OM vi är taggade..

Då var nästan allt packat och klart. Resväskan är överfull, ipoden är full med en massa partymusik ja jag är redo för en vild party vecka i Napa. Om 4 timmar bär det av mot Arlanda och jag tänkte försöka få mig några timmars sömn. Om det nu går, jag är pigg som en.. jag vet inte vad. Kommer hem igen den 4/8 brun & fin, säkert sjuk och riktigt sliten. Men det är nice!

Amanda
2008-07-27 01.41

Vi åker snart tjejer, Fan om vi ska dö! Taggade eller? :D

ayia ayia, ayia napa, supa, svina, skrika, gapa! NU KÖR VI!!

bara timmar kvar

Den eviga väntan och längtan dit börjar äntligen ta slut. För ett halv år sen bokade vi resan och redan då kom jag ihåg att vi börja planera vad man skulle göra första dagen man kom dit. Nu 6 månader efter är den dagen snart äntligen här. Om 24 timmar ligger vi nog vid pool kanten och njuter av att bara få vara där.

Resväskan är inte riktigt färdig packad, håller fortfarande på att tvätta lite kläder som ska med och snart ska jag dra mig in mot stan och träffa Cissi som jag inte har träffat sen innan jag åkte till Cypern förra gången vilket var 3 månader sen. Sjukt lång tid, har mycket att ta igen. Måste även köpa lite solkräm och dylik till resan.

Hörs sen för ett sista hej då. Puss

solbrännan tar sig

Hejsan hoppsan. Har precis slagit mig till tro i hamocken ute på bakskidan och njuter av spaninenvärmen vi har. Solbrännan från dagens sol och bad i Grisslinge svider lite men inte lider man för det. Jag kommer bli svart efter Napa och Rhodos där dom har 35 grader och sol iprincip varje dag. Visso tycker det är jobbigt när det börjar närma sig 40 sträcket men jag tycker att det bara är skönt, om man ligger vid en pool eller en nice beach så att säga.

Jag bangade på Lauras och hennes kompis utgång igår till Huset där det skulle vara en fet Gotlands reunion, kännde att jag behövde spara både pengar och mina krafter. Ikväll blir det lite krök hos Soffan som man inte har sett på år och dar. Och imorgon blir det packning och ännu mer tvätt, sen uppgång 02.00 för att ta oss ut till Arlanda.

Puss

århundradets varmaste arbetsdag

Nu äntligen har jag ca 3 veckor semester! Och bara 3 dagar kvar till Napa. Arbets dagen idag har varit den lökigaste varmaste dagen jag har varit med om. 30 grader och strålande sol på en uteservering, det var ingen lek. Som tur var fick jag ledigt ikväll. Att komma hem och få ta en kall dusch var bara så skönt! På vägen hem gick jag in en snabbis på Gina och var tvungen att impuls köpa en klänning på rean för att kunna få av mig mina otroligt klibbiga jeans och tröja. Så hitta en rätt söt vit klänning för 49 kr, skit bra bara för att få ha nånting att åka hem i och kanske till och med kunna ha användning av. Men när jag kom ut från affären har jag aldrig kännt mig så obekväm i en klänning som då. Den var jätte genomskinlig, känndes som att hela Götgatan kolla på en. Små sprang till tunnelbanan sen fick mamma hämta upp mig i Skärholmen.

Idag fyller lillsyrran 8 år så det blir grillning och tårta. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, är riktigt sugen på en utgång men har ju som sagt lovat att spara både på mig och pengarna. För om 3 dagar bär det av till Naaaaapa!!

puss på er solstrålar

snart en efterlängtad semester

Resväskan har man tagit fram, tvättmaskinen står på högvarv, ipoden börjar snart bli full av en massa party musik och jag har kläder över hela sängen som jag vill ta med mig men inte kommer få plats. Måste försöka rensa ut de kläderna jag kommer använda mest. Men det får jag ta tag i på lördag för att dom närmsta timmarna och dygnet blir jobb.

Solen och värmen var här även idag och det blev till att ligga hemma på baksidan och pressa lite och riktigt varmt blev det! Nu blir det en dusch innan det är dax att dra sig iväg mot jobbet. Imorgon är det lön och jobba hela dagen. Ska köra dubbelpass 11-00 en löningsdag, kommer bli en stressig dag! Men innan jobbet imorgon måste jag åka till polishuset och fixa ett pass eftersom mitt går ut snart. Så det blir en tidigt upp gång och lång arbetsdag, inget jag ser framemot direkt.

Puss

cosy night..

.. är det precis vad det blev. Min baksida, vattenpipa, ett glas hallon cider och ramlösa, snacks och ett bra sällskap. Nu ska jag sova och jag ska sova länge! God natt.

onsdag

Hello sunshines! Vilket uuunderbart väder vi har fått! Nästan så att man är hemma nästa vecka.. ha not! Dagen har i alla fall spenderat på Grisslinge badet med mamma och små syskonen. Therese skulle ha följt med först men hon mådde inge vidare och blev hemma istället. Jag har solat och badat som en tok och det har varit så underbart skönt att få vara ute. Träffade även på R där och vi stog och prata en stund. Ikväll ska mamma ut med en kompis och då blir jag barnvakt vilket jag inte har en så stor lust med. Är riktigt sugen på att sätta mig med vännerna på en fin uteservering och dricka och varför inte köra en utgång? men nej, jag har lovat nu att skippa alla utgångar innan Napa. Kommer få så det räker där. jaja får väl se vad kvällen slutar.

Juste efter all sol och bad åkte vi förbi huset och kolla och jag måste säga att det tar sig! Alla inne väggar är uppe och snart färdig gipsat. Nu såg man mer hur stora alla rum kommer bli. Det är inte så många veckor kvar nu till inflyttning och jag måste säga att jag längtar lite.





tisdag

Från total stillhet igår till total kaos idag på jobbet! Det här var nog den stressigaste och lökigaste dagen i mitt liv. Självklart var det fint väder och riktigt varmt och jag var själv! Fatta själv.. med att springa med mat alltså. Killarna stog som vanligt i baren. Jag har sprungit upp och ner i trapporna mellan 11-15 och burit ca 150 tallrikar. Jobbigt! Nu värker fötter och armlederna riktigt ordentligt. Skönt att få vara helt ledig imorgon då det ska bli kanon fint väder! Så imorgon bär det av till Grisslinge med mamma, syskonen och Therese där det ska solas och badas hela dagen.

Ikväll blir det en fika med J och C i det fina kvälls vädret. Hörs!


en vecka kvar!

Bion igår var huuur bra som helst! Mamma mia är verkligen en film som måste införskaffas när den kommer ut! Men nu till dagen idag. Jobbet idag var hur lugnt som helst, har aldrig varit med om lugnare, så lugnt att jag fick gå tidigare. Så mötte upp Camilia, Carro och Simona i stan där vi shoppa lite inför resan och tog en fika på Kofi. Själv köpte jag mig en ny bikini, klänning, underkläder och lite smink, och det mesta var på rean. Kvällen spenderades hos Carro där vi kolla på film och sedan tog en lång promenad runt om i topret, stanna till vid donken och tog en glass och avslutade med att köra lite basket vid camilia.

Imorgon blir det jobb igen och jag hoppas verkligen att det regnar idag igen för då blir det lugnt. Typ den enda gången jag vill att det ska regna är när man jobbar, mycket lugnare då. Är i alla fall ledig på onsdag då ska jag njuta av dagen! Nu blir det lite SATC innan man somnar för natten.

förresten, om en vecka drar vi! Om 7 dagar är vi i Napa och festar som aldrig förr. Jag längtar.
God natt!

dessa spårade kvällar på isbiten i sthlm

Kvällen igår blev spårad och rolig precis som alla andra utgångar jag och darling gör. Eftermiddagen/kvällen börjar med lite shopping på götgatan och sedan en god middag på Medis. Först skulle jag ha börjat jobba kl 17 men behövde inte jobba igår heller med tanke på att det är så lugnt eftersom det är stockholms veckan på Gotland, alla är där. Så det blev hemgång där vi förkröka lite och fixade oss för kvällen.

Åkte sedan in till Snaps där Robin och hans vänner satt och förkröka så vi gjorde dom sällskap en stund innan vi drog oss vidare mot.. ja ni vet vart. Ice. Dit kom även Mogge och Fabian efter några "missade" tåg. Och lite senare framåt kvällen kom Robin och hans vänner dit. Vi dansade och drack goda Cosmopolitan drinkar tills det var dax att dra vidare på efterfest enda borta i Järfälla. Så det blev en svin dyr taxi resa dit på lite efterfest sen somna vi tungt någon gång i morse.

Ikväll blir det mys bio med Jonna och Camilia. Ska äntligen få se Mamma Mia som jag har hört ska vara riktigt bra.
Puss.








fredags kvällen

God morgon! Det blev inget kvälls jobb för mig igår, körde bara lunch passet. Det var skönt att bara få komma hem och vila en stund och ta det lugnt. Gick sedan över till Camilia där vi tog fram en kall cider och vattenpipan och sedan gick vi över till mig och gjorde lite goda drinkar och bubbla då Felicia ringde och ville att vi skulle komma på fest hos hennes pojkvän i trånkan så vi åkte dit för att vi inte hade något bättre för oss. Vid halv 3 drog vi oss hemåt.

Idag blir det lite shopping i stan och middag på jonnas jobb innan jag börjar jobba kl 17. Och sen hoppas jag att Jonna, Felicia och några grabbar kommer och förar hos mig innan vi sedan drar ut och härjar, kommer bli nice. Nu ska jag över till darling och äta lite frukost. Här bjuder jag på lite bilder från igår.

Puss.










ledig torsdag

Nu har det blivit lite dålig uppdatering men gårdagen i alla fall.. Började jobba kl 11 och fick sluta vid halv 4 så kvälls passet slapp jag, skönt de! Efter jobbet fixa jag jonnas frilla så nu är det både svartare och kortare, och kortare ska det bli sen! Fint blev det. Kvällen var först planerad att några brudar och grabbar skulle komma hem till mig på kvällen eftersom jag skulle ha varit hemma själv men familjen ville inte åka förrens idag så kvällen spenderades först på Nivå med Jonna och sedan hos Stefan där det var lite folk.

Kvällen blev sen eller ska man säga en tidig morgon då det blev sängdax hos S där man fick ligga och trängas i en dubbelsäng med 3 stökiga grabbar, så mycket sömn blev det inte. Eftersom det dåliga vädret åkte jag och Jonna hem och la oss och sov i soffan framför Playa Del Sol och lite godis. Igår kom äntligen Camilia hem efter en lång vistelse i Skåne, så ikväll blir det filmkväll hos mig :)

Imorgon blir det jobb hela dagen lång och ingen utgång. Det kommer varken jag eller mina fötter orka efter en hel dags jobb. Men lördagen däremot lutar åt utgång. Den sista utgången för ett tag framöver.. för sedan är napa som gäller! Inte långt kvar nu..

Låt bilderna från gårkvällen tala för sig själv..














årliga allsång på skansen

Fy tusan nu är jag helt slut efter en riktigt varm dag på jobbet. Hatar när det är stekande sol när man ska jobba. Att springa ute i hela svarta kläder, bära runt på tallrikar, springa upp och ner för trapporna i solen är lökigt. Fick lite ångest idag på jobbet när det för en gång skull var fint väder. Imorgon blir det dubbelpass, usch jag vill inte. Orkar inte.

Efter jobbet idag mötte jag upp Jonna och vi tog en liten fika uppe på Mosebacketorg sedan kilade hon iväg till jobbet och jag hem. Följde med familjen på allsång också där mina syskons idoler The Poodels spelade. Så nu har man varit på en allsång för i år. Man måste ju nästan gå på en varje sommar för att få lite sommar känsla trots det inte brukar vara så fint väder.

Nu ska jag mysa ner i sängen och kolla på tv och sedan sova.
God natt.

ps. mindre än två veckor kvar till napa. Jag längtar som fan!

HV jag saknar er!


en massa jobb

Hej på er alla sötnosar. Hoppas ni har det bra i det typiska svenska sommar vädret som är strålade sol, moln, regn, strålande sol, moln, regn.. ja ni vet. Man kan ju inte planera någonting när det är sånt väder. Varken vad man ska ha på sig eller göra på dagarna. Dom små problemen har inte jag för jag bor iprincip i min snaps tröja, svarta byxor, svarta sneakers och förkläde. Ja jobb på hög nivå, hela veckan förrutom torsdag då jag frågade snällt om jag kunde få ledigt.

Lunch passet gick som en dans idag, och herre vilken träningspass det var att spring upp och ner med tallrikar, glas etc. Om det fortsätter såhär kommer man ju få en jäkla röv och snygga ben. Plus i kanten på det.

Eftersom jag inte har någon kalender såhär under sommar tid får jag skriva upp mina arbetstider i bloggen så att jag har dom uppskrivna nånstans, ifall att jag skulle tappa bort lappen. Så nu vet ni när jag infinner mig på Snaps

Tisd. 11-15
Onsd. 11-00
Fred. 11-00
Lörd. 17-00

Rolig vecka v.29. Inte som förra året direkt då man befann sig på Gotland och festa som aldrig förr. Jag vill dit igen, nästa sommar jag ska INTE jobba denna vecka utan köra Gotland för hela slanten. Imorgon blir det ett pass till. Nu ska jag lägga mig i ett bubbelbad, göra en hårinpackning, vila fötterna och ha det bra.

Puss.

kvällsbio

Kvällen har varit riktigt trevlig då jag och Jonna började med att äta middag på Medis och satt och babbla över en cider och ett glas rosé innan vi drog oss mot bion. Anton och Stefan gjorde oss sällskap och då blev det självklart inte Mamma Mia filmen som vi först tänkte se. Kan förstå att dom inte ville se den så det blev Jiddra inte med Zohan. En lite konstig film men rätt kul.

Nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Klockan ringer 09.00 imorgon bitti då det blir jobb. Lunch passet från 11-17, brukar vara sjukt mycket folk då så jag hoppas verkligen att det går bra!

God natt.




som ett gift par

Hej på er! Jobbet igår gick bra, var riktigt lugnt dom två första timmarna men sen öste det in gäster och allt kom på en gång men det gick bra endå. Blev lugnt igen sen framåt kvällen så jag fick sluta tidigare redan vid kvart i 10. Men Jonna jobbade fortfarande och slutade inte förrens vid 12 så jag åkte hem emellan och bytte om för utgång fast jag inte var riktigt taggad till det. Kom i alla fall till Medis när Jonna sluta och då insåg vi att varken hon eller jag var taggad, vi ville bara hem och ta det lugnt. Så det blev så att vi bangade på utgång och åkte hem till mig laga lite mat och kolla på Playa Del Sol och somna framför tvn istället.

Vakna upp sent idag och det var så skönt att få sova ut och inte vakna upp bakis. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Men nu ikväll ska vi gå ut och äta lite mat och gå på bio och se Mamma Mia. Haha hör ni hur det låter.. det låter som att vi är ett gift par! Men vi är ju typ det, hon är min man, min högra hand.



jag smyg fota Filip och Chris som satt och lalla vid datorn när vi hade det som lugnast på jobbet. hihi.

ut i vimlet..

ojojoj.. lite för mycket dricka igår känner jag. Men kul hade vi! Jag och mamma åkte till Snaps först en snabbis och tog en cider och ett glas vin så pratade jag lite med Danne där om när jag ska jobba. Sen vidare till Medis där Jonna jobba och hon var så duktig så. Vid 12 slaget slutade hon och vi drog oss ut i vimlet. Först till Snaps men stanna inte länge alls tills jag jonna och felicia drog vidare till Ice där det dansades in i det sista.

Ikväll blir det jobb både för min och Jonnas del. Efter kanske vi drar en utgång ikväll igen om vi har ork till det. Nu måste jag hurry up lite.. har precis kommit ut ur duschen och ska snart kila till bussen. brååådis.

Puss.


Felicia, jag och mamma


Felicia, Jonna och mamma

party tonight!

Hej alla glada, mindre glada, taggade och mindre taggade. Sitter just nu hos mamma och förar lite ska snart börja fixa iordning mig för en vild utgång med brudarna. Känns som var hundra år sen jag var här. Ska snart ta mitt pick och back från papsen och bo hos mamma ett tag från och med nästa vecka då mamsen drar iväg till norrland.

Om två timmar ska jag in till jobbet och höra om jag ska jobba imorgon eller inte sen över till Jonna och föra med mamma, peter och några av deras vänner och kolla på när Jonna jobbar :) Sedan slutar hon vid 12 då vi drar oss ut i vimlet och gör stans gator osäkra som vi brukar säga. Vart vi hamnar vet vi inte än, men om jag får chansa så blir det säkert Ice eftersom vi slipper inträde. Men det vore ju kul att dra till något nytt ställe.

Btw, kolla igen mammas bilder och hitta en jättesöt bild en mycket sliten Carro och Jonna vid middagsbordet dagen efter någon utgång i vintras. haha ganska så lagom bakis va..


plötsligt blev jag rastlös

Det blir inget jobb för mig ikväll. Vilket jag tycker är ganska skönt men endå inte. Skönt för att jag inte har varit ledig på en fredag kväll på ett tag utan måste skynda mig och byta om inne på personal toan för att sedan bege sig ut i vimlet. Så skönt att man hinner fixa sig i lugn och ro och ta en dusch innan man går ut. Men nu när jag inte ska jobba blev jag så satans rastlös. Nu vill jag ju jobba. Men nu får jag faktiskt tid till att ta tag i mitt otroligt stökiga rum och tvätta lite. Tråk men måste göras. Sen ikväll blir det utgång!

C

ice ice baby..

Jonna & jag + mongo i bakgrunden.

miss lonely

Hejsan! Är helt slut nu även fast jag fick sluta tidigare från jobbet. Slutade redan kl 21 men då hade jag verkligen ingenting att göra och hem till ett tomt radhus var inte så lockande så jag stannade kvar på Snaps en stund till och tog en drink. Kände mig som en ensamvarg som satt där själv i baren med en drink. Sen fick man ett samtal från Simona som fråga om jag ville med på fest i Tumba. Så jag åkte till Anne-Sofie där lite brudar var och föra, men jag var inte taggad för fem öre och inga natt tåg går det hem så jag tog bussen hem. Och här sitter jag nu, har precis fått i mig lite pasta m. pesto och kollar på SATC. Riktigt skönt, tur att jag inte åkte med!

Något som jag verkligen skulle behöva ta tag i är mitt rum, tvätt och köket. Det ser ut som ett bombnedslag. Men det blir lätt så när man nästan aldrig är hemma. Eller när man är hemma prioriterar man annat. När det är sol solar man, dålig väder sover man och sen är det bara att dra till jobbet och kommer inte hem förrens vid 12 och då är man bara trött. Imorgon blir det jobb igen och utgång efter det. Och nästa vecka är fullspäckad med jobb. Kommer bli en bra lön sen. Man får tänka på det.

Nu ska jag kolla vidare på SATC medans dom flesta av mina vänner super festar och har kul. Men och andra sidan kommer jag vakna upp imorgon bitti och må bäst medans dom inte mår så jätte bra. Det finns fördelar med att ha en lugn hemma kväll för sig själv.

God natt!


konkurrent med J

God morgon! Ännu en solig och varm dag :) och jag har glada nyheter. Peter kom till mig på jobbet igår och sa att Medis som ligger väg i väg med Snaps behöver personal och fråga om jag ville börja jobba där. Men eftersom jag jobbar redan ca 4 kvällar i veckan på Snaps får det räcka. Lite sommarlov vill jag ha! Så jobbet gav jag till Jonna. Så nu äntligen har J fått sig ett jobb så slipper jag vara hennes bank härdanheter haha. Jag är glad för hennes skull. Och kul att vi jobbar som konkurrenter ;)

Det blev inte så mycket shopping igår, eller inte för min del. Hitta ingenting. Efter några timmar i affärer gick vi bort till Djurgårn och åt en god middag vid vattnet. Sen åkte Jonna och Hanna hem och jag till jobbet. Ikväll blir det jobb igen. Men innan det ska jag njuta lite av solen där ute och försöka bli brun. Vid 16 ska Jonna till Medis och prata med chefen och jag ska till Snaps och jobba, så vi gör sällskap in.

Ha en underbar dag och njut av solen! C


jag & H, i väntan på maten.

solig dag i stan

hej hej hallå! När det är blå himmel och sol för en gångs skull vill man åka till någon mysig strand och sola och bada. Men icke, det blir en tripp in till stan med Jonna och Hanna och shoppa lite sen jobba. Jag som vill sola. Men det får jag tid till i Napa och på Rhodos sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och kolla vad jag kan ta på mig denna varma dag. Att gå i stan med för varma kläder är inte kul. Det får nog bli ett på korta shorts eller nått. Puss.


film maraton och kvällsmys på Snaps

Hela dagen blev inte som tänkt. Jag och Jonna har suttit inne hos mig hela dagen och kollat på The holiday och Playa Del Sol boxen. Det har endå varit så dåligt väder hela dagen så då ville man bara mysa ner i soffan och kolla på bra filmer. Men framåt kvällen klarna det upp och vi ville ut och göra nånting. Så kvällen spenderades på Snaps och självklart all dricka gratis :) Imorgon blir trippen in till stan av där det ska shoppas lite sen blir det jobb från kl 17.

God natt kära små läsare!


på väg till Snapsen..


och på väg hem.

20 dagar kvar..

Snart är vi där, till solen, värmen, stranden och staden som aldrig sover. Ayia Napa. 
Fyfan vad jag längtar!


tisdag

Hej på er! fortfarande lite grå trist väder, snart blir den lika dålig som den var förra sommarn! Tur att man har två bokade resor bort till solen som sker snart. Bara det inte regnar framåt kvällen blir det allsång med J och S. Men först ska vi in till stan eller Skärholmen och shoppa lite. Det känns bra att jag har inte rört mitt konto på flera dagar trots alla utgångar, men dit har all driks jag har fått från Snaps gått till. Och driksen är inte dålig där! Om man jobbar ungefär 4 kvällar i veckan kan man få upp emot 2000 kr i bara driks den veckan. Vilket är kanon till alla utgångar som jag då inte behöver ta ut en massa pengar från kontot till.

Klockan är snart halv 3 och jag har varit vaken ett tag men Jonna sover fortfarande, förstår inte hur hon kan sova så länge. Snart går jag upp och hoppar på henne i sängen så vi kommer iväg någon gång!

C

bästa vänner, mys och värmdö






















söndag

Kvällen igår hos Linn var mycket trevlig. Träffa alla segeltorparna och festa med dom var inte igår. Hon hade satt upp en fint party tält ute på tomten där alla satt och umgicks. Klockan tickade på och runt 3 snåret rullade alla hemåt i regnet. Jag som inte hade sovit mer än 3 timmar och jobbat var döds trött och somna nästan dirr när jag kom hem och sov till halv 2 idag. Har nog aldrig sovit så länge, eller jo kanske men det var riktigt länge sen. Skönt var det att få sova ut i alla fall.

Ikväll ska jag äta god mat och mysa med mina två bästa 4 mil från stan och kommer inte hem förrens imorgon. Cosy cosy!

Puss.


1 sek senare ligger både Simona och Jonna på gatan och garvar som aldrig förr. ganska så lagom runda dom fötterna när det var dax för hemgång HAHA.

jobb och fest

Hej på er! Ganska så sliten och riktigt trött efter utgången igår som var kul som vanligt. Vi hamnade på Ice som alltid, drack drinkar och dansa. Fast jag hade riktigt ont i fötterna efter jobbet men stog ut hela kvällen/natten. Ikväll ska vi till Linn och fira henne, sedan är vi bjudna till Huset på 21 års fest så får se vart det bär av ikväll! Men innan ska jag måste jag jobba. Jag som egentligen hade tagit ledigt ikväll men dom behövde verkligen personal, det är mycket på helgerna. Så ska jobba till 21 bara sen snabbt hem, duscha, fixa mig och iväg till Linn. Åh stressigt värre. Just nu vill jag bara lägga mig ner och sova i några timmar men icke, nu ska jag kila iväg till jobbet.

Puss.

buss strejken äntligen över!

Precis innan jag skulle ge mig iväg till tunnelbanan fick jag ett sms från jobbet om att jag kan komma kl 19 istället. Så nu har jag en timme hemma och ta det lugnt, skönt! Så nu hinner jag faktiskt fixa naglarna och lite sånt som jag egentligen inte skulle ha hunnit. Förhoppningsvis kommer Jonna Simona och några töser till mig vid 22 tiden och börjar förkröka lite innan vi drar vidare till Ice.

Och äntligen är buss strejken över!! Det var på tiden. Men bussarna kommer inte komma igång förens i natt eller imorgon. Så det får bli en till och sista promenad till Fruängen. Fast det har varit bra träning med att gå fram och tillbaka från tunnelbanan varje gång. Men det har inte varit roligt så jag är glad över att dom funkar igen. Så på söndag bär det nog av till Värmdö iaf, bara det är fint väder!

Puss.

bilder från släktträffen i värmland


kusinerna marcus & miranda


vi matar ankorna


kusinerna jag och farfar


jag och emilia


miranda, farbror, jag, farfar och pappa


nästan alla.


björckarna

aaaj!

fy sjutton vad ont i fötterna jag har! Har inte fått sitta ner i en enda sekund på 6 timmar. Vilket slit jobb jag har skaffat mig. Men idag var det mycket roligare. Har fått lära mig kassan och kommit närmre mina arbetskollegor och vi har skit kul :) Imorgon blir det jobb igen 18-00 och efter det blir de utgång för hela slanten. Jag som egentligen inte är så taggad till det, men klart man ställer upp för laget! Och på lördag ska vi fira Linn :)

Nej nu är jag helt slut. Ska krypa ner i sängen och sova.
God natt!

laroy

usch och fy och blää vad bakis jag är! Det här var ju inte bra, jag som ska jobba i kväll. Börjar kl 17 så jag hoppas att jag piggnar till och att huvudvärken försvinner annars kan det sluta illa. Det här jobbet är ju inget slappar jobb framför datorn direkt. Men nu åter till kvällen igår. Vi blev lite fler brudar än tänkt men det var bara kul. Kom till Laroy vid 23 tiden och då var det rätt folktomt men folket rullade in ganska så snabbt efter det. Det blev mer av det "goda" dansade som bara den och hade skit kul. Träffade även på Amore m.f som man inte har sett på hur länge som helst.

Vid stängning drog vi oss där ifrån och gav White room en chans men det var så mycket folk så det var ingen ide. Sedan blev det en taxi hem och jag har ingen aning om när jag kom i säng. Men sent blev det. Nu måste jag gå och lägga mig och vila en stund, dricka vatten och ta en huvudvärkstablett. jag vill inte vara såhär på jobbet..

 

utgång på ingång

Nu var man fixad och klar har tagit mig ett glas vin medans jag väntar på dom andra brudarna. Stökigt det där med buss strejken så vi drar in till en kompis i Vasastan och förar där så är det bara att ta tunnelbanan in dirr till laroy sen. nice nice.. nu är jag taggad :D

PUSS!


mitt i veckan fest!

ajajaj.. att gå nästan 1 mil i nya skor gör ont! har fått världens skavsår. Om buss strejken fortsätter så kommer man ju få världens ben och rumpa haha passar ju bra till sommarn. Jag måste gå till tunnelbanan vilket tar ca 20 min, upp och ner förs backar hela tiden. Det är rätt jobbigt när man är van att kunna ta bussen på max 5 min. Det blev en liten runda på stan där jag köpte mig ett par svart snekers jag kan ha att jobba i sen var jag på banken och fick äntligen in pengarna på mitt konto. Sedan blev det en sväng förbi jobbet där vi pratade lite tider och så fick jag driksen från i fredags. 300 kr blev det vilket passar perfekt till utgången ikväll.

Nu ska jag börja laga lite middag, ta en dusch, gräva i garderoben efter något snyggt att ha på sig till ikväll och sedan möta upp brudarna och föra tills det bär av till Laroy. Jag är taggad :)


nu har den kommit på radion också, haha sköna killar!

lill-lördag

God morgon! eller nästan. har precis fått i mig lite frukost och ska bara ta det lugnt nu på förmiddagen. Precis som jag trodde har jag världens träningsvärk i armarna. Eftersom solen inte vill visa sig så mycket idag ska jag lägga mig i soffan och kolla på Playa Del Sol en stund innan jag ska in till stan och gå på banken och sen till jobbet. Ryktas om utgång ikväll.. jag är taggad faktiskt. Men det finns ett litet problem, och det är ju självklart den förbannade buss strejken. Nåja, det får lösa sig.

C

2 månader kvar

det där tränings passet gjorde en helt slut! Körde lite nya bröst och ben övningar, kommer få en sån satans träningsvärk imorgon. Orkade knappt schamponera håret i duschen för att armarna värkte. Efter de åkte vi till huset och det går verkligen segt! Norrlänningar till snickaren sega som fan! Kan inte fatta att det ska vara klart och inflyttning om två månader.

Nu tillbaka till SATC. God natt!


rastlös..

det börjar krypa lite i kroppen på mig så drar mig till gymmet med papsen och kör en timme. Sen en sväng till huset på värmdö och se hur det går för snickarna.. om det går framåt någon gång. Tar kort då och lägger upp så får ni se :)


Fick ett sms från mammas karl som skrev  "kul om du får mkt mer jobb så håller du dig nykter på helgerna :) " haha.. det tror han va. Det kommer bli som i fredags, jobbar arslet av mig fram till 12 sen ut och härja på stadens gator. Inte vill man missa en utgång med brudarna inte. Ska dit imorgon och prata tider lön osv. Så får vi se hur mycket jag kommer få jobba i sommar.

Nu ska jag tänka liiiite på beach 09. Puss


tisdag

Hoppas ni har njutit av den solen som vi fick idag. Själv var man i Skärholmen och gjort lite ärenden, eller snarare skulle. Mötte upp Simona och Camilia på klippoteket där C gjorde utväxten på S. Sen skulle jag till banken men när jag kommer dit var det ca 35 före mig. Varför ska alltid jag ha sån otur på banken med värsta kön före mig? Den kön hade tagit minst en timme och det orkade inte jag vänta på, så får ta det imorgon i stan istället. Köpte mig även ett par nya söta ballerina skor.

Buss strejk är det också. Sjukt jobbigt! Fick gå till Skärholmen imorse fast hem fick jag skjus av Camilia på moppen. Och det var typ hundra år sen jag åkte moppe, lite små läskigt utan hjälm. Men kom hem och la mig i solen en liten stund tills nu då det har mulnat på. Ser ut som det ska bli regn.. typiskt. Kvällen får se vad den har att erbjuda.

C


Halva priset på Belle, söta va?

RSS 2.0