I wanna know what love is

Bloggen har fått vila ordentligt nu ett tag, och jag med för den delen. Får se om jag börjar igen eller kanske låtar den vara helt nu.


ensam en lördagkväll

Knappt någon sömn och inte mycke till mat har jag lyckats få dom två senaste dygnen. Det är resultatet av att bli sviken, sårad, huggen i ryggen av någon som älskar. Ja älskar, för det tror jag att jag gör nu. Med mina underbara vänners och mamma och pappas hjälp och har jag kunnat klara mig geonom dom här hemska dagarna. Idag blev det en far och dotter dag. Vi åkte ut med båten i det underbara sensommar vädret vi hade. Åkte ut i några timmar på skärgårn. På vägen tillbaka hem somna jag i båten i solen och det var hur skönt som helst. Sen blev det middag och fika hos farfar.

Ikväll är jag hemma ensam. För första gången är jag ensam en lördag kväll. Utan vänner, utan kille. För ett år sen skulle jag sitta här med världen ångest och tro att jag missar en massa ute i vimmlet, krog-galen som jag var. Men det är faktistk riktigt skönt och snart blir det lägg dags och försöka ta igen missad sovtimmar.

 
 

/Carolin


Sommaren som gått

En snodd liten Sommarens som gått-lista..

Bästa köpet:
magaluf resan, helt klart
Roligaste festen/utgången: Har haft många roliga kvällar den här sommaren på Collage. Och sen gjorde jag och C en utgång till Golfen på Värndö som gav oss många skratt under kvällens och nattens gång.
Sommarens låt: When love takes over - David Guetta, Kelly Rowland
Roligaste resmålet: Magaluf!
Bästa bio: L.A gigolo
Sommarens foto:



Sommarens flirt:
min karl såklart!
Bästa dagen: Har haft för många bra dagar i sommar så jag kan inte välja en.
Jag har lärt mig: Vänner är det absolut bästa man kan ha, och dom ska man hålla hårt i.
Frisyren: Utsläppt och plattat
Väskan: En helt vanlig svart (dags att köpa ny nu)
Plagget: om inte bikini, korta shorts och linne
Sommarläsning: Cosmopolitan
Beautyprodukten: Ansiktskräm från Garnier, aftersun från Loreal, solpuder från Rimmel och Maybelline Lash Stiletto mascara.
Sommarens doft: Escada Magnetism
Smycken: Thomas Sabo armbandet
Skorna: Platta ballerina
Sommarens drink: Strawberry Daiquiri

värdelöst inlägg

Fart och fläng hela dagen, nur är jag för trött för att blogga egentligen. Det värsta allt på var att jag har fått ett liiitet hål i tanden, blev livrädd när tandläkarn sa det. Men någon gång måste de ju vara den första. Så nu måste jag tillbaka dit om några veckor.. åh. Aja nu blir det sängen, är för trött!

God natt!

sweet dreams

Efter att ha rensat gammla bilder, kollat på Idol och Girl next door så fastna jag vid datorn. Ovanlig.. eller inte. Men nu är det dags att sova. Har en tandläkartid 10:45 imorgon bitti. usch jag hatar tandläkarnen, hoppas verkligen att mina tänder är lika fina som dom alltid har varit. Inte ett enda hål på 19 år, det är bra. peppa peppa ta i trä.. eller hur säger man?

Nu ska jag somna till den här fina låten..
God natt!



små lov och frukost till lunch

Det bästa med mitt nya jobb måste nog vara att jag är hemma nu en vecka i streck och får fortfarande betalt. Men jag är alltid i jour så måste vara beredd att åka om dom ringer, och mina små lov som kan dyka upp går inte att planera. Men det är alltid skönt med lite extra sovmornar, exktra långa kvällar och extra tid för sig själv om dagarna. Dagar då man kan gå hemma en hel dag i mjukiskläder, äta frukost till lunch och bara va. Hur skönt som helst. En sån dag hade jag igår men idag kännde jag för att komma ut lite i sensommar solen, eller höst solen kanske man kan säga?..  Det blev en lite runda på stan idag med A och sen lunch på John Chriss.

Nu ska jag laga lite middag, det får bli kycklig, bulgur och sallad. Jag har faktiskt börjat komma igång lite. Gymmade igår och kom knappt ur sängen imorse pga av all träningsvärk. Så A... nej jag ska inte äta upp godis påsen!!

Nu till köket och matlagningen.
/Carolin

weekend

Jag borde nästan lägga ner det här med bloggandet, så dålig som jag är på att uppdatera. Men nu till helgen.. Fredagskvällen hos Camilia blev riktigt lyckad. Kom dit vid halv 8 tiden då det blev midag med alla tjejerna, sen present öppning och kladdkaka till efterrätt. Ju mer tiden gick desto rundare om fötterna blev vi alla. Sen kom det lite mer folk och många va uppe och dansa. Carro som blev väldigt på lyset fick jag följa hem. Och den korta lilla vägen dit sluta med en liten vurpa i backen, bort tappad 500 hundring, klättring på bilar och jag vette allt. Hon kom hem till slut iallafall och jag traska tillbaka till Camilia och fortsatte med dom andra. Vingla hem sen runt 4 tiden och somna tungt. Väldigt lyckad kväll var och det hemmafester är så mycke bättre än krogen!

Annars har helgen varit väldigt lugn och mysig med M. Lagade en god middag i lördags och kollade på film. Riktigt mysigt. Nu är det en ny vecka och jag är ledig idag. Dom har inte ringt från jobbet ännu om något nytt uppdrag men jag hoppas dom ringer senare idag eller imorgon för nu vill jag jobba!























/Carolin


sex and the city 2

Godkväll på er!

 
Jag har precis kommit hem efter en liten kort vistelse hemma hos Camilia där det var lite fika och sång för henne eftersom hon fyller år idag! Grattis gums! :) Arbetsdagen idag har varit lång och tråkig. Enda roliga var att jag fick sällskap på lunchen idag av Carro. Efter jobbet träffades vi upp igen och gick iväg och köpte present till C. Imorgon kväll har hon tjejmiddag. God mat, vin, sång, tårta, singstar och självklart alla vi 20 tjejer. Vilken girls night det kommer bli!

Ingen kan ju ha missat att Sex and the city 2 håller på att spelas in för fullt i New York nu. Undra hur den filmen kommer bli. Rykten säger att Carrie och Mr Big ska skaffa barn ihop? hmm.. vi väntar med spänning på premiären den 28 Maj nästa år (om jag inte minns fel) och den vill jag inte missa. Nu längtar jag!




stor saknad

usch vad jag redan har tröttnat på att jobba! Tidiga mornar och långa dagar. Idag när jag hade lunch insåg jag hur mycket jag saknar skolan. Inte själv pluggandet men klassen, lunchena, raster, våra härliga lärare och alla våra underbara stunder tillsammans. Gemenskapen. Vi var som en stor familj. Nu är allt över och man har börjat bli vuxen, på riktigt. 

En timmas lunchrast spenderades i Kista gallerian där jag shoppa en ny höstjacka, kofta och en vanlig tröja. Lite basgrejer som är bra att ha. Nu längtar jag till lönen så jag kan få storshoppa! Nu ligger jag i sängen och kollar på VM-kvalet mellan Sverige - Malta. Eller kollar och kollar, den står på i bakgrunden. 74 minuter och gått och de står fortfarande 0-0! Kom igen nu Sverige va fan! aja.. sen är de Idol och sen god natt för mig. Är så trött nu! Snart är det helg, håll ut.

/ Carolin

uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, igen. Men det blir lätt så när man är ute och far och flänger om dagarna. Mamma har börjat efterlysa mig på facebook.. så illa är det. Ska berätta lite om mig helg. I fredags var jag hemma hos C med mina underbaraste vänner och myste, prata och drack te. I lördags blev det en shopping dag i stan med M. Egentligen åkte vi in för att kolla på present till mamma men det blev en hel del shopping, fast mest för hans del. Själv hitta jag ett par super snygga jeans från G-star och det gjorde även M. Så nu har vi nästan likadana jeans, fast han har ju killmodellen. Matchade par haha. Efter det släppte han av mig hemma för att vi skulle fira mamma. Det blev födelsedagsfest och kräftis i ett så mycke folk var de här hemma när jag kom hem. Senare till kvällen träffade jag M igen och myste hela kvällen. Var uppe i hyffsad tid på söndags morgonen och gick ut och klippte gräset och fixade på tomten. Sen åkte vi och kolla på möbler, gymma, hem till honom och åt middag och sen dog vi båda framför filmen När kärleken checkar in som gick på tv. Hur mysig helg som helst.

Idag var första dagen på jobbet och att gå upp halv 6 om mornarna och komma hem halv 7 är verkligen ingenting jag är van vid! Kämpigt värre var det imorse. Dagen flöt iallafall på trots alla dö timmar jag hade. Ikväll blir de till att sova i tid, kom hem alldeles för sent igår. Så nu blir de till att lägga sig i soffan och kolla på tv.





/Carolin


.



Jag vill byta land och vara hon som försvann.
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt,
lita på sanningen och kväva all gråt.
Börja sluta tro, och låta vansinnet gro.
Jag vill sparka bakut, och göra nått sjukt.
Släcka fyren på berget som räddade liv,
och smita från smällen med sjumilakliv.


fredag

Visst var bilen fin som jag la in i förra inlägget? En sån skulle man ha och glida omkring i! Nu är det fredag igen och jag har varit hemma hela dagen och försökt laga våran dator. Suttit i telefon med Telia support i över en timma nu utan resultat, då blir man lite irriterad. Sen har jag gjorde lite nytta och fortsatt med att olja in altanen. Nu ska försöka ta mig själv i kragen och vara lite hurtig och gå ut och springa en sväng i stormen. Det blåser frukansvärt mycke och vindarna är kalla nu. Hösten är på igång. Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om. Blir en lugn kväll iaf!


jag saknar värmen och solen i magaluf!


jag och mina nya pärla..









någon som vill åka med?.. :)


Laroy fashion show och Village

Kvällen igår blev inte riktigt som tänkt.. men så brukar det ju nästan alltid bli. Vi hann inte med Make up store visningen på Berns eftersom den började så tidigt. Så vid 8 tiden mötte jag upp Emelie i Slussen och så gick vi till Snaps och tog ett glas cider och vin. Satt och prata i någon timma innan vi drog oss därifrån mot Laroy. På tunnelbanan träffar vi på Anna och Micks och även dom skulle dit så vi gjorde sällskap. Väl framme köpte vi oss ett var sitt glas vin i baren och minglade runt sen startade visningen och ca 5 min efter var den slut. Den va helt okej men väldigt kort. Vid kvart i 12 drog vi oss vidare till Village lite halvt lagom runda om fötterna trippa vi dit i våra high heels. Vi dansa och dansa och dansa hela kvällen tills fötterna nästan blödde av smärta då de blev lite fyllekäk sen hem gång. Det blev en taxi till Slussen och nattbussen hem tillbaka till Värmdö. Världens längsta resa känndes det som. Varför ska man bo i skogen för?..

Kvällen blev iaf riktigt bra! :) Idag och imorgon är jag ledig, skönt! Så nu ska jag plocka lite i mitt rum som ser för jävligt ut efter alla typ 50 klädbyten igår. Sen blir det en dusch och ut till Täby där farfar ska provköra en Lamborghini. Nu lite bilder från igår och en outfit bild som jag sedan valde att ha på mig.





toan på village. lite smått berusad..


emelie, mickis och anna


sötaste emelie!


Och det här hade jag på mig.. Svarta jeans, ljus rosa tunika och svarta höga klackar som jag inte fick med på bild. Och kavaj senare på kvällen när det blev lite kallare.


klänning, byxor? nykter, onykter?..

Nu förstår jag varför pappa nästan alltid kommer hem lite små irriterad på trafiken efter varje dag på jobbet. Folk kan inte köra bil! Imorse satt jag i mer än en timmas kö på väg till jobbet. Äckliga jäkla köer, bredda vägarna!! Hann precis i tid till jobbet och första dagen gick bra. Hade bara en lite upplärning idag på två timmar. Så vid lunch tid mötte jag upp pappa i Kungsholmen och åt lunch. Sen åkte hemåt.

Nu sitter jag här och har slängt ut halva garderoben på min i säng och fortfarande inte hittat nått att ha på mig till ikväll! panik!! Klockan 17.30 har Make up store visning på Berns och jag och Emelie tänkte åka dit och kolla. Efter det blir det kanske en sväng på Laroy och kollade på modevisningen och sedan Village. Blir en rolig kväll! Men nu har jag bara ett till dilemma att ta itu med.. ska jag ta bilen in eller ska jag sätta mitt bankomat kort i fara i barerna? Vilka problem man har haha. Jag har nån timma till att fundera på det. Men nu måste jag verkligen hitta nånting att ha på mig. Dags att gräva fram andra hälften ur garderoben. Åh jag måste köpa nya kläder..

/Carolin


första höst månaden

1 september idag, tiden går läskigt fort! Nu börjar hösten närma sig. Den här sommaren har gått alldeles för fort! Idag är det iaf mammas födelsedag så Grattis mamsen! Blir inget firande ikväll utan i helgen istället då mamma skulle styra upp kräftis hemma. Idag var min sista lediga idag, så idag har jag pysslat med lite allt möjligt. Klockan 10 i morse var fönsterputasarna här och putsade alla våra fönster så nu är dom skinande rena! Efter det gick jag ut gjorde lite nytta. Oljade in altanen och tvättade bilen. Sen drog jag mig iväg till Nacka forum för att köpa present till mamma. Hitta någonting som även jag kan få nytta av. Skönt att mamma och jag kan ha samma kläder och skor nu, vi har ju nästan samma smak på kläder faktiskt.

Nu blir det en lugn kväll här hemma. Imorgon piper klockan på halv 7 och första arbetsdagen kan börja. Ska jobba ända ute i Kista imorgon så har en bit till jobbet. Lite nervös är jag också.. helt nytt, helt nya människor. Men jag hoppas det går bra och att det blir roligt.

/Carolin


RSS 2.0