världens ende

Nu är jag hemma igen efter en kort liten vistelse på världens ende.. Trosa. Vi kom dit igår förmiddag då vi tog båten ut på havet och åkte till Trosa. Där gick vi runt och kolla på den söta lilla staden, åt en god lunch vid hamnen sen inhandlade vi mat till middagen och en falska vin. Tog båten hem igen. Eller till hans landställe rättare sagt. Till kvällen lagade vi middag, spela lite kort och myste framför tvn. Kom hem idag på dagen då jag åkte direkt till Skärholmen med C och shoppa lite. Beställde även den nya Sony Ericsson mobilen så den får jag på måndag.

Nu blir det lugn kväll ikväll. Ska möta upp C sen för en liten biltur i kvällsmörkret.




jag lever..

Jag håller på att njuta av min ledighet, därför dålig uppdatering! Sen i helgen har jag spenderat mina dagar med M. I lördags grillade vi med Ali och körde en liten utgång vi 3 men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. En kort sväng på Laroy sen in till söder där vi blev otaggade och tog taxi hem. Annars så har vi varit och shoppat lite i stan, spelat en del golf och bara varit. Riktigt skönt.

I eftermiddags tog jag mig hem och visade mig för familjen som har undrat vart jag har hållit hus. Och till kvällen träffade jag Jonna som jag har inte träffat på år och dar. Har en del att ta igen. Vi åkte till Medis och åt en god middag sedan blev det en drink på Hiltons uteserveringen i kvälls solen. Nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon blir det en tidigt uppgång. Klockan 9 kommer M och hämtar upp mig så ska vi åka ut till Trosa till hans föräldrars landställe och vara där ett tag. Skönt att komma bort från stan, ingen täkning på mobilen så att isolerad från storstaden kommer vi verkligen vara.

Bjuder på lite bilder från lördagen när vi grilla hos M innan jag kryper ner i min säng..


grillmästaren M och Aliii


Ali va frivillig till detta!



och sen titta carro förbi och blev taxi in till stan :)

Nu ska jag sova sött. God natt på er.
/Carolin

skiten är över och nur tar jag semester!

Äntligen semester! Efter 5 veckors jobb.. trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Måste säga att veckorna har endå gått rätt snabbt. Men riktigt tråkiga har dom varit. Men nu äntligen är de slut. 4 veckors semester minst! Förmodligen så kommer jag börja uppdatera bloggen lite mer också nu när jag får tid till det. Det här veckan har varit fullt upp. Jobb och umgåts med kära vänner. Nu är det fredag och ikväll blir det mys med sötnosen. Får se om det blir en bio eller om vi åker ut till Värmdö och låser in oss i huset och bara myser hela kvällen. Imorgon blir det kräftis och utgång! :)

ååååh äntligen semester!! och två veckor kvar till Magaluf! Hur nice som helst!
/ Carolin

det börjar lida sig mot sitt slut

Sorry sorry för dålig uppdatering. Ska försöka bli bättre! Helgen har iallafall varit riktigt bra. I fredag hamna vi till slut på Collage där vi dansa och drack drinkar hela kvällen och sen blev det en efterfest på söder. Lördagen spenderades ute på Djurö med Mogge och Fabbe. Vi sola och bada och hadet skönt på stranden. På kvällen ville pojkarna kröka med inte jag. Så jag blev taxi åt dom. Släppte av dom hos Robin på hemmafest och själv åkte jag och Carro ut till Arlanda för att hämta hennes päron. Hämta upp fyllesvinen igen sen vid kl 5 och somna nångång runt 6 på morgonen med en babblande full kille bredvid mig. Till slut somna han med.

Hela söndagen spenderades i sängen, kollade på film och sov nästan bort hela dagen. Men på kvällen blev det en bio med C där vi såg The proposal. Den var helt okej, rolig kärleksfilm. Nu är jag inne på min sista vecka med jobb. Har 3 dagar kvar nu, trodde aldrig att jag skulle orka med det här men snart är det slut! Så skönt att få semester. Och om 18 dagar drar vi till magaluuuf!


Snart drar vi brudar!! och carro självklart :D

vart fan e brudarna?!

ääääntligen helg! Ännu en vecka avklarad på jobbet. Nu är det en vecka kvar sen semester, härligt! Ikväll blir det grillning hos C och sedan utgång. Men sällskapet blev väldigt litet än vad vi hade räknat med. Verkligen alla tjejer är borta nånstans. Eller okej inte alla men väldigt många. Kan nog gissa att mer än hälften är på Gotland och röjer satan på Kallis, Burmeister, Gute och Hamnplan. Jag vill också!! Jag vet att jag sa förra året v.29 att nästa år (den här sommaren) ska jag inte jobba utan vara på Gotland. Ja de brukar ju aldrig bli som man har tänkt sig. Men nästa sommar då jävlar måste man verkligen försöka dra sig dit! 2007 var senast jag var där.

Nog om Gotland, ikväll blir det utgång som sagt. Men vart vet vi inte än, har inte heller besämt mig om jag tar bilen in eller inte. Ekonomin är lite krasslig nu när det börjar närma sig Magaluf. Så en nykter kväll med skön bil hem skulle ju vara jäkligt skönt, tror jag nog att min sällskap också tycker. Får se hur det blir. Imorgon ska jag ut till Värmdö och sola och bada hela dagen. Min lilla bränna som jag fick förut är som bort blåst.

Skål vi ses ute i vimmlet.
/Carolin

everytime



Everytime I try to fly, I fall without my wings, I feel so small.


brittan i stan

Ingen har ju missat att Britney Spears är i stan och har haft konsert i Globen. En igår och en idag. Mogge fick biljetter dit men den lilla jäkeln lovade Fabbe före mig!! Snacka om att man blev lite besviken, henne om någon skulle jag vilja se live! Man får hoppas att hon kommer hit någon fler gång och kör. Då ska jag gå! En annan jag skulle vilja se är Justin Timberlake. Kommer ihåg att han var i Stockholm för nått år sen, och ångrade mig som fan att jag inte gick.

Så den här kvällen var jag med papsen på Årsta och spela lite golf istället. Inte fullt så lika roligt som att stå i Globen och sjunga med i alla Brittans låtar. Men men.. skön kväll var det iallafall. Tog en liten kvälls promenad med Carro senare nu på kvällen. Är trött som en gris nu, va uppe till halv 3 igår för jag, carro, ali och mogge spenderade kvällen med vattenpipa på carros baksida, lyssna på musik och sedan kolla på film. Mysigt kväll var det! Men ja som sagt nu är jag trött.

Så ska hoppa i säng snart. Jobb imorgon som vanligt.
God natt! / Carolin


lugnet efter stormen

Trött och sliten efter en hel helg bestående av krök, utgångar, härligt sällskap och många skratt. Gårdags kvällen blev riktigt trevlig! Kom till andreas 25 års fest där han hade fixat långbord under partytält. Många bekanta och icke bekanta ansiken var där. Satt där och drack och hade det trevligt till ca 22 tiden så alla hoppa in i olika bilar och åkte mot Josefina på Djurgårn. Vi kom dit hela stora sällskapet beställde in rosé vin. Senare in på natten var det meningen att alla skulle vidare till White room, men vi var för många för att komma in. På listan tog vi upp skriva +25 men vi var nog runt 30-35 pers. Så vi åkte direkt till Robin istället där festen fortsatte där bad i poolen. Runt halv 4 hittade jag och Soffan en säng som vi tog och somna direkt.

Idag mår man som förtjänat och dagen har varit lugn och skön. Åkte ut till papsen på Värmdö och tog en fika på en uteservering vid Grisslinge, åkte till farbror och visa upp pappas nya vrål åk som jag har kört omkring i nu på eftermiddag. Vilken jävla härlig bil måste jag säga! Sen stanna vi i Strömma kanal och köpte glass och satt på bryggan i solen och kolla på båtarna. Nu grillas det för fullt på altanen så snart blir det god middag i eftermiddags solen innan jag åker tillbaka till torpet för att inta helvetet imorgon bitti.. usch nu vill jag ha semester!



















pappa du kommer inte få ha den här ifred så länge till..


someone like me


tagga till.. igen!

Sjuk kväll! Det mesta kom helt spontant och spontant brukar alltid bli roligast. Går kvällen var sjukt rolig! Det som var planerat var förkrök i stan och sen hem till Soffan för krök och lite fest. Vi börde på N see bar och drack lite tills min kära mamma ringer och fråga om vi vill med till Golden hits. Klockan var inte så mycke så vi åker först förbi Snaps och dricker lite till innan vi drog oss vidare till Golden Hits. Runt 23 tiden står Jag Carro och Ali på dansgolvet på Golden hits och sjunger med i alla schlager låtar, en trappa upp dansar till skön RnB musik och längst ner sjunger vi Beat it med Micheal Jackson i karaokebaren. Var inte kvar så värst länge eftersom vi skulle vidare. Men tiden vi hade där varit riktigt rolig! Kom sedan till Soffan där folk satt och kröka och hade det trevligt. En riktigt bra fredags kväll med andra ord!

Ikväll ska vi tagga till igen. Middag och förkrök hos C, mer förkrök hos Andreas och sedan utgång! Så nu ska man ta sig själv i kragen och hoppa in i duschen, gräva i garderoben efter nått att ha på sig och sedan börja om igen! Men det är nice, vi gillare :)

Lite flummiga fyllebilder från igår..









/Carolin

tidsfördrift

jag är redo och klar för kvällens bravader! Mina andra vänner är inte helt klara än. Tänk att jag blev klar först.. det är nog första gången! Så jag sitter här och smuttar på ett glas rosé och leker med webkameran på datorn. Förvrängningarna kan man skratta så mycke åt att magen viker sig! Haha.

Ha en bra fredag kväll! :)
/Carolin







onsdan på fredan

Den lilla utgången igår var precis det jag behövde! Komma hemifrån och bort från alla snurrande tankar och känslor. Jag och Carro åkte in till stan och satte oss på Fridays i kungsan och njöt av deras otroligt goda drinkar och rosé vin. Satt ute med filtar under värmelamporna medans regnet öste ner på stadens gator. Lite senare kom även Ali och gjorde oss sällskap. Fick mig många härliga skratt under kvällen vilket jag inte har fått på länge. 

 







/Carolin

enough

Nu skiter jag fullständigt i det här. Ikväll ska jag ha en rolig och trevlig kväll med mina vänner.


I wish I could turn back time

Gudars vad trött jag är. Nu har allt ansvar på jobbet lagts åt mig så 3 tuffa veckor har jag framför mig. Men jag får lite hjälp av killarna där också så det kommer nog bra. Men dessa arbetstider ruttnar jag på! Jag hatar att jobb heltid på sommaren. Saknar verkligen jobbet på Snaps. Det var perfekta arbetstider, roligt folk att jobba med och socialt som bara den. Att sitta på ett kontor dag ut och dag in är inte riktigt min grej känner jag. Satt och läste geonom lite gamla inlägg från förra sommaren, precis för ett år sen då levde jag livet, det var som en dans på rosor. Jag hade ett roligt jobb, bra inkomst, var lycklig singel, festade, shoppade med mina bästa vänner och hade det bara så underbart bra. Nu har jag ett jobb men dock inte alls lika roligt, är ingen lycklig singel, alla spårade utgångar är snart historia känns det som, shoppat och unnat mig fina saker har jag har inte gjort på hur länge som helst och det värsta av allt.. jag har inte alla mina bästa vänner kvar.

Varför kan det inte vara som de alltid har varit?









/Carolin.

söndagsångest

ännu en vecka förbi. Mycke jobb och umgåtts med mina vänner har man det blivit. Var på bio med M och såg baksmällan efter jobbet i torsdags. Den filmen var riktigt rolig! dom flesta har säkert redan sett den men för dom som inte har de, se den! I fredags var jag hemma på Värmdö med M och tog det lugnt och ladda batterierna lite efter en veckas arbete. Igår var vi hos Camilia och åt middag, krökade, rökte vattenpipa och umgicks. Senare vid 12 tiden åkte jag och C in till söder för att dra oss till studio 54 och dansa av oss lite. Men istället träffa vi på Mogge, Fabbe och Ali som satt och fyllekäka hamburgare vid en grill på medis. Försökte få med dom ut men efter en lång betänke tid och ca 10 hamburgare så blev det en taxi hem.

Söndagsångest idag! Bakis, trött och veta att man ska jobba imorgon och resten av veckan gör de inte bättre. Jag och C har legat och kollat på Pretty woman idag, fast båda somna under halva filmen. Annars har vi inte gjort nånting. Legat i sängen och lyssnat på Michael Jakson och Celine Dion.


En gammal bild på oss från sommaren 07.


/Carolin

svårt med rubriker ibland

Det blir lite dåligt med bloggandet när man jobbar så mycket. Och jag får inte blogga från jobb datorn, jag får inte göra någonting annat på den datorn som inte rör jobbet. Men jag brukar sitta på msn iallafall.. lite busigt. Idag på dagen hittade molnen tillbaka till oss och det var riktigt skönt att se att det inte va strålande sol och 28 grader varmt ute när man gick till jobbet. Men nu är det fint igen och jag hoppas att helgen blir lika fin som den förra.

Efter dagarna på jobbet så vill jag hinna med så mycke som möjligt, men orken finns inte där ibland. I måndags var iaf i stan med Carro och Camilia och satt och kolla på stockholms finaste utsikter vid mariatorget. Man ser hela stan där ifrån! Har lite bilder på mobilen men jag måste hitta sladden först. Igår va jag på Långsjön och åt middag på deli med A. Så lite mer än att bara sitta hemma efter jobbet har jag gjort. Ikväll ska jag till Martina och ha en tjejkväll med hv brudarna. Kommer bli ur mysigt och jag saknar dom så!

Jag mår bra, jag trivs. Trots det sjukt jobbiga jobbet och även lite privata saker som tär på en så ska jag inte klaga. Det är sommar, sol, varmt och igår betala jag in det sista till Magaluf. Snart är det bara 5 veckor kvar sen åker vi! Och jag får semester då!



/Carolin.

RSS 2.0