På Arlanda

Vårat flyg var försenat som vi trodde. 14:50 är det beräknat att vi ska lyfta. Jag har tagit några svängar på Taxfreen och kan snart den utantill.. haha. Ska köpa mig den nya D&G parfymen Rose The One. Luktar underbart gott! Nu börjar semestern med shopping och om ett dygn massa soool och värme! Fick ett sms från pappas kompis som redan är där och dom sa att vädret är fantastiskt. Högtryck, 35 grader och sol! UNDERBART!

Nu ett sista hejdå från Sverige. Kanske blir nån liten uppdatering där nere ifrån. Annars får det blir när jag kommer hem igen. Kommer sakna er här hemma men inte vädret! Jag ska försöka se till att få med mig solen och en liten del av värmen hem sen så vi kan få vår här hemma nån gång.

Pussar och kramar :)

HEJDÅ SVERIGE!

Klev nyss upp ur sängen, pappa fick verkligen dra upp mig. Om en timma bär det av till arlanda. Tydligen så var vårat flyg försent till 14:50.. suck. Men man måste komma mycke tidigare ifall tiden skulle ändras igen till ev tidigare. Jag ser inte framemot 10 timmar lång flygresa, men när man väl landar i värmen kommer det vara underbart. Nu ska jag packa ihop det sista och äta frukost.

Hejdå alla här hemma, ses igen den 9 Mars :) PUSS!


Allt som var dött, väcks till liv, och det kan också vi.

Lite dålig uppdatering igen.. Lördags kvällen var en rolig 20 års fest. Men det hade blivit mycket bättre utan att skit snack bakom folks ryggar, mindre snö oväder och ingen kyla. Hemska vinter! Annars har det varit rätt lugnt i helgen. Idag kom darling förbi på morgonen och gjorde min sällskap innan jag åkte in till stan en kort sväng för en liten lunch med min fina vän Cissi. Efter det ett gympass, hämta grejer fixa och dona och säga hej då till nära och kära. Imorgon bär det äntligen av till värmen! Var kan knappt fatta det själv. Klockan är över två och jag har inte ens packat klart. Typiskt mig att vara ute i sisa sekunden. Sitter nu och fyller på ipoden med bra musik och förbereder mig på en 10 timmars lång flygresa.

Jag måste säga att jag åker iväg med en lättnad från mitt hjärta. En lättnad av att ha pratat ut om massa problem som förhoppningsvis inte är några problem längre och vi kan få det bra tillsammans igen och en fin vänskap. Sen hur jag gör med Dig och oss ska jag ta en ordentlig funderare på nu när jag är borta och har all tid i världen på att tänka och få vara för mig själv. Jag har fortfarande hoppet (vilket jag hatar) hoppet om att du verkligen har tagit åt dig av vad jag sagt till dig nu. Det är antingen eller som gäller. En stor förändring på ditt beteende eller slut. Som sagt får se hur det blir när jag kommer hem.

Nu måste jag verklligen fortsätta med packningen och ladda över musiken sen sova! Man sover som ett arsle på plan så det ser jag inte framemot. På onsdag ligger jag på en varm och fin sand strand i 35 graders värme.. SÅ skönt! Hinner nog med en liten uppdatering imorgon innan jag åker till Arlanda.

God natt!

lördagsmorgon

Godmorgon på er! Eftersom jag somna hyffsat tidigt igår så vakna jag redan vid 9 imorse. Minns inte sist jag gick upp kl 9 en lördag morgon. Nu har jag precis fått i mig frukost, klätt på mig och fixat mig lite.. sitter och väntar på M som ska hämta upp mig. Blir en sväng förbi systemet och Skärholmen. Måste leta efter en ny kavaj eftersom jag blev av med min igår. Nån idiot tog min påse på John Chriss när jag och Felicia satt och åt middag! Moorr..

Ikväll kööör vi! Hörs senare.

          
          
  En liten dagens outfit bild för ovanlighetens skull. Jeans från G-star, linne Gina och kofta från Vero moda.

sista dagen

Äntligen äntligen fredag! Nu är det bara helgen kvar sen bär det av till Thailand på tisdag. Har jobbat hela veckan från 8-17 så nu är jag riktigt trött. Det är fredag kväll och jag ligger i soffan hemma med mamma och lillsyrran och kollat på dirty dancing. Håller på att somna snart så ska krypa ner i sängen efter filmen. Imorgon är det 20 års fest för simona, matteo och melanie. Det kommer bli grymt kul. Är riktigt taggad! På dagen blir det förbi systemet, sola och fixa och dona lite hemma. Försöka hitta en snygg outfit till kvällen också.

Min chef på Manpower kom förbi jobbet idag med ett par riktigt fina blommor och ett kort till. Det var min sista dag idag så fick dom som ett litet tack och avsked. Hur gulligt som helst.

                

                


flirting with forty

Jag tror jag är kär.. på riktigt. Ni kollar väl på filmen som går på 3an nu? Flirting with forty. En riktigt carro-film. Och han är typ världens drömkille! Varför kan man inte hitta en sån kille? Vart är dom underbaringarna som honom.. snäll, omtänksam, kärleksfull, romantisk och otroligt snygg! 

               

torsdag

Morgonen var inte rolig nånstans.. men det gick bra på jobbet och det var lugnt och skönt hela dagen. Tiden gick rätt fort också vilket var ännu skönare. Slutade vid 17 då pappa hämtade upp mig i centralen och så åkte vi till gymmet och körde lite. Var riktigt tungt.. har inte tränat på länge nu. Efter det gick vi till ett café vid södra station och åt en god middag. Stannade vid fruängen och sola en stund innan jag åkte hemåt. Imorgon är det äntligen fredag och sista jobb dagen!

                         
                                 Liten träningsoutfit bild i omklädningsrummet

Godmorgon

hemska hemska hemska tidiga mörka kalla mornar!! Måste skynda mig nu, äter frukost sen på med kläderna och lite smink och springa iväg. Ska till Sundbyberg idag och jobba. Som jag har gjort resten av veckan. Kom igen nu.. två dagar till sen är det helg och semester! Åh jag vill gå och sova igen!

saknad till de förflutna

Just denna kväll har väckt upp en hel del känslor. Det kan jag få när jag sitter och lyssnar på vissa låtar som ger många minnen. Jag vill ännu en gång skriva av mig, för några andra känslor. Dom vänskapliga känslorna. Till dom vännerna jag en gång haft men inte har längre. Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden. Men jag kan inte det. Jag vet inte heller vad jag ska göra mer än att säga jag är hemskt ledsen att det har blivit som det har blivit. Och till en vän som kom mig närmre in på livet på så kort tid än vad någon annan har gjort.. en vän som betydde mer än vad jag någonsin kunde ana. Sånt som man verkligen inser såhär i efterhand när man väl inte har den personen kvar i livet. Det var en vän man kunde räkna med, lita på och som alltid fick en på bra humör. Hur ledsen jag än var fanns den vännen vid min sida oavsett vad. Jag var detsamma för den personen. Det var jag! Även fast jag var ur usel på att visa det. Om den vännen läser det här nu, vill jag bara säga: Jag saknar dig och jag är hemskt ledsen att det slutade såhär!

Till allt gammalt och gamla vänner. Ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Och jag saknar dig. Våran vänskap som vi hade förut, alla våra roliga och härliga stunder tillsammans. Men det kanske är dags att inse att allt kan inte vara som det alltid har varit? Men jag saknar dig!

Nu avslutar jag här för ikväll. God natt <3


We are the world

En video som verkligen berör! Här har vi stora världsstjärnor som sjunger en ny version av Michael Jacksons låt We are the world för katastrofen i Haiti. Mäktigt och kärleksfullt rakt igeonom!


kvar i nått jag lämnat

Det är dags att tänka efter ordentligt på mina känslor. Ena sekunden kan jag känna så mycke saknad, kärlek och längtan efter dig. Och i andra sekunden kan jag bara känna så mycke irritation, svek och hat mot dig. Som om jag aldrig mer skulle vilja se dig eller prata med dig. Men sen vänder det.. igen. Jag lämnar det för ett tag men tar lika snabbt tillbaka det. Jag ser ingen framtid, jag har fantiserat ihop en framtid. En framtid som är omöjlig för oss två. Bara ett mirakel skulle kunna ändra på det och göra det möjligt. En del av mig vill vara kvar, den andra inte alls. För allt det här har sårat så mycket. Inte bara mig utan andra också. Det tär mest på mig att veta. Jag kan inte se 2009 som ett roligt år, det kan jag inte. Men jag kan se 2009 som ett år där jag lärde mig väldigt mycket. Jag vet nu vad jag vill ha. Och innerst inne så är det inte dig. Men varför stannar jag då kvar i nått jag lämnat?

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, om jag vill vara med dig, om jag vill bli av med dig eller vill skada dig.

syskonkärlek

Bloggen har inte riktigt funkat som den ska.. har varit problem med inloggningen men nu funkar det! Sista veckan med jobb från Manpower nu vilket är förbannat skönt! Har jobbat igår och idag ska jobba även imorgon. Helt slut är jag redan nu. Men om precis en vecka sitter jag på planet på väg till Thailand. Hur skönt som helst, jag längtar verkligen! Alla hjärtans dag blev ju inte mycket att hurra för som sagt. Men kom hem till mamma på kvällen och fick syn på en lite söt nalle, choklad hjärtan och ett litet kort som lillsyrran hade gjort till mig. Det var gulligt! Må min lilla syster vara världens jobbigaste men även den mest kärleksfulla person jag vet. Säger jag älskar dig varje dag, ger minst en kram varje gång jag kommer hem och ska gå. Ibland blir jag lite arg på mig själv att jag inte ger lika mycke kärlek tillbaka. Men hon är min syster och jag älskar henne även fast jag är super dålig på att visa det.

                        

                       


alla hjärtans dag

Gud va trött jag var igår! Låg på soffan hela kvällen och halvsov till en film. Skön lördag kväll hemma faktiskt! Kärlekens dag idag då, överskattd som fan. Ingen speciell dag alls längre tycker jag. Egentligen tycker jag att det är lite tråkigt. Om alla hade ansträngt sig lite just på den här "speciella" dagen och visat uppskattning för dom man håller kär, så hade den här dagen blivit lite mer speciell. En dag som bara faller in en gång om året. Och kärlek behöver vi alla. Jag ska inte yttra mig så mycket eftersom jag själv inte anstränger mig för 5 öre på alla hjärtans dag. Till nästa år ska det bli ändring på det tycker jag!

Kärlek till er!

                

väx upp!

Jag ska börja köra samma stil mot dig som du gör mot mig! Jag ska inte höra av mig, aldrig fråga om vi ska ses igen, jag ska aldrig kalla dig något gulligt eller säga något gulligt till dig. Så inom loppet av en vecka kommer det vara over, slut, kapput om DU inte gör något åt ditt vidriga betéende mot mig och din attityd. Snälla väx upp någon gång och bli en man! Nu är du 14 år i mina ögon. 14 år och osäker liten skit som inte vet hur man ska behandla någon som man älskar. Om det nu ens gör det som du säger att du gör. Det här är helt jävla otroligt hur en männska kan få en människa att få en så dålig syn på kärlek och förhållande. Hur värdelöst behandlad man kan bli? Existerar ens kärlek? Eller är det bara tomma ord som inte betyder någonting? VAD TÄNKER DU MED?

/ En riktigt sårad, arg, irriterad, ledsen och nertrampad Carolin.

weekend

Igår blev det en total spontan utgång med bästa Emelie. Kom hem klockan 6 från jobbet helt slut. E ringer och är as taggad men jag var sugen på en myskväll bara. Hon fick sin vilja geonom och klockan 9 var jag hos henne och föra! Testade halva hennes garderob och dansa runt och sjöng på gamla låtar från Spice grils, A-teens, Play och många fler. Riktigtiga girl power låtar! Vid 12 drog vi oss in till stan, Grodan som vanligt. Dansa så att fötterna blödde, tog sista tunnelbanan hem och fyllekäka sen somna vi båda två! Idag blev det en shopping dag med papsen. Köpte en ny tv, högtalare till ipoden, träningskläder, en kofta och stor shoppa på apoteket till Thailandsresan.

Ikväll blir det lugnt! Vet inte riktigt än hur det blir av kvällen, men det återstår att se. Imorgon är det alla hjärtans dag. Den mest överskattade dagen på hela året. Eller det kanske jag tycker bara för att jag knappt har en pojkvän som skiter i den dagen och mig. Den dagen jag får något riktigt fint från någon jag älskar, den dagen jag får uppleva att man faktiskt kan få bli älskad, ja den dagen kommer jag börja tro på kärleken och alla hjärtans dag kanske kan bli en dag att tycka om!

Lite bilder från igår på Emelies rum.

 

 


Sjukling

Jag blev hemma idag. Skulle egentligen ha åkt och jobbat men nu orkar jag verkligen inte. Förkyldningen är hemsk och sen börjar jag få lite feber. Inte kul! Så nu ska jag bädda mig ner i soffan och kolla på film. Sen måste jag ta tag i sökandet efter jobb, leta efter boende i Visby vilket verkligen inte är det lättaste kan jag säga! Vem vill inte ha 3 söta rara tjejor i en liten lägenhet i Visby v.29.. Hur svårt kan de vara?

Det är blå himmel och sol ute också, så om jag orkar ska jag ta en promenad ner till vattnet. Men nu vila framför Trubbel i Paradiset som jag inte orkade kolla på igår.


Bloggtorka..

Jag får min bloggtorka då och då.. men en uppdatering kommer alltid! Lördagens utgång blev hur bra som helst! Vi tog oss enda bort till Solna till felicias och hennes pojkväns lägenhet. Super mysigt hade dom! Vi drack lite mousserat, drinkar och åt ost och kex. Melodifestivalen tycker jag bara blir sämre och sämre för varje år. Ingenting jag kommer följa nu. Vid 11 tiden drog vi oss in till stan. Collage var tänkt mend kön var för lång och vi frös för mycke så vi hamna på ett förkröksställe vid centralen. Moda bar om jag inte minns fel? Sedan blev det Grodan (som vanligt). Och vi hade riktigt roligt hela natten lång!

Sov ut riktigt ordentligt i söndag, till halv 3! Under kvällen var det tårta och lite fördelsedagsfirande för min lilla kusin Marcus som fyllde 6 år. Nu är det en ny vecka och nya tag. Jag har två veckor kvar på jobbet vilket är så skönt. Jag har lessnat stenhårt på alla tidiga mornar! Imorse blev jag väckt kl 7 efter att ha sovit 4 timmar och frusit som en tok. Somna med mjukisar, tjocktröja, strumpor och ett stort täcke men vakna upp och frös iaf. Kallt eller är man sjuk tro? jag har åkt på en rejäl förkyldning och känner mig hängig. Tur att det kommer nu och inte om två veckor då jag åker mot varmare breddgrader! Juste, igår träffa jag några av mina kära HV tjejer för en middag på Soft. Riktigt gott och trevligt var det!

Nu ska jag krypa ner i soffan kolla på Trubbel i Paradiset.
Lite bilder från helgen som gått.

                         

           Nu ville inte blogg.se lägga upp fler bilder.. för göra ett försök senare! Här är iallafall min lilla kusin :)


tjejkväll!

Jag slog mitt rekord igår på den längsta nyktra utgången tror jag. Halv 11 var vi inne på Metro. Tjejerna svepte i sig drink efter drink och jag kaffe efter kaffe för att hålla mig pigg. Vi dansa och hade kul till halv 2 sen åkte vi förbi Pilot där jag aldrig och har varit och nu förstår jag varför. Första och sista gången, sen avsluta vi på Grodan. Jag gav upp vid 4 tiden och hoppa in i bilen och åkte hem och sov så skönt. Medans dom andra tjejerna stanna och drog nog inte förrens stängning.

Ikväll blir det utgång igen och ikväll kör jag inte bil! Är bjuden över till Felicia på tjejkväll med vin och schlager klockan 7 och efter det blir det utgång. Lutar åt Collage tror jag. Ska bli kul! Nu ska jag hoppa in i duschen, hitta nått att äta och börja fixa mig lite.

Nu kör vi!

snabb uppd.

En middag på Olerays blev det denna fredag kväll. Nu ska jag köra in lite tjejer till stan, Metro närmare bestämt jag följer med en liten stund. Alkoholen får vänta tills imorgon! Nu måste jag kiiiila. Puss!

                                


JW, vill du gifta dig med mig?

Vilken härlig dag det blev idag. Mötte upp Rosie för en lunch på John Chriss runt 13 tiden. Satt och uppdatera varandra lite om vad som hänt den senaste tiden, snacka lite sommarn och att vi sakna våra tider i skolan. Efter det åkte jag iväg till gymmet och körde en timma och sen for in till centralen igen och mötte upp min fina vän Cissi. Åt en god cesarsallas på Kofi och sen gick vi till Hemköp och köpa massa godis och gick till Sergel och såg Snabba cash. Vilken var bra men jag trodde den skulle vara lite bättre. Mycke är ju inte med på filmen som står i boken vilket är lite tråkigt. Men i stora hela var filmen bra och definitiv se värd! JW är ju bara FÖR snygg. Jag tror jag blev kär under dom två timmar i bio salongen.. hehe. Nej men vilken kille, gaaah!

                                             

My heart is in pain, but I'm smiling for you.

En favorit så går om och om igen på ipoden. Nu ska jag in till stan på en lunchdejt med Rosie. Sen blir det träning och träffa C!

                      
 
                                                        Stereo love - Edward Maya


snälla, inge mer nu!

Nej fyfan för det här jäkla helvetes piss skit (ursäkta mitt språk, hehe) väder!!!! Räcker det inte nu?! Ska vi bli helt insnöade, man kan inte göra ett skit i den här snön. Ingenting fungerar. Nej fyfan för det här jag vill ha sommar nu!!!

Jag har precis kommit hem från M. Han lagade en riktigt god middag ikväll faktiskt bestående av potatismos, lax och nån riktigt god sås. Att han är bra på att laga mat vet jag men inte så bra. Blev lite imponerad. Sen kolla vi på filmen Death Race. Ja, han fick välja film och en riktig killfilm blev det. Men den var bra faktiskt! Sen blev de lite brottning i snön och sladdningar i min lilla kärra till bil haha. Nu ligger jag här helt kall och ska försöka sova lite. Imorgon väntas en dag med träning, fika och biomys!

God natt!

Onsdag morgon

Godmorgon på er! Idag ska jag hoppa in och jobba lite. Börjar inte förrens kl 11 så det är skönt. Men det hade jag helt missat igår kväll. På något konstigt sätt fick jag för att jag ska vara i stan kl 10. Så jag ställer klockan på 8 och åker hemifrån strax efter 9. När jag kommer till fruängen kommer jag på att jag ska ju inte vara där förrens 11. Vilken jäkla tabbe, en timma sömn gick åt helvete! Aja.. jag åkte hem igen och kan vara hemma i typ 45 min och vila en liten stund. Så nu har jag 20 min kvar sen ska jag åka iväg till jobbet.

Vi hörs later!

                  


Tro

Alla gamla inspelade band går fortfarande på kopiering till dvd format. Jag stannade upp för att kika lite och såg min konfiramtion. Att jag är konfimerad är verkligen ingenting jag tänker på och har förträngt. Jag är inte troende så på gud och går i kyrkan varje söndag för att jag är konfimerad. Jag tänkte att det verkade som en rolig grej då. Och det var fruktansvärt kul faktiskt! Vi träffades en gång veckan och hade mysiga fikan, pyssla, lekte lekar och satt och prata om livsfrågor, gud, tro och hur jorden blev till b.la. Det bästa var att det var skoltid, så istället för att sitta vid skolbänken satt vi och myste i sofforna nere i rummen i kyrkan. Sen åkte vi iväg på konfirmationsläger och busa hela natten lång. På konfirmationsdagen sjöng vi en väldigt fin låt med en fin text. Tro av Marie Fredriksson.


              

jobbinterjuv och gym!

Jobbinterjuven idag gick bra! Jag ska få provjobba på torsdag och fredag och se om det är något för mig. Om det går bra och jag trivs vilket jag hoppas på är jobbet mitt och jag börjar direkt när jag kommer hem från Thai. Annars har jag bara varit hemma idag. Jag och mamma har suttit och kollat på gamla inspelade band från när jag ca 12 år och mina små syskon gick i blöjor och hade napp. Va tiden går fort asså. Hittade även filmerna på mig, Carro, Simona och Camilia när vi spelade in våra Bästisklubben filmer och härma systrarna Graaf, Britney Spears, Nicko och Pulver gjorde nyheter, väder och sporten och hade mumms mumms äter tävlingar. Haha så roligt att titta på nu! Är glad att vi har filmat lite från den åldern.

Nu ska jag kila iväg till gymmet!
Visst är jag snygg förresten? ;) Och min man avgudar mig.. åh! Haha

           

shopping dag med E

Nu har det blivit väldigt mycke shopping på den senaste tiden. Idag kunde jag inte heller hålla händerna i styr när jag och Emelie var i stan. Kom hem med två baströjor, en söt tunika som blir perfekt till våren/sommarn och en söt rosettring. Passade på att lämna in mitt CV i några butiker också. Mitt uppe i vårt shoppande bröt brandlarmet ut i Sergelgången. En del fick lite panik och sprang till närmaste nödutgång, men jag och E traska vidare mot NK och brydde oss inte mer om det. Sen avsluta vi shoppingrundan med lite mat och en latte på Coffeehouse by George.

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon förmiddag har jag en arbetsinterjuv i Nacka så jag hoppas det går bra. Önska mig lycka till! God natt :)

RSS 2.0