underbara helg!

dålig dålig dålig uppdatering. sorry! Men den här helgen har jag inte spenderat hemma alls och det har varit helt underbart skönt. I fredags var vi hemma hos Camilia och firade Carro lite som fyllde 19 i torsdag. Det blev tårta och krök ute i den sköna sommarkvällen. Lite senare blev det hemmafest hos Eddie där de var massa gamla vänner man inte har träffat på ett tag. Sen åkte jag hem till M och sov. På lördag morgonen ringde både Fabbe och Carro och terra och försökte få upp oss ur sängen. Efter ett tag gick de då vi vi såg hur varmt och skönt det var ute. Vi kom upp, tog vårat pick och pack, hämta upp F och C och åkte ut till Grisslinge badet där vi låg och sola och bada hela dagen. Blev årets första dopp också!

På kvällen åkte jag och M till hans landställe i Trosa, världens ände. Och det var verkligen riktigt långt ut. Verkligen landet med en röd liten stuga, utan rinnande vatten och (utan toa!) precis vid havet. Hur mysigt som helst. Vi grillade och kolla på film den kvällen. Vaknade upp vid 12 dagen efter. Man sov hur bra som helst där, helt knäpp tyst. Solade hela dagen och vid eftermiddags tiden åkte vi ute med vattenskotern. Hur kul som helst att hoppa på vågorna. Sen hoppa vi i och bada från vattenskotern innan vi åkte in i land igen. Eftersom båda skulle jobba idag så var vi tvungna att lämna smultronstället i Torsa och åka hem. Lagade en pasta carborna sen var vi hur trötta som helst.

Det var min helg, helt underbar helg har jag haft. Hoppas det blir fler sånna!
Nu ska jag fixa mig lite och åka in till stan med tjejerna. Blir en lite mysig kvällsfika på Mariaberget på söder.
Här är lite bilder från fredags kvällen och lördagen på Grisslingebadet.


carro 19 år :)


carrosarna


carro


M <3


fabbe





/ Carolin

jobbjobbjobb

Nu känns det verkligen att man är en heltids arbetare, är helt slut körd efter jobbet varje dag. Och man blir inte piggare av att det är så jäkla varmt på kontoret. Nästan 30 grader och allt jag har är en liten fläkt. 3 dagar har gått och det känns som evigheter.. den här sommaren kommer bli lång. Men vad min plånbok kommer må bra om en månad och jag med för den delen. Längtar till lönen! På tal om lön så är de löning imorgon men den kommer försvinna lika fort som den kom. För ca en vecka ska vi betala det sista till Magaluf. Sen är hela resan betalad och det är bara att dra iväg. Vad jag längtar!!

Fick sluta kl 15 idag istället för 17 för jag hade varit så duktig, hihi. Så då var de raka vägen till Långsjön där carro, kristiina, emelie och några till var. Sen blev det självklart vollyboll för killarna som vanligt. Imorgon blir det nog hem gång direkt efter jobbet och vila lite. Snart kommer den efter längtade helgen!



/Carolin

härlig eftermiddags sol

Hej på er! Jag är helt slut nu så det blir bara en snabb uppdatering. Har jobbat hela dagen så har missat mycke sol :( Men direkt efter jobbet så åkte jag till Långsjön där Carro och Fabbe låg. Efter ett tag kom dom andra grabbarna och körde vollyboll. Vi blev kvar hela eftermiddagen mös i solen. Först va tanken på att dra in till Allsång men tiden sprang iväg så det blev för sent.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng så jag kommer upp imorgon.
God natt!




day one

Dag 1 på det nya jobbet. Det var mer arbetsuppgifter än vad jag trodde, många fler. Jag kommer ha hand om en stor del på Spendrups huvudkontor under sommaren. Så om Snaps eller något annat sälle har slut på öl i sommar kan det vara mitt fel hehe. Mycket att lära men är på upplärning nu i två veckor så det kommer nog gå bra. Något som är otrolig jobbigt är dessa tidigarna mornar och långa dagar, och att man bara kan sitta inne och titta ut på det underbara vädert som kom nu. Så typsikt, precis när jag börjar jobba. Men förutom de så har jag fått ett eget kontor med egen dator och en tjäntebil tillgänglig, det är lyx. Och jag får dricka huuur mycke Loka jag vill.

Efter jobbet åkte jag och Carro till Långsjön och la oss på gräset i solen, riktigt skönt. Nu ska jag ta det lugna gatan och kolla på Lotta på Liseberg. Imorgon blir det jobb igen, åh jag vill inte gå upp halv 7!!

/Carolin.

precis som det ska vara

Förlåt för dålig uppdatering. Men det har varit lite mycke just nu, känslor i berg o dal banor. Men midsommar blev riktigt jäkla bra! En typsik svenk midsommar ute på skärgårn med sina vänner och massa folk. Det blev sill lunch med nubbar och nubbevisor, små grodorna runt midsommar stången, 5 kamp med lekar som norsk fylla, man skulle bära över laget från en sida till en annan, springa med en pinne mellan benen och lite till. Mitt lag kom tvåa av 5 lag tror jag det var. Sen blev det grillning, mer nubbar, mer dricka och mer dans. När solen hade gått ner och det var bäcksvart på himmlen och folk börja decka en efter en så drogs gitarren upp och det blev en liten trubadur med sånger från Abba och Gyllene tider. Riktigt sommar känsla! Sen somna vi tung i vår lilla stuga runt 2 snåret, då var man allt bra trött eftersom man hade hållt igång sen kl 12 på dagen. Och vädret.. ja det var precis som typsikt svensk sommar, strålande sol, moln, regn, strålande sol, moln och regn. Men vi ska inte klaga, överlag var det bra väder!

Dagen efter var alla riktigt slitna. Men det var det värt! Blev kvar ute på Ingarö ett tag för att försöka få ur sig all alkohol så man kunde köra hem. Kom hem till eftermiddagen och kvällen blev lugn. En promenad med Camilia för att lätta på hjärtat och rensa tankarna lite. Nu får bilderna tala för sig själva..



























/Carolin.

Midsommar

Precis färdig fixad, packad och klar för att ge mig av till Rosannas landställe på Ingarö där midsommar ska firas. Det blir midsommar mat, nubbar och nubbvisor, dans runt midsommar stång och allt sånt som hör till en typisk midsommar afton. Kommer bli kanon bra tror jag :)

Glad midsommar på er!




SATC

Har kollat på alla 3 sex and the city avsnitten på rad nu som gick på tv. Såg faktiskt dom på eftermiddagen också, så det blev två gånger. Men är man en sex and the fan så är man. Har hela första säsongen och jag kan nog alla dom avsnitten utan till. Det jag ville komma med att en sån fin vänskap som dom tjejerna har, så vill jag ha det med mina vänner när vi kommer upp i den åldern. Det blir lätt att man tappar kontakten nu efter gymnaset, alla börjar jobba, resa, skaffa familj osv osv. Men det ska inte förstöra våran vänskap. Som jag sa i tidigare inlägget. Vänskap är förevigt.

Den sista biten på sista avsnittet är nog den bästa. Och det hon säger i slutet att man ska ha det bästa förhållandet med sig själv, är så rätt. Och om man hittar någon som man älskar, och den personen älskar dig. Då är det fantastiskt.


<3

Vänner är absolut det bästa man kan ha. Var det än är så låter jag ingenting komma emellan oss. Kärlek är bara en tillfällighet, vänskap är förevigt.

Som en klippa i stormen att luta sig mot & jag sviker aldrig er.



sometimes I feel like saying, "Lord I just don't care"

..But you've got the love I need to see me through.


Manpower

Arbetsinterjuven gick jättebra. Men va nervös jag blev precis innan när jag satt och vänta på att få komma in i konferensrummet. Det känndes nästan som att sitta och vänta i väntrummet på tandläkarn som skulle komma och ropa upp ens namn. Men när jag hälsade på Maria blev jag lugnare, hon var en jätte snäll tjej. Satt och prata om lite allt möjligt som rör jobbet i nästan en timma. Så till slutet av augusti eller början av september ska jag börja jobba på heltid. Känns så jäkla bra :)

Ska snart åka iväg och klippa Fabbe, men först måste jag ta mig en powernap. Att gå upp klockan 8 imorse var riktigt tungt. Sov inte så speciellt bra i natt heller, och träningsvärk i hela kroppen har jag också. Längtar inte till måndag morgon eller resten av alla veckor då jag måste gå upp klockan halv 7 varje morgon. Hur ska de gå? jag är verkligen ingen morgon människa.

Nu soffan och powernap!
/Carolin.


en runda på stan

Blev en lång runda på stan idag. Mötte upp camilia vid 12 tiden så vi gick runt och shoppa lite. Jag hitta ett sött vitt linne på HM, örhängen och solglasögon och C shoppa loss på Gina Tricot. Tror hon gjorde av med närmre tusen kronor. Och man får mycke kläder därifrån för tusen spänn! Vid 2 tiden kom Fabbe och hans syster så vi gick och åt lunch på John Chriss. Sen drog sig Camilia hem och vi andra var kvar i jakt efter nått fint till M. Efter mycke spring i många olika affärer hitta vi lite grejer till slut. Hoppas han blir glad. Efter shoppingen mötte jag upp pappa och gick och träna en stund på gymmet.

Nu blir det en lugn kväll. Imorgon bitti klockan 10 ska jag vara på Manpower för arbetsinterjuv. Juste nu kom jag på att jag måste leta fram mina betyg och ringa min gamla chef och klara upp lite grejer. Shit nu blev jag lite nervös inför Imorgon. Hoppas det går bra.


Linnet och örhängerna jag köpte idag från HM.

/Carolin.

sunshine

Ett inlägg som skulle ha kommit ut i morse men råka hamna i utkastet..

Hej på er! Vilket härligt väder vi har idag igen, sol och blå himmel. Underbart! Var tvungen att ställa klockan på halv 10 för annars skulle jag nog ha sovit bort halva dagen, gick och la mig rätt sent igår. Har precis fått i mig lite yoghurt, flingor och färska jordgubbar till frukost ute på bakisidan i solen. Denna sköna dag ska spenderas i stan med C för lite shopping och present letande. Efter det blir det ett tränings pass på gymmet.

Ha en bra dag!
/Carolin.

 


lite pics från lördagen










en härlig dag i solen

Äntligen har vi fått lite sommar känsla i stan. Solen har varit framme hela dagen och blå himmel. Själv gick man upp i hyffsad tid och la mig ute på baksidan och sola en stund. Men det var ganska kallt när vindarna kom. Framåt eftermiddagen åkte jag till Långsjön med lillbrorsan och hans kompis. Dom spelade fotboll och jag låg mest på filten i solen och åt jordgubbar. Sen kom även Fabbe och grabbarna och gjorde oss sällskap en stund.

Kom hem för en liten stund sen nu, för det började bli riktigt kyligt ute. Har hjälpt mamma med maten så snart ska vi äta kyckling, sallad och bulgur. Mumma. Nu är jag hungrig. Hoppas det här vädret håller i sig nu, och att det blir så här bra på midsommar!

/Carolin.

längtar till solen och värmen

Det märktes att jag inte har tränat på hur länge som helst. Gick riktigt segt på gymmet och jag orkade väldigt lite. Inte bra att tappa all träning så där. Nu dom här 6 kommande jobb veckorna så ska jag hålla träningen iallafall 2 dagar i veckan. Man mår så mycket bättre av att träna regelbundet! Träningsvärk kommer jag få imorgon iallafall.

Nu kom jag nyss hem från Camilia. Vi har bara suttit och pratat och planerat en födelsedags partaj som sker snart sen midsommar som är på fredag. Kan inte fatta att midsommar är bara om några dagar och efter det vänder det, vi går mot mörkare tider igen. Känns hemskt att säga det för sommaren har ju inte ens börjat. Känns skönt att veta att en vecka med garanterad sol är bokat! 8 augusti tjejer, då drar vi!

Nu blir det sängen för min del. God natt!


Rhodos förra sommarn. Ta mig till solen och värmen nu!

carpe diem

Klockan är två och har fortfarande inte fått av mig tröjan som jag sov i, åt frukost för en timme sen, låg i sängen till halv 12. Snacka om att man blir lat när man är ledig och när det är dåligt väder. Hela den här veckan har jag inget planerat förtom på torsdag då jag ska på arbets interjuv. Annars tar jag dagarna som dom kommer.
 
Nu tänkte jag faktiskt åka iväg och träna ett gym pass. Kommer inte ens ihåg senast jag träna.. så nu är det dags igen! Måste försöka komma in i lite rutiner när det gäller maten också. När man är ledig kan man äta allt ifrån en måltid om dagen till flera stycken, inte bra! Så nästa vecka ska jag försöka komma in i lite rutiner, lättare när man har ett arbete att sköta mellan 8-17 varje dag.

Så nu på med tränings kläderna och iväg till gymmet.
/Carolin.


40 days and 40 nights

Jag har legat i sängen iprincip hela dagen. Vilken seg dag det har varit, men rätt skön. Fick tid till att rensa lite bland bilderna på datorn och sen hitta jag webkameran. Väldigt många roliga funktioner har den men ramar och grejer. Förvrängningarna kan man skratta åt så att man får ont i magen haha. Kollar just nu på filmen 40 days and 40 nights som går på tv. Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag börjar nya jobbet. Så den här veckan ska jag njuta av mina sovmornar!


jag just nu. osminkad och sliten tjej.

efter regn kommer solsken?

Det regnar konstant, när ska de sluta? Men en dag som denna är det faktiskt lite skönt och mysigt att det regnar. Jag menar en söndag när man är bakis och slut efter en hel vecka då vill man bara lägga sig under filten på soffan och kolla på nån bra film, äta gott och tända lite ljus. Då är det mysigt med regn. Men regnet var inte mysigt igår natt när vi skulle hem. Jag och M gick (läs: gick!) från Älvsjöbadet till Huddinge centrum i spöregn. Fråga mig inte varför. Jag försökte få in honom i säkert 4 taxi bilar som jag lyckades stoppa på vägen men han vägra. Han skulle gå. Tog nog en och en halv timme för att ta oss hem. Snacka om att vi var blöta när vi kom hem och genom frusna. Så det blev en varm dusch och sen ner under täcket och sova.

Gårdagen igår var annars mycke rolig. Va hos Siri med Elin och förkrökade lite innan vi drog oss till lokalen Marina och Tobias hade hyrt. Det dansades, skålades, sjöng för Marina och vi hade det riktigt roligt. Framåt små timmarna när alla började  bli riktigt runda om fötterna hittar jag Robin och M i buskarna ute i regnet och bråttas. Killar alltså.. Jag lyckas få upp båda två och M blev helt genom blöt som hade legat på marken och det var där vår hemfärd börja. Nåja.. nu ska jag bädda mig ner under filten igen och kolla sätta på en film.

Blev två bilder från kvällen, jag glömmde bort att jag hade kameran med mig till slut.


Elin och Anne-Sofie


Jag och söta Siri


fredagsmys


Idag är det fredagsmys på hög nivå! Har gått runt i mjukisar hela dagen och bara varit. Var en sväng och handla mat med mamma sen lagade jag och Darling en super god middag. Pasta med paprika/chilli sås, kyckling och tomat och mozzarella. Mumma! Blev så mätt att man knappt orkade röra på sig, så vi la oss i sängen med var sin dator i knät. Nu ska vi snart kila över till Camilia en stund. Sen kommer förhoppnignsvis M hem till mig senare framåt kvällen. Riktig fredagsmys precis som på olw reklamen. Fast utan olw då.


 

a feeling


Tänk att en känsla kan kännas så underbar men endå jobbig på samma gång. Som en klump i magen, en liten sten i hjärtat som inte vill försvinna, en liten bit av tvivel och rädsla som stör, en konstig känsla någonstans. Varför ska det vara så?



God natt!

present tips!


Jag kom på att M fyller år nästa helg
och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom i present. När man frågar säger han bara men du behöver inte köpa nånting. Klart jag ska köpa nånting! Åtminstånde göra nånting för honom. Men så kommer då fråga: VAD? Att ge bara ge en tröja eller nått liknande i 20 års present känns lite tråkigt. Jag har googlat på lite tips och hitta nått som skulle vara mysigt, en romantisk middag hemma. Men liksom det har vi haft, nått man annars kan ha än en födelsedag. Jag behöver hjälp! Något förslag över vad jag kan köpa eller göra i födelsedags present? :)

Tänk vilka problem man fick på köpet haha. Ne skämtosido. Men tusan va svårt det är!

den svenska sommarn


Det är den 11 Juni och jag är fortfarande lika blek som jag var i vintras. Vad är det här? Typsikt svenskt sommar väder. Börjar jobba på nya jobbet om lite mer än en vecka, så sol varmt och skönt skulle sitta riktigt bra till helgen och nästa vecka. Jag sitter på jobbet nu och när jag tänker efter så är det här nog min sista gång. Sen lämnar jag det här stället. Lite tråkigt för mina arbetskollegor är verkligen super gulliga. Ikväll har dom den årliga sommarfesten med 80-tals tema. Men själv kan jag inte vara med på den utan måste sitta kvar i receptionen till 22 och jobba.

Imorgon är det helg och en vecka sen jag tog studenten. Som vanligt så tycker jag att veckorna bara springer förbi. På lördag är man bjuden på födelsedags/avskeds fest för Marina och Tobias som flyttar till Australien och Marina som fyller 19. Kommer nog bli riktigt roligt!

Måste nämna att jag hade världens mysigaste kväll igår med M och morgon imorse. Han är så söt.
På återseende!


studenten 2009, en dag vi aldrig glömmer <3













































the world is mine


Jag börjar redan sakna klassen, och skolan lite. Men det ska bli så skönt att få börja tjäna bra med pengar varje månad. Kunna gå ut och äta när man vill, shoppa när man vill, utgång när man känner för det utan att pengar ska stoppa en. Men lite måste sparas för om lite mer än ett år bär det av till Australien, Sydney närmare bestämt.

Nästa vecka har jag en arbetsinterjuv om heltids jobb på Manpower. Känns skönt att veta att man nästan har allt klart när det gäller på arbetsfronten och vad man vill med allt över huvudtaget. Snart ska det börjar letas lägenhet också! Mycke som ska ske, men nu får man se fram emot sista partyresan som går till Magaluf. Sen kommer inte tiden att räcka till och man blir ju inte yngre för varje år..

Just nu sitter jag på jobbet. Blir inte så länge idag till ca 19. Efter det blir det kanske en middag med M <3
Puss :)

Juste, bilderna från studenten kommer upp snart!

studenten 2009


Jag kan inte beskriva i ord hur bra dagen blev! Champagne fruskosten, flakåkningen till kyrkan, vårt vilda liv utanför kyrkan som gjorde att vi knappt fick komma in, student-tåget till skolan, studentlunchen, sista stunden med klassen, utspringet, flakåkningen, mottagningen och slutskivan. Allt var så jäkla bra! Ville inte att dagen skulle ta slut, vill göra det igen!!

Få känna känslan och lyckan av att spring ut från skolan och veta att nu är man fri från allt plugg, ut i stora vida världen, veta att man har hela livet framför sig. Helt underbart! Men och andra sidan så var det väldigt sorligt också att få lämna en sån härlig klass. Dom här 3 åren med er i HV har varit helt underbara och vi har byggt upp så fina minnen tillsammans som vi aldrig kommer att glömma. Att fått ha er i min vardag dom senaste 3 åren har varit fantastiskt och det har gjort mig till den jag är idag. Vi måste lova varandra att det här var inte slutet. utan bara början på våra härliga liv. Nu lever vi livet!



Det togs flera hundra bilder, några av dom lägger jag upp imorgon för nu ska jag sova. Får sova hur länge jag vill imorgon för jag har inte sommarlov, utan jag är arbetslös. Eller inte riktigt arbetslös. Jag har semester i två veckor till sen hoppar man rakt in vuxen livet.. Hjälp!

den stora dagen är snart här


Imorgon smäller det!
Evighetens vänta är snart över. Dagen som vi har längtat på i 12 år är äntligen snart här! Jag kan inte fatta det. Imorgon kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv, hur vädret än är. Det börjars med champagne frukost 8.00 hos Camilia, sedan iväg till skolan (för sista gången) och fixa lite med flaket, sen kyrkan, studentlunch och kl 13.36 springer vi ut och är fria! Sen kommer den hel galna flakåkningen som jag bara längtar till så mycket. Mottagning sen slutskivan på kvällen. Dagen imorgon kommer bli lång, 24 timmar ska vi festa! Eller hur HV?! :D

FÖR IMORGON TAR VI STUDENTEN FYFAN VA VI ÄR BRRRRRAAA!



1 day left, stress!


Vart tog det fina sommar vädret vägen egentligen? Nu känns det som att de vore April igen. Grått, trist, regn och knappt 10 grader varmt. Väder prognosen på tv säger regn och grått och kallt, tidningarna säger sol och fint. Jag hoppas innerligt att tidningen för en gångs skull har rätt. Springa ut med sin fina vita klänning i regnrusket så att den blir helt genomskinlig och man fryser ihjäl är inget som lockar alls! Hur vädret än är så kan de inte hindra mig från att ha The time of my life.

Idag var det planerat en utflyktsdag med klassen till Fjäderholmarna men pga av vädret så kunde vi inte åka dit och många valde att stanna hemme istället. Men jag felicia martina och soffan möttes upp i Slussen som planerat där vi mötte vår lärare och hennes lilla dotter på 3 år. Så det fick bli Junibacken. Åkte sagotåget, kolla på Pippi Långstrumps show och åt Karlssons köttbullar till lunch. Man kännde sig nästan som liten igen. Trevlig liten utflykt men måste säga att man hade det 100 ggr roligare där för 10 år sen än nu.. Efter det blev det en sväng i stan med shopping och fika. Sen åkte jag och Felicia till Jakan och fick fina nya naglar till studenten.

Nu är det bara imorgon kvar sen gäller det! Har massor av saker att göra innan. Imorgon blir det ett jäkla flängande. Först till huddinge och hämtar tröjor som ska in till tryckeriet som vi ska ha på oss på flaket, iväg till Fabbe och fixa musik till flaket, sågbäcks utspring, åka till anne-sofie och fixa hennes syrras balfrisyr, jonnas mottagning, åka och handla mat och dricka till fredag och ut till Värmdö och förbereda allt sen hem tillbaka till Segeltorp. Shit vilken lång dag jag har framför mig imorgon! Men sen äntligen vaknar man upp på fredags morgonen då man får sätta på sig sin fina vita klänning, på med mössan och iväg till champagne frukosten kl 08.00!

gaah det kommer gå så fort nu! Shit kan inte fatta det! Blir till att lägga sig i tid ikväll så man orkar morgonen dag.
Så då säger jag god natt på er nu!

grym poängjakt och härlig dag


Vi körde sten hårt och lite till idag på poängjakten.
Sprang runt som galningar fram och tillbaka för att hinna med så många uppdrag som möjligt på 2½ timme. Snacka om att man var rätt svettig efter dom timmarna ute i solen. Vi gjorde allt ifrån att äta saker till sjunga för främlingar i centrum, pussa lärare, lapdance, bada i huddinge fontänen och myycket mer. Det bästa var nog Felicia insats då hon fick i sig 12 råa ägg. 12 stycken!! Medans några killar stog och spydde efter typ 3 haha. Starkt jobbat men hon mådde ju dock inte så bra sen. Vi hade iallafall skit kul hela dagen och vi var så snygga i våran rock stil! Riktiga rock brydar!

Efter poängjakten åkte vi till Långsjön där killarna var och spela volleyboll. La oss på filten med jordgubbar och iskall Loka. Det var härligt efter en hektisk dag. Sen blev det en kvälls promenad med C. Imorgon är det fika och städa skåpen i skolan som gäller. Allt är klart med skolarbeten. Åt nog sista lunchen idag i skolan också. Sorgligt att de bara är några dagar kvar tillsammans. Men på fredag kommer vi ha det så grymt kul! Hoppas bara att vädergudarna är med oss och låter solen stråla!

Nu ska jag hoppa i säng är riktigt trött.
Puss och god natt.



coolaste och snyggaste brudarna i stan!

RSS 2.0