ny praktikplats!

Klockan 06.10 ringde klockan i morse och det var mörkt. 07.00 började solen komma upp men det var iskallt. Hej hösten! Men rätt fint är det ute nu med alla löven. Började dagen med en tripp till Mörtsjön som för övrigt låg helt åt pip svängen långt i in i skogen. Där skulle vi mäta vatten djup, Ph värdet och lite sånt tråk. Jag som verkligen inte är en skogsmänniska utan föredrar storstan njöt inte direkt av vandringen i skogen lika mycket som dom andra. Fick en lång hål timma efteråt då passade jag på att åka hem och sova och äta lite innan man åkte tillbaka till skolan igen.

Efter dagens slut åkte jag in till salong StorklipparnaÖstermalmstorg för en liten interjuv kan man säga. Och där fick jag praktikplats. Så nu blir det inga fler lata fredagar hemma i soffan, utan måste "jobba" till klockan 18. Så hej då utgångar på fredagar. Nääe, inte riktigt. Men det kommer ju bli lite stressigt på fredagar.  Har i alla fall en praktikplats!

Veckan består av lite allt möjligt. Förutom skolan ska jag hinna med att gå på IKEA, övningsköra, boka tid till en undersökning på vårdcentralen om min hals som aldrig ger sig, boka tid till påfyllning på naglarna och sen köpa present till E som ska firas i helgen. Så har en hel del att göra den här veckan. Men nu ska jag i alla fall ta det lugnt. Sitter och väntar på darling som ska komma över och kolla på dom nya avsnitten av DH som äntligen börjar ikväll :)





studentmössan är beställd!

Hela söndagen igår gick åt till att ligga på soffan och inte lyfta ett finger. Gjorde absolut ingenting mer än att kolla på tv och film. Men det är de söndagarna är till för, att ladda upp inför en ny vecka. Och det känndes idag. Har varit pigg som få. Till och med så pigg att jag gjorde Camilia sällskap in till stan efter skolan. Men nu såhär efter middagen och det börjar redan bli mörkt så blir man ju seg. Nånting man bli trött av är mörkret. Usch tänk sen när det blir mörkt redan vid tre tiden på dagen.

Idag har vi beställd studentmössorna. Riktigt fin kommer den bli! Fanns en massa andra grejer att beställa också, allt från kläder till parfym. För min del beställade jag ockdå ett champagne glas med inristat namn. Funderade på att beställa ett par mjukisar också som det står Student 2009 och mitt namn. Kan inte fatta att vi ska ta studenten om 8 månader. Det har gått så sjukt fort allting. Hoppas dom är sista månaderna går undan!


 

en mysig kvällsfika

Lördags kvällen blev lugn och skön! Jag och Carro drog oss in till stan och tog en fika på Kofi. Kommer inte ens ihåg den senaste gången jag fika på en lördag kväll och det var riktigt skönt att inte festa igår. Efter fikat tog vi en lång promenad till Slussen och gick och prata om allt mellan himmel och jord. Kom sedan hem till en tom lägenhet, så gjorde det lite mysigt för mig själv med tända ljus, te och en bra film. Sen somna jag gott i sängen.

Söndagen blir bara lugn. Ladda upp inför en ny vecka med plugg. Imorgon har vi mössprovning och det ska bli kul, då kommer nog den riktiga studenten känslan :)

spårad kväll

Gårdagen spårade ganska så rejält igår. Gårdagen var som en berg och dal bana i känslor. Ena stunden hade jag as kul med tjejerna på dansgolvet, andra stunden ville man bara bort där ifrån. Kan inte riktigt beskriva i ord hur kvällen var igår. Men Du förstörde den geonom att vara där!

Nu ska jag till pappa på middag. Kvällen blir lugn som fan!


utgång på ingång

Hela dagen idag har jag segt hemma. Känns som att jag inte har fått ett skit gjort. Har i alla fall bokat in en liten interjuv med en hår salong på östermalm på tisdag. Så förhoppningsvis får jag en praktikplats där. Jag är redo för utgång nu. Ikväll ska vi fira Therese som fyller 18 idag. Grattis tjejen! Blir lite förkrök på nivå tror jag innan det bär av till Fellows.

Kvällens outfit blev en svart spetsig långärmad tröja (med linne under), kort svart kjol och svarta tunna strumpbyxor och självklart skyhöga klackar. Jag är sämst på att ta kort på mig själv, hatar att göra det. Men här blev en liten bild på mig nu ikväll innan utgång. Nu ska jag bege mig mot Camilia där skjusen till tuben väntar.

Ha en bra fredag kväll! Vi kanske ses ute i vimlet. Puss

 

för 365 dagar sen..

Ett år har gått. 365 dagar har passerat oss och idag är du som en helt främande person. För 365 dagar sen kallade du mig för älskling, idag kallar du mig för.. ingenting. För 365 dagar sen var jag nog nästan head over heels. Läskigt men förmodligen sant. Vilket jag inte visste då men inser nu. För ett ögonblick idag drogs jag tillbaka ett år i tiden och jag kommer ihåg precis hur det känndes varje gång jag lyfte på min rosa lucka och såg ett sms från Dig. Sms som fick mig att le varje gång. jag kommer ihåg våran "sms-kärlek"

"Last night I wanted
to write you a cute
sms from my heart,
but all I could write
was " noh ss!w " it
didn't make much
sense until I read it
upside down.."


Man ska lämna allt förflutet baksom sig och bara se framåt. Men idag hade jag inte modet till att klicka Radera ALLA meddelanden. Dom är för söta för det. För mycket fina minnen.


torsdag

Skön dag i höst solen har det varit! Fick sovmorgon till 11 idag och dagen rulla på som vanligt. Efter skolan drog jag mig ut till Värmdö till papsen och åt middag. Huset börjar sakta men säkert bli rätt så klart. Det som fattas är kök och ena badrummet fortfarande. Och lite små grejer som handtag på några dörrar osv. Nästa vecka ska jag till IKEA och börja kolla ut möbler till mitt rum. En ny större säng och en stor garderob är vad som behövs!

Efter middagen hos pappa åkte jag hem till mamma igen och drog ut i mörkret och övningskörde. Det går bättre och bättre för varje gång. Man börjar känna sig säkrare med bilen. Gud vad jag längtar tills jag kan få köra fel fritt, när jag vill och var jag vill. Ge mig ett körkort nu! Vägen dit är lång, men jag ska bannemig ha ett körkort nu!

Imorgon är det ingen vanlig dag för då är det Therese födelsedag. Äntligen blir tjejen 18 år och det ska självklart firas med utgång. Vad man ska ha på sig är ännu inte riktigt bestämt. Men jag har hela dagen på mig imorgon och klura ut det eftersom jag fortfarande inte har nån praktikplats så blir jag hemma. Men jag ska faktiskt ta tag i det lite imorgon och ringa runt lite för att hitta en salong.

Här är lite bilder på huset som jag tog idag.



till vänster där kommer det bli ett barbord. (köket)


lillatoan. Duschen är inte riktigt klar än.


salongsdörrar in till vardagsrummet och två sovrum.



Ps. de flesta möber ska bytas ut och inte stå där dom står nu. Kommer bli kanon bra med den nya inredningen sen!

den 8 april blir det kaos på KAOS!

Då var våran studentskiva bokad. Det blev onsdagen den 8 april på Kaos. Frisörerna skiva är något ni inte får missa! Sen när det är dax för biljett försäljning är det bara att hugga en av oss i klassen och köpa ;)

Efter mötet med studentmäklaren träffa vi Jonna och Therese på Espresso house så stanna där och tog en fika tillsammans. Vi skippade att åka till Olerays och kolla på matchen, vi höll oss uppdaterade iaf! Efter fikat åkte vi en dum omväg hem, Camilia som gillar att åka tunnelbana tvinga oss kvar på tuben och åkte enda bort till Hallunda för att byta tillbaka där sen. Gillar verkligen inte den linjen.. haha om vi var rädda ett tag där! Stanna till på donken sen i kungens kurva för lite mat. Imrogon blir det skola och sen hem till papsen på Värmdö och kolla hur det går :)

God natt läsare.

onsdag

Va härligt med lite sol idag! Känns som att det var ett tag sen man såg den. Första skoldagen efter en lång helg för min del var bra. Ikväll har jag och Camilia möte med studentmäklaren, hoppas verkligen att han har en massa bra lokaler till oss så vi kan boka skivan snart. Derby är det ikväll också. Hade gärna velat vara där och heja fram AIK till seger men det blir nog att jag och C drar oss till Olerays efter mötet och kollar matchen med några andra. Var snack om Falken ikväll också. Får väl se hur det blir.

Nu ska jag i alla fall börja laga lite mat. Äntligen kan jag äta normalt igen och magen kurrar som aldrig förr.
puss


saknad

jag saknar solen, värmen, sommaren och Napa. Allt vad Napa har ett erbjuda saknar jag. Den otroligt fina beachen, vit fin sandstrand och turkost vatten, goda maten, allt roligt folk och framför allt.. nattlivet. Det finns ingenting som slår deras nattliv. Jag vill ha sommar igen. Nu. Vintern har inte ens börjat än, knappt hösten. Fatta va långt det är kvar till sommaren 09. Det är sjukt. Vilken icke vinter människa jag är.

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig tillbaka innan klockan ringer och man är tillbaka till verkligheten. God natt!


förmodligen Napas lyckligaste tjejer!

true

Hatar man någon så bryr man sig fortfarande.


Jag hatar dig.

på bättrings vägen

Febern bara steg och steg igår. TIll slut låg jag i soffan med mjukisar, tjocktröja, duntoflflor och ett stor täcke endå frös jag! hatar feber. När jag vakna i morse var den borta men halsen värkte fortfarande lika mycket. Stanna hemma även idag ifall att. Febern är iaf borta och det tackar jag gudarna för. Men halsen gör lika ont och har inte fått i mig mer än en liten skål med vanilj yoghurt.  Men men.. jag är på benen igen! Har tillbringat dagen i soffan framför tv:n och i bubbel badkaret. Riktigt skönt.

Imorgon ska jag till skolan igen och på kvällen kl 19 har jag möte med studentmäklaren. Dagen idag blir lugn, måste se till att bli helt frisk till helgen då Therese ska firas stort! Jag längtar.

Puss.


a walk to remember

Jag är inte en sån som brukar gråta till filmer. Kommer ihåg första gången jag såg Troja grät jag, andra gången jag såg den kom inte en enda tår. När OC gick på tv och Marissa dog grät jag när Hallelulja låten kom. A walk to remember gråter jag till varje gång. Det är en sån film som det bara inte går att inte gråta till.

Ibland kan det vara rätt skönt att vara sjuk. Få ligga hemma och bli om händertagen. Mamma kom hem med halstabletter, alvedon som smälter i munnen och lite annat bra för min hals. Nu står hon och lagar soppa till mig. Att bo hemma är ju rätt skönt endå. Men skulle inte tacka nej till ett eget place.


sjukling

Nattens sömn var hemsk. Vakna varje gång jag svalde och ville bara skrika av smärta. Mina halsmandlar har knappast blivit bättre, lite lätt feber har jag också så blev hemma ner bäddad i soffan idag. Magen kurrar men får inte ner nånting pga av halsen. Kan bara dricka men då gör det så ini helvete ont! Hatar att vara sjuk!

Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på A walk to remember och hoppas på att man blir bättre nångång.
Puss.


skön helg!

Nu var man tillbaka hemma i stor stan! Helgen har variti otroligt skön ute i vishan men mina finne vänner J och La. Vi har bastat, kollat på film, rökt vattenpipa, shoppat lite på outleten och ätit en massa gott, mesta onyttigt dock. Det har iaf varit skönt att komma bort ifrån stan och vila lite med festandet. Fast vi var lite smått taggade och festsugna i lördags haha. Men det la sig snabbt då vi somna i soffan framför tv:n kl 00.00. Sjuk börjar man bli också.. mina halsmandlar är stora som pingisbollar i halsen och har skit ont! Hoppas det går över snart och att det inte är halsfluss. Det är det sista jag vill ha till helgen!




jag hitta ett coolt linne på outleten som jag fick med mig hem.








nu drar vi till landet

Äntligen helg, igen! Veckorna går verkligen fort. Och det sägs att ju äldre man blir desto fortare går tiden.. scary! Eftersom jag fortfarade inte har fått tag på en praktikplats så har jag varit hemma idag och tvättat och packat. Om några timmar går tåget till Etuna, ut till landet. Där ska jag Jonna och Laura ska slå oss till ro och bara va! Ikväll ska vi ha tacokväll, bada bastu med anisktmask och hela kitet. Det ska bli så skönt att få lämna stan och inte festa denna helg! Något jag verkligen behöver.

Hej då Stockholm! kommer tillbaka på söndag.



stresss

Utgången igår var väldigt trevlig och det blev en tidig hem gång. Jag Jonna och Laura började kvällen med några cider på Hirschen innan vi drog oss mot Laroy. Om det var mycket folk där.. proppat! Skulle säkert varit sjukt kul om vi hade haft mer pengar så man kunde stanna kvar och kröka lite till och inte behöva gå upp till skolan dagen efter. Kom i säng vid 2 och var endå riktigt trött imorse. Men överlevede en långa skoldagen galant.

Juste nu känner jag bara stress stress stress. Har mycket plugg nu och sen är jag mest stressad över körkortet. Jag kommer inte kunna åka ut och köra lika mycket som jag hade tänkt, vilket gör mig jätte nervös inför intensiv kursen. Har en hemtenta som ska vara in lämnad på tisdag, redovisning på hantverksorienteringen på torsdag, matten, läsa svenska boken, hur mycket som helst! Och inte nog med de, det är teorin till körkortet också. Allt bara tynger mig nu, vill ha allt klart bara! Ska bli skönt med en mysigt film kväll med darling ikväll. Ännu skönare ska det bli att få åka bort från Stockholm i helgen med kära vänner.

Puss hej.

"Om man hatar någon så bryr man sig fortfarande"
Rosanna bryr sig om Laroy. haha :)


black party to night!

Nu har jag fått mina naglar hela och fina igen och det bästa av allt är att jag slapp betala ett öre för det! Sandra är så snäll. Jag kommer bli stammis där hos henne. Sedan blev det en liten shoppingrunda och fika på Baresso med Fanny och Camilia. Köpte mig en pälsmössa och en svart spets topp från Gina som blir utmärkt till ikväll då dresscode är svart, hel svart!

Som sagt det blir Black party på Laroy ikväll med brudarna. På ett sätt är jag riktigt taggad till att stanna och köra en favorit i repris från min födelsedag. Men man måste tänka lite på studierna som väntar morgonen därpå. Och pengarna! Det ekar snart i min plånbok. Allt på jobbfronten behöver ingen personal just nu, så det är dax att börja söka ett 3:e jobb! Ska börja slippa på ett riktigt smarigt CV som man kan lämna in till lite olika restauranger etc.

Nu blir det wook till middag. Ha en trevlig lill-lördag allihopa, för det ska jag ha!
Puss


100 m i skyhöga klackar!

Springrundan gick riktigt bra! Springer alltid med Carro, man blir så mycket mer peppad när man är två. 5.5 km sprang vi ikväll och körde lite styrka efter. Varje tisdag och torsdag ska vi hålla det här nu och dra ut och springa minst 5 km! Nu ska vi komma i from till klackskors löpartävlingen som vi tänkte anmäla oss till haha. Kommer inte riktigt ihåg när den var men det var ett bra tag kvar. Man ska springa 100 m i minst 7 cm höga klackar och första priset var ett present kort från Maybeline värst 5000 kr. Men vi gör det mer för skoj skull, en kul grej liksom. Men det är inte därför vi har börjat köra hårt. Carro den blivande polisen måste komma i topp from, själv mår jag bättre när man man tränar!

Imorgon är jag ledig. Eller nu ljög jag. Jag skolkar imorgon. Har frilufsdag imorgon och då skulle vi plocka svamp i två timmar. Att sitta i en skog i två timmar och plocka svamp känns som bort kastad tid så istället ska jag in till staden och fixa mina avbrutna naglar, hämta lönen från snaps och försöka hitta en praktikplats. Ska försöka hinna med en fika med Camilia och Fanny också. Kvällen blir utgång till Laroy  där dom har Black Party. Jag vet fy mig som går ut! Men imorgon kväll ska vi inte spåra som vi gjorde förra onsdagen och jag ska gå på matten på torsdag morgonen de lovar jag! Jag lovar också att inte göra av med fasligt mycket pengar.

På torsdag ska jag och darling ha en riktigt mys kväll och se Sex and the city filmen  som jag äntligen har lyckats att ladda ner! Det ser jag fram emot. Kanske ska ta och börja smyg kolla lite nu.. Den är ju så bra!

God natt läsare, Puss.


en helt vanlig tisdag

hej kära läsare. Tisdagen har inte bjudit på nånting speciellt, inget nytt. Eller jo schema ändring. Dom sköna kort tisdagar är inte längre korta och det suger rent ut sagt. Dock så fick vi lite längre sovmorgon på måndaga och jag missade helt igår och kom till skolan alldeles för tidigt.

Om ca en månad ska jag till Arboga på intensvinkurs. Tänk om några veckar kanske jag har körtkort! Just nu känns det helt overkligt eftersom jag har kört bil endast några få tal gånger i mitt liv. Teorin jobbar jag på men det är så mycket så att jag vet inte vad jag ska börja med. Jag måste fixa det här nu, annars kommer man bara dra ut på det och det vill jag inte. Jag tänker inte åka hem från Arboga utan körkort. Det skulle vara en skam!

Plugget börjar komma igång nu, har en del läxor och en tenta framför mig. Men just nu tar vi det åt sidan och sätter på mig träningskläderna, jogging skorna och lite musik i öronen så får jag ut i kylan och springer! Blir nog ett par vantar också, det är fan inte varmt ute!

Puss.

everyone needs a hero


förstörd

Helgens bravader har bestått av mycket fylla, dans, skratt och tårar. Fredagen på Fellows var bra till en början innan det spåra ur. Mycket blandade känslor kom upp den natten. Och särskilt bra mådde man inte dagen efter. Blev nog 4 glas vin för mycket! Det gick ut lite över Camilias 18 års fest då man inte var så speciellt taggad. Började med mat, tårta, tal och ja må hon leva hemma hos Camilia med hela hennes släkt. Sen gick vi över till lokalen där hon hade styrt upp fest. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag hatar den lokalen! Det öste in folk och eftersom jag var inte så speciellt taggad på att kröka så blev jag lite huvudansvarig för festen. Lika bra det efter C blev väldigt rund om fötterna. Nån måste ju hålla koll.

Vid 3 tiden var lokalen äntligen tom på folket och den äckliga städningen kom igång. Som tur var fick vi hjälp så det gick rätt snappt och smidigt iallafall. Vid 4 tiden gick jag och Fanny hem till mig och gjorde lite fyllekäk.
Det var riktigt skönt att vakna upp idag och inte vara så farligt bakis. Minns inte den senaste gången då jag vakna upp en söndag morgon och inte var bakis. Det är ju rätt sjukt. Måste ta och trappa ner på festandet ett tag nu.. ganska så rejält mycket.

Jag är i alla fall glad att jag har min bästaste vän "Hitch" <3


nagelförlängning och lite shopping

Hej allihopa! Så var det fredag och helg igen :) Nu har jag äntligen fått min nagelförlängning och det gjorde jag hos Sandra på Naglar på Fridas. Blev en vanlig fransk manikyr nu men när jag ska göra en påfyllning sen så  får de blir det nått annat roligt. När jag var klar om Carro och mötte upp mig så gick vi till drottninggatan och jag shoppa en outfit till kvällens utgång. En rätt enkel tuptops klänning med paljetter och ett par snygga svarta örhängen till. Hitta även ett par stövlar som passar perfekt till hösten som börjar närma sig.

Ikväll blir de som sagt utgång och ja jag är taggad trots den enorma baksmällan igår. Men den är som bort blåst! Ska föra lite hos Camilia innan sen blir de nog Fellows eller Vanilla med en massa brudar.
ha en bra fredag! puss.




sliten dag

fytusan va sliten och trött man har varit idag! Började dagen med ett studiebesök på Medelhavsmuséet där vi hade en guidad tur i en timme, ap tråkigt lyssna inte ett skit på vad han sa. Sen gick vi till Kungshallarna och åt lunch. Själv fick man inte i sig så mycket dock. Kom till skolan och somna på en bänk under lektionstid. Om man somnar i skolan då är de ju bara att dra sig hemåt till sängen istället.

Nu ska jag sova hela natten i min säng och inte soffan! Ska bli så skönt. Imorgon ska jag äntligen fixa mina naglar, luncha med Felicia, shoppa och leta praktikplats. En fullspäckad dag med andra ord!

God natt sötnosar.

bästa lill-lördagen jag har varit med om..

Herregud.. vilken kväll det blev igår! Det var lääänge sen jag hade så här roligt! Camilias 18 års dag blev ju vara så super bäst! Och det är ju inte fyskam med våran krogrunda..

Kvällen började hemma hos Camilia där alla brudar var samlade och taggade. Det blev lite champagne, vin och white russian innan vi begav oss in mot staden. Intog Laroy runt 23 snåret och det var väldigt lite folk. Felicia som hade hällt i sig en vin flaska på förkröket tog sig minst 3 glas vatten i baren och gick sedan hem innan dom skulle slänga ut henne för att hon endast beställade vatten. Så tösen drog sig hemåt vid 12 tiden. Sen drog fler och fler i vårat sällskap. Soffan och Melanie drog till Toxic istället eftersom det tydligen var mycket bättre drag där. Var meningen att vi skulle följa med men hamna lite på efterslänten så det sluta med att vi stanna på Laroy.

Camilia blev grymt besviken och trodde att hennes födelsedag skulle sluta med en icke röj kväll. Men så var inte fallet.. det blev 10 ggr bättre och mycket över hennes förväntningar. Turen vände då Oskar kom fram till oss och sa: "Tjejer vill ni följa med på landslagets efterfest på Sturecompaniet?" Självklart tacka vi ja och drog oss genast till Stures. Där vi möter Henke, Zlatan, Kim Källström ja hela landslaget. Drack och dansa i flera timmar tills fötterna sa ifrån och vi tänkte rulla hemåt då kl var 3, vi skulle ju trots allt upp till skolan dagen efter. När vi väl kom ut träffa vi på Shan Atsi (stavas han så?) han träffa vi i alla fall och drog med oss till White room.

Festen fortsatte då på White room där vi träffa på en del andra okända, ökända och kända människor. Jag, Camilia och Greven hade en liten rolig konversation om Olinda om jag inte minns fel? haha. Kul var det. herregud, den där karln alltså. finner inga ord. Vilken Stureplansnörd, pratar som en rikigt fjolla. Klockan ticka på och sedan blev de en taxi hem och decka i soffan kl halv 6 imorse. Nån timma senare ringde klockan och det var dax att gå till skolan. Kul? NEJ! Men kvällen var tamejfan bland dom bästa jag har varit med om. Fatta att Camilia var nöjd när hon vakna upp imorse med nästan allas autografer ner skrivet på armarna.

Det blev en del bilder..

Laroy

Simona och Camilia



Anne-Sofie och Felicia


Carro och jag

Sturecompaniet

jag och Camilia


Anne-Sofie och Simona


Emma och jag

White room

inga kommentarer.


älsklingarna


snart är Cam äntligen 18!

Dagarna i skolan går så segt. Känns som att man inte får nånting vettigt gjort under lekstionstid. Efter skolan skulle jag ha gått och pratat med studievägledaren om Högskolan, högskoleprovet som jag funderar på att göra osv. Men han var inte där så måste försöka hinna med det imorgon.

Imorgon blir en fullspäckad dag! Camilia fyller äntligen 18 år och det ska självklart firas med utgång till Laroy med en massa brudar! Det blir först skola till kl 16, ringa om gästlistan till kvällen och sedan iväg på möte med Fellows på Fellows kl 17 angånede studentskivan. Fort hem äta, fixa sig och dra över till Camilia där de blir förkrök och sedan utgång. Sen får de blir en liten övernattning i Kvarnbergsplan då där är närmre till skolan dagen efter. Och det kommer ju inte bli roligt att behöva gå upp halv åtta och sätta i skolan och plugga Matte B, fyfan inget jag längtar till direkt. Men om jag klara en hård utekväll när jag fyllde 18 och kom hem 5 på morgonen och gick upp 7 och gjorde Svenska B nationella uppsatsskriving så borde jag klara det här! Inte för att det gick så bra på det nationella provet men endå.. Jag klara de! Kommer nog bli grymt kul imorgon!

Snart ska jag och Carro vara hurtiga och dra oss ut och springa en sväng. Annars blir det en lugn hemma kväll framför tv:n och så ska jag försöka få lite av körkortsboken läst också.
Puss


Det spårade på Laroy onsdagen den 12 Mars. Imorgon blir detsamma!

myskväll

Då har man precis tagit sig ett varmt bubbelbad med hårinpackning och allt. Ska ta och göra en kopp te, tända lite ljus i mitt rum och lägga mig och kolla på Hitch som kommer nu kl 21. Ett riktigt skönt och bra avslut på denna vecka.

Men den hade kunnat blivit bättre och mysigare med sällskap..

ännu en lördag natt på Fellows








vart är ljuset i mörkret?

Gårdagen började riktigt bra och trevligt hemma hos Carro S med Martina, Felicia och Erica. Vi åt en super god middag, drog fram kortleken och körde igång med öl-spelet. Vid 23 tiden drog vi oss in mot stureplan och Fellows. Vi var bland dom första där inne men det dröjde inte länge innan hela lokalen blev fullproppad med folk. Träffa på Felicias pojkvän och hans kompisar, Laura, Linn, Sofia, Soffan och sedan matte och grabbarna och som vanligt körde dom på bord och en massa bacardibomber. Mycket dricka och dans blev det, tiden gick och till slut var jag själv kvar med grabbarna runt bordet. Alla tjejer drog. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till och hur jag skulle komma hem. Sa hej då till killarna och drog mig därifrån. Då jag träffa Simona och Felicia vid svampen, har nog aldrig varit så glad! Felicia tog en taxi hem medan jag och S satte oss på tunnelbanan hem.

Idag är min kropp och själ helt förstörd. Bakis och allmänt nere. Har festat fredag och lördag nu för ofta och det tar aldrig slut. Självklart kan jag själv säga ifrån och hoppa över en massa vilda partynätter. Men samtidigt har jag så sjukt roligt ute med mina vänner men jag saknar en riktigt mysig hemma kväll med någon man tycker om. Just nu vill jag ha en anledning till att stanna hemma en lördag kväll eller få komma hem och krypa ner i sängen i någons famn efter en natt på stan med tjejerna. Vart är ljuset i all mörker?

Igår kännde jag mig som den minsta lilla obetydliga sak i hela världen, helt ensam en lördag natt mitt i stan och visste varken in eller ut. Tills Simona kom. Igår var du mitt ljus i mörkret vännen!


utgång på ingång med HV

då var man fixad och klar för en tjejmiddag och sedan utgång. Blev ett par svarta mönstrade strympbyxor och en svart tajt klänning och självklart ett par sky höga pumps till. Ikväll ska vi spåra tjejer. Fyfan va taggad jag är!


segerlund 18 år!

Kvällen igår var grymt kul! Jag brukar ogilla hemmafester och jag har inte varit på en hemmafest på hur länge som helst. Men igår hade jag riktigt roligt! Fick skjus av Matte dit så var där vid halv 10 tiden då det hade kommit lite folk. Fick en liten fördrink och mingla runt lite. Tiden gick och mer och mer folk rulla in. Dansa, drack och hade det grymt roligt hela kvällen/natten. Kom hem vid halv 4 redan vilket är tidigt för mig och jonna som brukar rulla hem vid 5 annars.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Carro S och sedan utgång till Fellows med frisör tjejerna. Kommer bli grymt kul! När HV är i farten kan allt hända och kul det har vi jämt tillsammans.


 

 

 


modell för en dag..



Martinas bilder blev ursnygga, här är en av dom. Ångra nästan lite att jag inte köpte mina.

äntligen fredag

God morgon! riktigt skönt att få sova ut idag. Jag glömde nämna i förra inlägget att igår efter skolan drog jag Camilia och Martina till Model house i stan och blev plåtade. Blev sminkade av en jätte duktig make-up artist, håret fixade vi själva och sen fick vi ta ca 80 bilder var. Bilderna blev jätte fina men jag köpte inga, det gjorde däremot Martina. Hon ska skicka över dom till mig så kan jag visa några i bloggen. Jag har lite "backstage" bilder..

                                              

                                              

Nu till helgen.. det är ju trots allt äntligen fredag! Idag måste man iväg till solarieöarna och bättra på brännan som försvinner mer och mer, hämta syrran på fritids och ikväll har Carro Segerlund 18 års fest i en lokal. Temat för kvällen är Black & White så att hitta en passade outfit ska väl inte vara några större problem då jag har en massa svarta klänningar. Imorgon ska hon firas ännu mer med tjejmiddag och utgång efter tolv eftersom tösen blir 18 på söndag. Vart det bär av är inte riktigt bestämt ännu. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra en god frukost.

Puss.

en runda på stan

Jag blir så jävla trött och framför allt irriterad. Kommer till skolan 08.00 för att ha Matte B i en timma sen har vi en hål till 11, när man kommer dit är fanskapet till lärare sjuk. Varför kan hon inte meddela det dagen innan?! Jag hade kunnat få värsta sovmorgonen. Jag hann hem och kan vara hemma i en timme nu innan man ska tillbaka.

Larua är nu mera brunett och det blev riktigt snyggt! Darling kom även till salongen och färga håret kolsvart. Efter det drog vi oss in till stan för att hämta min lön, shoppa lite och äta. När jag kom till Snaps var inte chefen där och lönen fick jag inte. Orkade inte vänta där hur länge som helst eftersom våra magar kurrade. Drog oss in till centralen där vi gick runt och kika lite på Åhlens och H&M. Hitta en liten brun väska på H&M och ett par snygga mönstrade strumpbyxor som blir perfekta till helgens bravder. Blev sedan en middag i Kungshallarna, libanesiskt riktigt gott! Därefter en fika på Espresso house. Fick ett samtal om att chefen då hade kommit till Snaps så det var raka vägen dit och hämta lönen. Och jag är så besviken! Det var verkligen inte hela min lön, så måste lösa det där på något sätt. Vi blev kvar en stund över att glas vitt innan vi drog oss hemåt till sängen.

Nu blir det lite mer frukost innan det bär av till skolan igen.
Imorgon ska jag få sova ut iaf, och helg är det också :) Längtar till både fredag och lördag. Taggad som fan!
puss.


efter några glas champagne på bröllopsfest var man på dansgolvet.

lite djupare

Ibland måste man säga stopp, säga stopp när allt går för fort. Men oftast ignorerar man känslan och smilar lite mer. Då kan ingen se, ingen kan misstänka vad som egentligen försegår innuti. Nu har tiden slagit stopp och saker jag inte såg innan ser jag nu, saker jag inte tänkte, tänker jag nu. De stunderna jag är ensam är den enda tid jag tänker, funderar på vad som komma skall och vad som passerat har. Det är då jag inser misstag och upptäcker orsaker..

..orsaker till det mesta.


tisdag

Finns inte så mycket roligheter att berätta om. Skolan hela dagen som vanligt eller efter var man lite duktig och gymma en stund, har hjälpt mamma med att handla mat och nu är jag trött som bara den. Nu har lönen äntligen kommit men den hämtar jag imorgon, är riktigt nyfiken på vad det blev.

Imorgon ska jag göra Laura till en klokare kvinna. Hon ska bli brunett. Fyfan va rätt!

egen hårvård med L'oreal

Vilken skön dag det har varit dag. Alla lektioner fick vi ledigt ifrån eftersom Erika från L'oreal kom till oss visade och berättade en hel del om L'oreals färger. Sedan fick vi gå ihop två och två och färga vad vi ville på varandra. Jag brukar nästan alltid tona håret mörkt till hösten/vintern men jag tror jag ska behålla mina ljusa slingor i nu och varför inte testa göra lite fler? Har alltid gått mot det mörka men nu måste man testa nånting nytt. Jag ska inte bli blondin för det kommer jag aldrig passa i men något ljusare måste man testa på. Idag blev det bara en nyansering på mig. Nyansera fram slingorna lite i ask/silver ton. Och fick topparna klippte av Camilia. Testa även på en del nya produkter som vi har fått in. I höst eller i vår ska vi få komma och arbeta med modeller på L'oreals studio, kommer nog bli skit kul att få jobba hos dom.

Efter all färgning, styling osv fick vi sluta. Drog iväg en sväng ner till Huddinge centrum och köpte lite blommor till mamma som fyller år idag. Får väl se om det blir nån tårta av något slag idag. Och på tal om födelsedagar.. va många det är som fyller år i September! Imorgon är det Cissis tur och tjejen fyller hela 20 bast, nästa helg är det Carro Segerlund och helgen efter det är de Camilia. Sen kommer Therese någon gång under september också. Blir en väldans massa utgångar den här månaden. Och då är det bra att man har pengar vilket jag inte har så mycket av eftersom jag fortfarande inte har fått min lön.. morr. Ska åka och skälla på dom någon dag nu i veckan efter skolan.

Nu får de bli en powernap innan dom andra terroristerna kommer hem.
Puss

RSS 2.0