nu kör vi, nu kör vi kör vi!


Sitter fortfarande här.
Känns som världens längsta dag och att den aldrig skulle ta slut. Men snart är det över. Snart får jag hoppa i partyoutfiten och dra iväg och möta brudarna för förkrök. Jag är inte så värst taggad med tanke på att jag har suttit här själv hela dagen lång men kommer nog igång sen! Har börjat med att byta ut alla lugna låtar som har spelats hela dagen till 107.5 så man vaknar till lite.

Hoppas Felicia kommer snart så jag får lite mat i magen. Annars går de utför för mig..
Ha en bra lördag kväll! Ut i vimlet. Nu kööör vi!


lever för ikväll


Jag har betat av några timmar. "bara" 8½ timme kvar. Känns bra att jag tog med mig min dator så kan jag sitta inne på msn, kolla på film och massa annat roligt som jag inte kan göra på datorn på jobbet. Men det jobbiga, frustrerande och tråkiga är att min dator är sönder! Fläkten i datorn har pajat så den blir smällhet och lägger av efter ca 1 timme. Då måste den stå på vädring i nån timme innan den sätts på igen. Åh suck.. vilken tur att man fyller år om mindre än 2 veckor. Hoppas det blir en ny dator då. Skulle verkligen behövas.

Vad har jag gjort på dom här första timmarna då? Jo jag har faktiskt varit duktig och börjat att skriva på rapporten om visningen, har kommit en bit på den iallafall. Sen har jag kollat lite på Heartbreak kid innan datorn la av. Ne men nu får timmarna gärna rulla iväg så det blir kväll någon gång!

mamma kallar mig för discotjej..
Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig.


release me


Har precis slagt mig till ro här på jobbet. Nu väntas den längsta dagen i mitt liv. Slutar om 12 timmar då det blir en spårad utgång med brudarna. Är sååå trött så att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Somna runt halv 2 igår efter att ha legat och kollat på Pearl Harbor. Som jag trodde så sprack bio planerna och det slutade med en hemma kväll för mig själv. Men Carro kom senare sen och gjorde mig sällskap en stund.

Nu ska jag försöka börja med en av fem inlämnsuppgifter. Alla 5 borde jag ju klara av på dessa 12 långa timmar. Tog faktiskt med mig min laptop så att man kan kolla på en och en annan film också sen.

Lär bli mer uppdateringar under dagens gång.
God morgon på er! Sov lite åt mig med nu va..

man vill bara äta upp honom




friday


Snart är lovet slut och det gick lika fort som vanligt. Nu är det fredag och helgen att se framemot, eller snarare morgondagens utgång. Har precis kommit ut ur duschen och 107,5 dunkar på och är riktigt taggad till en utgång ikväll också. Men jobbet kallar kl 8 imorgon bitti och det känns skit. Så kvällen blir lugna gatan. En bio med M är planerat men får se om den blir av. Känner honom nu.. Annars blir det till att träffa tjejerna.

Jag och Darling var och shoppa lite idag i Skärholmen och jag hitta äntligen jeansjackan och skorna från HM. Köpte även en vit söt tunika från mamma avdelning. Ser ut som en helt vanlig tunika även fast den är sydd för lite större magar. Så att studiebidraget försvann lika fort som det kom. Men man ska ju spendera, right?

Nu ska jag smörja in mig lite med bus och fixa iordning mig. Ha en trevlig fredag kväll!
Puss

hang-over


Jag är trött, har huvudvärk, lite skakig i kroppen och hungrig! Okej jag är nog lite bakfull sen gårdagen.. det måste jag erkänna att helt frisk och kry har man inte kännt sig idag. Det här med att sätta igång med allt plugg på lovet har inte gått så bra heller. Och nu av alla tillfällen är det yperligt att börja, med någonting iallafall. Men nej. Bloggar, shoppingsidor, skvaller och bilder på stureplan.se är så mycket roligare.

Fick reda på att jag ska sitta här mellan 08-20 på lördag. 12 jävlar timmar själv på en stol framför datorn och har inga arbetsuppgifter! Dom ska tydligen flytta runt här i huset på lördag och då behövdes det någon vid dörren. Och det blev jag som fick den stor äran. Vad i helvete ska man sysselsätta sig med i 12 timmar?! Jag kommer dö..

jag har blivit kär


Hela dagen igår spenderades i staden med darling. I jakt efter ett par jeans, skor och en jeans jacka som jag ville ha. Gick runt överallt och ingenstans men hitta ingenting utav det jag tänkte köpa. Så typiskt att när man alltid går runt och kollar i affärer och inte har pengar hittar man hur mycket som helst och sen när man väl har pengar hittar man ingenting. eller jag hitta vist nånting men ingenting som låg i min prisklass om man säger så. Hitta min dröm pälsjacka. Jag blev kär direkt när jag sätte på mig den. Så fin! Någon som badar i pengar och kan ge mig lite.. typ 15.000 kr? Efter många spring fram och tillbaka i affärer tog vi en paus på Kofi och åt lunch.

När vi väl kom hem blev det en snabbis föbi solariet och bättra på brännan och sen iväg och storhandla på systemet. Onsdags kvällen så var jag jonna och therese hemma hos Danne där man inte har varit sen sommaren 2006. Vi kröka, umgicks och körde buzz hela kvällen och hade det riktigt trevligt.

Nu sitter jag på jobbet och vill bara hem hämta bilen och dra mig ut till värmdö med darling och bara ta det lugnt och mysa och äta god thai mat. Nåja.. får sitta här några timmar till sen bär det av till W!
Puss


jag och min kärlek..

tror jonna också blev lite kär i den underbart fina pälsmössan.

vi tar oss 3 år tillbaka i tiden..




























Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden och leva om 2006.

träningsvärk till max!


Min kropp är så gott som död, spagetti armar och ben men endå känner jag mig stark. Lyfte skrot på gymmet igår i nästan 2 timmar!! Och jag lovar, det känns rejält idag! Speciellt när man inte hade tränat på ca två månader. Och drog jag camilia carro emma och martina till Eriksdalsbadadet och lekte av oss lite. Men den mesta tiden spenderades nog i bubbelpoolen och bastun. Jag och Carro var lite duktiga och simmade 500 m också. Tungt var det med redan världens träningsvärk och mer lär det ju bli. Nu ska jag kila iväg till Mio med pappa och hämta möbler.

På återseende!

den vita vintern kommer nu!?


Det där med den lilla vårkänslan jag hade för bara nån dag sen kan ju slänga sig i väggen.
Vi har fått ett nytt vinterland. Det har snöat konstant hela natten, hela dagen och hela kvällen. Plogbilen körde utanför oss i förmiddags men det syns verkligen inte nu. Jag som trodde att vi skulle få slippa snön nu! usch jag hatar det här, vill ha vår, sol och värme. Ska det vara så svårt?! Det enda roliga med snö är skidåkning och inte ens det blir av. Jävla vinter!!

Lördags kvällen blev bara lugn. Kolla på melodifestivalen med familjen sen gick jag ner till Carro och kolla på Hot chick och sen somna vi till Sex and the city filmen. Och idag har man knappt kunat gå utanför dörren pga av snöovädret. Åkte ut en sväng med bilen och det bar glashalt på vägarna! Slira några varv i rondellen, men det var kul. Nu har vi lov så imorgon har jag ingenting planerat förutom att plugga lite och träna. Väntar på att dom ska höra av sig från jobbet så jag får lite tider när jag ska jobba. Det borde komma snart.

Nu ska jag och Camilia ut på en promis i det vit täckta segeltorp.
Puss

lördagkväll


Sliten, trött, seg.. det finns många ord som beskriver hur jag känner mig nu.
Kvällen blev lyckad igår trots att mina plånbok ekar. Jag lyckades tagga till under eftermiddagen och under förkröket blev både jag och T grymt taggade och drog oss in till stan där vi träffa Matteo, Yap, Martin ja alla segeltorps killar som också skulle till Laroy. Vi dansa, drack och hade det riktigt roligt. Vid två tiden var det dags att gå vidare för mig och T men vi kom inte så långt eftersom att Robin och hans vänner redan hade kommit in på Amba så det blev lite fyllekäk på donken dit även Adam kom.

Efter lite mat i magen haffa vi en svart taxi på gatan och tog den hem. Vid halv 4 vingla, tissla och tassla jag och T in innan för dörren. Och vi hade så ont i magen av allt skratt! Hela resan hem satt vi i baksätet och skrek till låten Satelit och en massa andra svenska dängare. Taxi chaffisen som då inte var svensk kan nog inte ha tyckt det var så roligt. Efter att han släppte av oss så backar han in i blomlådan som står utanför mig.. OM jag och therese skratta. Haha! Ja en riktigt rolig kväll blev det.

Ikväll blir det lugna gatan. Ska kolla på melodifestivalen hemma med familjen sen kanske jag och Emelie åker på nån hemma fest, får se vad det blir. Jag ska iallafall inte dricka en enda droppe ikväll!

det är fredag, tagga till


Idag var det nog den första dagen men fick liiite vårkänsla. Solen är underbar!
Men inte fullt lika underbar när man kör bil då den speglar sig på den planka vägen och bländar en rak upp i ansiktet. Men ska inte klaga. Är så skönt att det börjar bli ljusare ute nu. Jag och Camilia tog en sväng till UF mässan och kolla runt lite. Var väl inte sådär jätte mycket att se, åkte mer dit för att hälsa på lite vänner som har montrar där. Efter det åkte jag med mamma till systemet, handla mat och tanka bilen.

Ikväll blir det utgång med Therese. Vart vi hamnar är fortfarande inte bestämt lutar åt Royal Garden, Magenta eller varför inte Oxid? Det ska föras lite innan hemma hos henne innan hennes söta morfar kommer och hämtar upp oss och skjusar in oss till staden. Nu känner jag mig inte taggad alls, trött och vill bara mysa. Men en liten powernap, mat i magen, dusch och party musik på så ska jag nog komma igång!

Ses ute i vimlet. Puss

Heineken commercial




Så jävla klockren reklam! Kan inte göra nånting annat att skratta åt den. HAHA!
God natt, imorgon är det helg.. igen. sjukt vad veckan gick fort.

jag står för 95% av alla nej på facebook

Ni vet den här vänfaktan när man svarar om frågor om sina vänner på facebook? Den fastnade jag vid lite idag. Hade inte riktigt funnit något intresse för förrens jag såg vad folk hade svarat om mig, då blev man ju självklart nyfiken och börja bara klicka i svar om andra. Och dom flesta blev nej.. varför vet jag inte. Satt bara och klicka i.

Tror du att Carolin Björk har strulat med någon som du dejtade? Ja 

Tror du att Carolin Björk har drogat sig med smärtstillande? Nej

Tror du att Carolin Björk skulle betala borgen för dig om du hamnade i fängelse? Nej

Tycker du att Carolin Björk är en gold-digger? Ja

Tror du att Carolin Björk har använt falskleg? Ja

Tror du att Carolin Björk har använt kokain? Ja

Tror du att Carolin Björk sjunger när han eller hon är full? Ja

Kan ju säga att lite mer än hälften stämmer faktiskt..

onsdag

God morgon! Vilken underbar fin dag det är idag, solen lyser för en gångs skull. Jag är hemma idag för att min lärare ligger och gottar sig på Gran Canaria, fusk. Så den här veckan blir slapp. Går i skolan imorgon bara sen är det helg igen och lov! Gud så skönt det kommer bli. Nu ska jag äta upp minn frukost, hoppa in i duschen, plugga lite och sen ringa och väcka Camilia som sover bort halva dagen annars. Vi ska försöka hinna med en promenad runt Djurgården innan jag börjar jobba ikväll.

Ha en härlig dag. Puss

vi om 10 år

Fick mig en rejäl sovmorgon imorse. Hade endast en lektion kl halv 2 som var matte. Efter det åkte jag hem till Camilia där jag färga hennes utväxt, vi snacka skit, lyssna på musik, tog en lång promenad med hunden och sen fick i oss lite tacos till middag. Mysig eftermiddag blev det!



skulle kunna vara vi om 10 år. Unga, snygga, lyckliga och fortfarande vänner!
Lite likt är det iallafall?

du får inte

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in. Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din. Och du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål. Och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål. Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt, om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt. Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet. Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet. Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad är det du vill, du får be en bön att tiden du behöver räcker till. Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro, och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro.Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer, om du inte sen kan stå för all den oreda du ger. Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart, men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart.


that's what friends are for

Alla hjärtans dag kunde nog inte bli så mycket bättre. Kvällen var grym! Började hemma hos Simona där massa tjejer och killar satt och förkrökade tillsammans innan det bar iväg in till stan. Carro som äter pencilin fick inte dricka så det passade perfekt med bilen in. Jag och C satte oss i bilen och dunka på 107.5, parkerade vid dramaten och fick en liten kort promis till Royal Garden där vi satte oss och babbla över en drink. Dom andra kom lite senare lagom tills vi besämde för att dra vidare till Magenta, men i dörren banga hela sällskapet och drog tillbaka till Royal men jag och Carro körde på Magenta.

Vi var lite tidigt ute så vi beställde en drink (alkoholfri) och ett glas vin och satte oss och prata lite till innan musiken höjdes och allt folk rulla in. Lite senare träffar vi på Johan som var där med Robin, Laffe, Matte och alla andra grabbar som man inte tar träffat på hur länge som helst. Det blev fler och fler drinkar och en hel del dans med grabbarna. Fick mig även en liten sväng med "Bugg-Robin" på dansgolvet som visade sina kunskaper i just bugg. Efter flera timmar dansandes sa fötterna i från så vi sa hej då till killarna och hämtade våra jackor. Utanför kom en kille fram till mig med en röd ros och sen fick jag även en av R. Är nog det finaste jag har fått på alla hjärtans dag.

Det blev ett stop på donken i västberga för lite fyllekäk innan C släppte av mig utanför då jag vingla halft in och somna tungt i min stora sköna säng. Idag måste jag erkänna att baksmällan är inte att leka med men det är så värt det. Carro mår säkert hur bra som helst och slipper bakisdagen. Tack Carro för en grym och underbar alla hjärtans dag kväll!


bilden är från stureplan.se

alla hjärtans dag

Då har vi kommit till den mest kärleks fulla dagen på hela året, eller för vissa iallafall. Själv tycker jag att den är överkskattat fast det kanske jag bara tycker för att jag inte har någon att fira den med eller aldrig har haft? Alla hjärtans dag behöver inte vara mysiga middagar, levande ljus och bara en massa mys för att den ska bli uppskattat. Själv skulle jag bli glad över ett gulligt smset från någon som visar att den bryr sig. Inte så värst romantiskt men gulligt! När man får röda rosor med bud en helt vanlig dag på jobbet med ett kort där det står: "Till min älskling, du är så underbar. Min X" Det kallar jag kärlek och väldigt romantiskt gjort. Rosanna har tur hon som har hittat en sån kille. Dom är då inte lätta att få tag i.

För mig blir den här lördagen som vilken lördag som helst. Ikväll ska vi ut och fira S och inte tänka mer på denna hemska dag  Men grattis alla hjärtans dag på er!


fredag den 13e

Hela förmiddagen har jag städat och tvättat här hemma, hoppas mamma blir glad nu när hon kommer hem. Vid 4 tiden ska jag möta upp pappa och vi ska förbi Mio och hämta lite möbler som har kommit och köpa lite små grejer hem. Sen förbi systemet och thai mat till middag innan Rosanna kommer till mig vid 7 då det ska föras. Sen iväg till 20 års festen.

Nu ska jag ta en dusch och sen kila ner till Carro som också är hemma idag. Trots fredag den 13e så har min dag börjat riktigt bra.. hoppas den fortsätter såhär och inte ger min någon otur.

Puss


torsdag

Hej sötnosar. Det blev ingen vanlig skoldag idag eftersom det var frilufsdag för alla andra förutom oss frisörer som har skrivit terion till gesällprovet. Nu är det bara det praktiskaprovet klart sen är man så gott som klar frisör. Det här provet var egentligen helt onödigt för mig eftersom jag inte ska ta gesällen och inte bli frisör. Men alla var tvungen att göra den teoretiska delen men det praktiska hoppar jag över. Provet gick endå hyffsat bra sen blev det en geonom gång om hur det praktiska kommer gå till vilket gick in i ena örat och ut geonom det andra..

Efter det blev det lunch på donken och sen en tripp in till staden där det shoppas en hel del. Dock inte så mycket för min del men för Camilia. Och sen hitta vi lite smaskiga grejer till Simona som hon ska få i födelsedags present. Kom hem runt 4 tiden och dog i soffan och sov tungt en timma. Annars har den varit lugn och skönt. Lillbrorsan lärde mig spela guitar hero och det var mycket roligare än jag trodde, iallafall när man kom in i det.

Imorgon är jag fortfarande ledig men ska ringa runt lite till salonger nu och hitta en praktikplats. Min mentor och rektor har varit på mig lite nu om det där så måste ta tag i det. Annars så är det äntligen helg imorgon och på kvällen blir det 20 års fest! Nu ska jag chilla galet i sängen framför en bra film.

pssst.. om 28 dagar fyller jag år! och är då ett steg närmre 20. shit va gammal jag börjar bli

stor saknad och längtan

Har precis kommit in efter en lång promenad med C och C och fryser nu arslet av mig. Svin kallt är det där ute och isen och snön vill aldrig gå bort. Satt och kollade på bilder från i somras när jag var på Rhodos med familjen, jag va brun som en pepparkaka!! Kanske inte så konstigt efter 3 utomlands resor och en hel sommar hemma. Jag kommer ihåg hur jobbigt man tyckte det var när man låg där i solstolen och stekte i 45 graders hetta men nu vill man inget hellre än att lägga sig där igen! Dom sista dagarna på Rhodos körde jag till och med med kokos olja för att riktigt steka ordentligt men jag tyckte att det inte hjälpte så mycket, som att det tog stopp, jag nådde gränsen på brunheten. Det måste ju finns en gräns på när man inte kan bli brunare för svart kan man väl endå inte bli?

Nu får den äckliga vintern försvinna för jag vill ha sommar, sol, värme och bli brun! Hoppas det blir en resa över påsk. Jag saknar sommaren sjukt mycket iallafall! och längtar som bara den till sommaren som kommer bli minst lika bra som förra.




ta mig tillbakaaaa!!!

onsdag

God morgon på er! Jobbar idag med fast till 12 för sen måste jag bege mig till skolan och få lite gjort i salongen. Fick som sagt studentmössan igår och den var så fin! Vet inte hur många gånger jag testade den. Ett champagne glas till champagne frukost fick jag också ingraverat mitt namn. Längtar längtar.. bara några månader kvar.

Nu ska jag återgå till arbetet. Två timmar kvar sen bär det iväg till skolan.
Puss

graduation

Under lunchen träffa jag på mina kära frisör vänner på stan. Dom skulle på ett studiebesök som jag missar. En rolig nyhet fick jag också höra. Våra studentmössor har kommit! Trodde verkligen inte att vi skulle få dom så här fort, eller är det verkligen så lång tid sen vi beställde dom? Känndes som att det bara var nån månad sen. Ja tiden går läskigt fort. Sista terminen på gymnasiet nu och jag ska faktiskt njuta av det till max med min underbara klass!

Igår kväll när jag och M satt och åt middag prata vi just om studenten hur mycket man kommer sakna skolan sen när man väl har börjat jobba. Inga långa lov, inga studiedagar, resursdagar eller dagar då man bara känner att man verkligen inte orkar gå till skolan så att man ringer och sjukanmäler sig istället. Och det han sa till mig var: njut den sista tiden i gymnasiet! Du förstår inte hur skönt det är den sista terminen!

När jag tänker på 5 juni, dagen då vi springer ut hur otroligt lycklig jag kommer att vara men på samma gång kommer det göra ont i hjärtat av att lämna allt och kliva rakt ut i arbetslivet, vuxenvärlden och ta hand om sig själv så är det lite skrämmande på samma gång. Men vad jag längtar..
 

tisdag

Vart tog den fina solen vägen? eller är det kanske sol ute nu? Själv har man inte varit ute sen det var mörkt imorse, har blivit instängd på jobbet sen klockan 8 och ska sitta fram till stängning kl 17. Kallt som bara den är det också, sitter och värmer mig med säkert den fjärde koppen med te nu. Ibland går dagarna så otroligt segt, idag är en sån dag! Känns som att det är evigheter innan jag får komma hem.

Bara tisdag är det också och långt till helgen. På tal om helgen så är det ju alla hjärtans dag på lördag som enligt mig har varit den hemskaste dagen på hela året. Men när jag tänker efter så är det en väldigt överskattat dag. Om man inte har pojkvän ska man inte ligga hemma och gråta till någon kärleksfilm och proppa i sig glass direkt från paketet som är så typsikt film grej. Nej.. man ska samla ihop alla sina vänner och hitta på något skojigt tillsammans. Äta middag, fika eller om det är helg; ut och festa! Det är precis det vi ska göra på lördag. Utgång på alla hjärtans dag och vi tänker inte köra en utgång med supa-mig-under-bordet-full-för-att-dränka-mina-sorger. nej nej.. på lördag kör vi tjejer vi ska ju fira Simonas 19 årsdag också!

men ska jag vara ärlig så skulle en romantisk middag med levande ljus vara riktigt mysigt.. men när man inte har någon gör man det bästa av situationen och är med dom bästa tjej kompisarna man kan ha :)

Nu ska jag kila iväg på lunch!


kort om helgen som gått

Sorry sorry sorry för sämst uppdatering! Drar helgen lite kort och med bilder. För en gångs skull var darling hemma i söderorten och var med på en spårad utgång i fredags. Började med 20 års middag för Hanna sedan blev det en grym utgång på Royal Garden. Lördagen spenderades med dom närmsta hos Camilia där vi kolla på melodifestivalen. Ut över det så har vi bubblat, varit på IKEA och andra inrednings affärer, sovit och kollat på film. Mysig helg!










Nu måste jag sätta fart och dra mig iväg till jobbet!
Puss


ännu en helg på ingång

Vad veckan har gått fort. Redan fredag imorgon vilket är underbart skönt! Både jobbet och skolan har gått bra den här veckan men sena dagar har det blivit. Ska bli skönt att få sova ut nu i helgen. Imorgon ska jag äntligen fixa mig naglar igen som jag inte har gjort på jätte länge. En har dessvärre gått av och alla andra skulle behöva en helt ny förstärkning.. undra vad det kalaset kommer gå på? hmm.. min plånbok som inte är den bästa just nu. Men när dom väl är fixade och klara blir dom så fina så man ångrar det inte.

Efter nagelfixet ska jag möta upp J och T i stan för lite inhandling av kvällens dricka. Imorgon ska vi fira Hanna som fyller 20 idag Grattis grattis Hannsi! Blir middag, disco bowling och sen förmodligen en utgång. Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på någon bra film och sen sova.

god natt!

lördagen på royal garden






Tyvärr så får jag inte upp dom andra bilderna. Här är två iallafall. Glömde säga det men vi träffade på självaste Magnus Carlsson på Royal Garden. Vart jag höll hus när dessa två bilder togs har jag ingen aning. Men Therese, Erik, Axel och Matteo fick bli dom lyckliga och hamna på samma bild som den forna Alkasar medlemen ;)

sunshine

Hello sunshines! Tänk att solen äntligen har hittat tillbaka till oss. Känns som att det var evigheter sen den var framme. Nu vill man bara ha bort den lilla snö som ligger på gatorna och minus graderna så man kan få lite vår känsla. Men det lär ju dröja ett tag till. Sitter just nu ännu en gång på jobbet. Inte lika trött som igår men fortfarande en aning seg. Att gå upp klockan 6 på morgonen och jobba till 5 är någonting jag inte alls är van vid. Så välkommen till arbetslivet Carolin! Men imorgon blir det bara kvälls jobb och sedan tillbaka till skolan. Var bara tvungen att hoppa in två dagar.

Lite surt var det att få höra att vi är lediga idag. Alla 3:or på hela skolan är lediga idag. Varför vet jag faktiskt inte. Har inte riktigt hängt med i svängarna i skolan. Men men.. I need cash och då måste man jobba. På lunchen idag tog jag en promenad till banken för att sätta in lite pengar. Solen var hur skön som helst men kylan är hemsk! Ge mig sommar nu tack!

Har lite mer än två timmar kvar. Hoppas det går fort. När jag kommer hem ska jag försöka ladda upp bilderna från lördagens bravader!

På återseende


no sleep

Dryga 5 timmar sömn och vakna med jämna mellan rum hela natten. När jag äntligen lyckades somna skönt tog det inte lång tid innan klockan ringde och det var dags att gå till jobbet. Jag som verkligen inte är van vid att behöva gå upp kl 6 på morgonen så var det sjukt tungt! Ingen morgonen människa är man verkligen inte heller.

Halva dagen har gått och det har gått så sjukt segt. Har varit väldigt lugnt här på förmiddagen. Nu får det börja hände lite så att klockan springer iväg och blir 17 så man får gå hem och sova lite. Jag somnar snart här och nu. Ikväll måste jag lägga mig tidigare så att jag inte blir lika trött imorgon. Det här var inte kul.

Nu ska jag lägga vantarna på espresso maskinen medans dom andra är på lunch.
Pusshej!


kalasfylla

Jag bröt mitt nyårslöfte igår men vad gör det när det blev en tok bra utgång. Perfekt full, dansa, drack, umgicks med gamla vänner och hade det riktigt kul hela kvällen/natten! Jag, Therese, Felicia och Carro började hemma hos mig och drack lite vin och groggar tills Thereses ur gulliga morfar kom och hämtade oss och körde in oss till Kungsträdgården och Royal Garden skulle vi prova oss på. Mötes av en jätte kö men den gick ganska fort endå. Väl inne träffar vi på en hel del bekanta ansikten från Segeltorp/Huddinge och hade det riktigt roligt med dom hela kvällen.

Vid stängning var det snack om att dra vidare till Stures men efter många om och men så blev det lite mat på donken och en taxi hem till mig där det blev lite "efterfest", en seg sådan. Runt halv 6 tiden imorse somna jag therese och felicia tungt i min säng. Vakna sen upp lite halv bakis och seg vid 12 tiden idag och Felicia var borta. Måste ha sovit som en stok eftersom jag inte ens vakna av att hon klev över mig. När vi hade vaknat till liv lite körde jag hem Therese och sen kom M och hämta upp så åkte vi och åt lite lunch på heron. Eller det blev min frukost rättare sagt.

Nu sitter jag och myser i sängen med massa godis och annat gott. Ikväll blir det bara lugnt. The holiday kommer på tv och den får man inte missa! Har i och för sig sätt den 100 ggr men den är så bra!

Det blev lite mingelbilder igår men blogg.se vill inte riktigt som jag vill så att bilderna får komma med i nästa inlägg!

RSS 2.0