och göra lite styrkeövningar här hemma innan jobbet. Jag som är världensmorgontröttaste och lataste tjej.. tror ni jag klarar det? Jag SKA fan göra det. Återkommer imorgon om den här powerwalken kommer bli av eller om jag kommer slänga mobilen åt helsikte och sova vidare..


förstörd dygnsrytm

Jag har gått och vänt på dygnet helt. Supertrött på morgonen men hur pigg som helst sena kvällar, måste ha att göra med alla partynätter och sena jobbkvällar. Jag vill inte ha det så. Varför kan man inte vakna upp klockan 9-10 på morgonen och känna sig pigg? och sen gå och lägga sig vid 11 på kvällen och somna bums. Ingen ide att försöka ens när jag nu ska jobba var enda kväll fram till fredag till kl 12 på kvällarna.

Idag har jag varit helt ledig. Har tvättat bilen för den ska iväg nu, varit på NK och köpa nya träningskläder som jag sedan invigde idag på gymmet med mamma och pappa. Efter det blev det middag på Baresso. Nu ska jag bara lägga mig i soffan framför tvn och försöka bli trött.. hur det nu ska gå.

Puss

fre&lör!

Blev ännu en farfylld helg bestående av fylla, skratt, tårar och huddingehäng. Fredagen blev det förfest på gamla Falken där hela segeltorp och huddinge var samlade. Runt halv 1 tiden åkte jag in till stan med Felicia och Emma. Drog oss till Amba där det var fullproppat pga av Tiestos efterfest, blev inte långvariga där utan drog oss vidare till Pure där vi svepte en drink och ett glas vin. Sen är väl kvällen liten halv svart sådär. Tog iaf en taxi hem och somna nångång vid 5 snåret på morgonen. Vakna upp halv 3 dagen efter och trodde att klockan var 10 på morgonen och att jag hade slagit mig själv i huvudet. Baksmällan var väl inte att leka med direkt. Det var bara att gå upp, duscha, äta, vila lite och börja om, för på kvällen stog maskerad med på schemat. I brist på fantasi så slet jag sönder ett par strumbyxor och en gammal t-shirt och drog på ett par midjehöga korta shorts, pumps, skinnhandskar, svart sminkning, röda läppar och stort hår. Klar för kvällen! Runt 8 tiden befann vi oss hos Emelie i Kvarnbergsplan på lite förkrök och sedan intog vi Huddinges förmodligen mest ödebelagda lokal, Holken!

Alla var utklädda till allt mellan himmel och jord, allt roligt man kan komma på. Det dansades och dracks hela kvällen lång tills jag, rosanna och felicia tog taxi hem till R där vi skeda hela natten. Åkte till pizzerian i Kvarnbergsplan och åt frukost sen låg vi i soffan och kolla på Break-up nästan hela dagen. Så skön bakisdag!

Bjuder på två bilder från gårdagens maskerad.




Fredag!

Bästa dagen på hela veckan, fredag! Vid 3 tiden ska jag möta upp pappa utanför NK för lite shopping sedan blir det ett gympass innan kvällens bravader. Förkrök på gamla Falken och förmodligen utgång på det. Härliga härliga freeeedag :)

älskade Elite

Hemma nu efter kvällsjobb på Elite. Blev endast två pass den här veckan men det har varit väldigt skönt. Har fått mycket mer tid till mamma och mina syskon nu innan det är dags att bege sig till London. Ikväll blev det en konferens med 3 rätters för Danske banken och var tydligen super super super viktiga kunder för hotellet så servicen skulle vara topp topp! Tyckte vi alla skötte oss galant, alla gäster var super nöjda efter att inte ha behövt lyfta ett enda finger för att ens fylla på vattenglaset. Vi flamsa på som vanligt i köket mellan rätterna och vin & vattenspillning. Jag kommer sakna alla så mycket på Elite, vi har kommit varandra så nära på ingen tid alls egentligen. Mina fina tjejor!

Imorgon är det fredag och ledigt! Veckorna går för fort nu känner jag. Så det blir träning träning och mer träning imorgon. Och utgång på det. Fan va nice med fredag. Men först sängen.

Godnatt!

Primo Ciao Ciao

Middagen igår med tjejerna blev supermysig! Vi eller jag och några till åt en god pizza och några andra pasta, och så bjöds det på latte efter maten. Skjusade sedan hem älskade S och kramdes hejdå för en lång tid framöver. Hatar att säga hejdå! Men vi ses snart igen när värmen kommer tillbaka till oss :)

Idag har jag fått vara helt ledig ännu en dag, kommer inte ihåg senast jag var ledig så här länge nästan. Så dagen har spenderat på Ikea med mamma och hennes kompis för lite shopping där en ny lampa inhandlades till vardagsrummet. Monterat upp den, lagat pannkakor till middag och tagit en promis med Carro. Imorgon blir det kvällsjobb på Elite så dags att hoppa i säng och sova eller försöka iaf. Käre gode gud gör så att jag får sova inatt.. för det fick jag då inte igår!

Natti natti










gym dags!

                   

Jag orkar inte med den där jäkla bloggdesignen, får ta tag i den nån annan gång. Nu blir det iallafall träning och kl 19.00 ska jag träffa upp tjejerna och gå och äta på Primo Ciao Ciao på Odenplan. Kommer bli super mysigt :)


En månad kvar

Godmorgon på er! Måndagmorgon och vakna upp med grå himmel och regn, hösten närmar sig med stora steg och så även London. Allt är iprincip färdigt, hela kursavgiften är inbetalad, flygbiljetterna bokade och betalda nu väntar vi bara på svar om vart vi kommer få bo dom första 3 veckorna. Tänk att om en månad sitter jag och Emelie vid skolbänken på LSI Central mitt i London och bättrar på engelskan och har ingen aning om vad som komma skall.

Sitter just nu och försöker komma på nån ny snygg header till bloggen, har tröttnat rejält på den här gamla nu. Så nått nytt ska jag försöka få ihop innan det är dags för gym i eftermiddag med mamma och pappa.

På återseende..

                                            


söndagsmys med tacomiddag och SATC

Supertrevlig födelsedagsfest blev det igår för C och jag tror hon är mer än nöjd idag efter alla presenter och härligt sällskap. Det bjöds på tårta, chips och massa dricka. Då menar jag massa! Allt från sambuca shots till groggar, cider och vin. Det dansades och skålades i flera timmar tills vi alla var helt slut. Idag har dagens spenderats i soffan hemma. Ätit tacos till middag och kollat på Sex and the city 2. Nu har söndagens höjdpunkt börjat, ensam mamma söker. Vid 22 ska jag köra in min käre mor som ska på Queens efterfest på Cafét ikväll, och jag får vara hemma som barnvakt. Kul. Så det lär nog bli filmarathon för mig ikväll.


20 års fest, då kör vi!









frågan är bara: uppsatt eller utsläppt?..


brunette



Igår vakna jag upp och åkte iväg till Hair & Face i Nacka forum och gjorde nått helt spontant. Ja, resultatet ser ni på bilden ovan. Jag är numera brunett! och jag gillare. Till kvällen drog jag och Emelie på en utgång till Amba & Pure. Kvällen blev rätt tidig då vi åkte hem vid 2 åt lite mat och somna tungt. Ikväll blir det 20 års paraj för fröken H.

halvledigdag

Guuuud va skönt det är att vara hemma! Har legat inlindad i täcket i soffan sen klockan halv 11 imorse och har njutit av varenda sekund! Igår blev det en utgång efter 11 timmars arbete. När jag klev av vid 22 tiden var redan dom andra på plats på jobbet och vi satte oss i baren i lobbyn och drack vin i mängder. Sen blev det taxi till Berns där vi stanna några timmar för att sedan dra vidare. Men alla ville olika, vissa var för fulla och vissa andra trötta så det blev nattbussen hem. Rätt skönt att komma hem vid halv 4 istället för kl 6 på morgonen som det säkert skulle ha blivit om vi hde gått vidare.

Är inte så farligt bakis idag, bara lite. Men det kommer man ju inte ifrån. Är som sagt ledig idag från Snaps men börjar jobba kl 18 på Elite till 00 ikväll. Imorgon är det fredag, camilias 20 års dag och utgång! Nu: gym!

Tack bästa kockarna, servitriser och bartenderna för igårkväll!






















måndagmorgon

Då var det dags att bege sig till jobbet. Klockan är halv 11 men för mig känns det här som 7 på morgonen. Jag är dödstrött! Nu blir det iaf Snaps några timmar sen iväg till Elite och jobba kväll. Veckorna springer iväg och snart är det London. Hur ska jag hinna med allt jag vill göra innan jag åker? men samtidigt endå jobba så mycket som möjligt för att få ihop så mycket pengar som möjligt. Ge mig mer tid på dygnet!

                     


spontanutgång

Hade världens skönaste kväll igår på jobbet. Hade kanske 5 bord på hela kvällen så jag och storcarro som vi kallar henne satt och vek servetter och kollade på fotbollen på storbildstv. Jag fick kliva av vid 22 tiden då jag satte mig och kolla på film och drack vin medans dom andra höll på att stänga. Sen gjorde även killarna och resten i servisen mig sällskap. Några glas vin senare vid 1 tiden åker vi in mot Hotellet och sedan avslutade jag och Madde kvällen på Solidaritet till stängning. Idag är jag lagom trött och bakis och inte alls sugen på att jobba till kl 1 ikväll. Har en sittning på 350 pers och 3 rätters, ta livet av mig. Åh! Sen blir det hem och sova för imorgon ska det gymmas!

En ny kamera måste införskaffas.. bloggen är lite blek och tråkig nu märker jag.
Nu dags att bege sig till skärholmen för att köpa hem en kycklingsallad sen iväg till jobbet.


Tandläkarjäklar

Nu har jag hittat hem till mamma för ett tag. Igår blev det lite födelsedagsfika för henne efter jobbet och gymmet. Idag blev det en kort arbetsdag på Snaps, 2 timmar sen börja de regna och tandläkarn kalla på mig. Jag och min tandläkarskräk satt i väntrummet med en klump i magen i 5 min fast det känndes som typ 20 min. Efter en halv timma kom jag ut därifrån med en ren mun och 470 kr fattigare. Jäkla tandläkare och ta betalat! Inga hål hade jag iaf :)

Nu ska lägga mig i soffan och kolla lite på Solsidan, äta lite mat och sen börjar jag jobba igen kl 17 på Elite.
Puss och adjö

RSS 2.0