when love knocks you down




En hel dags solande. Nu sätts grillen på sen bär det av till Långsjön där det ska spelas volleyboll!

för hela året har jag väntat på Juni, Juli, Aug.


Jag är så grymt dålig på att uppdatera bloggen ibland. Nåja de får bli en liten uppdatering här nu. Helgens väder har ju varit helt underbart! Sommar på hög nivå! I fredags fyllde Soffan år så var hemma hos henne och åt god middag, tårta, skålade och sjöng för henne. Vid 8 tiden var vi i Bruno gallerian på söder och såg på en hårvisning. Sedan blev det utgång till Ego. Där vi blev kvar hela kvällen. Hade en helt okej kväll, träffa på lite vänner som man inte har träffat på länge är alltid kul. Lördagen spenderades hela dagen i solstolen och jobbade på brännan. Kvällen var helt oplanerad. Men jag och camilia åkte in till stan och mötte upp Soffan på Djurgårn. Sätter oss på Strandbryggan och tog ett glas vin med M, Fabbe och Kalle. Drog sedan vidare till Studio 54 där resten av grabbarna var. Stanna tills stängning och åkte hem till M i soluppgången och sov.

Nu sitter jag ute på altanen och typ svimmar snart av värmeslag. Väntar på att Carro kan komma hem nån gång så vi kan åka till Långsjön och lägga oss. Där måste de ju blåsa mer än här. Jag typ dör snart. Men en bränna måste man få till studenten som är på fredag! helt sjukt att jag tar studenten på fredag!! Kan inte fatta det själv.

puss.


sista onsdagen med gänget


Det här var den längsta skoldagen jag har varit med om. 9-18.30!! Började dagen med att måla lakan och hur de blev vill jag knappt säga haha. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra på det. Det enda vi visste var att i skulle skriva våran klass och citatet "Vi tänker bara på mat och sex" Det har vi levt med nu i 3 år så det var självklart att det skulle stå med. Sen kom vi på en liten rolig ide att ritva av konturen på två stycken. Som en kund och frisör som ska klippa håret. Så där låg jag och Felicia på lakanet på bordet medans Martina ritade av våra konturer.

Efter all målning var det raka vägen till salongen där allt började. 4 prov har jag fått avklarade och nu återstår bara ett. Det här var sista onsdagen vi hade tillsammans i salongen vilket var lite sorgligt. Sista fikat, sista tjatet "När får vi gå på lunch?? vi är hungriga!!" eller sista ropet "Kaffiiii!" så går vi till cafeterian och svullar. Kommer verkligen sakna den här tiden med klassen i skolan. Med på ett sätt ska de bli så skönt att slippa plugga och gå i skolan. Vid 18.30 blev vi iallafall klara då var det raka vägen hem och äta middag och vila fötter och rygg som värkte som bara den.

Till kvällen åkte jag och M till heron och gick på bio och såg 17 again. Roligt film de där! Träffade även på Ann-Sofie och hennes syrra där och det var bara vi i salongen vilket var väldigt mysigt. Kom nyss ut ur duschen ska snart hoppa i sängen för imorgon blir de tidigt upp gång till sista matte lektionen då vi ska utvärdera sen ska jag göra ett prov till i salongen.

Puss och god natt!





magaluf där vi kommer skratta oss hesa


Va inne på Ticket idag och betalade flygstolen ner till Magaluf och bokade även om hotellet eftersom vi blir 4 istället för 6 pers nu. Hitta ett fint och fräscht hotell med havsutsikt (hur underbart är inte de?!) nära stranden och stan. Den 8 - 15 augusti drar vi iväg en vecka och bara har det bäst! Det bästa är att det blev inte så farligt dyrt heller. Vi åker i och för sig inte charter utan får klara oss på egen hand där nere. Men det är ju inga problem, lite snack med spanjorer klarar ju vi. Fyfan va roligt vi kommer ha tjejer!!

   



11 days left


Sista veckan med plugg, sen är det över!
Gjorde sista teoretiska provet idag. Vilken lättnad det var när man gick ut ifrån klassrummet och visste att nu är det över. Inge mer skola på ett bra tag! Om 11 dagar tar jag studenten och det är helt sjukt. Idag hade vi studentfotografering och vilken tur vi hade med väret! Det har varit helt underbart hela dagen. Blå himmel, strålande sol och 20 grader. Det blev lite nya ljusa slingor i mitt hår också, så nu är jag lite ljusare igen. Tycker det är så  fint till sommaren.

Sitter just nu på jobbet och har lite halv tråkigt. Pappa var förbi en stund och lämna lite pengar sen kom Felicia förbi med en god hälsotallrik som vi satt och åt och prata lite. Hon hjälpte mig med lite arbete innan hon drog sig iväg hemåt. Imorgon är det orientering på Långholmen kl 13. Men innan det ska vi in till Ticket och betala en del av Magaluf resan.

Nu ska jag fixa klart det sista på jobbet och sen kila iväg hem.
Puss.

11 dagar!! förlåt men jag kan inte fatta det själv. Va tiden har gått fort.. sjukt fort!

lördagkväll


De senaste dygnet har jag spenderat hemma hos M, där av lite dålig uppdatering. Vi har gjort allt ifrån klippt och färgat hans hår, spontant åkt till en studentskiva, shoppat, myst framför tv:n osv. Men nu är jag hemma igen vilket är skönt. Är så icke party sugen vilket jag nog aldrig har varit en lördag. Så ikväll tror jag att jag blir hemma och myser med mamma och bror. Kollar på Robinson nu sen börjar en av mina favoritfilmer Hundtricket på 3:an.

Här är bästa och gulligaste scenen på hela filmen. Jag har nog sett den här filmen 30 gånger och kan typ alla repliker utantill.. haha.



nej tack krogen


Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men krogen är överskattat och jag har tröttnat stenhårt på den. Visst är det kul att gå ut någon gång ibland om man går till ett bra ställe. Laroy är inte ett bra ställe. Bara fullproppat med folk så man knappt kan röra sig, kö för att komma in, kö till toan, kö till baren och kö för att gå ut. Hela stället är iprincip bara en kö. Nej lugna hemma kvällar lockar allt mer. Vi hade det annars mycket trevligt och roligt igår hemma hos Felicia där vi åt god mat, drack, prata och skratta så mycket att magen fick träna. Drog oss till stan och var på Laroy fram till halv 2 sen fick vi nog och åkte hem och sov.

Vad som sker idag har jag ingen aning om än så länge. Den där 23 års festen känner jag mig inte taggad för för 5 öre. Nu ska jag få i mig lite mat iallafall. Puss




















Laroy. bilden är ifrån stureplan.se

maggan 09?


Sitter på jobbet nu trött och irriterad över att jag måste jobba en och en halv timme längre än beräknat.
Min bil är såld och ingen ny har kommit än vilket gör livet ännu pissigare just nu. Hatar att åka tunnelbana och buss! och sen kommer bli så låst i helgen som förövrigt bara är ren katastrof just nu känns det som.

Okej för att slippa allt depp just nu så kan jag ju berätta att vi har 3 utomlandsresor bokade nu. Två till napa och en till magaluf. Från är bara vilken vi ska välja? Det lutar åt magaluf men de enda lilla problemet där är att vi måste betala 2500 av resan redan innan veckans slut. Men det ska vi försöka lösa på nått sätt. Iväg kommer vi vilket fall. Den 8:e eller 10:e augusti drar jag soffan rosanna martina carro och förhoppningsvis felicia till napa eller magaluf och festar, solar och badar och bara har det bra i en vecka. Längtar redan nu!

Nu ska jag fixa det sista på jobbet och sen dra mig hemåt och färga darlings hår innan det blir säng dags. Shit på kom att jag måste packa väskan med allt jag ska ha till morgondagen så det blir grillning direkt efter skolan hos Felicia. Förkrök och utgång till Laroy. Det kommer spåra! Taggade är vi :D

puss.


helgen som gått


En lugn och skön helg blev det. I igår fyllde bror min 13 år den lillen börjar bli stor nu, är bara en tidsfråga tills han kommer och tjatar om att jag ska köpa ut sen när jag har fyllt 20 haha. Vi grillade hela familjen med kusinerna och kollade på Melodifestivalen iallafall. Självklart kom Sverige bland dom sista som vi alltid brukar göra. Vad sägs som att skicka ett bra bidrag någon gång kanske? Nåja.. efter det kom M och hämta mig så var vi hemma hos honom och kolla på film tills vi båda somnade. Idag har vädret varit på topp så lite solande ute blev det. Avslutade söndagen med en lång promenad med C, skönt att lätta lite på hjärtat ibland.

Imorgon börjar en ny vecka, en kort vecka. Måndag och onsdag har vi skola bara. Tisdag resursdag, torsdag röd dag och sen klämm dag. Hur skönt som helst. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova.
God natt puss.


ny hårfärgen. brownie igen.


njuter av vårsolen i kungsan


M stog och putsa på bilen i nästan 3 timmar i lördags medans jag sola.

nedräkningen kan börja


Lite uppdatering om vad som har hänt efter den spårade skivan. Kan ju säga att tisdagen bestog endeast om sova och kolla på film, var alldles för sliten för att göra nånting. Det var alla i klassen förutom Martina som var den enda som kom till skolan, haha. I onsdag var vi på kurs på hela dagen i på Loreal studion. Fick se den nya vår och sommar kollektionen, repeterade lite färglära och sen fick vi köra praktikst. Många färgade håret och jag var en av dom. Först ville jag inte för jag var riktigt nöjd med mitt ljusa slingade hår men ville testa en lite mörkare toning. Den toningen blev dock alldeles för mörk så nu är jag tillbaka till mitt brownie hår igen. Dom flesta tycker det blev skit snyggt och att jag passa bättre i det, själv är jag lite sisådär med resultatet. Färgen är fin men jag ville inte vara såhär mörk. Men det tvättas ur som tur är och solbleks i sommar. M älskade det och vart själv sugen på att färga håret haha.

Känns verkligen som att skolan snart är över, 3 veckor kvar. Snart springer vi ut! Igår gjorde vi knappt nånting på lektionen, hade det sista provet sen fick vi sluta. Helt underbart skönt. Så det blev en tripp in till stan med Felicia, Darling och Therese där vi åt en god lunch på John Chris sen satte oss ute i solen i Kungsan. Efter det åkte jag hem till M där vi bara tog det lugnt och laga en god middag. Ikväll blir det lugna gatan och mys med M. Hela helgen får ta och bli lugn för att det ska taggas till rejält till på onsdag då det blir grillfest hos Felicia sen utgång, tjejen fyller 19 på torsdag!

Nu blir de lite thaimat till middag, magen kurrar. Och juste.. köpte en ny dator idag. Jätte fin och jättebra :) Puss

bästa studentskiva man kunde ha!


Skivan igår kunde inte ha blivit så mycket bättre! Den blev riktigt lyckad.
Middagen, festen allt. Allt började vid 19 tiden med en liten fördrink och mingel innan alla satte sig till bords. Till middag blev det fläskfilé, potatis och sås och efterrätt kladdkaka, riktigt gott. Under hela middagen blev det mycke sång, tal, utdelning av "Klassens.." Jag blev Klassens Stureplansprofil. Och det var väl ganska väntat måste jag säga, motiveringen var klart bäst! haha. Sen spela Rosanna gitarr och sjöng min älsklings låt Goodbye my almost lover, då var det svårt att hålla tårarna inne. Det skålades och det dracks fram till 22 då alla bord försvann och vi intog dansgolvet!

Lokalen fylldes fort med folk och det blev riktigt bra drag. Många vänner och bekanta kom vilket var hur roligt som helst. Det shottades, drinkar beställdes in och vi dansa hela natten lång tills fötterna värkte så att man ville bara skrika av smärta när man var på väg hem. Som tur var körde M hem mig vilket underlättade väldigt mycket. Kort och gott, klart bästa skivan! Ett minne för livet. Tack alla som var där och tack älskade HV för en underbar kväll.

Morgonen efter var dock inte att leka med. Den vill jag inte ens prata om. Kan iallafall säga att nationella gick åt helvete. Så det får jag ta tag igen en annan dag. Nu lite bilder från igår :)


























taggade HV

Sitter just nu i receptionen i skolan. Har precis fått håret fixat till ikväll av Felicia. Blev riktigt fint! Alla är helt taggade och uppspelta inför kvällen så att försöka göra nått annat än att fixa sig till ikväll är svårt. Jag har dock ångest över matte provet imorgon bitti som jag knappt har pluggat till. Och så mycket pluggande till de nu lär det nog inte bli. Det var gå som det gå och be till gudarna att det kommer gå bra endå.

Felicia och jag ska hem till mig efter skolan som slutar snart, korka upp vinet och börja fixa oss. Klockan 19.00 ska vi vara där och sitta till bords för middagen. Nu kööör vi!!

puss

imorgon smäller det!


Ännu en helg förbi. Att dom ska gå så fort! Fredags kvällen blev en minst sagt rolig kväll. Började föra på Felicias jobb dit även Rosanna kom. Klockan tickade iväg och vi glömmde bort tiden totalt så förkrök på Snaps blev det inte. Drog in på nån pub på Götgatan och svepte en cider och snacka lite innan vi sprang ut i regnet mot April där skivan var. Mycket folk var det och vi fick oss ett rejält gott skratt på dansgolvet. Kvällen slutade hyffsat tidigt eftersom vi alla 3 var riktigt trötta. Det blev korv med bröd som fyllekäk innan M hämtade upp oss utanför NK.

Lördagen blev en lugn dag. Jag och M åkte och köpa lite pizza och åt framför tv:n sen somna man nästa om för man var så mätt, trött och lite bakis. Kvällen blev det en film kväll med lite tjejer hos mig och senare framåt natten träffade jag en lite halv lullig M. Helgen har varit hyffsat lugn vilket bara är skönt, för imorgon ska vi spåra på Ett ställe. Hela HV06A + alla vänner. Det kommer bli så bra! Tänk att vi har väntat och planerat i 3 år på den här dagen och imorgon är det äntligen här. Fan va taggade vi är!!

Bjuder på lite bilder från fredagen innan jag ska krypa ner i sängen.
















ännu en skiva


Hello sunshines
. Härligt väder idag! Men inte så jätte varmt dock, blåser lite kallt. Jag som ville ligga ute och steka i solen, då fryser man väll ihjäl. Har varit iväg och och sprunglit lite ärenden i Huddinge centrum nu på morgonen. Betalat in alla pengar till skivan bland annat så nu är det klart. Nu ska jag till grannen och klippa henne sen hem och försöka plugga lite matte innan man ska börja göra iordning sig för kvällens bravder. Bemmlan har skiva på April så ska dit med Felicia och Hannah. Men innan det blir det middag och lite förkrök före förkröket på Felicias jobb sen förkrök på Snaps.



sommaren 08. en av alla hundra spårade utgångar vi gjorde efter jobbet. Vad jag saknar den tiden.

helg


Skivan i tisdags var sådär. Café Umbra är inte den bästa lokalen direkt. Men jag är så taggad som man kan bli till på måndag då det är min skiva, eller våran skiva. En skiva som vi har pratat om och längtat efter i 3 år nu. Den kommer bli så bäst. Nu är det helg för min del. Hade resursdag i skolan idag så var i salongen och gjorde klart det sista. Känndes väldigt bra när man gjorde den sista läggningen, vågfön, volymfön och uppsättningen i skolan på äckliga dockor. Helt underbart att allt snart är över! Efter det åkte jag och Felicia hem till mig och bakade en special kladdkaka gjord på olja och havregryn.. det blev lika äckligt som det låter kan jag säga. Men mina små syskon älskade den. En tripp förbi solariet blev det också. Måste få lite färg på kroppen nu till skivan och studenten.

Jag har massa plugg och ingen ork eller lust alls. Alla biljett pengar ska in imorgon och jag har inte ens fått hälften av alla pengar till biljetterna. Ingen aning om hur jag ska lösa det här faktiskt. Men jag hoppas det går vägen. Varför kan inte folk bara köpa biljetter i tid och inte sista sekunden?!

Ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt och mysa med M.
Puss


pratglad.. på fyllan


Det känns som att det är sjukt mycket i skolan just nu. Nu såhär dom sista veckorna. Om exakt en månad springer vi ut! Jag kan knappt förstår det själv. Känns overkligt. Dom här sista 4 veckorna kommer bara springa iväg och samtidigt som man ska hinna med det sista så ska jag njuta av tiden i skolan med klassen. För jag vet att jag kommer sakna allt i skolan sen fast jag hatar skiten nu.

Den här veckan blir en kort vecka. Har resursdag på torsdag så då är det helg för min del. Hur skönt som helst! Men kommer få sitta hemma på torsdagen och plugga igen allt till matte nationella, bok resention och allt vad det nu är som är kvar. Stress känner jag. Men ikväll ska jag inte tänka på det, för ikväll är det skiva på Café Umbra som gäller. Simonas skiva. Men ingen alkohol för min del, det blir bilen ikväll! Så en pratglad carolin får vi väl kanske inte.. Gjorde testet Hur är du egentligen på fyllan? på facebook. Och resultat stämmer rätt bra in. Eller tycker ni inte ni som känner mig?



Falling slowly


Helgen har bestått av lite allt möjligt. Mys, lite solande, fest osv. Fredags kvällen blev lugn. M kom till mig lite sent så hade nästan somnat i soffan. På dagen låg vi och sola på altanen, hur skönt som helst. Känndes verkligen som sommar. På kvällen blev det krök med darling och lite vänner från Jakan. Tills det bar vidare på 25 års fest hos C. Där det var grymt mycke folk i ett litet rad hus. Det bjöds på en hel del groggar och mycke dans blev det så de va roligt. Sen mötte jag upp M och killarna i stan. Fråga mig inte varför jag åkte enda dit när jag åkte tillbaka till Huddinge igen sen. Helt onödigt men men. Somna gott i en varm och skön säng till slut.

Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Och imorgon är det en vecka kvar till våran skriva! Om jag är taggad. Den kommer bli så bra! Nu ska jag krypa ner i sängen och somna gott till denna underbart söta låt. Falling slowly


mösspåtagning och valborg


Igår var de mösspåtagning och valborg och hela dagen var hur bra som helst! Vädret kunde inte bli så mycke bättre, alla var glada och taggade. Det känns nästan som att det var igår vi gick ut själva studentdagen så taggade var vi. Tänk då när självaste dagen kommer! Dagen börjades med en lite frukost i Sjödals parken alla tjejer i klassen (eller nästan alla), drack och åt vindruvor, sjöng och hade de trevligt. Vid halv ett gick vi till skolan där det var tal från rektorn, sjöng sånger och satte på oss mössorna. Efter det bar det av till Falken där det var fullproppat med halv fulla blivande studenter som sjöng och skrek. Riktigt kul var det trots att jag var den enda som var nykter och körde bil.

Fram mot eftermiddagen packade vi in oss 7 tjejer i min lilla bil och körde ut hem till mig på Värmdö. Killarna trängde sig in i en bil och kom lite på efter slänten. Väl framme slog vi på grillen, åt gott, drack gott och hade det jätte trevligt. Sen blev det en promenad till Grisslinge badet där vi körde brännboll. Kvällen fortsatte oss mig med dans och mer krök. Valborgen kunde nog inte bli så mycket bättre. Tack alla som var där!

Nästan hela dagen idag har jag och darling legat ute på altanen i solen och smörjt in oss med kokos olja ihopp om att få lite färg på kroppen. Färg fick jag, i ansiktet. Det känns nu. Halv röd och varmt. Men men så kan de gå. Ikväll blir de lugna puckar hemma. M kommer förhoppningsvis hit och göra mig sällskap.

Nu lite bilder från gårdagen






































RSS 2.0