nedräkning kan snart börja.

Efter många om och men så fick jag ut blanketten som ska skickas in till CSN så jag kan få ut lite pengar under studieveckorna i London. Fick ledigt från Snaps idag så har fått lite saker gjorda. Har bokad tid hos tandläkarn som jag ska till på torsdag, ringt och pratat med studievägledaren som förhoppningsvis nu ska godkänna att jag får plugga Matte distans i London. Undra hur det kommer gå.. matte är inte min starka sida. Nåja går det inte så går det inte, bara att göra om hemma sen. Har även städat och tvättat lite.

Ju mer jag tänker på Londonflytten som förövrigt är inte så jättelångt ifrån så blir jag mer nervös. Hur är staden? Människorna? Kommer vi fixa oss en fin liten lägenhet vi kommer trivas i? Kommer vi få ett jobb som vi inte kommer vilja släppa sen? Eller kommer allt gå åt helvete? Kommer pengarna räcka? Kommer ni sakna oss här hemma när vi åker? Tusen frågor snurrar runt i mitt huvud om hela Londonfytten. En sak är säker att vi kommer få ett minne för livet och en otrolig upplevelse. Jag längtar.

Nu ska jag ut på en powerwalk sen iväg till Elite och jobba till kl 23 ikväll.
Puss.

Kräftis!

Igår hade vi årets Kräftis hemma hos mig vilket resulterade i dyngfylla! Det började vid kl 16 på eftermiddagen med pastasallad, kräftor, snapsvisor och shot efter shot efter shot... Hade 5 kamp och vi skrek och skratta så att man vek sig. Dansa och drack fram till kl 2 sen decka nog dom flesta av oss lite var som i huset. Att kliva ur sängen denna morgon var något jag INTE ville. Det var ett bombnedslag med tom burkar, xider flaskor och vodkaflaskor. Vi tog tag i städningen med spyan i halsen och höll för näsan och när vi äntligen var klara tog vi oss till Värmdö centrum och åt lasange till frukost på ett café. Även fast man mår som man förtjänar idag så var det värt det, hade riktigt kul så tack alla ni som kom och gjorde kräftskivan! Mycke lyckad kväll!

Nu väntar sängen på mig, jobb fram till 00 imorgon. Så puss och godnatt!















jobbjobbjobbjobb...

Ja jag jobbar tamefan hela tiden nästan. Har haft två långpannor i rad, 29 timmar på två dagar. Det är bra pengar! Fick ledigt igår och idag på dagen vilket var väldigt välbehövligt. Har fått tid till att handla mat och dricka till lördagens Kräftis jag ska ha hemma på W, tränat, städat och tvättat hemma. Ikväll blir det jobb igen på Elite. 16-00 så det blir en lugn natt för mig denna fredag.

Imorgon blir det andra bullar, då kööör vi!


Me, Myself and I

Gud vad jag har mycket att se framemot i livet. Nu än ansökan inskickad och klar, känns så jäkla sjukt att man ska lämna Sverige för London den 10 oktober på obestämd tid, förmodligen i ett halv år. Vi har flygbiljetten kvar att boka men ett litet problem är det.. Hur f*n ska man lyckas packa ner hela sitt liv i en resväska på max 23 kg? Försöker hitta det billigaste flygbolaget men endå dom som har mest max vikt för bagaget. Svårt men det ska bokas snarast!

Åh vad jag längtar till London, längtar till Gävle för att få börja plugga, längtar till att få börja jobba med det jag vill jobba med, längtar till den fina lägenheten jag ska köpa och bo i, längtar till alla resor jag ska göra runt jorden innan familjen kommer. Jag har så många framtidsplaner och viljor, och jag ska lyckas. Jag ska fixa det här! Start med London. Är stolt över mig själv att jag vågar göra det här och släppa taget om allt hemma och ge mig ut och leva i ett främmande land. Jag kommer ha min trogna vapendragare, min fina underbara vän vid min sida och vi kommer fixa det här tillsammans. Det kommer göra mig ännu starkare!


                     

bästa fredagskvällen!

Var ute och härja med fina Rosanna och Felicia igår och vilken underbar spontan kväll det blev! Började på Fridays med förrätt, varmrätt och drinkar. Hur gott som helst! Sen gick vi vidare till Wok House och drack billig öl och shots, därefter Magenta och drog en sväng på dansgolvet och träffa på Emmelie, Juila, Fabbe mfl. Så vi drog vidare med dom till Amba och dansa inne på Red room hela natten till stängning och drack cider och ännu fler drinkar. Kl 4 vinglar jag och Fellan ut duktigt på lyset, tar tunnelbanan till Odenplan. Kollar när bussen hem till henne går, japp 15 min får vi vänta alldeles för lång tid (tyckte vi då). Såg skylten Hotell Oden och varför inte ta in på hotell när man är trött och vill sova NU. Går dit, går in till receptionen, var tyvärr fullt. Jahapp nästa hotell på andra sidan gatan.. 1200 för en natt. Kolla i plånboken och nej det ville inte den gå med på. Så det blev tyvärr inge hotellnatt för oss. Somna tungt till slut sen och imorse vakna vad snurrig i huvudet och fick sig en god frukost sen låg vi och kolla på The City hela dagen.

Ikväll blir det förmodligen lugnt.. vad som sker är ännu oklart. Vad gör ni gott folk ikväll?





onsdagkväll

Efter alla sena jobbkvällar har man börja vända på dygnet, blir inte trött förens nu vid 1 tiden vilket ger en jobbigmorgon att ta sig upp ur sängen. Första lediga kvällen för mig och det har varit riktigt skönt att bara ligga i soffan och kolla på tv och kika runt på internet. Läste 2 år gamla inlägg ur bloggen och gud va roligt det är att läsa och se bilder från så lång tid tillbaka! Måste verkligen bli bättre på det här med att blogga nu. Får bli bättre tills Londonflytten. För övrigt så går planerna bra, fick hem försäkringspapprerna idag från IF så hälsodeklaration ska fyllas i, skickas in och betalas för hela försäkringen. Känns som att jag har miljoner andra små grejer att fixa innan det är dags att lämna det här landet. Kameran ska lagas eller i värsta fall köpa ny eftersom den gick sönder på Gotland, boka tid hos tandläkarn, klippa och färga håret osv osv osv.

Imorgon hoppas jag att det regnar, vill inte vara kvar på Snaps längre blä! Kl 17 är det dags för Elite hotell igen och jobba med dom härliga tjejorna :) Nu sängen!

                   

20 års/avskedsfest

Fybubblan vad jag är bakis. Men fybubblan va roligt vi hade det igår! Och vi hade sån tur med vädret. Sommarvärmen kom tillbaka så under dagen var jag och pappa ute med båten och sola och bada. Sen till eftermiddagen var det dags att åka hem duscha och göra sig fin till kvällen. Kl halv sju kom vi till Anne-Sofie då hon hade gjort det så fint med partytält, bar, barbord, hångelhörna och allt man kan tänka sig till en hemmafest. Det bjöds på en otroligt god middag och efterrätt. Drack vin i mängder och när mörknet kom kom även alla gamla segeltorparna och vi festa och hade kul halva natten när kl slår halv tre och det var dags att tacka för sig och gå hem. Idag mår jag som man förtjänar så nu blir det lägga sig i soffan, sätta på en bra film och äta lite gott.

Imorgon blir det jobb på Elite 18-00, dagen fri till att fixa lite smått inför London. Nu lite bilder från igår..














working hard for the money

Dålig uppdatering jag vet! Men jag har jobbat arslet av mig i veckan. Snaps på dagarna och Elite på kvällarna, fötterna värker utav helvete! Var dock ledigt i onsdagkväll då jag åt middag med bemmlis, planera london och gick en lång promis runt lånjgsjön. Nu säger jag bara äääntligen fredag!! Men min helg har inte kommit än. Börjar jobba igen kl 19:30 till 01 ikväll sen är det helg. Ikväll är det Kräftskiva på Elite och vi väntar 150 gäster så det är dags att hoppa in i duschen, få lite mat i magen och powernapa så jag orkar med kvällen. Värmen har äntligen kommit tillbaka så imorgon blir det förhoppningsvis sola och bada innan Anne-Sofies 20 års/avskedsfest börjar.


snaps, amba & cafet

vilken härlig och bra fredagskväll och natt det blev igår! Jobbdagen blev lite längre än tänkt, hem och kasta sig in i duschen fixa till sig lite och iväg till Felicia i Solna där F och R väntade med upphällda drinkar, vin och middag på bordet. Det blev revbensjäll och coscossallad. Så gott! Sen fixa vi till oss lite mer och drack mer vin. Drog oss in till Snaps runt 21 tiden där vi mötte Micaela och sedan Jorre och Terre. Bjöds på shottar och drinkar och nån timma senare drar vi oss vidare till Amba. Blev upp bjudna på vippen vid bordet där vi satt och drack och hade det trevligt ett tag tills vi intog dansgolvet. Vid 2 tiden gled vi förbi cafet och dansa till stängning, sen hem till F och somna tung i soffan med R bredvid mig. Idag har vi latat i soffan framför film hela dagen.

Kom nu precis hem efter en bio med bemmlis, såg Knight and day som var en bra film inte den bästa men den var bra! Det spöregnar, blixtrar och oskar ute så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Sex and the city 2 eller första säsongen av Solsidan. Får se vilken av dom som är klar först. Nu lite bilder från gårdagen.














sårat på Le Golf

Idag är jag jättejättejätte sliten. Jo för att igår firade vi Emmelie på Golfen och på nått konstigt sätt så spårar det alltid där för mig. Men vi hade sååå kul! Började hemma hos E med ölspelet och alldeles för mycke dricka. In i 3 taxi bilar och iväg till Golfen där festen kunde börja. Det dansades och skålades in i det sista. Klockan halv 3 vingla jag hem och decka på sängen. Imorse var det då inte lätt att komma upp och jobba. Vilken sliten dag det har varit. Jag har nu iaf hittat hem till mamma igen i segelt efter nästan 1 månad. Har saknat dom faktiskt. Imorgon är det fredag och jobb igen därefter utgång.. åh hur ska jag orka? Fy va dålig jag är nu. Planerna är iaf middag hemma hos Fellan med vin och sedan bege oss till Snaps för lite mer förkrök och sedan Amba. Kommer bli kul! Men nu måste jag sova för att ladda batterierna lite till morgondagens bravder.

                    
                                        bilden tagen igår innan utgången.

regniga stockholm

Regnig ledig dag i stan blev det idag. Blev väckt kl 9 imorse av att jag skulle jobba, när jag väl kommer in börjar de självklart ösregna och jag fick ledigt. Så glad var man ju inte direkt, men dagen blev bra iaf! Strosa runt i stan ihopp om att hitta nått fint att ha på sig på onsdag då Emm ska firas på golfen men inget hittade jag. Blev ett litet överaskande hej på Rosannas jobb, gick och luncha på Bönan och uppdatera om allt som har skett denna sommar. Efter det blev det ett gympass, dags att komma igång igen efter för mycket sprit under dom hetaste sommar veckorna.

Imorgon säger väderprognosen regn, får se vad himmlen säger imorgon bitti när man vaknar. Jobb eller inte jobb, jag tror inte de blir jobb eller hoppas inte på det. För imorgon ska jag till IKEA och shoppa med pappa!

Puss och god natt.

Jobb helg

Efter jag kom hem till Stockholm igen har jag iprincip bara jobbat, men det har jag behövt. Har jobbat på Elite Hotel Marina i Nacka Strand på deras A la carte restaurang med ett gäng härliga tjejer! Slutade vid 12 på kvällen både i fredags och igår. Igår efter jobbet träffa jag upp Emelie, Marina och Emma på cafét och hamna i vippen med ett gäng göteborgare. Tjejerna drack bubbel och jag langa mina glas vidare eftersom bilen stog parkerad en bit utanför. Lite innan stängning drog vi oss hemåt och jag somna som ett litet barn i sängen.

Hyffsat fint väder idag så det blir ut med båten en sväng. Kl 18 är det dags för jobb igen, sista dagen på hotellet sen tillbaka till Snaps igen i veckan.

På återseende!


Jag och E på Bur. Saknar gotland lite faktiskt..


RSS 2.0