Marc by Marc Jacobs

Min helg har varit väldigt lugn och skön. Precis vad jag behövde efter i onsdags. Igår var det ett väldigt velande om de skulle bli bio eller en nykter utgång. Jag och C bestämde oss för bio. Men när vi kom till Heron var biljetterna slut så Jag, Carro och Ali tog bilen in till stan. Dom ville ut men inte jag, kände mig trött och hängig så min kväll i stan varade inte länge. Blev lite mat på donken sen åkte jag hem till M.

Idag blev solbrillorna mina! Det blev inte nån av dom jag la upp på bild i förra inlägget. Hitta ett par liknande från Marc Jabocs som va några hundra billigare och satt bättre så dom fick det bli. Köpta i Gallerian. Kommer bli dö snygga till sommarn. Men först invigs dom i Thailand om några veckor. 

       

       

beslutsångest!

Jag somna ganska fort igår i soffan.. va helt slut. Sen vid 5 tiden kunde jag inte somna om, låg och vred och vände på mig i sängen. Vi fick ställa klockan imorse för annars skulle vi ha sovit bort hela dagen. Men vi kom iväg in till stan sen till slut. Där blev det lite shopping och en sen lunch. Köpte ny mascara, leggings och ett linne. Sen hitta jag även nya solbrillor. Två stycken så nu har jag beslutångest! Ett par svarta från Carrera och ett par mörkt bruna med guld detaljer från Marc Jacobs. Svårt val.. imorgon får nån av dom bli mina. 

                        
                       

fredagsmys med darling

Det värsta man kan bli är att bli sviken eller besviken på någon. Jag trodde jag betydde mer än en utgång för dig, men tydligen inte. Jag gråter inte blod för det för jag fick ett bättre sällskap denna fredag kväll iaf! Darling är här nu och vi ska mysa, dricka te och kolla på The ugly truth.

                 


brownie

Dom senaste dagarna har det kommit enorma mänder snö. Det var inte kul när jag kom hem igår med en halv meter snö på hela tomten och en meter på altanen framför dörren. Så det var bara att börja skotta. Nu längtar jag förbannat mycket till sommarn! Men snart åker jag till thai och får lite sol på mig så jag blir brun och fin, en stund iaf. Att vara brun är så mycket finare, man ser så mycke fräschare ut.

Brunisar i somras. Åh jag vill ha sommar NU!

                            

                            


lite uppdatering och bilder

Oj va utgången i onsdag blev lite för mycket, men vi hade fruktansvärt roligt och det är ju huvudsaken! Drog mig ut i kylan och snöstormen i onsdag kväll till Emelie där vi åt middag, drack vin och fixa oss. Vid 11 tiden åkte vi till Ego där vi träffa Soffan och Emm också. Och även en del andra vänner så det var super kul! Efter lite för många glas vin och mycke dans och prat gick vi vidare till Solidaritet. Va där en stund sen blev de lite fyllekäk och förbi White room en sväng. Men vi vände i dörren där, insåg då att det var nog dags att tänka på refrängen och det var tur att vi gjorde det. Tog en taxi hem till E och somna tungt båda två.

Vakna upp och mådde som man förtjäna. Båda ville inget hellre än att ligga kvar i sängen och sova hela dagen men E hade jobb att sköta och jag skulle vara i stan kl 13 för en fika med Simona och en gammal klasskompis Alexandra. Drog mig upp och tog bilen in till stan. Vi satte oss på ett mysigt café på Biblioteksgatan och drack en te och smoothie. Uppdetara varandra om vad som har hänt i våra liv dom senaste typ 4 åren. Super trevligt var det!

Till kvällen åkte jag hem, tog en dusch och somna i soffan. Sen kom M till mig och vi laga lite mat och sen somna båda två. Han var minst lika sliten som jag som precis har kommit hem från Åre. Fredag idag och det blir lugnt ikväll. Eventuellt en bio!

Lite pics från i onsdag..






























det räcker nu

nej nej nej nej.. varför MER snö? räcker det inte nu? Det har varit snöstorm hela dagen så jag har inte velat ta mig utanför dörren. Sov till 1 och sen har jag suttit och skrivit på mitt CV och sökt lite jobb. Hoppas det nappar nånstans, klädbutiks jobb vore roligt att få. Ska snart ge mig ut i snöstormen och ta en promenad till centrum och gå till Appoteket. Sen hem igen och börja gräva i garderoben efter nått snyggt att ha på sig ikväll. Soffan och Emmelie gör oss sällskap ut ikväll också, kommer bli grymt!

                  

frusen tjej

Den hemska kylan på mer än 10 minus grader har kommit tillbaka! Fan ingenting fungerar då, typ. Huset kyls ner otroligt mycke och mitt rum ska vi inte tala om va kallt det är! Tog precis en varm dusch.. men varmvattnet varade inte länge. Fyfan vad jag hatar vinter. 4 veckor kvar till Thailand bara att hålla ut!

Var på Klippoteket idag på en liten arbetsinterjuv, får se om det blir helgjobb där eller inte. Träffa på Carro och Camilia i Skärholmen och kolla runt en sväng innan jag åkte iväg till gymmet och körde i 2 timmar! Va duktig jag kännde mig efteråt. Träningsvärken kommer känns rätt bra imorgon. Efter det blev det förbi ungd.mottagningen och sen hem till V igen. Träffa pappa, farfar och min farbror som precis har kommit hem efter 7 veckor i thai, snacka om att han var brun!

Imorgon ska jag och E ut och göra stan. Taggad!!


måndags jobb

Är det bara jag som hatar måndagar? Hela veckan framför sig innan helg igen och måndagar är så frukansvärt långa. Idag jobba jag vid Gallerian inne i stan så under min en timmas lunchrast blev det lite shopping. Skor, leggings, tröja och underkläder. Lönen kom idag äntligen och då kan jag inte hålla undan plånboken. Jobbet gick bra, ganska lugnt till och från. Hade en liten medarbetare där idag. När det var som lugnast satt vi och spela spel på bolibompa.se, så söt liten tjej! Fick frågan flera gånger om det var min dotter haha, men icke! En vacker dag kanske jag får en sån söt liten tjej jag med.

                     

                     
                      Lite bolibompaspel och skötte även jobbet på andra skärmen samtidigt.

charterparty!

Sitter och väntar på Darling som ska hålla mig sällskap i natt. Fördriver tiden med att kolla på gamla bilder och lyssnar på musik. Kollar geonom alla typ 500 bilder från Magaluf i somras och kan inte låta bli än att längta tillbaka till solen, värmen, partyt och livet med tjejerna där nere. Helt undebart. Tänker även då tillbaka på Ayia Napa 08, den resan var grym den också fast mycke röjigare. Jag har varit på två s.k supar resor till en typsikt partycharter ö i medelhavet och jag ångrar ingenting men det är ingenting jag heller kommer göra igen. Jag har provat på det nu på två ställen och det var kul men i sommar kör vi Gotland! En yatchweek vore inte helt fel det heller. Åh jag vill ha sommar nu!

Jag bjuder på en bild och en låt från respektive charterparty resa som är typiskt just för det stället. Låten som spelades mycket där och bilden som är så klockren.

Ayia Napa 08. Kobojsarna - jag vet att du vill ha mig.




Magaluf 09 Björn Rosenström - en gång är ingen gång.




söndag

Det värsta med att blogga är att komma på en bra rubrik och hur man ska börja skriva på ett inlägg, så det blir en bra början. Det här kanske inte blev så super bra men men. Kvällen igår blev iallafall lugn. Efter stan lagade vi kyckling och potatisgratäng till middag. Sen blev det lite far och fläng. Tvätta bilen, hämta jacka, hämta Fabbe, sola och sen skulle han packa. Klockan 7 imorse stack killarna till Åre men jag låg kvar och sov till 12 idag. Fick ett samtal från dom vid 1 tiden då hade dom inte riktigt kommit fram men var redan ganska duktigt fulla. Undra hur den resan kommer gå för dom. Nåja, själv håller man sig på hemmaplan. Men en Åre eller Sälen resa ska börja planeras även för oss tjejer! 

Nu ska jag in till stan på en dejt med min vän Cissi. Har inte träffats på säkert över 1 år så vi har mycket att ta igen. Blir en fika och kanske en middag, sen förhoppningsvis se Snabba cash om inte biljetterna redan är slut sålda.

På återseende!


lite shopping

Snart kommer M och hämtar upp mig så blir det lite shopping i stan. Klänningen ska bli min och den kommer bli perfekt till onsdagens utgång. Kanske kör redan ikväll, vem vet. Inga planer! Nej nu måste jag rusa iväg. Hörs senare!

                     

                      


Wingman

Mange Schmidt har kommit ut med en ny skön låt, Wingman. Josephine Bornebusch är ju klart bäst i videon. Kanske kommer bli den nya sommarplågan sen?

  

natti natti

Ett litet nattinlägg denna fredagnatt får det bli. Jobbet idag gick bra och det var skönt att få ett uppdrag i stan för en gång skull. På lunchen gick jag runt i Gallerian och kolla lite och hitta som vanligt snygga grejer som man inte har råd med nu, måste vänta på lönen som kommer på måndag!

Ikväll har jag och M ätit pizza och kollat på Lets dance och tagit det lugnt. Lite seg fredag kväll men jag var ganska trött efter jobbet. Kom hem för en liten stund sen men nu blev jag helt plötsligt pigg. Imorgon blir det en sväng i stan förmodligen. Ska nog ta och köpa den lilla sötsak då som jag testa idag men aldrig köpte. Men Imorgon får den nog ta och bli min.

God natt på er!

                         

dags för jobb

Dom ringde och väckte mig nyss, jag måste iväg och jobba trots allt. Hade inte förväntat mig de alls och hade planerat en mysig hemmadag i soffan med film. Men det får jag ta till kvällen då kanske istället. Precis det här jag hatar med mitt jobb, att bli väckt om mornarna! Men snart slipper jag det. Nu måste jag hoppa i kostymbyxorna och kavajen ocg bege mig in till stan.

Ha en bra dag!

jesus, walk with me



Just denna låt får mig att tänka på solen, värmen, vit sandstrand, turkost vatten, palmer, kokosnötter, en mysig liten bungalow vid havet. Åh vad jag längtar till den 23 februari. Då är jag där och långt hemifrån.


magkänslan!

Tänk att magkänslan kan ha så rätt många gånger! Idag hade den så super rätt som det kunde bli. En del i mitt liv förändrades på dom korta 20 minutrarna i det lilla rummet och det samtalet. Om det är en bra eller dålig förändring vet jag inte nu. Men den har öppnat många dörrar. Hoppas bara att jag väljer rätt nu och att det blir bra.

Annars så blev det lite shopping för Emelies del. Jag höll mina händer i styr. Efter lite spring runt om i stan hamna vi på White room där dom har Espresso house på dagarna. Känndes lite konstigt att vara där under dagen som ett café men det var lite mysigt. Tog en chai latte och en scones och öppna våra hjärtan för varandra. Och på onsdag har vi spikat en spårad mitt i veckan fest!

                                              
                                        Jag och min fina vän Emelie, sommarn 08 <3


Hej, godmorgon!

Nu ska jag kila iväg in till stan med emelie för lite fönstershopping och fika. Sen ett litet möte på Manpower. Hörs senare för nu måste jag rusa!

                          

I miss you, my friend

Hela jobbveckan behövdes inte, jag är nu ledig imorgon och fredag som det ser ut nu iaf. Skönt det, då kan jag ägna mig åt träningen lite som var för länge sen nu. Har precis kommit hem efter lite mys hemma hos C. Var ett tag sen vi träffades så vi catcha upp med lite gammalt och nytt prat. Alltid lycka mysigt och roligt!

Nu saknar jag nått som jag en gång haft men inte har längre. Varför ska man behöva förlora nånting för att verkligen inse vad man har? Kom tillbaka till mig du underbara vän, kom tillbaka.

                                      
Jag och C, en utgång för ett tag sen. Mycket rolig en som jag hoppas vi gör favorit i repris snart!


en jobb vecka framför mig

Måndag igen, veckan går för himla snabbt ibland. Igår hade jag en mysig kväll med Darling. Kolla lite på Playa del sol och Into the blue men sen la min dvd av så det blev tv och musik istället. Vaknade rätt sent idag, åt frukost och la in massa partymusik på Ipoden och taggade till för gym. Men då ringer dom från jobbet och säger att jag måste iväg och jobba ute i Solna. Så där ska jag vara resten av veckan. Segt! Jag vill ha ett nytt jobb nu!

En annan sak jag vill ha är en egen lägenhet. Jag är så spyfärdig på att bo hemma. Jag måste göra allt hemma iaf och vara med och betala hyra. Då kan jag lika bra ha en egen lägenhet. Slippa bo på två ställen, få ha det som man vill och göra vad man vill. Ha en frihet och känna att det är ens eget. Men inget jag har råd med ensam nu. Någon som vill flytta ihop med mig?..


20 års firande

Igår firade vi Martina som har fyllt hela 20 år! Snart är det min tur, längtar som en tok. Halv 8 va vi några tjejer hos Martina och körde Våghals och drack hotshots. Mycke skratt blev det kan jag säga. Vid halv 11 tiden drog vi oss vidare till Olearys i Huddinge och sedan drog jag och S in till Grodan och avsluta kvällen där med en del dans och drinkar. Klockan 3 var jag så trött så att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Att ha sovit endast 4 timmar natten innan var inte så bra. Jag ringde M så han kom och hämta mig så jag kom hem till sängen runt 4 tiden.

Idag har vi ätit lunch och varit på Stalands och kollat rean på deras möbler. Annars har det varit lugnt, ska ta en powernap nu och sen ta tag i mitt ortoligt stökiga lilla rum. Ikväll kommer Darling och gör mig sällskap med lite söndagsfilmmys. Cosy!

                         

                           

naglar

Jag gjorde ju nya naglar igår hos Jennie Klippoteket i Skärholmen. Mina egna hade blivit så långa så det blev en förstärkning på dom. Gjorde dom lite tjockare och byggde upp dom på höjden för att få längre hållbarhet. Jag blev iallafall supernöjd. Vanlig fransk tycker jag är snyggast. Enkelt, stilrent och håller alltid. Kostar 600 kr per gång men det är det värt. Lite tid som man lägger ner på en själv, och sen får man en skön liten handmassage på slutet. Sen snygga naglar självklart!

                   

                    


det blev utgång..

Jag är nog den mest rastlösa och sällskapssjuka tjejen som finns. Ingen var hemma igår, alla med pojkvänner var med respektive förutom jag. Halv 10 bestämmer jag mig för att dra med Simona och Felicia ut. Det blev snabba ryck med att fixa sig och dricka en cider på samma gång. Mötte upp tjejerna på tåget i Stuvsta och drog oss mot Wok house en sväng. Sen blev det Magenta och avsluta på Grodan. En rolig och lagom kväll blev det. Synd bara att det ska bli tjaffs så fort man hamnar på samma ställe som Dig.

Ikväll ska Martina firas. Jag är inte taggad alls så får se hur jag gör med drickandet ikväll. Nu ska jag fortsätta busa med den här lilla sötsaken som är på besök hos oss.

                                      


come and take me away

jag orkar inte med det här längre, mitt liv, oss. Allting bara kommer fram mer och mer. Hur mycke skit ska man orka ta? Jag vill bort till en plats där man kan börja om, börja om från nytt. Där ingen vet mitt namn, ingen vet vem jag är. Fy vilken depp kväll det blev. Jag orkar inte längre. 

Friday

Storstädning på hög nivå. Jag har sprungit runt i huset med dammsugaren, rengöringsspray och trasa i händerna och sjungit till pussycat dolls! Sen blev det en lång skön dusch, att storstäda kan vara rena träningspasset. Jag har lite smått träningsvärk sen Stripchair och Poweryogan jag och S träna i veckan på Balance. Skönt med lite omväxling ibland än bara gym.

Nu ska jag åka iväg till Skärholmen och få mina naglarna fixade. Nu ser dom förtäskiga ut!
See you later!

                     

                     


Du - jag vill se dig igen

Du hade färdats i en tunnel utan slut
och sökt efter ljuset men inte hittat det
det är längesen nu
Då säger du att allt är bra och att
du funnit ditt lugn, så därför skriver du till mig
när såren äntligen läkt ut.
Åren går och vi förändras
Men någonstans djupt där inne
finns en bild som aldrig försvinner..

Du, är vi vänner än?
Du, Jag vill se dig igen.
För du, var min bästa vän

Vi kan ge varandra tröst när mörkret kommer och
det blir höst
så du, vi kan väl ses igen?

Du säger att du mognat sen den dagen
du gick och att du inte längre
är som du var när vi skiljdes du o jag.
Och det var kanske fel av dig att bara
lämna mig så utan att försöka förstå
vad som gick snett mellan oss två

Åren går och vi förändras
men någonstans djupt där inne
finns en bild där inne som aldrig försvinner
Du, är vi vänner än?
Du jag vill se dig igen.
För du, var min bästa vän
Vi kan ge varandra tröst
när mörkret kommer och det blir höst
Så du, vi kan väl ses igen?

Det finns något du aldrig tvivlar på
och det är bilden av oss två
En vänskap som för alltid ska bestå

Du, är vi vänner än?
Du jag vill se dig igen
För du var min bästa vän!

Jag lever

Bloggen har fått vilat i 10 dagar och på dom 10 dagarna har det hänt en del. Jobb, vänner och kärlek. Ingenting är sig likt snart. Vad händer? Vad händer i mitt liv? Jag saknar så mycke saker så jag vet snart inte vad jag ska göra, eller jag vet inte vad jag ska göra. Nu rullar livet på, varken bra eller dåligt. Jag bara är, jag bara lever. Utan motivation till nånting. Vad ska det bli av mig? Vad ska det bli av våran vänskap? Vad ska det bli av min relation till mina vänner eller vad jag ska kalla det för? Vad ska det bli av oss två? Trots allt så är det du, fortfarande bara du. Du och ingen annan.

Det där kunde varit du och jag..
                   
                                          Denna vackra bild är lånad från Tyras.se

en promenad på isen

Nu vill jag bara ha bort all snö, dom äckliga minus graderna och få tillbaka solen och värmen! Man bara går runt och fryser hela dagarna, mörkt blir det fort också. Men idag gick jag och S ut på en långpromis, inte runt Lånkan den här gången utan på sjön. Har varit lite skeptiskt när det kommer till att gå på isen men när små pojkarna spelar hockey, mammorna är ute och går med barnvagnar, folk som åker längdskidor så borde isen hålla för mig med! Vi var ute i ca en timma sen förs vi för mycket. Gick hem och värme mig i pälsfilten sen drog jag mig iväg till gymmet.

En annan sak.. jag har en liten skotjuv hemma hos mig! Jag har lyckats tappa bort 3 par skor inom loppet av en veckas tid. Dom är spårlöst borta, puts väck! Fattar ingenting, har vänt upp och ner på hela hemmet men dom kommer aldrig fram. Blir så ledsen, mina älsklings skor. Så imorgon ska jag ut på stan och leta efter nya skor. Sneakers i denna kyla är ingen höjdare.

Nu missar jag Paradise för jag har inte 6an här, hur irriterande som helst!! Ska kolla direkt när de kommer upp på tv6 hemsida!

På återseenade!


världens sämsta bloggerska

Ja det är jag! Har lagt bloggen på hyllan ett tag men nu kör vi igång igen.

Nyårsafton blev trots allt riktigt bra, super god middag hemma hos mig med massa undebara tjejer och kvällen fortsatte hemma hos Fabbe hela natten lång med dans, skratt och en hel del skumpa. Dagarna efter har varit riktigt sega. Fredagen spenderades i sängen hela dagen och bara tog det lugnt och kolla på film. Lördags var jag ut i mellandagsreorna med pappa och köpte mig en ny ipod. Igår blev det ännu en dag hemma framför tv:n men till kvällen tog jag mig ut på en fika med Soffan och sen mötte vi upp darling och tessan för en bio, Perfect Getaway såg vi och filmen var väl inte den bästa. Väldigt invecklad men spännande!

Första veckan på året och nu har jag semester. Idag har jag tagit en långpromis på isen med Simona. I eftermiddag blir det gym. Dags att komma igång igen och skippa allt godis. Den 23 februari drar jag till Thailand och har det bra!

Nu lite bilder från nyåret.






































2010!

Imorgon kommer uppdatering och bilder upp från nyår! Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jo till sängen! Gott nytt förresten! 2010 nu sjukt men jag gillar det!

God natt!
           


RSS 2.0