I'm home!

Jag är äntligen hemma! Men bara över helgen dock. Det här höstlovet har varit det värsta jag har varit med om. Upp halv åtta varje dag. Börjar kl 9 med 3 timmars teori lektion, 30 min lunch, ut och köra i två timmar, tillbaka till skolan och plugga så mycket man orkar till ca 18, hem och äta middag, plugga fram till 23 och sen sova. Exakt så har mina dagar sett ut under dom senaste dagarna. Och det har fan inte varit lätt. Jag är så skoltrött så det finns inte. Men mycket har jag lärt mig och tagit mig flera steg närmare körkortet.

Åker tillbaka på söndag och ska plugga och köra hårt i 5 dagar till. På onsdag blir det eventullet halkkörning, den 25 november har vi teoriprovet och den 2 december är det uppkörning som gäller. Och det ska jag fixa! Men det kommer bli rätt hårda veckor med mycket plugg och körning. Men det är de värt.

I helgen ska jag bara njuta av att vara hemma och umgås med mina kära vänner. Ikväll blir det en utgång förhoppningsvis. Mer om det och helgen imorgon.

Puss från en riktigt trött men glad Carolin!

citerat av darling

Uppdateringen har varit dålig, både på denna blogg och på min egna. Carolin har klarat sig galant där ute i vischan. Precis det jag förutspådde. Dessvärre så har det inte blivit mycket ligga av. Fröken har pluggat konstant. 24/7. Så mat, plugg och sömn är det enda som existerat på listan. Så ja, visst är vi glada över att min käraste tar sig hem under helgen (nämligen ikväll) då en spårad kväll står högst upp på listan.

Hennes lycka över att vara hemma i stockholm är så stor att en öl på falken skulle unna hennes kväll. Dock så håller jag inte med på denna front. Jag ska nämligen ta med tjejen på den vildaste och även den mest spårade kväll någonsin. In i dimman på de hetaste krogarna runt Splan. Ikväll kör vi, och då kör vi även fullt ut.

Skål!! Ses ute i vimmlet och kanske även under bordet.
ciao.

best friend

Nu är min älskade darling i Arboga, så jag tar över skrivandet här ett tag. Någon måste ju hålla er uppdaterade. Har precis pratat med fröken och hon var uppe redan vid åtta tiden imorse för en teori lektion i tre timmar. Jag kan inte ens föreställa mig hur lång tråkigt det måste vara. Men hon är en kämpe, och kommer klara det här galant. Sen är det ju en annan femma att det bara existerar töntar där uppe, haha. Stackarn !!

Dags för mig att träna.
Puss.


hej då älskade sthlm

Gårdagen spårade som alla andra utgångar. Men på ett roligt och bra sätt. Det börjde med förkrök hos Amanda och Nicole med alla brudar sedan drog vi oss till Vanilla dit även grabbarna kom. Fick vårat bord och det kom in en hel drös med bacardi. Stället fylldes med folk och det känndes som att man kände hälften av alla som var där inne. Verkligen ALLA var där. Men det var roligt att träffa allt folk som man inte brukar träffa. Lördags kvällen/natten blev bra, riktigt bra!

Idag åker jag till döda Arboga. Jag vill verkligen inte åka dit, jag vill inte. Jag vill ha mitt sista höstlov här hemma med mina vänner. Men bara jag fixar körkortet så är det väl värt det! Hoppas jag får komma hem till helgen då det är halloween.

Nu måste jag fortsätta packa, duscha osv. Tåget går 16.50 från centralen och innan de ska jag möta upp pappa på lite middag innan vi säger hej då. Önska mig lycka till nu. Jag ska göra mitt bästa, jag ska göra allt för att få det här körkortet nu! Kanske kan blogga lite därifrån om dom har internet där jag ska bo. Annars blir det uppdatering när jag kommer hem till Stockholm till helgen igen.

Ha det så bra! Njut av höstlovet. Jag ska väl försöka göra det iallafall.
Puss


På vägen till Vanilla fick vi en drös med helium ballonger från Fridays, efter att ha sugit upp dom var man full i skratt. Helium är allt bra roligt!

No guy no cry

Vem behöver en pojkvän när man har vänner som er? 11 års vänskap, vi kan varandra in och utan till. Ibland blir det lite dålig uppdatering om vad som händer i våra liv men igår prata vi ut om allt och lite till. När jag är med er mår jag som bäst.. ni är mina bästa vänner.

Ikväll ska vi spåra på Vaniljen. Men först blir det förkrök hos Amanda och Nicole på östermalm i deras lilla lilla place.. undra hur vi kommer få plats. Sen drar vi oss mot Vanilla. Blir kanske Amaba eller Grodan efter det.. Får väl se hur bra form man är i. Åker ju imorgon och har ingen lust att sitta och må piss på tåget.

Ikväll ska jag må bäst och njuta av att vara med mina kära vänner innan jag lämnar stockholm i två hela veckor. usch jag vill inte åka..

Nu ska jag kila iväg till Kista med darling. Puss hej


äntligen fredag

Nu har vi fått vårat efterlängtade höstlov! Det sista sen inge mer ledighet vecka 44. Fast jag får väll inte direkt ett höstlov att njuta av.. slipper iallafall skolan i två veckor. Eftersom jag åker på söndag passade jag på att fixa mina naglar innan så jag och darling drog oss till Jakan och fixade det igår, och dom blev jätte fina! Efter det blev det middag på Taystys. Kvällen spenderades med mina bästaste C och J hemma hos mig. Kolla på sex and the city och åt naturgodis.






Har äntligen kommit hem från en seeeg dag på praktiken. usch gillar verkligen inte att vara där! Men nu är jag hemma i alla fall och fredags kvällen blir lugn. Darling kommer över snart då vi ska kolla på idol, sen kanske dra igång singstar, vattenpipa eller kolla på film. Nånting kul hittar vi på. Ladda inför morgondagen ska vi göra också så Amandas ska firas!

Ha en bra fredag kväll kära läsare!


9 månader..

Nu sitter Emelie på planet på väg ner till Thailand. OM jag är avis! Jag vill inte ha höst, vinter, kyla och mörker. Hatar det. Jag vet jag har sagt det förut och jag säger det igen.. jag saknar sommaren och jag saknar napa!!! flera månader kvar.. nio månader närmare bestämt till nästa sjuka Napa resa.. suck lång tid! Nu får vi se framemot nånting roligt i vinter.. kanske en Sälen tripp över nyår i år igen? Det skulle ju inte sitta helt fel.


niggha viggha i somras på Rhodos. Va fint det var :)

körkortet nästa!

Mitt höstlov fick helt plötsligt ändrade planer. På söndag åker jag till Arboga på intensivkurs för körkort. Kommer spendera två veckor i i den minsta lilla stad man kan komma till och köra så mycket bil och plugga så mycket teori så att jag kommer spy på det sen. Mitt sista höstlov kommer inte vara några sköna långa sovmornar, slappa hela dagarna, gå och fika och shoppa.. nej nej. Det blir skola.. bilskola. Men det är de ju värt. Bara jag fixar det här jäkla körkortet nu. Jag ska, jag måste! Jag ska fan ta körkort!!

helt ointressant tisdag

En helt vanlig tisdag har det varit idag, en grå tisdag. Många höll på att somna på svenska lektionen, oseriöst gymmande på idrotten.. en seg dag helt enkelt. Blev lite shopping i centrum efter skolan då jag köpte en mjukisdress och strumpbyor på H&M. Jag som aldrig köper mys kläder tänkte för en gång skull införskaffa mig de och kanske ta och lägga min Gotlands byor på hyllan. Ikväll är det DH och spring rundan med Carro som vanligt!

Kram på er

trött kväll på jobbet

Sitter just nu på jobbet och somnar snart! Sov riktigt dåligt i natt. Drömmde en massa konstiga och obehaglia drömmar som tex att jag tappa tänder och var tvungen att gå till tandläkaren och borra in nya! Fyfan.. jag som har tandläkar skräck. Fick sluta lite tidigare idag från matten så han hem emellan men bara i typ 30 min sen var det bara att fara iväg igen. Missa tunnelbanan och kom för sent. Vet inte om det vart så glada miner här då.. men men. Arbetspasset blir nog inte längre än till kl 20 vilket är skönt! Då ska jag hem och sova.

Nya låten med Beyonce som jag ha in här nere har jag lyssnat på iprincip hela dagen. Love it!
But you're just a boy, you don't understrand..

If I were a boy


söndag

Det blev en utgång till Vanilla igår kväll. Började kvällen hos mig med Jonna där vi förkröka lite sedan kom jesper och matteo och hämta upp oss så drog vi oss in till staden. Blev en liten spontan utgång eftersom vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men kvällen blev riktigt lyckad trots allt.

Söndagen har spenderats hemma med darling, kollat på ps. I love you som var himlans bra och söt film! Sen blev det en liten höst promenad och sedan middag på Deli Italia. Måndag imorgon igen.. veckorna och helgerna går så snabbt. Så det blir skola och sedan jobb. Nu ska jag fortsätta att kolla på I hennes skor som går på tv. God natt!






 


lyckad kväll med gamla kära vänner

Fredagens utgång blev riktigt lyckad! En liten segeltorps reunion utgång kan man säga. Kvällen började med att Emelie kom till mig vid halv åtta då kolla på idol och drack vin. Framåt 22 tiden var det dax att dra sig inåt mot staden. På bussen möter vi även upp Kristiina och en kompis till henne. När vi kommer fram till Fellows möts vi av en kort men seg kö. Vi kom iallafall in till slut där segeltorps killarna satt vid bordet och hade redan börjat köra igång. Vi drack, dansa, umgicks och prata en del gamla minnen osv. Riktigt roligt att festa med killarna och tjejer igen! Måste vi göra om.

Lördag idag vilket är jäkligt skönt för det känndes som söndag när jag vakna upp imorse med sprängade huvudvärk. Snart ska jag äta underbart god middag med familjen sen blir det troligtvis utgång ikväll igen. Vart vi hamnar vet vi inte än. Får se vart bena bär oss.












riktiga fyllebilder mot slutet :)

fredag

Idag har jag varit "sjuk" för jag hatar pratiken. Och ikväll ska jag dra en premiär utgång för emelies del! Vart ska jag ta tösen ikväll då? har hört att det ska vara bra drag på Laroy ikväll. Eller ska vi kanske köra på Vanilla? Eller Fellows? Eller ska vi kanske testa på The Avenue? Får väl se vart det bär av. Förkrök hos mig blir det i alla fall!


Rolig arbetsdag/kväll med mingel.

Arbetsdagen på EnergoRetea har varit riktigt roligt. Det enda jobb jag har gjort är att regestrera in alla gäster. Sen var det bara för mig och Malin som jag jobbade med att mingla runt med alla andra. Maten var dock inget att hurra över.. sushi som både jag och Malin hatar. Så det blev knäcke mackor med ost på i köket. Catering personalen kom och sa: men tjejer det finns en massa god sushi där ute ju. eeeh.. men det här är också gott svara vi. haha. Senare mot kvällen blev det lite för mycket öl och vin för vissa så guitarr hero drogs fram. Riktigt roande att kolla på.

Knäcke mackor, chips och vin blir man inte mätt på så nu ska jag få i mig lite pizza innan det blir dags för sängen. Imorgon ska jag vara "sjuk" och sova lääänge. Iallafall tills jag vaknar!

GOD NATT!

äntligen

Jag har äntligen fått mitt körkortstillstånd efter 5 månaders väntan! Nu ska det bli intensiv körning och pluggning för ett körkort ska jag ha innan års skiftet! Så nu ska jag ut med mamma och göra vägarna osäkra..


det här med jobb..

Så nu sitter man på jobbet igen efter 3 månader. Har saknat det faktiskt. Visst är det skönt att bara få komma hem efter skolan och inte göra nånting men jag blir så rastlös till slut.. eller kanske inte riktigt rastlös för det brukar jag bli här med men det är så tråkigt att bara vara hemma.

Innan sommarn jobbade jag en hel del här och då längtade jag verkligen till ett lite mer socialare och mer tempo jobb, som servitrist. Jag fick ett servitris jobb och trivdes till en början. Men nu inser jag att det här jobbet är 10 ggr bättre än slav jobbet på Snaps. Jag är glad över att vara tillbaka och jag hoppas att det blir ännu mer jobb.

På tal om det här med jobb. Hur många är det som vet nu vad dom vill bli när dom blir äldre? Det är skit svårt att veta och bestämma det nu, eftersom att man ska jobba hela livet och man har hela livet framför sig. Jag vet iofs vad jag vill bli men frågan är om jag kommer vilja jobba som det i hela mitt liv? Frisöryrket har jag insett nu att det vill jag inte hålla på med. Jag är nog lite mer åt kontorsmänniska hållet. Trots dåliga tider inom mäklar branchen har jag besämt mig för att bli det iallafall. Drömmen vore att en dag vara delägare över en mäklarbyrå.

Ann-Sofie min gamla lärare kom fram och fråga mig för nån dag om jag verkligen fortfarande vill bli mäklare. Ja sa jag och så prata vi lite om hur när och vart jag ska plugga osv. Sedan sa hon: "du kommer fixa det här, jag tror på dig Carolin"

autumn

Underbart fint väder har det varit idag! Det börjar bli så fint ute nu med alla gul/orange/röda löven som faller ner mot marken, det är inte så där svinkallt att man inte kan vara ute.. hösten är nog inte så dum i alla fall. Vintern ser jag dock inte fram emot. Jag längtar till solen och värmen nu faktiskt.. att få bli brun! Nu är man ju blek som jag vet inte vad. Har inte solat på hur länge som helst.

Mötet idag gick bra, prata om vad som kommer ske på torsdag och vad vi ska göra. Fick även arbetskläderna. Så hela torsdagen kommer jag jobba som värdinna på öppet hus dagen på EnergoRetea. Kommer nog bli rätt roligt. Och imorgon kväll är det faktiskt jobb som gäller för mig. Jag har saknat mitt receptionist jobb, hoppas nu att det kommer fler jobb tillfällen. I need the money!!

Trots mitt hårda gym pass så ska jag nu ut och röra ännu mer på fläsket med Carro. Våran rutin spring runda vi gör varje tisdag och torsdag. Sen är det DH ikväll! :)


ledig tisdag

Godmorgon! Vakna för inte så länge sen och det var hur skönt som helst att få sova ut. Solen skiner där ute och det är blå himmel underbart väder för en mysig fika i stan på nån uteservering i solen. Så ska snart dra mig in med Camilia och Fanny sen ska jag på info möte kl 15.00 om torsdagen då jag ska jobba och efter det blir det ett träningspass på gymmet.

Men nu måste jag sätta lite fart. Ha en toppen dag!


Det senaste dygnet..

ojoj dålig uppdatering. Men har haft en massa för mig. Vi kan ju börja med lördagens utgång som blev jäklig bra! Vi hamna först på nivå som planerat för lite förkrök där vi även såg matchen. Sedan blev det Fellows där man träffa en hel del bekanta ansiken, alltid lika roligt! Så hör Jonna av sig och säger att det är världens drag på Vanilla så vi drar oss till Vanilla men icke var det drag där. Eller jo visst var de det men roligare på Fellows så vi drog oss tillbaka efter bara en 5 min. På vägen hem möter vi en riktigt full Fanny som hade varit på grodan och små raggat på bartendern som tydligen var dö snygg. haha! Vi går ner mot tunnelbanan i Östermalmstorg, Fanny håller mig armkrok. En full Fanny och Carro men skyhöga klackar slutade med att vi båda låg i trappan och as garvade över våran vurpa som gav en lätt stukad fot och en massa blåmärken på smalbenet. Måste ha varit den pinsamaste vurpan jag har varit med om. Men en väldigt underhållande syn för alla andra.

Söndagen låg man hemma i soffan och kolla på film. På kvällen åkte jag till pappa på värmdö där vi åt middag på en indisk restaurang i närheten av huset. Sedan spenderade jag min första natt där. Och måste säga att det kändes lite konstigt. Men roligt att det äntligen börjar bli klart :)

Idag fick jag äntligen nya fräscha nagar! Mina gamla så förjävliga ut och så skulle jag ringa och boka tid för påfyllning hos Naglar på Fridas men den tidigaste tiden var om 3 veckor. Så fick en liten akut tid på stället i Jakan där darling gör sina. Tog dock 3 timmar att göra som vilket var väldigt lång tråkigt. Men fint blev det. Efter det blev det en middag i Kungshallarna och en fika på Espresso house. Imorgon är alla lektioner inställda vilket betyder sovmorgon och ingen skola, skönt eller vad?!


Lite av mitt nya rum.



Ett spex foto till hade vi idag. Och jag är ju fortfarande lika snygg som indier haha. Hade dock inte peruken på mig på denna bild. Med den blir man ju ännu snyggare..

utgång på ingång

Dagen har spenderats hemma och jag har fått nästan hela lägenheten städad. Lagat mat och så fick jag gott om tid till att fixa iordning mig till kvällens utgång. Snart bär det av in till staden där jag ska möta upp Carro och alla andra brudar på lite förkrök sedan vidare!

Ha en bra lördag kväll. Nu kör vi!

fredag natt, hemma.

Fredag natt. Jag är hemma. Jag är hemma helt själv. Och det är rätt tråkigt. Men skönt endå.
Praktiken idag var jobbbbbig! 10-18, man segar ju sönder. Men fick i alla fall lite mer att göra idag än sist. Fanny kom förbi och fick sig en styling b.la. Var ju planerad utgång med Emelie ikväll egentligen men ingen av oss orka efter en hel dag med slit. Så jag har varit hemma hela kvällen. Camilia kom förbi en stund och så drog vi igång vattenpipan, tog ett glas cider, poppa popcorn, tände ljus och myste ner i jackor och filtar på altanen. Riktigt cosy. Men sen skulle tösen hem och sova, ladda inför morgon dagen!

Imorgon blir det utgång för hela slanten. Var snack om Laroy först och sedan Vanilla eller Fellows. Ett helt gäng brudar blir det som ska med och jag är taggad! :) Nu ska jag nog ta och sova så man är pigg och taggad till tusen imorgon.

God natt Puss.


torsdag

Uppdateringen har varit lite halv dålig nu men igår så var det fullt upp. Kom hem från skolan vid 18 tiden, onsdags schemat är hemskt, sen var det raka vägen ut och övningsköra och sen sätta sig med matte boken i högsta hugg och rå plugga eftersom jag hade prov i matte B idag. Och det gick väl lite sisådär. När man inte har pluggat matte på två år så glömmer man allt rätt fort! Vi hade iofs matte A i 3 terminer men då plugga man ingenting utan bara lalla runt på lektionerna. Nåja nog om det.. imorgon är det äntligen helg!  Det ska vi vara glada över.

Nu ska jag och carro ut och springa i kylan. Puss

en tisdag med HV
































Vårat spex fotot blev ju klockrent!

Visst är det roligare med bilder om hur dagen har varit än bara en massa text? Spex fotot blev ju riktigt bra och dagen har varit rolig som alltid. Var i skolan redan vid halv åtta för att förberda oss för fotot som vi skulle ta kl 8.00. Slutade vid 15 och dagen känndes riktigt lång. Ikväll har jag vartit duktig och pluggat en hel del matte med carro och så har vi sprungit också! Måste komma igång igen nu när vi båda är helt friska.
Förresten visst var jag snygg som indier? haha ;)

Nu blir det sängen, snart sov dax! God natt.
Förresten, får ju inte glömma Emelie som äntligen fyller 18 år idag. GRATTIS! <3

efter regn kommer solsken



Har varit en riktigt skön dag idag med slappa lektioner förutom matten som vi fick sluta tidigare ifrån. Eftersom solensken ute hade varken jag Camilia eller Fanny hade lust att åka hem så det blev en god chai latte på uteserveringen på Espresso house i staden. Efter blev det en lite shopping. Hitta ett as coolt linne på H&M som blir helgens party outfit!

Det märks nu verkligen att det börjar vända mot de mörka kalla tiderna. Kallt som tusan är det ute om mornarna och kvällarna och mörknar redan vid 18 tiden. Bara en tids fråga tills det kommer vara mörkt på mornarna när man ska upp till skolan. Det är det värsta! Annars är hösten en fin och mysig årstid, i alla fall när solen skiner. Då blir man på bra humör :)

Imorgom har vi spex foto och jag ska vara indier. Hur jag kommer se ut får ni se bilder på imorgon.
God natt!

regning mys söndag

Idag är det en sån dag då man inte ska gå utanför dörren, mysa ner i soffan framför en bra film dag. Vädret där ute är hemskt. Spö regn och blåst, riktig typiskt höst väder. Så denna söndag kommer spenderas hemma med familjen. Kolla på någon bra film, kanske baka någonting gott? Jag missde helt att det var kanelbullens dag igår så det kanske blir lite bullbak senare. Sen får vi ju inte glömma att Gossip girl har premiär ikväll och sen har vi en massa andra bra tv program som One tree hill, DH osv. Hel dag framför tv:n helt enkelt.

Imorgon är det en ny dag, ny vecka och nya tag! Puss

tidig lördag natt

det blev en tidig hem gång denna lördag kväll. Middagen hos Emelie var hur trevlig som helst och det bjöds på underbart god mat. Med tiden kom det mer och mer folk och det slutade med en liten fest. Själv var jag inte alls så jätte taggad till att festa, ingen dricka ägde jag heller så drog mig hemåt redan vid ett tiden. Dom flesta var fortfarande kvar och hade/har det trevligt. På fredag ska vi fira henne ordentligt med utgång!

Under kvällens gång satt jag och Marina och prata gamla Napa minnen. Hur sjukt kul vi hade det.. det går inte att beskriva. Det är nånting man måste uppleva själv. Festandet här hemma går inte ens att jämföra med napa. Vi saknar det riktigt mycket! Bara längtar till nästa sommar. Det spelades en del låtar som ger flashbacks till dom vilda party nätterna.

Här är en av dom som väcker flest minnen från den bästa veckan på hela sommarn.




fredags kvällen på Huset











Gårdagens utgång blev riktigt lyckad trotsallt! Hade riktigt kul med folket hela kvällen lång. Simona och Frida kom lite senare och stötte även på Siri där. Himlans roligt. Huset är litet och trångt men dom har riktigt bra musik. Tänk om man kunde ha den musiken på Fellows, då hade vi nog haft en av dom bästa krogarna i Stockholm!

Ikväll ska vi fira Emelie. Blir tjejmiddag och sedan eventuellt fest hemma hos henne. Hoppas på det iallafall, var riktigt länge sen jag var på en hemmafest. Nu ska jag kila iväg till Skärholmen och inhandla grejer till kvällen.

Pusss

stressss

fyfan va jag har varit stressad! Praktiken idag gick bra i alla fall. Kom hem kvart i sju då jonna säger att vi ska till bussen om 20 min. Så kasta på mig kläderna och allt men skulle aldrig ha hunnit. Så jag får skippa förkröket och möta upp pepsen dirr i gamla stan. Det blir Huset ikväll. Var ett tag sen man var där, gillar inte stället egentligen men det blir vad man gör de till? Så ja.. ikväll ska ha vi ha kul flickor och pojkar!

Tjingeling!

god natt


Så helt plötsligt så kom Idol Agnes upp igen. En bra låt har hon lyckats med också men dock en mindre bra video. Tycker att dom flesta svenska musik videos är B aktiga. Inte mycket tid och energi har lagts ner på dom som dom har gjort på många andra. Dock är väl dom kändisarna från USA större än Agnes.

Nu ska jag sova. Morgonen dagen kommer bli stressig. Har praktik mellan 12-18, vilket betyder att jag kommer komma hem vid halv 7-7 tiden. Stress! För att det blir nämligen utgång imorgon! Vart är inte riktigt besämt men vet att det var prat om Sense, som vanligt. Jag är i alla fall taggad på en utgång och den ska bli så jäkla mycket bättre än den förra helgen!

Natti natti på er. Puss


en shopping kväll på Ikea

Det jag hatar med torsdagar är att jag börjar kl 8 med matte B. Klockan åtta på morgonen är man ju knappast vaken och kan tänka klart och sen att jag har en håltimma på nästan två timmar innan nästa lektion, det suger. Hem emellan hinner jag inte heller. Så vad tusan ska man göra då? Centrumet i Huddinge öppnar inte förrens 10 men det är ju en timme tills det. Idag var jag själv på matten för rosanna försov sig, dumkorv! Så under håltimmen fick jag en hel del läst i körkortsboken i alla fall. Gick sedan en sväng i centrum och kolla i affärer. Kom in på H&M och såg kavajen som jag har letat överallt efter i min storlek men aldrig hittat, förrens nu. Självklart köpte jag den :) Efter skolan blev det en sväng till stan för att möta upp studentmäklaren och avbryta kontraktet till den förra skivan, men det var lättare sagt än gjort.

Vid fem tiden mötte jag upp pappa vid entren till IKEA, blev en middag uppe på deras restaurang och sedan en lång shopping runda. Köpte en ny större säng till mitt rum och lite små grejer. Måste berätta en rolig sak när vi skulle beställa sängen så gick vi fram till snubbarna vid datorerna ni vet på säng avdelningen.

Jag: Hej, vi ska ha två sånna Sultan Sandliden 80x200 sängar, MALM sängen i ek och en stor bäddmadrass.
Han: Japp. den slutan sängen är bra för dom som väger 60-65 kg och under..
Så titta han först på mig sen på pappa som stog bredvid.
.. ja så vem är det som ska ligga bredvid? Tänkte där måste vi nog sätta en annan säng.
hahaha vi börjar skratta.
jag: haha eeh nej asså det är bara jag som ska ha den sängen. bara jag som ska sova i den.
pappa: hahaha jasså du det tackar man för! Nästan så att du ska ha en fem hundring av mig.
KILLEN TRODDE ATT JAG OCH PAPPA VAR TILLSAMMANS! Ska jag ta det som att pappa ser ung ut eller att jag ser gammal ut? hmm.. men men vi skratta bort det, tog lappen och gick.

Gick en sväng på MIO också hitta en massa fina grejer som ska inhandlas senare. Nu börjar den roliga delen med att flytta. Få inreda helt nytt!
Ikväll blir det bara lugnt och skönt hemma själv i soffan. Imorgon är det första dagen på nya praktiken och äntligen helg!

God kväll eller god natt typ. Puss

ändrad studentskiva!

Det har varit lite fram och tillbaka det här med studentskivan. Först hade vi ingen, sen hade vi en, sen helt plötsligt hade vi två men nu har vi en igen. Men inte på Kaos. Utan nu blir det på "Ett ställe" på Söder den 11 Maj! Spex fotot är också klart vad vi ska vara. Vi ska vara folk från lite olika delar av världen. Fransman, italienare, egyptier, spanjor, ryss osv osv. Blir nog en rätt rolig blanding!

Dagen har inte varit så roande, inget att berätta om. Lång och seg! Nu ska jag lägga mig i soffan med Vecko revyn och kanske lite godis. Undra om det är något bra på tv ikväll? Vet att kanal 5 har premiär vecka så nånting bra borde gå. En lugn och skön onsdag kväll väntar!

Puss

RSS 2.0