midsommarhelgen

Så var ännu en midsommar över. Måste säga att den blev väldigt lyckad! Massa mat, nubbar, cider, vin, snuskiga nubbevisor, kubb, dans och lekar med väldigt blandade åldrar. Och vädret ska vi verkligen inte klaga på! Hade det toppen bra på midsommarafton, dock lite sämare på midsommardagen under dagen då vi ville åka till sandhamn men vädret ville inte riktigt det. Det sluta med en återställare på Josefina och solen kom tillbaka. Återställaren sluta med en utgång. jag simona och fille drog oss ut och gjorde stan. Josefina, Snaps och Utecomagniet. Kul som fan var det! Idag har dagen spenderats i Strömma kanal och ätit god mat och glass. Ute på havet med båten var vi också där tog solen ordentligt känner jag nu.

Tydligen ska det här högtrycket med grymt bra väder hålla i sig så jag ska väl fortsätta svettas på Snaps uteservering. Bilderna från helgen får ni imorgon för ni ska jag krypa till sängs. Puss och God natt.

            

sommarvärme

Nu har sommarvärmen och solen kommit tillbaka, det tackar vi för och hoppas att det håller i sig. Åtminstonde till på fredag då det är midsommarafton då den ska firas hemma på värmdö med pappa och mamma och alla deras vänner samt mina små fina hjärtan. Det ska grillas, dansa runt midsommarstång, göra kransar i håret och nubba så vi ramlar av stolen. Jag längtar, det kommer bli så kul! Igår åkte jag och pappa och inhandla allt som ska fixas och kan ju säga att det här kalaset blev ju inte billigt. Tur att det är midsommar en gång om året sa pappa när kontokortet skulle dras.

Har jobbat sen i måndags och imorgon är det sista dagen innan långhelg. Jag vill verkligen inte jobba när det är så fint väder, även fast jag får vara ute så suger det så jäkla mycket att man inte får ligga på en fin strand och sola och bada istället. Fan! Ångest att man kommer vara typ blekast på hela gotland sen..

Ikväll var iaf jag och pappa ute på Vaxholm och åt en liten middag och gick runt lite i stan och åt glass. Så himla fint och alla uteserveringar var proppade! Lite bilder från idag och igår när jag och Cissi myste i en park på söder efter jag hade slutat jobbet. Sen ska jag hoppa i säng, ska tvinga mig själv att gå upp en timma tidigare morgonbitti så jag hinner med en powerwalk! Helvete om jag inte klarar det den här gången, då är jag flodis på kallis, typ. ne god natt på er!














fredagsmys, lördagsröj och bakis-söndag

Ingen uppdatering över helgen så vi drar den kort. Fredags så struntade vi i bion och allt fläng på stan och stängde in oss hemma hos mig i regnet (fast solen kom sen tillbaka). Lagade tacos och kollade på Rush hour åt ugnsbakade chips och drack cola. Lördagen bjöda på sol så det blev att bättra på min lilla lilla bränna som snart inte finns kvar sen iväg till Nacka för shopping. Kvällen till Emm på en skönt förkrök och sen ut i staden vimmel med Emm, Jonnsan och Mickaela. Det blev att slå klackarna i taket på Collage där man inte har varit på hundra år typ? lyckades få med oss in 1 liter rosé som vi "råka" glömma i väskan. Så ja ni kan ju lista ut själva hur den här kvällen sluta. Jo på Grodan där det var ganska svart sen i hörnet på en sibylla kiosk kl 04:00. Vaknade upp i en liten 1a på St Eriksplan i soffan med huvudvärk. Vilken kväll. Men kul var det! Och söndagen.. ja vad hade vi förväntat en baksmälla såklart! Träffa Terre som har kommit hem från Turkiet nu äntligen så det blev en del uppdatering om allt som har hänt här hemma dom senaste två veckorna.

Nu längtar jag till fredag då det är midsommar! Helt sjukt vad tiden går fort, sen är det tre veckor kvar till Gotland. 3 VECKOR! det är sjukt! åh va jag längtar. Nu lite bilder från helgen.


Fredagmyset med tacos.














Love is your color

Den som säger att Sex and the city 2 inte är bra kan slänga sig i väggen. Den filmen gav mig rysningar! Gud sa bra den var! Tycker 2an var bättre än 1an till och med. Måste köpa när den kommer ut. kvällen igår blev jätte mysigt. Vi åt en god middag på Fridays och uppdatera varandra om livet, längesen vi sågs så mycket att prata om. Sen blev det bio och hemgång.

Idag är det regn och rusk väder så jag är ledig. Riktigt skönt faktiskt på en fredag, långhelg! Snart ska jag bege mig mot gymmet sen hämta upp J från båten och ikväll blir det middag hos mig och biomys.

     

Bullandö Marina

Tänk att det ska vara så få dagar det är sol och värme ute i det här landet. Idag bjöds det på strålande sol och riktigt varmt faktiskt, så självklart blev det ett stressigt arbetspass. Efter jobbet tog jag mig en liten shopping runda och köpa en klänning, tröja, underkläder, örhängen och en ny mascara. Det var välbehövligt! Fick min lön igår och det var ett tag sen jag fick lön.. Måste hålla i den här liten nu.

Ikväll tog jag och pappa porsche ut till Bullandö Marina och åt en jättegod middag i hamnen. Gick och kolla på båtarna men sen blev det alldeles för kallt så jag fick busåka hem med bilen. Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon bitti är det dags för möte med Emelie kl 9.30 sen jobb direkt efter det! På kvällen middag och bio med Cissi, längtar!

God natt och puss.






Lidt i fem

Vad är det för j*vla land vi lever i??? Vi har kommit till mitten av juni och det är 12-15 grader ute! Det är ingenting, det ska vara 25 grader och sol nu! Men nej det har vi ju inte. Åh vad jag längtar utomlands nu. Känns som att vi börjar gå mot höst och sommarbrännan bara bleknar bort. Men vi går mot högsommar och vårbrännan bara försvinner. Om det fortsätter såhär blir det solarium! Jag tänker inte vara vinterblek på Gotland.

Nu sitter jag i min lilla soffa och gör allt för att hålla ögonen öppna, skulle kunna somna bums nu men då kommer jag inte lyckas somna sen ikväll. Jobb blir det hela veckan lång. Nu får ni lyssna på den danske karln och hans nya låt. Asbra!


barndomsvänner, dans och gratisdrinkar

   
                                                       Stureplan.se

Jag och mina älskade barndomsvänner dansade loss och drack gratis drinkar hela kvällen på Magenta igår. Fyfan va kul men Camilia saknades. Planen var att alla 4 skulle skeda tillsammans i natt men alla far och helt olika håll. En till Segeltorp, en till Jackan, en till Slussen och en till Mariatorget. Vafan hände? Nåja sovsällskap fick vi oss allihopa iallafall.

Nu ska jag åka iväg och köpa mig en pastasallad, fy bubblan va hungrig jag är. Och bakis.


hela livet blev en helg

      
      
        

Mamma kallar mig för discotjej, så på en lördag då vet du vart du hittar mig!

nu kör vi.. igen!

Om det blev fredagsmys igår? Hell no. Tanken var 5 tjejer i myskläder sitta ute och dricka vin, men runt halv 12 blev jag simona och emelie allt för taggade och drog oss ut i vimlet. Vi hamna på White room med typ tusen andra. Drack och dansa och dansa och dansa och dansa... Klockan 4 tacka vi för oss och åkte hem i spöregnet. Vakna upp lite halvt bakis idag men en powernap, mat och dusch gjorde susen. Nu kör vi igen. Är bjudninga på drinkbjudning på Magenta sen får vi se vart klackarna tar oss. Kanske Collage, var hundra år sen man var där så det skulle vara kul. Nu ska jag fixa smink och hår och gräva i garderoben efter nått att sätta på sig.



min dösnygga blondie!






Fredagsmyyys

Det är fan att man ska ha ett jobb där man får jobba bara när det är fint väder och vara ledig när det är regn. Det är ju när det är fint man vill vara ledig och när det regnar kan man lika bra jobba. Nåja, jag har iallafall ett jobb som jag har varit på bara 3 dagar den här veckan. Men det har varit rätt skönt med några dagar ledigt.

Fredag idag och det är skit väder! Var och fika med Emelie på hennes lunchrast annars har jag legat i soffan och kollat på Bella Tyra show och lyssnat på disney musik som jag för övrigt bara älskar! Disney filmer och alla låtar. Även fast man inte har hört eller sett filmerna på 10 år kommer man fortfarande ihåg vad som händer och hur låtarna går. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, utgång lockar inte så mycket i detta väder så någon form av fredagsmys lär det nog bli. Imorgon hoppas jag på sol!

    
  va liten man ser ut när man är osminkad.. haha!

ledig tisdag

Igår blev det en hård och lång arbetsdag. Jobbade lunch på Snaps som vanligt sen kväll på Globen. Ericsson hade nån form av personalfest inne på Hovet. Vi i servisen som bestog av säkert en 70 pers dukade upp med långbord och en jätte fin dukning. Det var 3 rätters middag med vin. Har nog aldrig serverat på en så stor tillställning någon gång förut men det var roligt. När jag kom hem var fötterna och benen helt förstörda och jag var helt utslagen.

Imorse vakna jag upp med världens tjockaste hals och ont i kroppen, har sovit dåligt under natten också så jag fick ledigt idag. Skönt det, jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Ska iväg snart och äta lunch med Emelie annars får de bli en vilodag för mig. Imorgon blir det jobb igen.

      


pärlor åt svin

Jag har blivit lurad, bedragen, kränkt, nertrampad, smutskastad och slagen. Men inget av det drar ner mig, jag håller mig starkt och trygg i mig själv. Så många krognätter och så många killar man har träffat och sett hur dom håller på på krogen. Dom är som en tupp i en hönsgård och jagar desperat efter alla hönor. Spelar ingen roll om han redan skulle ha en där hemma eller inte. Det jagas. (okej jag ska inte dra alla över en kam) men det är svårt att inte göra det när man ständigt bara stöter på sånna jävlar. Sånna jävlar som sitter och flörtar med en och kan prata i timmar för ETT ligg. Sen får man höra att killen ifråga har flickvän. Men hon är ju inte där och får inte reda på nått, då är det ju okej eller hur? Yeah right.

Jag vill kunna lita på någon igen, jag vill kunna lära mig älska igen. Men hur fan då?

nattinlägg

Att jag är hemma ensam och nykter en lördagnatt kl snart två kommer jag inte ihåg senast jag var. Men nu är jag hemma och nu blir det ett inlägg.

Therese mottagning i torsdag var mycket trevligt, har lite bilder på mobilen som jag tyvärr är för lat för att ladda upp nu. Det bjöds på en otroligt god pastasallad och till efterätt jordgubbar och glass och en massa vin. Lite senare drar vi oss in till Snaps och tar några glas. Och avslutar kvällen med en kort vistelse på Stures. Kom hem i lagom tid eftersom det var jobb dagenefter som vänta. Igår fredag var det ännu en mottagning, Hannahs. Det bjöds på vin och cider i mängder. Jag, Carro, Camilia och Frida bestämmer oss för en utgång så kl halv 12 drar vi oss in till Amba där vi dansa i våra fina långklänningar till solen gick upp.

Bakis idag? Ja. Ikväll var det 50 års fest för pappas kusin så fick träffa på en massa släkt som jag inte har träffat på fleeera år. Vissa av dom känner man inte ens igen. Men kul var det och träffa dom. Jag blev chauffören ikväll och körde in pappa till Gerdas. Jag som inte hade några planer för kvällen gick med in för att kolla hur de såg ut bara då jag stöter på Rosanna, hennes syrra och syrrans kompis. Jag stanna spendera en nykter kväll med dom tjejerna på Gerdas. Strax efter tolv fick vi nog och åkte hem. Och här sitter jag nu. Shit att ni läser det här ointressanta som händer i mitt liv.

Får se när pappa ringer och vill ha skjus hem, ikväll är det han som kör all in och inte jag.
God natt!


ett år har gått..

Det är inte bra det där med att sova när man kommer hem från jobbet, svårt att sova nu på kvällen då. Idag tog jobbet DÖD på mig! Sommarvärmen har kommit tillbaka med sina 25 grader och sol så att uteserveringen bokstavligen kokar på dagarna. Inte kul, inte alls! Den onsdagkväll var planerad middag och bio först med min kära vän C men hon fick förhinder tyvärr, sen ville killarna på jobbet dra med mig ut men tröttheten och latheten tog över mig ikväll så jag blev hemma. Spara både pengar och energi till helgen istället då det blir andra bullar. Darling kommer tillbaka från båten över helgen äntligen! Saknar dig! framför allt på jobbet, nu har jag ingen anledning till att ta en 5 minuters break för att "röka".. buhuu.

Imorgon blir det ännu ett svettigt och jobbigt arbetspass sen direkt till systemet och till Terres mottagning. Tänk att hon tar studenten imorgon och Sjödal i övermorgon. Och tänk att det var ETT ÅR sen jag tog studenten. Det har helt vansigt vad tiden går fort, nästan för fort! Jag vill ta studenten igen! jag vill jag vill jag vill!! Och HV06A jag saknar er som fan!

       
                                      bästa bästa bästa HV :')

Dear John!

Jag lyckades hålla mig vaken och nu har jag precis kollat klart på Dear John. Vilken underbar film! En riktig Carro-film. Kärleksfilmer är det bästa jag vet. Kärleken, romantiken, alla dom vackra sångerna och det lyckliga sluten. Dom lyckliga sluten som tyvärr inte finns i verkligheten utan bara på film. Så man kan väl få drömma sig bort i filmerna lite. Tårarna kunde man knappt hålla inne. Helt underbar film! Definitift sevärd :)

God natt!

       

trött som ett svin

Hur i hela friden kan jag vara så jäkla trött? Jag får mina 8 timmars sömn varje natt (nästan) och äter som en häst. Jag kan ju inte klaga på jobbet riktigt, 4 timmar om dagen springades är ju egentligen ingenting? Jag är ju bara 20 år och ska orka med sånt plus mycket till! Men idag sa min kropp ifrån och somna stenhårt på soffan i två timmar i eftermiddags. Jag skulle då kunna gå och lägga mig för natten men när det är säsongsavslutning av Despan så får man ju bara inte missa det!

Juste idag skaffa jag mig ett till jobb! Ett extrajobb för att få in lite extracash. Det kommer gå åt i sommar! Majolas Restaurang Konsult heter företaget så jag skickas ut på olika uppdrag som servitris. Exempel bröllop, fester och kanske stora event. Det här kommer bli riktigt kul!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen, äta lite melon och yoghurt och kolla på DH.


RSS 2.0