härliga vår


Dålig uppdatering, I know. Drar helgen i kortadrag. Fredag: bio. Fast and furious med M och F. Lördag: krök, utgång och badat badtunna. Helgen har varit upp och ner i känslor. Mycket därför bloggen fick vila en stund. Men jag mår bra igen och det känns bra igen.

En kort vecka blir det den här veckan för att på torsdag är det mösspåtagning och Valborg. Vädret är varmt och skönt (äntligen!!), grymt mycket pollen i luften och det känns i mina luftvägar. Igår blev det en tripp till Jakobsbergs centrum med F där vi fixade nya fina naglar och åt lunch i solen. Till kvällen var det Carros studentskiva på Viper room som man skulle gå på. Det var rätt kul ett tag men otaggad och trött som jag var så tog jag bilen hem redan vid halv ett. Var uppe 6 imorse och lämna in bilen på verkstan så att pigg är det sista jag är idag. Sitter just nu på jobbet och är riktigt trött och skulle inget hellre vilja än att gå och lägga mig och sova. Men här ska jag sitta till 22 ikväll, rapporten måste jag få klart till senast torsdag. usch jag orkar inte.. Skoltrött är ordet!!

Puss.




nykter, otaggad och trött = vill inte vara med på mingelbild!

sommarkänslor


Fy satan så härligt väder!
Nu känns det som att sommaren är på ingång. Jag har fått i mig lite frukost och sitter nu på altan i solen med en iskall cider såhär på fredags förmiddagen. Försöker bättra på brännan lite, eller börja bygga upp en rättare sagt. Blir nog sittandes här i några timmar till, solen är underbar! Sen vid 4 tiden bär de av till gymmet. Så nu ska jag verkligen njuta av solen. Känns som att mitt sommarlov kommer nu på ett sätt. 6 veckor i sommaren sen blir det jobb från månd-fred. Så dessa lediga fredagar är guldvärda en sån här dag! Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än. Ska hem till Värmdö iallafall.

Puss på er.



show me love


what i need is somebody
who really cares
i really need a lover
a lover that wants to be there

so baby if you want me
youve got to show me love
words arnt so easy to say
youve got to show me love

im tired of getting caught up
in those one night affairs
what i really need is somebody
who will always be there

i dont want no fakes dont want no foney
i need your love
show me show me show me baby
give it to me give it to me
i am not a toy im not a play thing
youve got to understand

if your looking for devotion
talk to me
caught up with your heart in your hands
because my love is guaranteed


charter 09


Ännu en jobb kväll
. Men jag tycker att tiden har gått väldigt fort. Har alltid haft nått att göra. Skoldagen blev en kort en. Hade matte som vanligt 8 imorse sen åkte jag hem och sov nån timma innan jag åkte till skolan igen och lyssnde på lite redovisningar och sedan va skoldagen slut. Vädret har varit riktigt skönt, sol och hyffsat varmt så det blev en glass i solen innan jag drog iväg till jobbet.

Det har pratats en hel del om en vild party resa i sommar. Har varit runt lite på nätet och kollat efter hotell och priser. Så party resan i år går antingen till Ayia Napa igen eller så kör vi på Kos. Vilket det än blir så kommer det bli grymt! Utan tvekan. Jag åker ju med dom bästa party brudarna man kan åka med. HV!!!

Nu ska jag snart få sluta och åka hem och sova.
Puss.

   
Kos vs. Napa? Vart går charter 09?

kvällsjobb


Onsdagar är bland dom värsta dagarna på hela veckan.
Halva veckan har gått, man är trött och det är långt kvar till helgen känns det som. Värsta är att jag är i salongen i skolan från 9 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Och jag tycker verkligen inte om att vara där. Så tråkigt! Men idag drog jag med en liten lögn om att jag skulle på kurs för att få smita iväg tidigare så jag kunde hinna till jobbet. Så nu sitter jag här och har det ganska lugnt.

Mösspåtagningen och Valborg som är nästa vecka på torsdag har planerats och det kommer bli toppen! Nu hoppas vi bara på att vädret är med oss också. Det ska de vara i helgen iallafall har jag hört. Närmare 20 garder och sol. Hur underbart låter inte det?

Nu tillbaka till arbetet. Puss

årets första skiva


Igår härjades det på Café Umbra,  min första studentskiva för i år.
Speks skiva närmare sagt och det var hur mycket bekanta ansikten som helst där vilket gjorde kvällen mycket rolig. Träffade och festade med folk man inte har festat med på flera år. Kvällen började hemma hos Camilia där vi brudar satte hos ute på baksidan med vin, cider, vattenpipa och dunka på musik. När solen hade helt gått ner drog vi oss inåt och fortsatte förkröket och sjöng med till låtar som Carola, Caramell, Backstreet boys och Tomas Ledin. Riktigt roligt förkrök var det!

Vid 11 tiden tog vi bilen in (rosanna blev chaffis) till Slussen. Kom dit och träffa alla som redan var där. Mycket folk var det, bra drag och dansgolvet var fullproppat iprincip hela kvällen. Vi dansa så att fötterna blödde, svettan rann och kroppan var helt slut. Vid halv 2 tiden hände det lite tragiska saker, folk som förstör och alla var tvungna att dra där ifrån. Men det var kul så länge det vara!

Om tre veckor har vi våran skriva på Ett ställe, 11Maj! Biljetterna säljs för fullt och vi är riktigt taggade. Kommer bli så grymt!
















bättre tjejer får man leta efter <3

my girl wants to party all the time



Sliten, bakis, alldeles för få timmars sömn den här helgen. Det blev utgång igår igen trots min baksmälla från i fredags så blev jag riktigt taggad till kvällen. Det börjades hemma hos Johan i Trånkan sen hoppa vi in i taxin och drog oss till Magenta (igen). Till och med bartendern sa ni var här igår också va? Haha är det bra ställe så är det. Nåja vi kom dit och Johan hade fixat bord eftersom det var hans 20 års dag. Träffa även M och grabbarna där så vi dansa drack och hade hur kul som helst hela kvällen. Vid stängning tog jag och M en svart taxi hem och kröp ner i sängen.

Nu är det söndagsångest på hög nivå. Skola imorgon, inlämning av rapporten som jag bara har börjat lite på och orken till att skriva klart den finns inte på världskartan. Snart får vi lite gäster hem hit på fika som vill komma och kolla på huset. Så jag ska väl ta en dusch, byta om och försöka piggna till lite.

Puss.


bilder från fredagens bravader



förkrök på Felicias jobb




Apple Tini


super goda drinkar!


Mojito Strawberry var godast


Fridays i Kungsan


En tidig ankomst till Magenta




lite lagom runda om fötterna runt halv tre och vi väntar på skjus

friday on Fridays


Kvällen igår var hur trevligt som helst!
Drog mig in till Felicias jobb vid 18 tiden där vi föra och fixade oss lite. En timme senare tog vi en en liten promenad till Fridays vid Kungsan där det var en halv timmes kö till att få ett bord så vi satte oss i baren och drack goda drinkar. Fick sedan bordet och åt underbart god mat och drack gott till. Mojito Strawberry är en drink att rekomendra! Hur god som helst. Senare på kvällen drog vi oss till Magenta där vi drack ännu fler drinkar och shottar och dansa till stängnings tid då M hämta upp oss utanför. Släppte av Felicia sen åkte vi hem och somna gott i sängen.

Vakna upp lite halv dålig efter gårdagens fylla. Satte mig i soffan medans M fixade frukost framför tv:n. Och resten av dagen har jag sovit och kört bil. Kanske inte det bästa att köra idag men men. Ikväll blir det kanske en utgång till fast jag är inte taggad för 5 öre. Hoppas jag får M att ändra sig och vara hemma och mysa istället. Alkohol är det sista jag är sugen på just nu.

Togs en del bilder men dom kommer upp imorgon!
Puss

weekend


Nu är det helg för min del. Veckan har gått hur snabbt som helst, en kort vecka i skolan blev det och allt har rullat på som vanligt. Gymmat och varit ute och sprungit har jag gjort också. Måste ju börja tänkta lite på sommaren som närmar sakta men säkert. Om två veckor är det mösspåtagning och valborg! Helt sjukt va tiden har gått fort. Vad som sker då har vi smidigt lite små planer som jag hoppas kommer bli hur bra som helst. Mer om det när det väl gäller.

Imorgon fredag blir det utgång med Fellan. Long time ago så är riktigt taggad! Blir först middag på Fridays sedan ut och göra stans gator osäkra som man brukar säga. A girls night out! Kommer bli grymt.

om 50 dagar tar jag studenten.. Och jag har fortfarande inte hittat en klänning. Dax att ge sig ut på stan tror jag!

påskhelgen


Ännu en vit helg för min del men efter denna påsk helg sitter man här nu med blåmärken på kroppen, ömma handleder och sliten kropp. Här är bild bevisen. Jag har jobbat och slitit hela helgen!


altan bygget kan börja..








en tv-bänk fick vi upp också




efter 3 dagar fick det lagt..




påsk middag hos farfar


kom dit och fick syn på denna lilla söta varelse. Ludde farfars nya valp

biomys


Lill-lördag slutade i som en riktig lill-lördag.
Utgång. Det förades hemma hos Camilia och runt 11 snåret hoppa vi in i bilen och drog oss till Ego. Möts av en jäääätte kö utanför och proppat med folk inne. Det började inte så speciellt bra med tanke på allt folk. Men när vi väl var inne, hängt av oss jackorna, tömt blåsan och fått sig en kall cider i baren så blev det bra igen. Stämmningen var på topp och sjukt bra drag. Dansa och drack tills lite innan stängning då det blev ett stopp på donken för lite fyllekäk innan man kom hem och somna gott i sängen.

Vädret har ju inte varit direkt på topp idag så trodde först att det skulle bli en slapp dag hemma i soffan framför en film. Men det blev en lunch och lite fönster shopping med Mogge i Skärholmen sen hämta vi upp Fabbe så blev det lite mer shopping i stan för grabbarnas del. Ikväll ska vi på bio och om killarna får bestämma film blir det Fast and Furious, jag och Emelie blir nog ganska hårt ner röstade om vi säger Dumpad som förslag. Den filmen får vi gå och se själva nån gång!

Puss

lill-lördag


det blev en riktigt shopping dag igår för min del. Jag och C strosa runt i stan i flera timmar och jag hitta en par skyhöga high heels som är hur snygga som helst. Värda var enda krona! Sen blev lite underkläder, body lotin och små grejer. Runt 17 tiden var vi tvunga att ta oss till Hammarbysjöstad och hämta upp bilen från verkstan. Åkte ner mot vattnet och satt i bilen och åt glass. Det blåste lite för kallt för att sitta på bryggan och så blev kvar sittandes i bilen i värmen med musik på. Till kvällen åkte jag hem till M och myste.

Nu är frågan om det blir utgång ikväll eller inte? Jag är sugen på ett sätt men endå inte. Förutom i fredags då jag var ute nykter så har jag inte varit ute på 3 veckor. Det måste nog vara rekord för min del. Får se hur denna lill-lördag slutar. Nu ska jag iallafall lägga mig och vila och sen ta en dusch.






spring


Termometern visar närmar 15 grader, solen strålar och blå himmel.
Underbart! Har suttit inne tills nu men ska ta och fixa iordning mig lite och åka iväg till Hammarbysjöstad och lämna in bilen på verkstan. Efter det blir det en sväng på stan med C. En fika längs vattnet eller på någon mysig uteservering ska vi allt ha! Förhoppningsvis blir bilen klar framåt eftermiddagen så jag kan ta med mig den hem. Ikväll hoppas jag att det blir mys och sovsällskap, love it.

Puss på er!


påsklov


Nu har påsklovet börjat. hur skönt som helst att få slippa skolan ett tag. Helgen blev en vit och mysig helg för min del. Naglarna som jag fixade i fredags blev super fina, blev sedan middag hos Carro innan utgång. Vid 22 tiden hämta vi upp Simona och sedan Jonna och Therese. Parkera bilen och drog oss till Oxid och avslutade kvällen på Ego. Och jag måste säga att det var riktigt kul trots mitt spik nyktra tillstånd. Vid stängning hämtade jag upp en full M utanför Magenta och så åkte vi hem till Värmdö och sov gott resten av natten fram till förmiddagen dagen efter.

I lördags hämtade jag, pappa och M nya soffan på Mio. Blev riktigt bra! Nu ska det bara in med en ny tv och vardagsrumms bord. På kvällen var det först planerat en krog runda i Jakan men jag banga på den och stanna hemma och myste med M istället. Även söndagen blev en lugn dag. Hann med en sväng på Ikea på eftermiddagen och köpte en tv-bänk, kuddar, persiener och lite små saker hem till huset.

Vädret är på topp! Känns verkligen att våren är här. Hela förmiddagen satt jag ute i solen med datorn och plugga. Var riktigt skönt och det känndes efter några timmar i ansiktet så lite färg kanske man fick. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ha en lugn måndag kväll. Kom nyss hem från en och en halv timmes gym pass så kroppen är rätt slut nu.

lovely friday


Ännu en uunderbar dag! Vakna runt 10 tiden av solen, fåglarnas kvitter och inte ett moln på himmlen. Helt underbart. Idag ska jag iväg och fixa till naglarna hos Mimmi i Jakan. Blir nog en vanlig fransk maniky idag tror jag, var länge sen jag hade det. Efter det ska jag bege mig in till Medis och Snaps där Darling och Therese förhoppningsvis redan har slagit sig till ro i solen. Senare till kvällen blir det middag hemma hos Carro sedan en liten drink-kväll/utång till Oxid. Själv håller man sig ifrån alkoholen ikväll och kör bil. Det finns hur många goda alkoholfria drinkar som helst så dom ska jag frossa i ikväll.

Bjuder på lite bilder från igår på Snaps.
Ha en underbar fredag! Och juste det är lov nu. Sista påsklovet. Om jag ska njuta av det!

  



tjejmyskväll en helt vanlig tisdag..


















Snaps


Hello sunshines!
uuunderbart väder är det där ute. Vi är lediga idag eller jag hade matte prov imorse men åkte hem och la mig efter de och sov till 11 så det provet känns som bortblåst Ett helvete var det att gå upp 7 imorse när man inte fick sig så jätte mycke sömn i natt. Runt 3 snåret ringer darling och therese väldigt runda om fötterna och kommer inte hem. Så snälla jag hoppa i mjukisdressen, satte mig i bilen och åkte in till stan och blocka upp dom två berusade damerna.

Nu ska jag och darling åkte iväg in till stan och sätta oss på Snaps i vår solen och njuta. Hoppas killarna jobbar i baren idag var länge sen man såg dom. Har saknat det stället faktiskt. Skulle vara kul att börja jobba där igen men ett sommarjobb har jag redan. Kanske kan hoppa in någon ibland för det var riktigt roligt att jobba där på kvällarna med alla andra och sedan köra en spårad utgång i staden med darling. Åh nu längtar jag lite tillbaka till sommaren 08.

Nej nu ska jag ut i vår solen. Det borde alla göra!
Puss

mobilbilder från lördagen










update


Gud va dålig jag har varit på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna men lusten till det har verkligen inte funnits där. Den kommer och går. Kan ju dra lite kort om vad som har hänt dom senaste dagarna. Lördags kväll slutade på Skutan med Emelie och segeltorpsskillarna. Ja ni läste rätt.. Skutan. En lördag kväll. Det trodde jag aldrig själv, men har man vänner som jobbar i baren så har man. Gjorde av med endast 40 kr på hela kvällen så att plånboken mådde bra men det gjorde dock inte jag och Emelie dagen efter. Vaknar upp något slitna och bakis. Bänkar upp med pizza och cola framför Sunes jul.

Måndagen spenderade Felicia och jag hela eftermiddagen/kvällen i stan i jakt efter skor och väskor. Men ingenting hitta vi. Eftersom papsen min har dragit till Åre om jag egentligen skulle med på så kom jag hem till ett stort, mörkt och tomt hus på Värmdö. Tisdagen igår var hur mysigt som helst. Vi slutade rätt tidigt, solen lyste och det var hyffast varmt och skönt. Så Felicia, Rosanna och Martina tog sitt pick och pack och följde med mig hem till Värmdö. Där drog vi igång vattenpipan för första gången i år, köpte hem thai mat till middag och gjorde en underbart god fruktsallad och smält choklad framför tv:n. Riktigt mysig tisdag kväll blev det och måste göras om flera gånger! Det blev en tidigt uppgång imorse eftersom vi hade nationella proven i Svenska idag. Slutade efter det så att dagen blev väldigt kort.

Nu sitter jag på jobbet och är så trött och mår inge vidare. Magen och huvudet värker. En stor skön säng skulle inte sitta helt fel nu. Men ska sitta här till 22 ikväll så det är några timmar kvar. Då kan jag passa på att börja plugga till matte provet jag har klockan 8 imorgon bitti.

Bilder från helgen och myskvällen med flickorna kommer upp imorgon!
Puss

RSS 2.0