måndag kväll

Regnet och oskan drog till slut bort och solen tittade fram framåt kvällen. Så det blev en powerwalk med Therese och sedan drog jag och Camilia in till stan och åt middag och tog en fika på Espresso house. Mötte även upp Ann-Sofie och tog en promenad bort till Slussen.

Imorgon åker C iväg till Skåne i 3 veckor, jäkla lång tid! men när hon kommer tillbaka är det bara en vecka kvar till Napa. Och vi längtar som bara den! Och nu har Simona kommit hem från Italien så ska träffa henne imorgon. Brun som tusan lär hon säkert vara också.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på några avsnitt från Playa del sol eller kanske Rena rama Rolf. Kommer ni ihåg den gamla serien med Robert Gustavsson som gick på 4an? haha sjukt rolig!

God natt!
Ps. det är fan dax för mig att införskaffa mig en kamera!


svensk sommar..

regnet öser ner, oskan slår och blixten kommer lite då och då. Vad är en typisk svensk sommar utan detta väder? Jag som hade tänkt att åka till banken och sedan till Snaps för att prata lön och sånt. Men fan heller att jag tänker gå ut i det här vädret.. har hört att det är buss strejk dessutom. Det får bli att mysa ner i soffan, sätta på en bra film och ta alla ärenden senare om det har slutat regna eller helt enkelt ta allt imorgon.


sex and the city..

..serien har alltid varit bra. Filmen var bäst!

"I love you, but I love me more"
God natt!

SATC

Då var man duschad, påklädd och fixad. Ska snart dra mig iväg mot heron med jonna, therese och Camilia och se Sex and the city, äntligen. Vi som sa att gå på premiären. Men det är som vanligt med oss.. mycket snack lite verkstad. Men nu ska den ses i alla fall! Lär nog vara grymt bra.


Skogen, ingenting för mig!

Nu är jag hemma igen efter en kort liten vistelse i värmland, vilket jag ångrar lite att jag följde med på. Mitt ute i ingenstans, släktingarna var samlade vilket stog av ca 50 pers och jag kännde inte ens hälften. Det blev en himla massa hälsande, prat och mycket mat. Jag kännde mig som en 8 åring igen som bara stog där helt uttråkad och lyssna på dom vuxna som prata en massa gamla minnen. Jag hade till och med roligare med Marcus på 4 år ute på tomten och "kastade" pil och körde Prästen lilla kråka om och om igen.

Ringde Jonna ett x antal ggr och hörde vad som hände lite här hemma, såklart utgång. OM jag fick lite ångest då. Även fast jag var sjukt bakis från fredagens utgång var jag endå så sjukt taggad till att bara åka hem till Sthlm och dra med ut. Men ingenstans kom jag, har nog aldrig känt mig så instängd i hela mitt liv. Men jag stog ut. När alkoholen och karioken kom fram blev det ett jäkla liv och liiite roande att se alla. Av den här släkt träffen fick jag veta hur stor släkt vi egentligen har. Och tro det eller ej men vi har rötter från finland, långt bak i tiden dock. Skönt är det att vara hemma i Stockholmen igen i alla fall.

Juste får ju inte glömma provjobbet på Snaps. Det gick bra förutom nån liten olycka med två vinglas och en drink som jag råka tappa för att jag var så sjukt stressad och så himla mycket folk! Kom knappt fram och alla stog och skrek på en när man stog i baren och gjorde iordning dricka eller när man gick ut och servera att dom ville ha mer öl osv. Men annars var det kul. Dom andra i personalen var snälla och hjälpte mig med det jag inte kunde. Slutade 12 då Jonna kom och mötte upp mig sedan bar det iväg till Ice där vi hade det sjukt kul hela natten!

Bilder kommer upp senare! :)

Fredag

Första dagen på Snaps idag och jag måste säga att lite nervös är jag. Börjar kl 18 till 12 den tiden då det är mest folk. Men jag hoppas det kommer gå bra. Så svårt kan det ju inte vara. Carro och några tjejer ska ut ikväll så antar att dom kommer och förar hos mig på jobbet. Får väl se om jag har ork till att dra ut med dom sen. Innan jobbet ska jag lägga mig ute och solen en stund.

Imorgon bitti drar jag västerut och kommer hem på söndag kväll. Så hörs då!
Puss

det ryktas..

att Jonna är ute till havs och jobbar arslet av sig på Birka Paradise. 12 timmar i streck hela natten, tufft men bra cash! Förutom det jobbiga jobbet så verkar hon ha det ganska bra i alla fall. Gratis mat, träning, solning you name it. Och sen är det ju aldrig fel att åka på kryssning och få festa lite när man har tid. Nu kanske hon kommer iväg till Napa iaf.

att jag har börjat träna på värstingarnas värsting gym. Muskelknuttar som Plexus burkar vara en god kund på Pro gym. Det är inte bara han där som är stor i muskler, alla är det. Förutom jag. Enda tjejen.. nästan. Killarna tar mig x 5 i bänkpress, tar i för kung och fosterland, skriker som om dom skulle föda barn. Lite roande är det att se dom medans jag står där med 5 kilos hantlar.

att Camilia är en jävel på att hålla sig vaken. 32 timmar med jobb och festande! Det är nog inte många som pallar det. Vet inte ens om jag själv skulle palla det. Men hon gjorde det! Vi vet att hon är en av dom största fest prissarna vi kan hitta, men det här trodde jag inte. Jag är imponerad.

new start!

Ny blogg, nya inlägg, samma gamla jag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0