utgång?

Sorry för lite dålig uppdatering. Hela fredagen var jag i Skärholmen med darling och Therese som jag har inte träffat på typ hundra år och shoppa och tog en fika. Köpte mig ett par nya svarta jeans äntligen och sen ett nytt läppglans och nagellack. Tog en fika på Espresso house där vi satt och planerade kvällen lite som slutade med en hemmafest borta i Jakan. Jag blev chaffis under kvällen eftersom man inte kommer hem därifrån mitt i natten. Det är lite kul att se hur alla andra när dom är fulla medans man själv är nykter. Vid halv tre tiden hoppa vi in i bilen och började den långa resan hemåt till söder orten. Fick bli två stopp där emellan, ena för en liten pizza längs väg kanten och sen fylle käk på donken. Sen somna vi som 3 döds trötta små barn i min säng.

Ikväll är jag däremot sugen på utgång och kröka. Eftersom att det spårades för mycket förra lördagen så vill jag ha en bra fylla och bra utgång med mycket dans ikväll! Jag som lovade mig själv att inte gå ut ikväll. Men inget är bestämt ännu. Men det lutar åt krök hos mig och sen utgång. En bra sådan ska det bli då!

 






torsdag

Det blev endast 4 timmars sömn i natt och ja jag är väldigt trött! Det lilla utgången igår var inte så mycket att hurra för direkt. Det var en 21 års fest med lite folk och det bjöds på en hel del champagne. Men självklart drack inte jag eftersom vi tog bilen in. Runt ett tiden ville dom andra att vi skulle med dom vidare till Village men vi tacka nej och gick och åt lite mat på donken innan vi åkte hemåt. Det var ju trots allt en vanlig skoldag dagen efter och själv var jag uppe kl 7 imorse för att dra mig iväg till skolan och ha matte. Det var den enda lektionen jag hade idag, skolkar på resten. För att jag valde att jobba idag istället. Skönare och man får betalt!

Nu måste jag återgå till arbetet. Det är mycket mer att göra nu på dagarna än på kvällarna.
På återseende!


nytt jobb och stor shopping på rean!

Idag har nog varit den onödigaste skoldagen jag har varit med om. Det var tävling i salongen idag och det enda vi gjorde var att soppa bort hår efter ena momentet annars har vi bara suttit och snackat skit. För att vi "hjälpte till" under tävlingen fick vi en var sin biobiljett. Vid 1 tiden fick vi sluta då tog jag och Felicia en tripp in till stan för att hitta nånting nytt och snyggt. Och det hitta vi! Massa snygga saker på rean. Köpte en svart tajt klänning skit snygg till utgång och ett par söta vita stikade vantar från Monki för endast 62 kr!! Snacka om fynd. Var 75% rea på det mesta där inne. Sen hitta jag till slut dom svarta otroligt snygga sövlarna från Belle. Felicia fick med sig två par skor ut där ifrån. Även där stor rea! Så ikväll kommer vi bli snygga med våra nya skor. För ikväll är vi bjudna på fest på Kungsgatan 15 som Felicias kompis tydligen håller i. Det blir självklart en nykter kväll eftersom det är skola och jobb imorgon. Tar bilen in. Gud va skönt det är med körkort!

Juste arbetsinterjuven blev av idag istället och det gick riktigt bra. Ska börja gå på upplärning så fort jag får lite ledigt från skolan och efter studenten har jag eventuellt jobb där. Ska jobba inom Iss på drottninggatan som receptionist. Ungefär samma jobb som jag har nu fast på ett annat ställe.

Nu måste jag plugga lite grann innan det är dax att fixa sig lite för kvällen och sedan hämta upp Fellan i Huddinge centrum.


ta mig här ifrån


Visst ser bilden rätt härlig ut va? Dit av alla ställen i världen vill jag till just nu. Thailand. Till solen värmen och bort från vardagen en stund. Jag och pappa satt och åt middag på Thai house wook på hornsgatan idag och då börja vi prata om en eventuell resa till Thailand över påsklovet. Det skulle ju vara hur härligt som helst. Nu får man bara hoppas att vi hittar en hyffsat billig resa och att pappa kan komma bort från jobbet i 2 veckor.

Imorgon blir det en ny skoldag och en anställningsinterjuv kl 17. För första gången är jag lite nervös inför den. Kanske för att den kan vara ett litet avgörande av min framtida karriär eller inte? Hoppas det kommer att gå bra iallafall. Får hålla tummarna.

God natt!

söndags bio

Trots min otroliga bakis dag så lyckades jag ta mig upp ur sängen. Kännde att jag kunde inte ligga och sova hela dagen måste få ut nått av dagen iallafall. Så till kvällen blev det en bio med Carro och Jesper. Bröllopsduellen såg vi. Jag och Carro tyckte den var bra men Jesper satt nog mest och halv sov geonom hela filmen. Pratade lite planer om sportlovet också. Hoppas plånboken vill det jag vill.

Har knappt fått i mitt nått att äta idag. Bara tanken av mat har gjort mig illamående. Men nu kommer nog suget efter fyllekäk. Är sugen på typ allt. Fick bli lite avokado och keso. Nog det nyttigaste fyllekäket jag har ätit och gott är det!  Men nu ska jag ta och sova så man orkar med skoldagen imorgon.

God natt!

aldrig mer!

Gårdagen spårade rejält för oss 3, men mest för mig. Jag tål verkligen inte tequila. Jag borde ha lärt mig det vid det här laget men endå drar man den där shoten och tänker inte på konsekvenserna. Fyfan dagen idag har ju inte varit rolig alls. Men gårdagen blev rätt rolig. Började som sagt på Nivå där vi beställde shot efter shot och cider efter cider sen drog vi oss vidare till Oxid där jag och F delade på en flaska vitt. Till sist drog vi till Frans August(?) och drog dom hemska tequila shottarna. Sen var det snack om att dra vidare igen men då sa jag ifrån och vi åkte hem istället. Jag pallade verkligen inte mer och stakars mamma fick tvätta hela morgonen efter mig. Ja.. det spårade FÖR mycket igår. Känns som att jag har druckit klart för det här året.

 

utgång på ingång

Ikväll bär det ut. Jag Felicia och Carro ska göra stans gator osäkra. Känns som att det var evigheter sen jag var ute men det var ju faktiskt för bara två veckor sen. Och mitt nyårslöfte går galant hittils. Jag känner inte samma sug efter att gå ut på helgerna längre som jag gjorde förut. Alltid innan man ska gå ut känns det segt och att orken inte finns där men när man väl är ute och har kommit igång har man riktigt roligt.

Felicia är på ingång till mig då vi ska börja föra lite innan föret. Halv 9 ska vi möta upp Carro på Fridhemsplan där vi ska föra lite till på gamla hederliga Nivå innan det bär av till Pans eller något annat ställe. Får se vart det blir. Nu sitter jag bara och funderar över hur jag ska göra med håret? Lockigt/vågit eller plattat? För en gångs skull vet jag vad jag ska ha på mig. Det blir en svart tajt klänning från Monki som jag har lånat av Carro. Nu är det bara håret som man funderar över..

Nåja.. vi ses ute i vimlet gott folk! Puss

because you live, I live




fredag kväll med nostalgi bilder

Fredag kvällen spendreas hemma hos Emelie framför Let's dance med godis riktig mys kväll. Passar på att sitta och kolla igeonom alla våra gamla bilder på datorn som hon har sparat. Kommer så långt bak som i 7:an i Segeltorpsskolan. Herregud vilka bilder.. vad vi har förändrats allihopa. Vi var ett riktigt härligt gäng vi Segeltorpare. Det var den tiden då vi började med hemmafester och drack rysk import vodka som man blanda med nån avslagen cola eller fanta och om man inte fick tag i det så tog man sprit ifrån mamma och pappa och gjorde äckliga häxblandningar. Vilka tider, vilka minnen. Roligt har vi haft det. Här kommer en del hemska bilder från den tiden..




runt 15 år, smygdricker lite innan beyond eller sbn i emelies rum.


På toan i skolan. Ser ni moppe hjälmen som Emelie håller i.. det var moppetiderna.


Under en NO lektion i 8an(?)


Långt pärlhalsband och kofta till?! Skönt att det är kastat nu iaf.


En hemma fest hos Martin i 9an.


Klassresa till Gotland i 9an.


En hemma fest hos mig. Jag var nog 15 och J 16 år. Pluttisar haha


måste nog vara den hemskaste. Precis börjat högstadiet.


Efter en idrottslektion i 9an.


och självklart hemmafester som alltid slutade kl 12 för att polisen kom..


pga för mycket folk och fjortisfylla.


En liten nostalgi tripp geonom högstadiet. Roligt har vi haft det men rätt skönt att den lilla fjortis perioden som vi alla har haft nån gång är över. Nu ska jag släppa datorn så ska vi sätta på en bra kärleks film.
På återseende!

ny dag, nya tag

Kvällen blev inte så jätte sen som jag trodde igår. På vägen hem från stan höll man på att somna framför ratten. Men kom hem till slut och somna vid halv tre tiden och sov till 12 idag. Riktigt skönt att få sova ut. Men drömmde hemska drömmar större delen av natten. Tänk va drömmar kan förstöra ens natt sömn.

Ny dag i dag och jag är ledig som vanligt. Ska åka iväg till Skärholmen en stund och äta lunch med Camilia och shoppa lite grejer innan det blir ett tränings pass på gymmet. Vad som sker ikväll är ännu inte riktigt bestämt. Återstår att se om Du hör av dig. Men det tror jag nog inte. Har inga förväntningar längre och har man inga förväntningar kan man inte bli besviken.


det är inte lätt när det är svårt

torsdag natt, mörkt, kallt, ensamt. Som vilken torsdag natt som helst egentligen. Trodde faktiskt att jag skulle slippa få vara själv för en gångs skull men här sitter jag själv iallafall. Måste hålla mig vaken till kl 2 då jag måste sätta mig i bilen in till stan och hämta mamsen som är ute. Hur ska jag lyckas hålla mig vaken? Somnar snart..

Just nu känner jag bara för att lägga mig i sängen, sätta på Pearl Habour och gråta eller sätta sig i bilen, åka runt och skrika till hög musik. Bara få ur sig alla känslor. Hur kan man känna sig så värdelös? Som en trasdocka man tar fram och leker med när det passar en själv. Jag är inte den där jävla trasdockan. Men just nu känner jag mig som en, precis som en sån liten värdelös sak.

onsdag

Dagen flöt på rätt bra idag även fast morgonen inte blev så jätte bra. Fick vara receptionist idag i salongen så det var rätt skönt men slutade dock inte förrens vid 5 och kom hem halv 6. Onsdagarna är alltid så sena så man är helt död när man kommer hem. Somna en stund på soffan innan middagen. Ikvällen blir lugn framför tv:n. Här är lite bilder på huset förresten..




mitt stökiga rum med obäddad säng.



köket som ser hemskt ut nu. om en månad kommer bänkskivan, spisfläkten och barstolarna.


ingen bra start på dagen

När man bor på Värmdö och ska ta sig till skolan om mornarna som ligger på andra sidan stan så blir det en bra bit att åka. Visserligen brukar pappa skjusa mig till stan så underlättar det lite, men imorse kunde han inte det. När jag precis hade satt mig på bussen från värmdö påväg till Slussen får jag ett sms av min lärare som säger att vi börjar 12 idag istället för halv 9. Varför kunde hon inte ha klämt ur sig det en kvart tidigare?! Jag hade kunnat sova hur länge som helst och inte plåga mig upp kl halv 7. Åkte då hem till mamma och fick sova på soffan i en och en halv timme. Så nu har jag vaknat och ska iväg till skolan. ååååh..



drömlägenheten

Hela eftermiddagen och kvällen har jag och pappa sprungit runt på Woody, IKEA och Mio och köpt en massa saker till huset. Beställde en garderob till mig som kommer om ca 3-4 veckor och en spegel och hyllor till hallen som kommer nästa vecka. Sen blev det en hel del små saker som nya täcken, lakan, lampor, kökgrejer, ljus m.m. Hittade hur mycket fina saker som helst som ska införskaffas men allt fick vi inte med oss ikväll. Kommer nog bli några fler svängar på IKEA och Mio om några veckor igen.

När man går och kollar på inredning och möbler vill man ju bara flytta hemifrån till en fin egen lägenhet och inreda precis hur man själv vill ha det. Och tänk då att gå runt med en smällfet plånbok, det hade ju varit ännu roligare. Nej nu längtar jag verkligen till ett eget place. En mysig lägenhet på söder som har högt i tak, stora fönster som man kan sitta i och en sån där gammal bras kamin. Riktigt sån där stadslägenhet. En vacker dag flyttar jag dit!

nu är det dax att sova, för länge sen egentligen. Tidigt upp gång imorgon.
God natt på er. Imorgon ska jag lägga upp lite bilder på huset.


update

Nu har det blivit lite dålig uppdatering på den senaste tiden. Jag har i alla fall hittat ut till Värmdö hos pappa nu och ska väl vara här imorgon med. Skoldagen blev kort idag så hann med att hjälpa Camilia med garderoben som äntligen blev klar efter 1 veckas arbete. Efter det mötte jag upp papsen på Mariatorget och gick och körde lite mer än en timme på gymmet. Sen åkte vi hemåt och gjorde en god kycklingsallad till middag. Imorgon blir det en sväng på IKEA och Mio efter skolan och ska köpa lite grejer till huset.

Juste lördagen hos Martina blev mycket trevlig. Åt middag, körde en massa lekar allt från mördarleken till twister och sjöng singstar. Blev faktiskt en hyffsat lugn och skön helg. Jag har hållt bra på mitt nyårslöfte hittils.

På återseende



Saturday

Fredag kvällens planer blev ändrade. Felicia var för trött efter jobbet, Therese var sugen på att kröka och festa och jag hade ingen vidare lust till att festa igår. Så jag hamnde hemma hos familjen Höög där vi satt och kolla på Lets dance och sen gjorde jag och Camilia ett till försök till att få upp hennes garderob, men det gick inge vidare. Senare mot kvällen/natten åkte jag hem till M där vi kolla på film och sen skulle vi ta ett bad i badtunnan men båda två var helt slut och somnade till filmen.

Ikväll blir det däremot party! Martina som fyllde 19 år förra helgen ska firas ikväll. Blir tjejmiddag, krök och en hel del singstar! Om det blir en utgång eller inte är inte bestämt än. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja gräva i garderoben efter något snyggt till kvällen. Alltid ett dilemma det där.

Ha en bra lördag kväll. Sup och svälj, trevlig helg!


fredags bak

Ännu en ledig fredag och helg igen. Jag och Carro har bakat chokladbiskvier hela förmiddagen. Ingen av oss hade gjort det tidigare men det gick riktigt bra tills vi skulle smälta chokladen och la den i en skål i mikron. Efter en halv minut börjar det bubbla där så öppnar mikron och ett helt rök moln svämma ut. Vi lyckades bränna en del av chokladen kol svart. Men som tur var var det inte hela så vi fick ett gäng riktigt fina och goda chokladbiskvier.

Nu blir det bara lugnt fram till middagen. Lägga sig i soffan och kolla på film låter rätt skönt. Ikväll ska jag Therese och Felicia ut och ta en drink på Oxid och njuta av helgen.

kramkram

broken strings

                   
                                                     

Fin låt, bra text. Har spelats sönder idag.
Puss och God natt

Gooood morgon

eller god förmiddag kanske? Nåja jag vaknade nyss i alla fall. Har resursdag idag så alla i klassen är lediga förutom jag som måste dra mig till skolan och göra två prov som jag har missat. Börjar dock inte förens 3 vilket är skönt det. Men det svider endå lite med tanken på att jag skulle kunna ha varit helt ledig idag och göra nått vettigare. Typ fika i stan med mina kära vänner när solen nu endå tittar fram. Okej så vettigt kanske de inte lät. Men roligare i alla fall.

nej nu ska jag bråka med matte boken nån timme och se om jag kan få in mer i skallen innan provet. fyfan för Matte B!! men det måste göras. Allt kan inte vara roligt här i världen.

over and out


den såkallade vaxproppen

Att börja dagen med att få reda på att den sista och längsta lektion var inställd gjorde dagen bara så bra. Svenska och idrott var det enda vi hade och kom hem redan klockan ett och kunde sova en stund innan man for iväg till jobbet. Och här har jag suttit nu sen kl 17. En och en halv timma, känns som 5. Ja ni som brukar läsa bloggen vet att jag gör knappt nånting här under kvällarna. Känner mig mer som en "vakt" bakom dataskärmen.

När man inte har så mycket mer för sig än att sitta vid datorn några timmar i streck hittar man en väldans massa roligheter som man inte brukar hitta annars. Allt från hemsidor med så snygga kläder och skor så att man dör, fjortisbloggar, proffsbloggar, mingelbilder och en väldans massa skvallar. Kolla tex vad jag hitta på Stureplan.se. Är det inte den legendariska "vaxproppen" (vänster) från Napa som är ute och härjar på Stureplan. Jag är inte förvånad i alla fall.


bäst kväll med bästaste tjejerna



ja vad ska man säga om gårdagen.. sjukt bra blev den! Middagen, utgången ja allt! Vi började med supergod 3 rätters middag, förkrökade, dansa, present öppning och allt sånt. Vid 12 kom taxin och det bar in mot Village. Väl där inne var det sjukt bra drag och vi hade det grymt kul. Vid tre tiden åkte jag hem till M där vi somna gott i sängen vid säkert fem tiden. Vaknade sen vid halv 11 idag och det känndes som att klockan bara var 6. Huvudet dunkade, törstig som bara den och allt snurra. Ja man mår som man förkäna idag iallafall. Men det var det värt!

Hela dagen har varit seg. Hjälpte Jonna med att städa undan efter oss 10 brudar som röjde runt som om det vore en armé med killar. Passa även lillsyrran i några timmar, somna dock i sängen.. vilken bra barnvakt jag är! Men är verkligen helt slut så ska snart krypa ner och sova för natten. Imorgon pluggar vi hemifrån så får sova ut ordentligt då.

God natt på er!

darling 20 år!!

GRATTIS ÄLSKADE VÄN! 20 jävla år idag!

Hela förmiddagen har vi sprungit runt som tokar och köpt present, mat och en massa sprit. Hon kom ut med totalt 6 påsar från systemet och 2 påsar med mat. Ja.. det kommer spåra ikväll. Taggad till tuuuusen! NU KÖR VI!


hot n cold

Fredag idag och äntligen helg. Jag är fortfarande ledig på fredag pga av att jag inte har hittat en praktik plats. Eller hittat och hittat jag har inte ens letat så lat som jag är. Men en lång helg varje helg är inte helt fel. Och den här helgen blir extra lång för att på måndag jobbar vi hemifrån. Så eftersom staden besöket med Therese inte blev av sist så ska vi ta oss in idag i det fina vädret. Till kvällen hade jag planer med ni vet killar dom ändrar sig lika ofta som tjejer byter kläder. Så det där sprack. Jag tar nog och träffar en person man kan räkna med, Darling. Vi ska mysa, kolla på Lets dance och tagga till till imorgon.

Ha en underbar dag!



tänk imorgon blir hon hela 20 år!!

värdelöst

Bloggandet blir bara mindre och mindre, men börjar tappa gnistan en aning. Skolan har iallafall börjat igen. Bara en termin kvar sen slipper jag skiten och det ska bli så skönt! Vår terminen brukar alltid vara den terminen som går så fort också. Första skoldagen idag blev rätt lugn, skönt det. Min dygnsrymn sen lovet är inte den bästa och drömmar förstör ens sömn.


värdelöst inlägg egentligen. Här är iallafall en av dom finaste låtarna jag vet. Och när Rosanna spelar den på gitarr och sjunger då.. börjar jag nästan gråta.


sega dagar, långa nätter

Dom första dagarna på året har verkligen varit rastlösa. Jag har vänt på dygnet också, somnar runt 4 och vaknar vid ett på dagen och det känns som att man har sovit bort hela dagen eftersom det blir mörkt redan vid tre. Ne usch. nu får sommarn ta och komma hit! Längtar så sjukt mycket och vintern har bara börjat.

Imorgon ska jag iallafall ta mig ut och inte sova bort halva dagen. Imorgon blir det en shopping runda på stan med Therese. Måste köpa lite grejer till helgen och en födelsedags present till darling som fyller hela 20 år på lördag. Och det ska ju självklart firas med buller och bong. Men mer om det närmre helgen.

Ska väl ta och sätta på en till film innan jag somnar för natten. Har redan kollat på 3 filmer idag, var av en var på bio med Camilia och några av hennes vänner då vi såg Yes man. Riktigt rolig var den! Men nu kanske man ska sätta på en riktigt tråkig film så att man somnar istället. Blir en "tidig" uppgång imorgon.

God natt alla söta.

2008 var ett party år

Efter varje år som gått så ska man ju egentligen göra en årskrönika om det gångna året. Vad som har varit roligt, tråkigt, minnes värda händelser osv. Jag satt och kolla genom min gamla blogg och gamla inlägg från den här bloggen. Kolla igenom hela 2008 och om jag skulle säga ett ord för det året så skulle jag säga fest. Fest i mängder. Vilket party år det har varit. För precis ett år sen var jag för första gången på krogen bara nån månad senare fyllde jag 18 och då blev det krogen nästan varje helg. Så det kanske inte är så konstigt att 2008, det året man fyller 18 blev ett party år. Mycket pengar har spenderats, många spårade kvällarna har det blivit och jag har inte ångrat en enda utgång.

Förutom alla utgångar som man gjorde i princip varje helg så får vi ju inte glömma årets party vecka. Veckan då vi och tusen andra ungdomar drack alkohol i mängder, dansade på bardisken tills soluppgången, sola och bada och hade det så underbart bra. Jag pratar självklart om Ayia napa. Det var nog ett av årets höjdpunker. Eller vad säger ni som också var där?

Mitt nyårslöfte det här året var att dra ner på festandet. Inte bara för att spara pengar utan också för att man inte ska tröttna på krogen och självklart spara på sig själv. Trots alla utgångar under 2008 så har jag inte tröttnat. Jag tycker fortfarande att krogen är roligare än hemmafester. Hur länge jag håller mitt nyårslöfte ska bli intressant att se. En Ayia napa resa till i sommar kommer det iallafall bli! Och ikväll ska vi ut och jag ska inte dricka utan köra bil. En bra start på nyårslöftet iallafall!



































det blev en hel del bilder. Jag skulle kunna fylla hela bloggen men bara en massa party bilder. Men det här var ett litet smakprov av party året 2008 :)

2009

Då var vi inne på ett nytt år, 2009. Och det känns riktigt bra. Nu lämnar vi det gamla från 2008 och ser fram mot ett nytt år med nya möjligheter och händelser.

Nu måste jag berätta om den halft planerade nyårsafton. Hur den sluta efter våran middag hemma hos mig som för övrigt var mycke trevlig och maten var hur god som helst! Efter en hel del nubbar och nubbevisor drog vi igång singstar så det dåna i hela lägenheten. Jonna och Camilia drog iväg redan vi nio tiden men jag therese rosanna och felicia stannade kvar en timme till. Åkte sedan hem till felicias pojkvän johan där tolv slaget firades och efter det var tänkt en hemma fest med fabbe och killarna men det sket sig. Så jag och Therese drog in till stan och hamna på Viktoria där det var sjukt mycke folk och bra drag. Träffa även Simona och Anne-Sofie där och det gjorde kvällen ännu roligare. Dansa till stängnings dax då det blev nattkäk på donken och sedan hemgång.
Kort och gott så blev nyårasafton riktigt bra trots den inte alls var planerad efter middagen. Ett bra avslut på 2008 och en bra början på 2009.

Men vad jag har gjort dom två första dygnen på året är ärligt talat ingenting typ. Jag tror att mer än halva Sveriges befolkning låg hemma med en baksmälla som inte var att leka med. 1 Jan = bakisdag number one! Men ikväll blir det nog singstar kväll med tjejerna eller någonting annat kul hos mig.


vår fina bordsdukning


laddat upp rejält med mousserat och skumpa


partyhattar och tutorna var självklart med!


jag och felicia visade några moves






i väntan på bussen


i väntan på tåget


och äntligen framme och tolv slaget firades..




självklart nyårskyssar..




riktigt kul hade vi! Sen vart det in i dimman och kameran glömdes bort.

RSS 2.0