Vintertid

Nu har vi gått in i den mörkaste, dystraste och längsta tiden på hela året. Vintertiden. Inatt innan jag gick och la mig kom jag på det att vi ska dra om klockorna en timma tillbaka, det gör vi även här i London. Så jag ställde om min klocka på mobilen och satte på alarmet 07.00. Vaknade av alarmet på morgonen, låg och drog mig en stund och när jag gick upp såg jag att klockan på datorn var på 09.15. Då fick jag lite smått panik i kroppen, 09.15 och en timma bakåt för att komma i brittisk tid då var klockan alltså 08:15.. PANIK! 08.30 skulle jag vara på jobbet för upplärning. Slängde på mig de första jag såg, sminka mig lite lätt på 3 min och sprang till tunnelbanan. Kom in rusandes mitt under geonomgången en halvtimme senare. Som tur var ingen skada skedd, det var lugnt jag hamna bara lite på efterslänten men tog igen det.

Vi stog och öva med kassan hur allt fungera osv enda till halv 12. Efter det gick jag över till Joe's och köpte med en smoothie på vägen hem, var helt slut och vrålhungirg. Så dagen idag har spenderats i soffan och kollat på Solsidan och några andra tv program på webben. Emelie som sov hos Sara och Mathila kom hem vid halv 4 tiden. Nu har vi fått i oss lite pasta med pesto till middag och ska snart kolla på Ensam mamma söker. Imorgon väntas jobb mellan 11-20 men innan jobbet ska det bannemej ut och springas!

God natt <3

Filmkväll

    

Jag hoppade utgången ikväll och stannar hemma istället. Sara och Mathilda kom hit på förkrök men nu har tjejerna gått, jag har diskat utan, kokat te, tänt ljus och slagit mig till ro framför Sex and the city 2. Så mysigt :)


Äntligen på plats

Nu sitter vi i våran lilla lilla lägenhet här i West Hampstead. Klockan 10 imorse kom taxin och hämtade oss i Hendon och körde oss hit. Packade upp alla våra en miljonsaker sen åkte vi iväg till IKEA och köpte lite nödvändigheter som täcken, handukar, diskborste, matlådor, vinglas, ljus och lite smått och gått. Åt även lunch där och självklart dom svenska köttbullarna, så gott! Sen åkte vi hem och lämna av grejerna och gick till matbutiken som ligger precis här i närheten och storhandla för 600 kr.

Nu har vi precis ätit en god middag bestående av tacos. Ikväll ska Halloween firas men någon utklädnad blir det nog inte. Ingen dricka för mig heller för den delen. Halv 9 imorgon bitti har jag upplärning på jobbet, lite surt att behöva gå upp klockan 7 på morgonen då det är kolsvart. Nu ska jag sluta babbla och visa er lite bilder från idag och hur vi kommer bo dom kommande två månaderna.






















fredagkväll med packning & tvätt

Kom inte hemifrån förens halv 4 idag, vet inte vart dagen tog vägen. Kom till skolan vid 4 tiden och lämnade tillbaka böckerna och fick våra intyg. Efter det tog vi en promenad till Joe's och fick i oss en väldigt sen lunch. Sen blev det lite shopping. Testade en massa fina klänningar inne på Topshop som jag vill ha, massa fint som man kan ha till nyår. Kom hem med en väldigt fin långklänning från Miss Selfridge som var på rean. Kommer passa utmärkt till i sommar.

Nu måste jag ta tag i tvätten och packningen innan jag lägger mig till ro i sängen och börjar kolla på paradise hotell. Har tyvärr inga batterier i min kamera så shoppingen får ni se senare. Ha en bra fredagkväll allihopa.




Helg!

Äntligen fredag och bara en natt kvar hos familjen, imorgon bitti kl 10 kommer taxin som tar oss till West Hampstead och nya lilla lägenheten. Idag skulle vi ha gått på något ur tråkigt museum med skolan, men jag och emelie skippade det och tog en sovmorgon. Har lite att tvätta och packa ihop alla våra tusen grejer. Nu står emelie i duschen sen är det min tur. Ska iväg till skolan och lämna tillbaka böckerna och få våra betyg/intyg. Sen kanske ännu en shoppingrunda? Ne nu får jag sluta handla grejer.. jag har gått i affärer varje dag enda sen vi kom hit. Nästan varje gång har jag kommit ut med nånting från butiken. Nog. Ska lägga upp bilder på det senaste jag har shoppat också senare idag.

Ikväll blir det tvärlugnt med film mys och fortsätta med Paradise hotell avsnitten som vi har missat. Puss på er!

Paradise Hotell

Igår blev det en shopping dag. Jag kom hem med en kofta, två bhar, 6 par trosor, strumpbyxor.. hmm tror det var allt. Gick även bort till Svenska Kyrkan för att kolla om dom annonserade ut lite jobb. Gick förbi den svenska butiken och köpte med oss lite godis (sista påsen!!). Till kvällen va vi hemma och tog igen några missade Paradise Hotell avsnitt.

Idag var vi i skolan och det var ju lite långtråkigt som vanligt. Luncha på Nero cafét och sedan mötte vi upp Sara på Harrods. Gick runt och kolla och drömmde oss bort bland alla fina (dyra!) väskor, kläder, skor och fina inredningsaker. Sen blev det en fika på deras café. Jag köpte även en ny vit tunika från Zara. Nu ska jag vi ha Paradise marathon tills vi somnar. Har ett gäng avsnitt att ta igen. Haha snacka om uttråkade när man har paradise hotel marathon.

Onsdag

Det blev en skolkdag idag, varken jag eller emelie kom upp ur sängen imorse. Vaknade kl 10 utvilade och pigga och gick ner och åt frukost. Nu ska vi iväg till skolan för att E ska skriva ut lite fler CVn, sen ut på stan och jaga jobb åt henne. Jag själv skulle behöva lite nya kläder känner jag. Min personalrabatt på Miss Selfridge och Topshop får jag inte förrens om 4 veckor. Så får jaga kläder ifrån andra butiker så länge.

Hörs senare!

                 

Miss Selfridge

Idag har nog varit den jobbigaste skoldagen hittils. Höll bokstavligen på att somna på lektionen och var så ofokuserad. Kl 15 gick jag iväg till jobbet för att träffa en tjej för att skriva på alla papper och få passerkort. Var även en tjej från Göteborg som började idag också, så det känndes lite skönt med att inte vara ensam ny. Pappersarbetet varade i 3 timmar, vet inte hur många papper jag fick skriva under och tusen andra grejer. Sen fick vi hoppa in och jobba i en och en halv timma. Känna på lite på golvet och i kassan. På söndagmorgon är det upplärning som gäller och start på måndag.

                 

Kom hem kl 9 vrålhungrig och fick i mig lite mat. Nu blir det en dusch och krypa ner i sängen och kolla på nått tv program på webben. Imorgon blir det sovmorgon.. skolkisar. Puss & God natt

Jag har jobb!

Interjuven gick ju riktigt bra och jag fick jobbet direkt! Känns så skönt och ha det klart. Så nu blir det heltid på klädbutiken Miss Selfridge på Oxford street. Jag kommer nog shoppa ihjäl på personalrabatten sen, dom har så mycket snyggt! Så flyttar vi in i lägenheten på lördag så nu börjar saker ordna upp sig. Idag kom jag även hem med ytterligare ett par skor.. och det är definitivs inte dom sista! Jag kommer drunka i skor snart, så mycket fint har jag sett som jag vill ha.

Imorgon blir det skola igen och sen till jobbet och skriva på papper, fixa passerkort osv. Men nu lite webbtv tror jag, kanske ett avsnitt av Idol som man inte har sett på länge.

Snyggingarna som fick följa med hem idag.. Fler kommer det bli!

         

2 veckor

Ännu en vecka har gått här i London och imorgon går vi in på våran sista vecka i skolan och hos familjen, ska bli skönt att flytta till något eget och kunna laga våran egna mat! Idag har vi och Patrica strosat runt i Westfield gallerian som var enorm! Idag blev det ingen shoppning för min del men massa snygga skor som jag bara måste ha. Till lunch åt vi den godaste yoghurt glassen med valfri topping, sen mellan affärerna satte vi oss och tog en latte. Kl 18 slutade Sara jobbet och då gick vi och åt middag på Kitchen Italia och åt en god pasta till middag.

Nu ska jag vi kolla på Ensam mamma söker och krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag på interjuv på en klädbutik som jag inte kommit ihåg namnet på, ligger vägg i vägg med Topshop och har grymt snygga kläder iaf :) Så hoppas det går bra.




















mer shopping

Här i London är det nästan omöjligt att hålla händerna i styr när man går längs Oxford Street och ser så MYCKET fint! Idag kom jag hem med ett par dösnygga high heels, jag föll direkt så dom fick följa med hem. Sen köpte jag mer body lotion från Body Shop. Om dom kostar 70 kr istället för 170 som dom gör hemma måste man passa på. Har sett en miljon andra snygga saker också som bara måste med hem till Sverige igen sen. Men en sak i taget.





Sen blev det lite nödvändigheter som strumpor, hårspray och en fin hårklämma.

Whiskey Mist

När man knappt kom upp ur sängen kl 12 idag med en hemsk huvudvärk då måste man väl ha haft en bra kväll, och det hade vi! Mötte Joakim vid Edgware road och tog bussen bort till en klubb som heter Whiskey Mist vid Hyde Park. Där mötte vi hans vänner och många andra svenskar som sluta med att vi blev ett helt gäng som intog vipen där vi dansa och drack hela kvällen. Vid halv 3 tiden åkte vi på efterfest hos en av killarna i sällskap och fortsatte festen och kom i säng halv 6 imorse.

Ikväll ska vi bara ligga hemma i myskläder, äta lite gott och kolla på film!


















VI ÄR MED LÄGENHET!

äntligen säger jag bara, äntligen. Vi har hittat vårt boende för resten av tiden här i London. Hade sån jäkla tur att en kille i våran skola skulle hyra ut sin lägenhet i West Hampstead fram till Februari nästa år. Så vi fick träffa honom redan idag och åka och kolla på lägenheten, den var tagen direkt. Perfekt läge, nära till tunnelbane stationen som tar ca 10 min till Bond street och Oxford street, vi har Starbucks runt hörnet, en bra mataffär och nattbussar hela nätterna. Lägenheten var dock lite dyrare än våran budget men eftersom det handlar bara om två månader så funkar det. Eller eventuellt 3 månader. Men det är så jäkla skönt att ha fixat boende. Ska träffa honom på måndag igen i skolan och diskutera inflyttnings dag, hyra osv. 

Fredag idag och Emelie jobbar sitt första pass på Jean Norman. Imorgon hoppas jag på goda nyheter från Esprit! Fick nyss ett sms från E där hon skrev att jag ska möta dom utan för jobbet kl halv 10 med hennes klackar och ögonfranböjare, mycket viktigt! För det är snygga killar med ikväll, haha. Joe's killarna får vi alltid hoppas på! Då ska jag väl fixa till mig och dra mig in mot staden sen för en utgång. Men först tänkte jag visa er vad jag har shoppat hittils..


Klocka, ring, två örhängen och lotion och lipbalsam från Body Shop. Allt tok billigt!


Söta ballerina från Aldo


kofta från Primark typ 60 kr.


Vitskjorta med skärp från Next om jag inte minns fel.


Kofta från Primark där man verkligen kan fynda! 120 kr för denna kofta. Köpte även skinnhandskar i äkta läder för 80 kr där!


Höst/vinter jacka från Zara


3 par trosor för 95 kr från Topshop och mys strumpor

Fan då..

jag som skrev ett långt inlägg innan som försvann. Då tar vi det lite kort för ska ta och hoppa i säng nu. Lägenhetsvisningarna som vi var på idag gick inge vidare, inget att ha direkt. Bara att leta vidare men vi kanske får nöja oss med flatshare eftersom vi eller jag planerar att åka hem till jul redan. Jag gillar London, underbar stad men någonting saknas. Jag är en alldeles för hemmakär tjej för det här. Varför kan inte ni alla bara komma hit? Och ta med er lite svensk mat, höger trafiken och bilen. Fan vad jag skulle må bra, bäst! Men nu är det nånting som saknas och jag har saker att komma hem till och ornda upp. Det är fortfarande inte helt säker men förmodligen blir det så.

Nu tackar jag för mig för ikväll. Ska hoppa i säng och plåga mig upp ännu en mörk & kall morgon iväg till skolan men sen är det äntligen helg och ännu en vecka avklarad! Sov gott alla ni där hemma, jag saknar er!

                  

Torsdag

Onsdag 20 Oktober. Tiden bara springer iväg, snart bara två månader kvar till jul. Det här året har gott rekord snabbt tycker jag. Jag längtar till julen och det mysiga runt om. Har hört att det snöar högst upp i Sveadala och att det kom lite grann hemma för några dagar sen, vinter är på ingång men här har vi fortfarande höst. 10 grader och sol hade vi idag, det är kallt men inte lika kallt som hemma kan jag tänka mig. Idag var vi på ett väldigt ointressant museum. Gick runt och kolla på saker folk hade lämnat kvar som inte fick vara större än ens egna huvud. Sen på en annan våning var det utsällning som hade med människokroppen att göra. Det var lite halv segt att gå där och storsa runt. Jaja nog om det.

Var på min första arbetsinterjuv här idag på Esprit. Dom kastade in mig direkt på glovet och fick provjobba och sen en liten interjuv. Det gick väl bra tror jag, ska komma tillbaka på lördag och få prata med en annan manager om hur det blir. Sen mötte jag upp Emelie så åt vi lunch på Joe's innan jag åkte hem och hon iväg på arbetsinterjuv. Nu blir det lugna puckar här "hemma".






Hendon Park när jag var på väg hem.

Andra veckan

Sorry för dålig uppdatering! Har varit lite mycket nu och suttit och jagat lägenheter efter skolan, mailat och ringt. Igår var vi på våran första visning och fick se två lägenheter i West Hampsted. Jättefina men alldeles för dyra. Idag tog vi även tag i jobbsökandet som gick väldigt bra. Gick åt varsitt håll i 30 min, jag fick ut 5 CV i 5 olika butiker och imorgon ska jag på interjuv hos Esprit vid Oxford Circus. Let smått nervös är man men jag hoppas det går bra. Emelie fick även en interjuv imorgon också på Jane Norman. Efter jobbsökandet gick vi till Joe's och åt lunch och spana på den snygga personalen.

Nu är vi inne på våran andra vecka här i London. Det har gått fort men endå inte och jag längtar faktiskt lite hem. Eller snarare mer den svenska maten, tv och bara allt svenskt man har hemma. Och självklart familjen och vännerna. Sitter och kollar på Halv åtta hos mig och Hellenius Hörna på tv4 Play och faktiskt för en gångskull tittar och lyssnar. Haha snacka om hemmakär tjej.

Nu ska jag borta tänderna och krypa ner i sängen och fortsätta kolla på svenska tv program och drömma mig bort hem lite. Men jag trivs här också, inget illa mena för London haha. Underbar stad och imorgon blir en spännande dag.

God natt :) <3

Shopping & Movida

Fredagskvällen blev lugn kväll hemma i vårat lilla rum hos familjen. Kollade på Idol och åt frukt, sen somna vi och vaknade upp pigga och fräscha och tog oss en morgon powerwalk i solen innan frukost. På dagen mötte vi upp Patricia vid Oxford circus för en liten shoppingdag. Tog en smoothie på en juciebar sen strosa vi runt i stan i flera timmar. Åkte bort till Svenska Kyrkan för att kolla om det fanns annonser om lediga lägenheter och sen gick vi till den svenska butiken Totally Swedish och köpte med oss lite svenskt plockgodis. Det satt fint! Till kvällen blev det utgång till Modiva. Riktigt bra ställe som kommer besökas många fler gånger om.

Idag blir det en lugn dag hemma. Leta lägenheter och maila runt för fullt, tvätta, städa och plugga är vad som står på schemat för dagen. Imorgon har vi ett test på allt det vi har gått igeonom under veckans gång i skolan.

Nu lite bilder från igår..




















Jag i min nya höst/vinter jacka :)

fredagkväll, utgång eller hemmakväll?

Snart har vi varit här i en vecka, första veckan i skolan är klar. Tiden har gått fort men endå inte på ett sätt. Idag efter skolan blev det lite shopping för min del. Fynda två fina koftor och ett par läderhandskar inne på Primark. Sen köpte jag lite smycken på en annan affär som jag inte minns namnet på. Billigt var det iaf! Sen virra vi runt oss på Edware road ett tag ihopp om att hitta till Svenska kyrkan som vi dock inte hitta. Då blev det tunnelbanan hem för lite middag istället.

Nu ligger vi här riktigt trötta efter denna vecka med plugg och mycket ta in. Fick precis ett sms från Felicia där hon skrev att hon och Rosanna har landat nu här i London och ska festa ikväll. Vi är lite halvt otaggade till ikväll så det lutar åt hemmakväll. Men imorgon ska vi ut och dansa mina fina tjejer!

torsdag

Onsdagkvällen igår blev mycket trevlig. Vi mötte upp Patricia och Josefine kl 8 vid Oxford circus och gick till en italienskrestaurang och åt god pasta och drack vin. Efter det gick vi mot Picadilly och Fridays restaurangen där Sara och hennes arbetskamrater var. Vid halv 12 åkte vi hemåt igen och sov.

Skolan idag gick bra.. som vanligt. Sista lektionen gjorde vi något som är super strängt förbjudet hemma i Sverige men tydligen väldigt vanligt där. Vi satt och drack mousserande vin utblandat med juice, åt lite gott och lekte lekar och prata bort lektionen. Då vill jag påpeka att detta var lärarens idé att vi skulle dricka och umgås tillsammans på skoltid och inte våran, haha! Men roligt var det. Kom hem rätt tidigt idag så vi har bara tagit det lugnt och letat runt efter lägenheter på nätet. Nu är det matdags där nere!

Bilder från igår kväll..



















Bilder från idag:






Picadilly Circus

Nu är vi hemma igen efter ännu en skoldag och en runda på stan. Efter skolan gick vi och fixa ett SIM kort så nu har vi ett varsitt brittiskt nummer. Eftersom min telefon var låst så var jag tvungen att köpa en telefon. Det fick bli den enkalste fulaste LG mobilen, men den funkar att smsa och ringa med det räcker för mig just nu. Allt tillsammans blev endast 14 pund vilket är ungefär 160 kr. Sen blev det en sväng till Picadilly Circus för att se oss omkring. Blev en liten lunch på Subway och sedan en latte för Emelie och te för mig på ett café.

Ikväll ska vi gå ut och äta med Patrica och hennes vän som också bor här. Vart vi ska äta än vet vi inte, ska mötas upp i stan kl 8 så får vi se. Nu ska vi göra oss lite fina och bege oss in :)
















mer bilder från idag

Tack för Oyster card (tunnelbanekort) och digitalkamera!













och här ligger vi nu.. med varsin dator och nördar. Nu ska jag ta en dusch, avsluta pluggandet och sova.



God natt alla där hemma! <3

Primark & Hyde Park

Andra dagen i skolan idag och det gick bra ännu en dag. Mycket gramatik är det vi läser nu, vilket är lite tråkigt och svårt med väldigt nyttigt. Helt underbart skönt med halvdagar i skolan och sluta 1 varje dag. Så efter det blev det fortsättning på där vi sluta igår, Oxfordstreet och vad den gatan har att erbjuda inom shopping. Förälskade mig ännu en gång i massa fint men vi håller vi fingrar i styr ett tag till. Får shoppa loss lite med Rosanna & Felicia som kommer i helgen. Hittade till Primark idag, tillslut.. Själv hade jag nog lite för höga förväntingar på det stället. Var lite galet där inne med alla kläder och grejer som låg huller om buller och folk precis överallt. Men det fann en del tok billiga fina grejer. Tomhänt kommer man verkligen inte ut iaf. Blev en lunch på Debenhams och en liten sväng i Hyde Park och njöt av den varma sensommar solen.


Hyde Park.







Mer bilder från dagen kommer lite senare :)

Homework

Eftersom vi bor hos en judisk familj så får vi väldigt speciell mat här. Dom verkar alltid ha nån form av soppa till "förrätt". Ikväll fick vi något jag inte ens kan säga vad det var, men det var helt okej. Nu ligger vi på rummet och pluggar lite, första läxan. När den är klar måste man ju bara ta en titt på Paradise Hotel.

    


Monday

Våran första dag i skolan idag. Det var kämpigt att ta sig upp imorse när det var kallt och lite halvmörkt. Gick ner till köket och frukosten stog serverad på bordet. Sen tog vi tunnelbanan till skolan som ligger mitt inne i storstan. Registrera oss, gjorde ett engelska test gramatiskt och muntligt för att se i vilken nivå vi ligger på. Jag och Emelie hamna i den avancerade gruppen.. hur det nu gick till är ett frågetecken.. Fick våra böcker iaf och hade vår första lektion idag.

När vi sluta vid 1 gav vi oss ut på Oxfordstreet. Hann precis komma runt hörnan av gatan och vi rusa in i en stor klädbutik och hitta massa fint! Det var bara början. Men vi hejda oss lite och gick in på ett café och fick i oss lite lunch. Sedan vidare till alla miljoner butiker. Vi var som två småbarn på julafton, vi ville bara shoppa loss på en gång. Gick i 2 timmar och det var inte ens en fjärdedel av va London har att erbjuda inom shopping. Vi lyckades hålla tassarna borta rätt bra, jag kom hem med en ny klocka och E ett par örhängen. Tog en liten paus på ett café och drack en chailatte för att samla lite krafter till Topshop som förövrigt är så stor som en galleria. Efter det var vi så slut att vi nästa somna på tunnelbanan på väg hem.

Snart hoppas vi att det blir middag, magen kurrar! Lite bilder från dagen:


Emelie utanför skolan efter engelska testet.


trött tjej klockan 10 på morgonen


















Framme!

Nu är vi framme och har landat hos värdfamiljen i Hendon. Morgonen blev rätt stressig med all packning och ta sig ut till Arlanda i sista sekunden. Checkade in, växla penga, ringde familjen, krama alla hejdå, geonom säkertskontrollen och leta rätt på gaten. Det blev inge strosa runt i tax freen i lugn och ro och lukta på parfymer. 10 min innan planet ska lyfta upptäcker vi att vi har gått åt heeelt fel håll, slutar med att vi får springa geonom alla gater till vi till sist kom till rätt gate. Herregud, var bara att pusta ut och sova lite på planet.

När vi landa tog vi en taxi hem till familjen här i Hendon. Vi bor i ett radhusområde precis vid en stor park och nära till tunnelbana och Hendons lilla stad. Kom precis in efter en lite promenad i Hendon Park. Gick bort till underground station och fixade Oyster card så vi kan ta oss till och från skolan varje dag i 3 veckor.

Det är 20 grader och sol här så det är som att komma tillbaka lite till sommaren för oss. Men vi kanske inte får räkna med detta underbara väder hela tiden. Om drygt en timma blir det den första middagen med Family Goodman. Jag kommer hålla er uppdaterade så mycket jag kan :)

En bild jag tog i Hendon Park.


Hejdå Sverige!

10-10-10. Då var det dags, nu bär det av till London! Lite nervös är man allt men det här kommer gå bra. Planer går 12:55 så det är dags att åka ut till Arlanda nu. Ska möta upp Emelie vid in-checkningsdisken 11.30. Herregud.. jag kan inte fatta att jag åker. Det känns som att man åka på semester.

Hej då Sverige, alla när & kära jag kommer sakna er så! Men följ mig vidare här i bloggen om livet i London! :)
Puss på er alla <3

It's time to be a big girl now, and big girls don't cry




20års/avskedsfest

Gårkvällen blev superlyckad! Började hemma hos emelie med bubbel, vin och god mat. Vid halv 12 tog vi taxi in mot Amba hela tjejgänget. Vi dansa hela kvällen lång till bra musik och drack i mängder. Riktigt lyckad utgång och kväll! Tack tjejer, jag kommer sakna er alla så!

Idag mår man som man förtjänar. Decka hos E i natt med J bredvid mig. Blev en supergod cesarsallad till frukost på Alfreds café och sen har vi bara varit. Legat i soffan och sovit, kollat på Playa del sol, ätit mat och kollat på söta filmen PS I love you. Nu väntar jag på att mamma ska hitta hem från stockholms nattliv så jag kan åka hem och packa. Jag åker om 9 timmar och jag har inte ens packat! lyckat.. kommer säkert glömma hälften av packningen hemma.

Nu ska jag fortsätta få massage av lillsyrran, sätta på en film och invänta mamma för sedan ett tårfyllt hejdå. Jag hatar att säga hejdå! Jag hatar det. Har jag sagt att jag hatar att säga hejdå? Usch. Bilder från igår kommer inatt eller imorgon bitti!

nu iväg..

till systemet! Sen hem till mor min och hämta lite saker och fixa till mig de sista. Byta kläder och fixa frillan lite sen till Emelie och kvällen kan börja sakta men säkert. Det här kommer bli en bra kväll.

     

all in för sista gången

Att jobba på Berns igår var ingen höjdare. Köket, disken och allt där bakom var bara så smutsigt och äckligt, folk överallt och massa fylla på gästerna. Sen att dom jag jobbade med var urtråkiga gjrode inte saken bättre. Om man ska jobba inom restaurangbranchen ska man jobba med folk man trivs och har kul med! Restaurangjobb blir det förhoppningsvis inte i London!

Men nu till något roligare, det är fredag! Sista helgen och partykvällen ikväll här hemma. Ikväll har Emelie sin 20 års fest och vi slår ihop det lite med en avskedsfest för oss. Men innan dess ska jag försöka ta mig själv i kragen och gå ut och springa en sväng, sen måste jag packa vidare, göra mig i ordning, åka förbi systmet sen mot Emelie. Om vi drar oss ut i vimmlet ikväll eller inte återstår att se. Jag är rätt sugen på en sista sväng om på dansgolvet på Amba. Får väl se om jag lyckas dra med mig tjejerna ut sen. Min nya kamera följer självklart med ikväll så det blir en massa bilder sen!

Ha en trevlig fredag kväll!


3 dagar kvar

Dagarna bara rusar förbi, redan torsdag och schemat är fullspäckat tills planet lyfter på söndag förmiddag. Har precis skrivit ihop ett litet mail till familjen, dom har nog fått sig ett gott skratt för min usla engelska. Men det är ju därför jag kommer dit, för att bli bättre!

Nu måste jag åka iväg till jobbet så jag inte kommer försent. Ska bli spännande att få jobba på Berns. Har dock ingen aning ännu vad det är för event som pågår ikväll. Men kul ska det bli iaf.

Puss.

packningpackningpackning

Har haft en ledig dag idag så det blev en god lunch med Emelie på hennes jobb. Efter det lite shopping i Nacka Forum.. fan jag kan inte hålla mina fingrar i styr. Men kom hem med en söt vit blus från Bikbok och en ring. Det får bli lite av outfiten på fredag då vi ska fira Emelie som fyller 20 år imorgon eller nej idag.. klockan är ju bannemej efter tolv. GRATTIS EMELIE!! :D haha. Och så ska vi passa på att krama alla hejdå, och framför allt festa. All in absolut sista kvällen i Sverige.

Ikväll har jag knappt gjort nått annat än att rensa kläder, packat lite, tvättat kläder, lagt fram allt det viktiga, rensat datorn lite på bilder och fört över allt på en extern hårddisk. Så känns bra att man är lite förberedd nu, 4 dagar kvar!

Imorgon blir det jobb på Berns från 14.30-23 på kvällen. Innan ska det tvättas för fullt. Men nu säger jag puss och godnatt så hörs vi imorgon.

pics från avskedsmiddagen & utgången i fredags!
















Hendon, London!

Nu äntligen har vi fått reda på vart vi ska bo i London! Hendon som ligger dryga milen om stan. Ska på hos Familjen Goodman med 4 barn och katter. Det ska bli väldigt intressant och se hur dom har det och hur familjen är! Men jag tror och hoppas det kommer bli toppen. Shit, nu börjar det känns ordentligt. Om en vecka kanske om vi får igång våra datorer där borta så bloggar jag från London!

Idag var det min sista dag på Elite, väldigt tråkigt och jag kommer sakna alla där så himla mycket. Vi alla har klickat så bra och har haft så roligt dom två månaderna jag fick vara där. Känns som att jag har känt dom i flera flera år, på två månader har jag fått sånna underbara vänner. Jag kommer komma tillbaka till dom, om inte på heltid kanske lite extrajobb då och då :)

Efter jobbet åkte jag och mötte upp pappa på El Giganten i Sickla och köpte mig en ny kamera och en extern hårddisk. Sen blev det ett tufft ben och arm pass på gymmet med mamma. Nu ligger jag helt utslagen på soffan, fick sällskap av Jonna & Therese på premiär avsnittet av DH. Det hade man nästan glömmt bort över sommaren, men det är alltid lika bra var enda gång det börjar igen. Något som måste följas flitigt från webben!

Shit london om 5 dagar. Waaaaah!!

shopping och träning

Efter att ha suttit och skrivit på min packningslista så sluta med att den blev rätt lång, inte förvånande egentligen. Så idag mötte jag upp A i stan och tog en liten shopping tur och köpte lite små nödvändigheter till London. Sen blev en cesarsallad till lunch i Gallerian. Efter det åkte vi till gymmet där jag träna med mamma och Ali fick hoppa in som lite assisten/PT till oss. Efter nästan 2 timmar på gymmet sa vi hejdå till varandra och jag fick till min stora förvåning en superfin ring som avskedspresent. Om jag blev förvånad och framförallt glad! Tack min fina vän :)

                              


Hela livet på 20 kg

6 dagar kvar, på söndag lyfter vårt plan till London! Sista veckan här hemma nu och det är mycket som ska göras och fixas innan. Sitter just nu och håller på att skriva på en att göra och packningslista. Man kommer på saker hela tiden. Det är så mycket saker man vill ha med sig men inte kan. Hur ska jag kunna få ner hela mitt liv i en resväska på 20 kg? Jag som får övervikt bara av att åka en vecka på semester.

Nu ska jag försöka gå igeonom garderoben liten, ta fram resväskan och lägga fram allt det absolut viktigaste sen ringa Blueberry. Vi vet inte ens vart vi ska få bo än!

På återseende.


Uppdatering!

Herregudars va bloggen har fått vara i helgen. Men tiden har inte funnits till, det har varit nått hela tiden. Fredagen tog jag dagen till att städa i hemma hos mamma inför kvällen då lite släkt och vänner kom för avskedsmiddag för mig. Det blev en god pastasallad med vitlöksbröd och min cheesecake till efterrätt. Lite förkrök och sen drog vi oss in till Amba, men när vi kom dit och precis skulle gå in går brandlarmet! Vi vänta utanför ett tag ihopp om att dom ska börja släppa in igen men icke. Så vi drog oss alla vidare till Oxid där vi dansa till stängning. Sen är kvällen väldigt flummig. Sluta med att det bara var jag och Felicia som var taggade och skulle vidare men vi kom inte så långt då vi mötte upp Alex och hans vän. Gick och åt på Pacha Deli (?) på Kungsgatan där jag i min stora förvåning träffar på Mike & Andreas från Göteborg. Satt och prata en stund sen var det dags att dra sig hemåt.

Jag och F sov nästan halva dagen i lördags, vilken baksmälla. Åkte till Skärholmen åt frukost eller lunch kan man väl säga. Tog en sväng i lite affärer och sen åkte vi hem till henne i Solna. Klockan 17 började jag jobbet som var slitsamt och jobbigt. 250 pers när man är bakfull är ingen lek, men jag tog mig igeonom kvällen och gick därifrån kl halv 1. Tog bilen in till stan och mötte upp Therese och Amanda på Oxid. Min kväll blev väldigt lugn till skillnad från vissa andra töser som körde på. Kl 3 gick vi bort till Amba men jag ångra mig i dörren och åkte hem och sov.

Pappa drog upp mig kl 9 igår morse för vi skulle ta oss ända bort till Västerårs för att se Lee personliga tränaren på gymmet tävla i SM bodybuildning och han kom 3a! Var rätt roligt att se dessa enorma berg av bara muskler stå och spänna sig på scenen.


mingelbild från i Lördags.





Största killarna jag nånsin sett. Finalerna från SM i Bodybuilding.

Bilderna från i fredags kommer upp senare!

RSS 2.0