take your dress off

Idag var det årets sista arbetsdag. Svin skönt!

Nu har jag beslutsångest om vad jag ska bryda min lilla kropp med imorgon på nyårsafton. Jag vet att jag köpte min nyårsblåsa för inte alls länge sen men nu börjar jag tveka. Jag har en annan "denlillasvarta" varianten som jag aldrig har användt. En tajt med dragkedja längst hela kroppen, lite små porrig sådär. Eller så funderade på att bryta av den svarta nyårstrenden helt och köra på en vit klänning. Nämligen min studentklänning som jag endast har använt en gång. Svårt val.. Nu när jag tänker efter så är mer än hälften av alla mina klänningar använda endast en gång. Jag tröttnar fort jag.. Stackars små finisar som får ligga inlåsta i garderoben hela tiden. Nej mer festliga tillfällen får det ta och bli nu så jag kan ta ut dom och få lufta klänningarna lite. För dom är ju faktiskt fortfarande fina.


nedräkning..

2 dagar kvar av 2009 sen har vi ett nytt år och nya tag! Jag har fortfarande inte fixat så speciellt mycket till på torsdag så imorgon är det fullt upp. Jobba, systemet, handla mat och städa. Sen på torsdag gäller det! Nu ligger jag i sängen och kollar på When a man loves a woman, funderar på hur jag ska ha håret på nyår och vad vi ska hitta på efter middagen. Kissemissen ligger bredvid mig och halvsover så skönt också. Imorgon är det sista arbetsdagen för det här året.

God natt kära små läsare!
Och juste.. jag har namnsdag idag, alla Nathalieor! Jag är en av dom :) Grattis till mig!  
         
     

trying to put my heart back together

Jag orkar inte blogga. Men jag skriver endå, lite kort. Jag jobbar nu i mellandagarna och har tusen andra saker att fixa innan det nya året ska firas in. Det nya året ska firas med 12 tjejer hemma hos mig med god 3 rätters middag, drinkar, sång och dans och sen har vi lite andra planer efter det. Nu ska jag snart sova och upp och jobba imrogon. Jag återkommer när jag återkommer igen! Innan 2010 iaf.

En bra låt från en bra nybliven artist!

  

friday night

Juldagen det här året blev minst lika spårat som förra året. Och det var grymt kul! Men kanske lite för mycke av det goda. Vid 9 tiden åkte jag och C mot Skogås och soffan. Men av någon konstig anledning hamna vi långt ute i vishan och hade kört alldeles för långt så det tog ca en timma för oss att ta oss dit. Men bättre sent än aldrig, var där en liten stund snacka och föra lite innan vi fick skjus in till stan. Vi hamna på Grodan så som många andra vänner. Dansa och drack hela kvällen lång och hamna i säng nån gång runt 5 i morse. Så idag är man bra sliten. Har segat med F och M, ätit pizza och kollat på tv.

Ikväll blir det lugnt, förhoppningsvis en filmkväll.

                          


utgång på ingång

close-up. jag älskar min nya kamera. Nu kör vi!
            

Juldagen

Det blev en riktigt mysig och härlig julafton med min älskade familj. Jag har tänkt på att julafton är en av dom få gångerna om året som man verkligen sitter och umgås en hel dag, lite synd. Jag fick fina julklappar, det blev otroligt god mat, massa chocklad, lussekatter och papparkakor. Och sen avslutade vi julafton med Svensson Svensson och papparkaks cheeasecake. Jag fick min systemkamera som stog högst upp på min önskelista så jag blev riktigt glad och nöjd :) Nu ska jag försöka få in många fler bättre och finare bilder i bloggen.

Juldagen idag, den traditionella "utgångs dagen". Varför är det så egentligen? Att alla ska gå ut och festa på just juldagen. Men nu är det ju endå fredag så det förstår jag. Vi ska ut ikväll iallafall. Vart det bär av vet jag inte riktigt ännu. Det får vi se. Lite bilder tagna med nya kamera. Många inställningar finns det, men dom två första bilderna var väl inte så dåliga dom..

                       

                         

                       

merry x-mas!

Äntligen en mysig VIT julafton! Dagen kommer firas hemma med familjen, moster och kusiner, likt alla andra år. Pappa kom precis hit och lämna julklappar (nu håller jag tummarna på att det är systemkameran jag önska mig hihi). Har precis fått i oss lite jul frukost bestående av gröt, knäcke bröd med julskinka och annat gott. Snart kommer resten av sällskapet. Kl 15 sitter man bänkad framför Kalle som vanligt :)

God jul på er alla! Hoppas ni får en underbar julafton och massa fina presenter. JULKRAM!








dan före doppardan

Dagen började väl inte till det bästa. Tog bilen till jobbet idag, stanna i Täby centrum och skulle hämta ut pengar sen kom jag tillbaka till bilen för att åka vidare till jobbet, då startar inte bilen jäveln! Gamla gamla bettan.. arga jag fick traska iväg till jobbet och kom 10 min försent. Vid lunch fick jag hjälp av några snälla från jobbet så nu funkar vrålåket igen. Och dagen blev bara bättre.. Hade lite hantverkare där som jag och kollegan stog och spana in. Och sen gjorde jag något som jag aldrig själv trodde att jag skulle våga. Haha så det kan gå, roligt är det.

Imorgon kommer tomten, och det kommer bli minst lika mysigt som varje år med julafton. God mat, gott sällskap, kalle anka, julklappar, glögg, pepparkakor och allt som hör till julen. Innan jag går till sängs ikväll måste jag röja undan i mitt rum och ta en dusch. Sen är det söta kärleksfilmen Love actually ikväll på tv som man inte får missa!

Hörs imorgon på julafton!


julstök

Två dagar kvar till julafton och det märks! Det är kaos ute i stan, alla är ute och julhandlar det sista till på torsdag. Idag har jag jobbat på ett läkemedelsföretag i Täby och jag även jobba där imorgon. Efter jobbet stanna jag i stan för att kolla sista julklappen till pappa men som vanligt hittar jag saker till mig själv istället. Köpte en vit glittrig ögonskugga från make up store. Blir snyggt att kombinera den lite med den svarta skuggan till nyår, sotiga ögon!

Nu har vi precis fått upp julgranen och det sista julpyntet. Kylen är fullproppad med julmat och nu börjar julstämningen verkligen komma. Nu har jag lagt mig i fotöljen inlindad i den nya pälsfilten och bollar mellan hollywood fruarna och äntligen hemma jul special på tv. Mys!

          

take it all or leave me alone

Jag känner mig tom och omotiverad att blogga just nu. När ska den här hemska känsla försvinna, och när kan jag få tillbaka mitt egna hjärta helt och rent igen? Jag vill inte må såhär och jag vill inte ha det såhär.

Jag ser framemot nästa år. En helt ny start, med eller utan dig.


nya nails

Idag var jag och fixade nya naglar på Klippoteket i Skärholmen. Var blev inte helt nöjd med naglarna jag gjorde på förra salongen så nu testade jag att gå dit och jag blev super nöjd. Gjorde svart/röda glittra tippar. Blir snyggt nu till jul och nyår.

                               
             Bilden är inte den bästa, färgen på naglarna syns dåligt. Men bätte än inget :)

Grodan Sergel

Jag ska börja gå ut fler gånger nykter och det är så skönt med åka bil dit och åka hem när man vill i bil, sen slippa baksmällan dagen efter. Efter lite velande igår åkte jag, carro och camilia in till stan, Grodan. Där vi träffa på A och massa andra bekanta som vanligt. Dansa hela kvällen och hade riktigt roligt. Vid 3 runda vi av för att åka hem då hemfärden blev den värsta jag någonsin har varit med om. Inte gå in på detaljer, men ni som vet vet vad jag pratar om. Det blev en lång diskution den natten och somna nångång imorse. Så seg och trött är man idag.

Ikväll har jag inga planer alls. Får se vad kvällen slutar med. Lugnt lär det bli iallafall, skulle kunna somna bums nu känner jag. Bjuder på en mingel bild från igår på mig och mina fina tjejer. Bilden är ifrån finest.se

            

sthlm är nya norrland

Interjuven gick riktigt bra, dom ska höra av sig efter nyår och då jag hoppas att jag kan få börja. Håller tummarna nu. Efter en god thaimat till middag har jag landat hos mamma och funderar på vad jag ska göra ikväll.. Ekonomi till att dricka ute har jag inte. Så en nykter utgång eller en mys kväll hemma är frågan. Jag är en för rastlös tjej för att bara ligga hemma själv en fredagkväll så det lutar åt den nyktra utgången. Skönt att ha med bilen när det nästan är 15 minus ute! Det är sjukt kallt och sjukt mycke snö. Stockholm har förvandlats till ett nytt Norrland på bara några dagar.

Trots fredag kväll då man ska tagga till ordentligt så bjuder jag på en fruktansvärt fin låt från Bryan Adams som jag bara inte kan sluta lyssna på.

                     

freeedag!

Äntligen har stormen lagt sig och solen har kommit fram denna underbara fredag. Hur skönt som helst och riktigt fint ute! Kallt som bara den dock. Blev inget jobb idag för mig heller, istället ska jag på interjuv idag för ett nytt företag som jag kanske ska få vara på en längre period. Klockan 15 ska jag vara i Västberga så jag hoppas det går bra. Efter det far jag hem till mamma igen och ikväll kanske det blir utgång eller kanske inte. Får se vad fredag kvällen bjuder på helt enkelt.


snöstorm!

Snö är fint, mysigt och höjer julstämningen grymt mycket men när det kommer till bilkörning är snö ett rent helvete. Det snor halt på vägarna, sikten är riktigt dåligt och det går så sakta. Eftersom jag vart ledig idag har jag varit hemma instängd i snöstormen, var ute och skottade snö men de la sig lika snabbt tillbaka. Framåt eftermiddagen lugna det ner sig lite så jag borsta av bilen och drog iväg in till stan där jag mötte upp Carro för lite julklapps shopping och middag. Nu är jag snart färdig på julklapps fronten, det sista fixar jag på lördag!


bilder från i lördags














God natt igen

God natt? Eller godmorgon? Jag trodde jag skulle jobba idag, men icke. Det blev instsälldt. Snällt att dom säger nått till mig också.. Nu får jag iallafall krypa ner i sängen och sova en stund till. Det är fortfarande mörkt och snöstorm ute så jag är glad att jag slipper bege mig ut i det denna kalla mörka vintermorgon.

God natt!

nyårsblåsa

Det blev några timmar i Skärholmen. Bokade ny tid för påfyllning för naglarna så dom blir riktigt fina nu till jul och nyår. Köpte en julklapp till mamma och sen hitta jag min nyårsklänning, på rean! 30% så det tackar man för. Mellandagsrean kanske börjar lite smått redan nu? Solningen och träningen blev inte av. Träffa upp pappa i Nacka forum och fick bli lite smakråd när han skulle köpa sig lite nya shortor. Sen åt vi middag där också.

Imorgon kanske det blir jobb för mig. Eller vad dom har sagt iallafall men jag har inte fått några tider, smart där. Får skicka ett sms till chefen och fråga vad det är som försigår egenligen. Annars blir jag ledig även imorgon. Men nu vill jag faktiskt jobba lite.

     Dålig bildkvalité, tagen med mobilen. Jag måste hitta laddaren till mig kamera nu! Men här är iaf nyårsblåsan.
                      

onsdag

Godmorgon! Solen skiner lite idag och det är hur fint som helst med all snö som ligger på träden. Det ser nästan ut lite som fjällen här borta på Värmdö. Jätte mysigt! Och på tal om fjällen så skulle jag vilja dra en gäng till Sälen eller Åre i vinter, nån som är med mig?

Nu ska jag åka iväg till Skärholmen och träffa Camilia för lite shopping. Nu måste jag fixa julklapparna! Sen blir det nog lite solning så man kan få en fin brun färg till nyår och träning.

                         

World Discovery

Jag har alltid tyckt om att resa och har rest sen jag var 6 år gammal. Mycket i Europa men även utanför också. En sak jag alltid har velat göra är en jorden runt resa. Vara borta i flera månader och backpacka på riktigt. Upptäcka världen, nya människor, olika kulturer, klimat och äventyr är det roligaste man kan göra tycker jag. Den chansen man får tillfälle att göra detta är i min ålder. Innan man börjar stasta 110% på karriären, skaffa familj osv. Jag och Carro har pratat ett tag om att flytta till Australien och jobba i ett halv år. Få testa på någonting helt nytt, lära sig det engelska språket bättre och få ett minne för livet. Men istället för att bara stanna där åker vi vidare efter kanske två månader i Sydney. Vidare till Nya Zeeland, Asien, Söderhavet och avslutar i USA. Det blir en jorden runt resa på ett halv år. När vi kommer hem är vi redo för plugg och slänga sig in i vuxenvärlden på riktigt!

Pengarna sparas för fullt nu, och i Oktober nästa år är det planerat att vi ger oss iväg på en resa vi aldrig kommer glömma. Det kommer bli grymt!

                     
                     
                     


vinterland

Det är massor med snö ute! Det trodde jag aldrig att vi skulle få. Det är som ett tjockt vitt täcke utanför huset och nu hoppas jag det håller i sig till julafton och nyår! Åh nu börjar jag få lite julkänsla iallafall. Tänk va snö gör mycket under julen. På torsdag är det bara en vecka kvar till julafton och jag har fortfarande inte handlat några julklappar. Tänkte ta en promenad ut i snön och gå iväg och kolla efter lite julklappar. Bilen kommer nog ingenstans just nu när dom inte har hunnit ploga hemma hos oss.

Sitter och lyssnar på en massa julmusik nu och favorit låten är fortfarande All I want for christmas med Mariah Carey. Så bra! En låt som spelas sönder varje jul. Sitter och funderar på vad man önskar sig i år också. En systemkamera har jag velat haft länge, nya högtalare till datorn, smycken och presentkort så man kan ut och shoppa i mellandagsrean. Fast helst av allt.. All I want for christmas is you.

                            


Himlen är oskyldigt blå

Det blev ett pass på gymmet i eftermiddags, men jag var inte taggad för 5 öre. Det gick riktigt segt idag, baksmällan sitter nog fortfarande i. Inte bra. Nu är jag hos pappa, sitter och lyssnar Tove från Idol, hon var min idol. Jag älskar hennes röst. Den här låten gjorde hon så bra.

                           Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

                     

lucia helgen

Erik vann och det var ju ganska väntat. Blev en ganska sen fredags kväll för mig så att det var lite kämpigt att ta sig upp på lördags morgonen. Klockan 13 skulle jag vara hemma hos M och hjälpa hans brorsas sambo med henne hår. Dom gifte sig i lördags så gjorde en enkel halvuppsättning på lockar. Dom hade en borglig vigsel hemme hos dom så det var en massa folk överallt som mingla med skumpa och snittar. Till kvällen hade dom bokat långbord på en restaurang i Gamla stan. Jätte trevligt var det och efter middagen åkte vi (jag, mogge, fabbe och matte) till Wok house och föra. Drog till Magenta vid halv 12 där vi mötte upp resten av deras killar och Soffan och Emmelie. Blev kvar till stängning när vi sedan gick vidare till Grodan. Men stannade inte länge där, var nog lite för rund om fötterna och trött. Så det blev en taxi hem till M.

Hela söndagen låg vi i sängen, bakis som as båda två. Kolla på allt som gick att kolla på på tv och åt första måltiden vid 9 på kvällen. Men M som var för bakis och mådde dåligt kunde inte ens äta utan fick ligga kvar i sängen, stackarn inte kul sånt där. Sånna dagar då man säger "jag ska aldrig mer dricka". Sånna dagar har man haft allt för ofta.

Måndag idag. Egentligen skulle jag och legat på en vit sandstrand i Thailand nu och blivit brun som en pepparkaka. Men det får bli av lite senare nästa år. Istället drog mamma upp mig ur sängen klockan halv 8 imorse för att följa med och se lillsyrrans lucia tåg. Så söta dom var, kommer ihåg själv när man gick lucia tåg med skolan och alla föräldrar stog och titta, tog kort och filma. Och kände lite fjärilar i magen precis innan man skulle gå ut. Kännde mig rätt gammal när jag satt med alla föräldrar och kolla på, haha. Efter kom mamma fram till mig och sa med en liten besviken min: snart får jag inte se sånna här fina lucia tåg längre. Carolin nu är dags att få barnbarn. Ne mamma barnbarn får du allt ta och vänta på i minst 5 år till.. Inga ungar nu! Tänk att mamma vill att jag ska ha barn snart.. Om pappa fick önska skulle jag få ETT barn när jag är minst 30 haha.

Nej nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma innan gymmet i eftermiddag.
Over and out.


                                


Idolfinal!

Jag är besviken, besviken på att jag inte får se Tove sjunga i Globen just nu. Jag missade idol förra fredagen och missade även reprisen men fick hör att Tove hade åkt ut. Tråkigt för hon är grym! Men Erik och Calle är också grymma men om jag får säga en vinnare så är det Erik!

För övrigt så har jag varit inne i stan idag med Emelie och sprungit i affärer och letat julklappar och sen blev det lunch på John Chriss. Sen jobbade jag en kort stund på ett företag som hade glöggfest. Så det var en slapp arbets eftermiddag och fick dessutom sluta tidigare. Ikväll blir jag chaffis, ska köra in mamma till staden, förbi Soffan och sedan kanske förbi Grodan en sväng.

Imorgon är det lördag och då kör vi! Inte bil dåra.


                 


sovtuta

Jag vaknade nyss, klockan 12 väckte mamma mig! Herregud, jag har nog inte sovit så här länge på jag vet inte hur länge. Drömt en massa konstiga saker. Lite träningvärk i kroppen har jag också efter nästan 2 timmars gymmande igår. Kände mig riktigt duktig efteråt. Nu ska jag kasta mig upp ur sängen och hjälpa mamma med storstädning, blir spring i tvättstugan och sånt tråkigt. Kl 18 ska jag på info möte på jobbet om hur nästa år kommer bli med jobb. 

God morgon!



 

dags för gym!

Fortfarande lika grått och tråkigt väder ute, inget jobb för mig idag. Så nu stiker jag iväg till gymmet och kör hårt i en timma eller två. Hörs later dudes!




önska och drömma kan man alltid

Har spenderat denna gråa tråkiga tisdag i sängen och i soffan framför Bonde söker fru och saknar sommaren. Eller jag saknar solen och värmen rättare sagt. Egentligen hade jag dragit iväg till Thailand på lördag men efter mycke tjaffs och strul med biljetter så det blev inställt. Det får bli en grå julafton här hemma istället, snö lär det ju inte bli iaf. Julafton blir bara tråkigare och tråkigare för varje år. Vad jag önskar mig vet jag inte riktigt heller, eller jo.. saker som jag aldrig kommer få endå.

Nej nu får jag dra mig upp i från soffan och sluta deppa. Nu ska jag iväg och försöka boka nya flygbiljetter här ifrån.

                        
                                        tomten den vill jag ha under julgranen i år.

träning

Måndagen har bestått av däck byte på bilen och träning. Åkte förbi Skanstull däck där dom hjälpte mig att få på helt nya bra vinterdäck på den lilla Röda faran. Så nu ska jag vara säker i vinter! Sen blev det ett pass på gymmet. Blev för dåligt med träning förra veckan då jag jobba, men den här veckan får jag ta igen det. Det är så skönt att ha 2-3 pass i veckan, man mår så mycke bättre då. Och sen siktar man in sig på beach 2010 nu. Måste börja köra mer kondition, den slarvar jag med och köra mer ben övningar. En annan super viktig sak som jag slarvar alldeles för mycke med är maten. Mer protiener och mindre kolhydrater behöver jag få i mig. Jag har dragit det på kolhydraterna men måste göra det mer. Och en annan kaloribomb är spriten. Den ska man också börja dra ner rejält på. Mycke man måste göra på vägen till drömkroppen. Men träning det är bara roligt!

Här har vi en tjej med drömkroppen

                     


uppdatering om helgen

Nu fick jag lite klagomål på dålig uppdatering och det kan jag hålla med om. Jag är ingen superbloggerska direkt. Söndag idag och helgen är redan förbi, andra advent är det också. I fredags efter jobbet åkte jag till Emelies jobb och inväntade att hon skulle sluta vid 19 tiden, tog tunnelbanan in till stan och drog oss till Fridays i Kungsan. Mycket folk som vanligt och kö tiden till ett bord va 40 min. Så vi satte oss i baren och tog oss en god drink. Fick till slut vårat bord, emelie åt en cesarsallad och jag beställde in nån tortilla variant, hyffsat gott var det. Sen satt vi och prata om allt mellan himmel och jord i nån timme över en flaska rosé. Lite halvlulliga blev vi på det och drog oss förbi Grodan där vi träffa på lite vänner. Stanna en stund och sen kom även Therese med vänner dit. Drack inget mer efter Fridays så det blev en nykter utgång. Vilket jag uppskattar som tusan dagen efter då man mådde bra!

Lördagen blev lugn. Fick ett samtal från Soffan som var ville dra med mig ut men jag tackade nej till det och åkte hem till papsen på Värmdö. Åt thaimat till middag och kolla på tv och somna rätt tidigt. Riktigt skönt. Idag fyllde min lilla kusin 8 år så var på födesledagsfika hos dom. Klockan 5 hade jag klippningstid hos Camilia på Klippotekt så nu har man nya fräscha toppar. Blev några cm så det känns lite kort men skönt! Bjöd henne på middag eftersom hon bjöd på klippningen sen åkte vi och halvsov i solariet i 20 min. 

Nu har Therese lämnat mig, vi har spenderat söndagskvällen i min säng och kollat på Snygg, sexig och singel. Älskar den filmen! Så bra att jag gick och såg den 3 gånger på bio när den kom ut för typ 100 år sen känns det som. Nu ska jag lägga mig och kolla på Paradise hotell innan jag somnar.

                                      

                                      

Lite kortare och fräschare hår. God natt :)


alone, alone, alone och så skönt

Jobbet idag gick bra! Fick lära mig nya saker och träffa en urgullig tjej som lärde mig allt. Slutade vid 17 och satt en timma i bilköer på väg hem. Strax efter 6 kom jag hem till ett tomt hus, pappa äter ute ikväll med en kompis och skulle se 2012 på bio. Så jag ställde mig i köket och lagade spagetti och köttbullar, orkade inte laga till nått anavcerat. Satte mig i soffan framför tv:n och åt. Då fick jag lite flashbacks från när vi bodde i Segeltorp och jag var hemma varje onsdag och helger själv. Då blev det nästan alltid just spagetti och köttbullar till middag framför tv:n. Undra vad jag kommer leva på när jag flyttar hemifrån.. dags att börja laga lite mer maträtter så man lär sig. Det var eller är iallafall väldigt skönt att få vara ensam hemma. Gjorde mig en kopp te efter maten och la mig i soffan, hur skönt som helst! Saknar alla ensamna onsdagar faktiskt.

Imorgon blir det jobb igen på samma ställe. Men börjar inte förrens 10 så det tackar jag för att jag inte börjar klockan 8 och ska ta mig ut till Kista. Det är inge höjdare direkt. Nu ska jag kolla på Paradise hotell och sen försöka sova. Juste, idag fick man känna på att vintern verkligen är på ingång. Just nu står termometern på nästan 5 minus.. brrr vad kallt det är!

God natt!

                        

jobbet kallar!

Godmorgon! Jag blev väckt imorse av jobbet som kallar. Klockan halv 2 ska jag vara ute i Kista på ett företag jag inte minns namnet på. Precis det här jag hatar med mitt jobb, bli väckt på morgonen och utskickad på jobb och ställen där man aldrig har varit. Alltid så långt hemifrån också. Usch blä jag vill inte! När jag gjorde fruskot imorse gav jag lillatjockis kissen mat också och tänkte på hur bra hon har det. Hur bra en katt måste ha. Leva med en familj som tar hand om en, ger en mat och myser med en. Man får sova när man vill och hur mycke man vill och man bara är. Om jag fick välja skulle jag vilja vara katt i mitt nästa liv.


Medans latmaja ligger där ska jag kämpa mig iväg till jobbet nu. Åh nu vill jag vara katt!


let it go and move on

Klockan är snart två och jag vet inte vad jag fortfarande gör uppe. Har fastnat bland alla mina tankar om livet, kärlek, vänner, det förflutna och framtiden. Lyssnar på musik som får man att tänka till lite extra. Både lugna, sorgliga låtar och lite mer "glada" låtar. Saknar skolan jag gör, saknar mina fina tjejer i HV. Saknar sommaren, saknar känslan av att vara lycklig och må bra utan bekymmer.

Gick tillbaka i arkivet i bloggen och läste massa gamalt. Det väcker en hel del gamla minnen om vad man gjorde och hur man mådde. Då börjar man jämföra med hur man har det nu och hur det var då. Just nu vill jag spola tillbaka tiden. Tiden då allt var bra, nästintill perfekt. Men jag vet att den tiden kommer igen, snart. Jag måste bara släppa allt som får mig att må dåligt nu och lägga det bakom mig och gå vidare. Gå vidare mot dom bättre tiderna, för min egen skull.

I just wanna be happy.

                                        


DH kväll

Har fått en del gjort idag, trots att jag fick tvinga mig upp klockan 11. Förstår inte hur jag ska sova så länge. Städade och fick hjälp med att fixa pappas dator som har mycke krångel. Klockan 3 hade jag tid hos tandläkarn för att laga mitt först hål jag någonsin haft. Jag hatar bedövning så det sa jag nej till, men tusan var det ilade vissa gånger men jag klarade mig haha. Nu ska jag se till att borsta nogare så jag slipper det där! Efter tandläkar besöket var jag och fixa naglarna, sen blev det en liten middag i Skärholmen med A.

Nu ska jag kila iväg till C och ha en mysig DH kväll :)


pics från lördags natten

Måndagen blev lugn och skön hemma, en sväng på gymmet under eftermiddagen med pappa sen hem igen och bara ta det lugnt. Riktigt skönt! Imorgon blir det lite av en ta hand om sig själv-dag.. Håret ska klippas, tänderna ska kollas hos tandläkarn och naglarna ska fixas (två råka jag slå av i lördags natt) Och på tal om lördags natt.. här kommer lite bilder.






















RSS 2.0