Saturday night

Det blev en sväng i stan igår med Camilia och Carro. Jag införskaffade mig äntligen den efterlängtade DKNY väskan som jag har kollat på länge. Så nu är den min. Köpte även en enkel tunika på Gina och ett nytt puder. Fredagskvällen blev lugn hemma och mysig hemma hos M. Kolla på idol och nån halv konstig film som gick på tv. Idag har jag varit lite hurtig med mamma och åkte iväg och gymma imorse.


Ikväll blir det utgång
. Så nu är man utvilad, har duschat och gjort ansiktsmask. Ska laga tacos med mamsen nu snart och föra lite tillsammans med henne. Mamma ska nämligen på fest ikväll på Lidingö. Sen kommer tjejerna hit och förar med mig innan vi går ut och gör stans gator osäkra.


Tyvärr så har jag inte sladden till min mobil här just nu så bilderna på min shopping kommer senare! Nu ska vi börja med maten och korka upp rosén. Kanske återkommer med en uppdatering innan det bär av ut!

/ Carolin


Back to the 90's

Det blev inte lika mycke shopping idag som jag hade hoppats på. Hitta iallafall jackan och stövlarna jag var ute efter. Bilder på det kommer. Det blev som sagt en sväng i Nacka forum. Sen åkte jag och syrra till mammas jobb och hälsa på. Plockade upp Carro och åkte sedan iväg till Skärholmen där vi mötte upp Camilia och träffa Darling och Therese en stund. Satte oss på Espresso house och planerade lördags kvällen. Bestämde att vi äter middag tillsammans, lagar tacos och dricker gott till. Sen styr vi upp med fler brudar hos mig på förkrök innan vi drar oss ut i vimmlet. Är så taggad nu! Har suttit och dunkat massa bra party musik. Men det bästa är väl endå 90-tals musiken. Många låtar är riktigt sköna! Här är har vi en blandning på många bra 90-tals låtar. Back to the 90's!...

              

shoppashoppashoppa!

Godmorgon! Skönt med sovmorgon, men jag vakna klockan 8 och pigg. Hur tusan kan man vara pigg klockan 8? Rutiner kanske börja sätta sina spår ändå. Men jag lyckades somna om igen och sov till halv 10. Så vad tusan ska man hitta på idag? Jag vill shoppa. Har så mycke jag vill och behöver köpa! Nya stövlar, en svart kort jacka som har jag sett på Monki, en ny väska!!, smink och lite andra basgrejer. Så snart ska jag bege mig till Nacka forum med lillsyrran som man är hemma med idag. Sen ska jag förbi Skärholmen en sväng med Carro och kolla lite också.

Jag som trodde att jag skulle få shoppa loss i Thailand i december. Nu kommer inte den resan bli av pga av allt som har hänt här hemma. Så vi får skjuta på den till januari eller februari istället. Då fanns tankarna kring Mexico också. Får väl se vart man åker. Men nånstans blir det iallafall!

Nu är det dags att lyfta på rumpan från soffan och börja göra sig iordning. Hörs när jag kommer hem så får vi se vad det blev för fint man fick med sig.


Put your drinks up

Det planerades en göteborgs trip till den kommande Halloween helgen, men tråkigt nog kan jag inte åka med pga av skit som har hänt här hemma. Men jag hoppas att roadtripen till GBG blir av någon gång till våren kanske? Lite varmare och skönare ut och då även Liseberg har dragit igång. Det vore ju grymt kul! Bara för att resan dit inte blir av så blir det inte en lugn lördagkväll. Jag och mina brudar slår klackarna i taket och gör stockholms gator osäkra som vi brukar säga. På lördag kör vi tjejer!

           

Sämsta bloggaren i sverige?

 Fööörlåt för superduper dålig uppdatering! Jag har varit iväg och farit och flängt lite överallt. Helgen spenderades hos farmor i Dalarna med pappa, farbror och små kusinerna. Gick på en marknad, åt farmors goda mat och svulla maaassa godis till körslaget på lördags kvällen. Vilken helg va? haha. Lugnare än den kan det inte bli. Kom hem på söndags kväll då jag åkte direkt hem till M. Sen har det blivit en massa jobb för mig som suger all engergi på mig. Har jobbat på ICAs huvudkontor vilket är väldigt stressigt och hetsigt, många besökare. Så nu är jag helt slut. Imorgon är jag ledig och då blir det sovmorgon och lite shopping. Lönen har ju kommit så det kliar i fingrarna! Men jag har börjat spara nu. Ca 40.000 ska jag se till att ha spratat till nästa höst då det blir en förändring i mitt liv.

lite bilder från från helgen i Dalarna..


lillkusinen Markus och jag



andra lillkusinen Miranda


sötungar!


pappa, farmor och Miranda på marknaden. (Julgrejer redan nu!!)


Frida farmors söta vovve.


worse nightmare

Tänk att man inte kan få känna sig trygg i sitt eget hem, sova oroligt om nätterna, byta lås på dörrarna, ställa fram golfklubborna och sova med ett basebollträ brevid sängen för att alltid vara beredd på det värsta. Så ska det inte vara! Det finns sånna sjuka människor i denna värld, som inte tänker innan dom handlar. Eller nej dom tänker inte alls. Bara aggerar och attackerar oskyldiga männsikor, människor med hjärta av guld. Och en mardröm kan bli sann, för dessa männsikor kan stå en närmare än vad man tror.

Jag ska aldrig lämna dig igen älskade pappa. Aldrig.

workning 8 to 5

Jag vakna 7 imorse av dumma mobil alarmet och trodde att det var mitt i natten, det var kol svart ute men jag skulle upp då! Kallt och mörkt, hemskt! Halv 8 skulle jag ha suttit i bilen på väg till tandläkarn men jag blev lite sen och stressad som vanligt och hamna i dom värsta köerna någonsin som gjrode att jag kom 20 min försent. Då hade dom skickat in någon annan patient så jag fick en ny tid. Irriterande så det skriker om det! Då tänkte jag dra mig hemåt igen och bädda ner mig i soffan och kolla på en film och bara mysa. Då telefonen ringer precis när jag ska krypa ner under täcket. Det var jobbet och jag var tvungen att åka till Sundbyberg och hoppa in istället för en annan tjej som blev sjuk. Jobbade till 5 och kom hem vid 7, långa dagar när man jobbar! Träffade pappa och farfar i Värmdö centrum och åkte till en Thairestaurang och åt middag.

Imorgon ska jag jobba igen. Åka från Värmdö till Sungbyberg på morgonen när det är mörkt och kallt kommer inte bli kul! Fan jag som hade sett fram emot en shopping dag på stan med Darling imorgon. Men men, vi får ta den nästa vecka? :) Äntligen fredag imorgon och efter jobbet kanske det blir ett gympass sen hem och ha fredagsmys med M.

God natt!



våran kväll och dag

Jag och Darling hade en ur mysig kväll igår! Åt tacos till middag, kollade på DH och fixade morötter, dip och chips för att lyxa till det lite mitt under vardagen. Läste om lite gamla goda tider, skratta till att roliga förvrängningar på datorn webcam och somna sen till filmen John Tucker must die. Vaknde upp rätt sent idag och gjorde en god frukost sen la vi oss i soffan och kolla på favorit serien Playa Del Sol. Sen blev det en runda i Nacka forum innan jag skjusa hem henne och mötte upp pappa på Mio möbler där vi kolla runt lite.

Frukost bilder från imorse..


tisdag

Städa städa städa.. shit vad jag har varit duktig och städat hela huset idag! Dammsugit, skurkat, dammat, plockat och fixat. Nu blir nog pappa glad när han kommer hem. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, att städa en hel dag är som ett gympass, nästan. Ska hämta upp darling vid Slussen så ska vi hem till mig, laga tacos och kolla på DH! Mystisdag!

/Carolin

Sure baby yes!

Måndag igen och fortfarande helt dött på jobbfronten! Man blir ju galen. Dags att söka lite fler jobb kanske. Jag har iallafall börjat ta tag i komvux sökandet till vintern, matte C ska jag ta mig ann! Idag hjälpte jag Soffan att få tillbaka den bruna hårfärgen igen. Var fick rycka in som frisör på hennes salong Sure baby yes hon jobbar på. Hur bra är inte det namnet egentigen? tycker det är as ballt! Måste säga att det känndes lite konstigt att ställa sig där och färga igen efter så lång tid. Jag hann inte se resultatet men jag hoppas det blev bra. Vid halv 5 tiden mötte jag upp Simona i centralen så gick vi till SATS och provträna Pilates. En väldigt skön och avkopplande träning måste jag säga, men ingenting man kanske kan bygga värsta musklerna och konditionen på. Pilates är nånting jag skulle kunna tänka mig en gång i veckan för att varva ner. Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Tisdag imorgon och planerna är att träffa darling. Ska laga tacos till middag och mysa framför tv:n. Länge sen det bara var hon och jag. Och länge sen det hon var här!


myslördag

Det blev en mysig lördag kväll med Therese. Chips, morötter och dip och den sköna filmen Heartbreak hotell! Vid 2 tiden ringde en liten halvlullig mamma och ville bli hämtat från stan. Klart dottern ställer upp då. Sen somna jag tungt i min sköna säng. Idag blev det en långpromis med Carro sen en fika i stan med Soffan och Carro där vi prata allt mellan himmel och jord och även planerade Halloween helgen. Kommer bli great!

Nu har jag landat hos pappa på Värmdö denna vecka. Skönt att få komma hit nu. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på One tree hill och Gossip girl, dom två avsnitten som gick på tv idag men som jag missa.

God natt!
/Carolin

fartfyllda fredag kväll

Vilken jäkla utgång det blev igår. Lite halvt oplanerad och hur bra som helst! Det börjades hos Emmelie på St: Eriksplan med lite förkrök, rosé och fanta! Sen begav vi oss till Grodan där vi dansa, drack massa goda drinkar och träffa på vänner som också var där. Vid 2 tiden runda vi av och drog oss mot Berns. Vägen dit blev lång. Ett stopp vid korvkiosken där en läskexplosion utlöste och carro blev helt nerdränkt.. hahaha jag och soffan vek oss av skratt! Kom till slut till Berns. Ingen av oss hade varit där tidigare och stället var nice. Stort och fint! Vistelsen där blev ganska kort då jag och Carro fick skjus hem.

Idag har vi spenderat denna regniga lördag på Björn Axén Academy där Felicia gjorde sitt gesällprov. Jag och Carro ställde upp som hårmodeller så nu är vi båda ny klippta och fina. Carro är även nyfärgad. Ikväll blir det super lugnt. Ska mysa hemma hos mig med Therese. Kolla på film och äta massa gott.










Gooodmorgon!

Jag vaknade redan vid nio idag. Skönt att vara uppe i hyffsad tid och inte sova bort hela dagen. Jag ska snart iväg in till stan med Carro och hämta mig vinterjacka och sen kolla lite runt bara. Tråkigt väder är det idag.. grått och trist. Säkert inte varmt alls heller. Igår kväll/natt när jag var påväg hem var det 3 minus! burrr. Så nu kommer vinterjackan väldigt lägligt! Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen med mig otroliga träningsvärk från igår och göra lite frukost.

                         
 Denna jacka från Amoress blir det i år fast svart. Enkel och snygg. En ny fin stor päls på luvan så blir den perfekt!


"Jag sökte dig och fann mitt hjärta"

Vaknade imorse av ett sms där de stog att det snöar, jag kollar ut och det är SNÖflingor jag ser! Klockan var knappt halv 9, kallt utanför täcket så jag kröp ner igen och sov en timma till. Gick upp och gjorde mig en god frukost och åkte iväg till min fina vän S. Vi tog en lång powerwalk runt långsjön. Gick hem till henne och gjorde en god tonfisksallad till lunch och kolla på Lilla sjöjungfrun och The notebook. Två riktigt bra kärleksfilmer. Lilla sjöljungfrun har man inte sett på år och dar så den gav lite gamla minnen från mindre dagar. Både jag och Simona satt och blev lite smått förälskade i den snygga teckna disneyprinsen. Bara för att han är en sagofigur och i sagor slutar det alltid lyckligt, tänk om man kunde hitta en sån prins. Eller få uppleva kärleken som i The notebook. haha.. bara drömmar.

Ikväll blir det bara lugnt, kanske går ner till Carro en sväng och kollar på tv. Annars får det bli en hemmakväll framför en bra film.


                


good night lovers

Ibland har jag ingen motivation alls till att skriva.. inget vettigt att skriva. Som nu. Dagen har bara varit allmänt slö och seg. Umgåtts med kära vänner och tränat har jag gjort. Hoppas på en lite mer fartfyld dag imorgon. Så nu säger jag god natt och går och lägger mig.


ny vecka, nya tag

Ännu en måndag ledig. Nu vill jag nästan börja jobba igen.. jag behöver cashen! Idag blev det en kort stund i stan med älskade Simona. Jag shoppade ingenting utan vi var och leta efter present till hennes papi som fyller år. Svårt det där med presenter men vi hitta den perfekta presenten till slut. Ikväll blir det mys kväll hos Darling med mina kära vänner. Så ska kila över dit om en liten stund.

Nu lite bilder från den spårade utgången i fredags..














never say never


Ruta 1

Förhållanden som tar slut, skilsmässor, sambos som inte blir sambos längre. Bråk, otrohet, svartsjuka. Hjärtan som krossas. Alla har vi varit med om något av det någon gång, eller kommer att vara med om det. Och det är aldrig lätt. Tjaffs, grejer som går sönder, möbler som flyttas ut och in. Jag har varit med om det i 19 år. I 19 år har jag fått höra och varit med om dessa skilsmässor, vaknat upp av gräl, grejer som kastas, möbler som flyttas, nya hem. Så är man helt plötsligt tillbaka på ruta 1.

 


helgen som gått

Vilken jäkla helg det blev, eller fredag kväll snarare! Klockan 2 i fredags hade jag tid hos Felicia på hennes jobb för att slinga håret. Jag har nu ett tag velat fram och tillbaka mellan ljust eller brunt. Jag har varit mörk hårig månfa gånger tidare men jag har aldrig testat blondt. Så nu blev det blondt, inte hel blondt men väldigt ljust! Felicia gjorde det jättebra med en snygg stayling efteråt till kvällen. Vid 17 tiden var vi klara med allt då Carro kom dit och fick håret staylat för kvällen. Verkligen superlyx att få håret fixat på salong innan en utgång! Efter blev det middag på Café Bönan som ligger precis i närhet. Sen tillbaka till salongen för mer fix, smink och kläder sen drog vi upp rosén, satt på lite party musik och hoppa omkring i salongen efter stängning.

Sedan kom även Rosanna och Camilia och gjorde oss sällskap. Vid 22 tiden var vi alla väldigt lagom runda om fötterna så vi drog på oss klackarna och gick vidare till Collage på en liten fördrink. Skönt att det är nära och bra när salongen ligger på Grevture gatan. Bara ett stenkast från alla klubbar! Kvällen fortsatte på Grodan Sergel. Där vi dansa och drack och hade det riktigt roligt!

Lördagen kändes som en söndag. Bara för att jag var bakis som ett svin. Åkte med ut till Trosa till M's landställe där jag sov i någon timme och sen hjälpte till att få upp deras båt. Kvällen blev väldigt lugn hemma i soffan framför tv:n. Likaså idag.. skit väder har det varit regn och blåst. Så det har varit lugna gatan.












torsdag

Hej på er! Va fint väder vi har och har haft hela veckan. Tänk om solen kunde vara framme såhär mycke under sommaren då det är varmt. Fast en härlig höstpromenad i solen är ju aldrig fel det heller. Jag och S gick runt i Hammarby sjöstad igår och drömmde oss bort bland alla sjukt fina lägenheter som ligger där. Dit ska jag flytta nån dag! Till en fin stor lägenhet med balkongen mot vattnet. Hur fint som helst. Efter promenaden blev det en fika. Nu ska jag bege mig ut igen i solen och kylan. Ska åka iväg och sola sen blir det en promis i stan med Carro och Simona innan gymmet i eftermiddag.

 




hej jag tycker inte om rubriker..

Nu har jag gått runt och myst hemma i killens stora mjukis kläder hela förmiddagen. Varför är alltid killkläder mycke mysigare och skönare än ens egna mjukisar? Jag har inte gjort ett skvatt idag, nördat framför datorn, lyssnat på musik och kollat på Playa del sol. Men nu ska jag ta mig en dusch, klä på mig och sminka mig lite och hämta upp S i stan och sedan åka iväg till Hammarby sjöstad för en promenad och en fika.

På återseende!

                                 


aldrig mer bil i stan!

Det blev en härlig dag i stan med mina älskade vänner. Men det var nog sista gången jag tog bilen in! Fyfan för bil i stan, åkte säkert runt i 45 min ihopp om att hitta en parkerings plats. Felicia och Carro gick även runt på gatorna och leta tills dom hitta en och ringde upp mig och sa: Carro fooort kom hit vi hitta en plats!! Så det var järnet dit och parkera bilen fort. Hopplöst med parkeringsplatser! Satte oss tillslut på Freso och åt en god lunch innan vi gick till salongen där carro fick håret fönat. Efter det mötte jag upp Simona och hennes kusin Charlotte för en liten kort shoppingrunda. Kom hem tog en promenad till kvantum och handla mat, kom hem och lagade middag. Makaroner och köttbullar.. fancy middag va? Men det är faktiskt gott! Ikväll har DH premiär äntligen!! Kommer ni ihåg hur det sluta? Mike gifter sig.. men med vem? JAG VET :D

Så nu ska jag hoppa i myskläderna och göra en kopp te!
/Carolin

                              

                               


In till staden

Godmorgon! Jag har varit vaken sen klockan 9 imorse vilket är väldigt ovanligt för mig, jag som burkar sova bort halva dagarna. Det är sol och fint väder ute men termometern visar bara dryga 7 grader! Klockan 12 ska jag möta upp Carro och Felicia vid Östermalmstorg och äta lunch, sen ska Carro vara hårmodell åt felicia sen kanske det blir en liten runda på stan i alla affärer :) Så nu tar jag Bettan (min bil) och far in till stan!

Ha en bra dag!
/Carolin

                           
                              Jag brukar aldrig lägga upp en outfit bild. Men här har ni mig idag!


Roast på Berns

Efter att ha legat hemma nästan hela dagen så satte jag på mig träningskläderna och åkte till gymmet, träna i en och en halv timma och kännde mig riktigt duktig. Väl inne på gymmet är det hemskt jobbigt (eller okej inte alltid) men idag var det riktigt jobbigt, men när man är klar och kommer ut känner mig sig 10 ggr starkare och 10 ggr lättare. Det känns bra men vart är resultatet?.. Nåja. Kom hem och åt lite mat sen plocka undan i mitt stökiga rum.

Nu sitter jag och kollar på Roast på Berns. Och jag skrattar varje gång jag kollar på Bert Karlsson, inte för han är rolig för det är han inte utan för att en bekant/vän: R är så fruktansvärt lik Bert! Nämner inga namn.. men herre asså, så kommer han se ut som typ 30 år. HAHA!

Om nu inte jobbet ringer och väcker mig klockan 7 imorgon bitti (hatar jour jobb) så blir jag ledigd vilket jag hoppas på. Då blir det lunch i stan med Carro och Felicia, sen en lång promis med Simona.

                                                
                                                                  Petra Mede är ju riktigt härlig!


12 veckor kvar till jul

Jag vakna vid 10 imorse av att solen sken i sovrummet och inget samtal från jobbet, så skönt! Det är underbart höst väder ute och jag skulle ha gått på en lång promis med S men hon kunde inte riktigt nu så får ta den senare. Nu blir det bara att ta det lugnt hemma, städa lite och packa. För ikväll åker jag till pappa igen. Jag har sökt om ledighet till Thailand så det känns skönt att det är klart också. Åh vad jag längtar dit! Snart bara två månader kvar till värmen. Tänk att det bara är 12 veckor kvar till julafton. Hur sjukt är inte det?


kär eller kär i kärleken?..

.. är en fråga jag ställer mig själv varje dag nu. Jag är ju iaf kär i nånting.. jippi!
God natt och sov gott nu!



here we go again

 Hej allihopa! Tänkte försöka ta tag i bloggandet igen för jag satt nu och insåg hur roligt det är ibland, framför allt att man kan titta tillbaka på gamla inlägg och minnas gamla tider lite mer detaljerat. Det är himlans roligt faktiskt! Och se en massa bilder. Jag har behövt en stund ifrån bloggandet, har varit tom på att skriva saker även fast jag har gjort en hel del.

Så vad har ni missat.. Det har varit lite utgångar och födelsedags firande för Therese och Emelie, jobbet har rullat på och varit på upplärning och jobbat på Icas huvudkontor och IT kontoret för Ica, där jag har fått träffa massa nya människor! Träningen har har gått väldigt segt eftersom jag har jobbat ganska mycket. Igår hade Emelie tjejmiddag, därefter blev det en sväng till Retro. Idag har jag slappat hemma och myst med mina bästa hemma hos Simona framför filmen He's just not that into you och Ensam mamma söker. Imorgon är jag förhoppninsvis ledig! och då blir det en lång promis med käraste S och far jag iväg till papsen.

Och juste.. hösten är här! det är svinkallt, regn och storm ute. Vad jag längtar till Thailand nu. Här är iaf en bild på mig och Carro från förra helgen på Collage där vi firade Therese 19 års dag.


RSS 2.0